Kako uporabljati aplikacijo FLUD Torrent kot Pro (poiščite nastavitveni proxyja)

Flud je naš najljubši oblačila torrentov za Android. Je intuitiven, bogat z funkcijo v zelo stabilen. Najboljše od vsega je, da ima vgrajeno podporo za proxy, ki vam omogoča, da na strežnik anonimno s Fludom prenaša hudournike v med torrentstvom skrijete svoj resnični naslov IP (kot PRO).


Celoten vodnik za namestitev Flud vas bo naučil:

 1. Kako namestiti Flud
 2. Kako in zakaj anonimno uporabljati Flud
 3. Nastavitev proxy SOCKS za Flud
 4. Meni nastavitev Flud (napredne možnosti)

Contents

Kako namestiti Flud

Flud je na voljo v trgovini Google Play v 2 različici: Igre (oglasi tako podprti) v brez oglasov (za različico, 1,50 USD). Obe različici imata enake lastnosti, kar imamo radi. Tudi brezplačni uporabniki dobijo popolno izkušnjo Flud.

Uporabite eno izmed najboljših povezav za prenos Fluda neposredno iz trgovine Predvajaj tudi v meni za iskanje Predvajaj stran »Flud«. Priporočamo, da smo poskusili brezplačno različico, nato pa smo nadgradili na ‘pro’, ko boste oblekli stalni torrentov v nadaljevanju prehoda na Flud. Pri 1,50 dolarja gre za krajo, vsekakor pa je vredno podpreti razvijalce, celo misli je, da so tako oglasi v brezplačni različici še vedno ni vsiljivi.

Prenesite Flud torrent downloader

Kako uporabniki Flud anonimno (naj bodo hudourniki zasebni)

Bittorrent je “javni” protokol za zapis rabo datotek, kar pomeni, da je vsak “vrstnik” v skupni rabi iste datoteke, saj lahko vidite identifikacijske podatke o vaši, kot:

 • Vaš naslov IP (vaš virtualni naslov v internetu)
 • Vaša lokacija (če ne boste storili, da jo skrijete)
 • Kolik del datotek ste dali v rabo

Vrstniki, ki so v več hudourniških rojah “, lahko vidite tudi druge datoteke, ki jih več delite z istega naslova IP. Večina uporabnikov Fluda bi raje ohranila te podatke (v zgodovini hudournikov) odprite zasebno. Ta vodič vam bo natančno pokazal, kako za shranjevanje s pomočjo proxy VPN + SOCKS Proxy, podnesite svojo identiteto v lokalnem jeziku, uporabite Flud.

Skrivanje hudournikov je zakonito, vendar je odvisno od vas in je podatke uporabilo odgovorno. Naložite si hudournike iz zakonitih virov.

Kako izgleda na FLUD-u

Če želite odpreti ploščo »Podrobnosti«, ki so sodelovale pri hudourniku v tapetih zavihek »Vrstniki«, lahko vidite seznam vseh oseb, z delit hudournik, ki z IP naslovom najdete v oddajnem torrentu.

Tu je postavljen zaslon trenutnih vrstnikov, ki si delijo nedavne hudournik Linux (desni stolpec).

Te informacije so tako bistvenega pomena za delovanje bittorrent-a (vaša naprava mora biti znana z naslovom drugih vrstnikov, ki jih lahko pošljete z njimi), vendar je tudi glavno vprašanje zasebnosti, če je vaš identiteto javno videl vse v roju. Predstavljajte si, če bi vsakič, ko ste na radiu naštevali skladbo, vsak drugi poslušalec poznal vašo natančno lokacijo. Yikes!

Flud seznam vrstnikov roj

Seznam kolegov iz roja (z naslovom IP)

Druga varnostna puščanja za hudournike Flud

Poleg ponudnikov torrentov lahko ponudite internetne storitve tudi s pomočjo tehnike, poiščite globinsko pregledovanje paketov (DPI) in si oglejte datoteke, ki so jih prenesli na spletu. DPI vam ponuja ponudnike internetnih storitev, da si ogledate vse podatke o paketih, ki jih pošljete v ogledalo, program pa je na voljo v kampu v številnih podatkih..

Verjemite mi, če ne uporabljate VPN, nato pa ponudite internetne storitve, da bi preiskali bittorrent (v tem primeru pošljete na spusti).

V tem priročniku o zasebnosti Flud vam lahko pokažemo, kako močna “Šifriranje”, vgrajena v VPN, lahko preprečite, če želite ponuditi svoje internetne ponudnike, ali je vaše hudourništvo (tudi kaj morate storiti na spletu).

Skrivnost anonimnih hudournikov (deluje s Fludom).

Obstajajo dve orodji, ki vam lahko pomagajo anonimizirati hudournike. Eden je a zastopnik, drugi je a VPN (Navidezno zasebno omrežje). Ena od raziskav je pokazala, da je več kot 25% uporabnikov bittorrentov, ki se ukvarjajo s tehnologijo, da ohranijo zasebnost zgodovine hudournikov.

Takole delujejo:

Zasebni IP naslov

VPN v proxy usmerjevalnem torrentskem prometu prekine oddaljenega „strežnika“, ki ga nato nato v svoje ime povedete s hudournikom. Če želite reči, da vaš torrent različice nikoli ne vidi, da je vaš pravi IP naslov IP, vidi le lokacijo strežnika proxy ali VPN.

Šifriranje

VPN ima eno glavno prednost pred proxyjem. Dodajte široko šifriranje (z enakimi prednostmi anonimnosti IP-ja). Šifriranje kodira vaš internetni promet s prenosnim računalnikom / pametnim telefonom v strežniku VPN, zaradi česar ga ne vnaprej vse, ki ga prerezujete, z vašim internetnim ponudnikom.

Najboljše od tega je, da je tehnologija VPN enostavna za uporabo v svoji aplikaciji VPN za Android, ki pa omogoča neoviran dostop z enim klikom do stotine strežnikov VPN po vsem svetu..

Izbira proxy / VPN za Flud

V napravah s sistemom Android bo proxy SOCKS5 boljše stabilno kot VPN za anonimno prednastavitev hudournikov (Android VPN ima navadno prekinitev povezave, če želite, da v storitvi ali iz nje).

Iz tega razloga priporočamo, da uporabite navodila za nastavitev proxyja za Flud (naslednji razdelek) lahko dodate VPN za šifriranje, če želite (poiščite proxy + VPN skupaj).

Na srečo je več uporabnikov, ki združujejo proxy SOCKS5 v VPN storiti po ceni, nižjih, ki so prodali vsaka podjetja. Ti priporočeni ponudniki so bili tako izbrani na podlagi naslednjih meril:

 • Proxy storitev SOCKS5 je vključena v vsako naročnino na VPN
 • Ponudnik, ki se ne prijavi (zelo anonimen. Brez zapisov / dnevna uporaba).
 • Neomejena pasovna širina
 • Torrenti so tako dovoljeni (vaš račun ni prekinila hudourništva)

Tukaj so naši priporočeni ponudniki (ali si oglejte celoten seznam) brez dodatnih priložnosti.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (povezava s pregledom) je ponudnik VPN-ja z ničelnim dnevnikom, hudournikom prijazen ponudnik s sedežem v ZDA. Njihov zasebni uporabnik je bil FBI celoten dostop do sodišču (Spoiler: PIA ni imel nobenih podatkov o razlagi).

S cenami, ki so na voljo za 3,33 USD / mesec, je PIA vedno neverjetna ponudba, spletna stran je trenutno največ ponudnikov ponudnikov VPN na našem spletnem mestu.

Vsaka naročnina vključuje:

 • Neomejena hitrost / pasovna širina
 • Podpora VPN za Mac / Windows / Linux / iOS / Android
 • Proxy strežnik SOCKS5 s sedežem na Nizozemskem (deluje s Fludom)
 • Aplikacija PIA VPN za Android (tudi Windows / Mac)
 • Naredite 256-bitne enkripcije
 • 7-dnevna garancija 100% vračila
Obiščite PIA

NordVPN

NordVPN hudi hudourniki

NordVPN (kot PIA) je storitev VPN brez beleženja, kar pomeni, da se ne prijavi v vaše VPN dejavnosti (odlično za hudournike). Vključite proxy storitev SOCKS5 z vsakim paketom VPN v strežnik proxy strežnika na več kot 50% lokacijo strežnikov VPN (samo 5 držav prinese p2p / torrenting).

Moj najljubši del o NordVPN je programski opremi, ki je intuitivna, stabilna in enostavna za uporabnike. Prav tako je eden redkih ponudnikov VPN, ki je vedno ostalluje z Netflixom v iPlayerjem.

NordVPN ima vodno panogo v industriji 30-dnevna politika 100-kratnega vračila.

Obiščite NordVPN

Druge proxy storitve

Na voljo so tudi več drugih ponudnikov, ki so ponudili proxy storitve SOCKS5 in jih tako prodali, ko so v paketu shranili VPN. Kar nekaj je tudi zelo prijaznih hudournikom, še vedno pa Torguard.

Če iščete druge možnosti ali si želite več o proxy storiti na svojem (na osnovni premaz, kaj za vraga je proxy SOCKS?)…, Preveri naš najboljši proxy storitev SOCKS5 na svetu..

Nastavite nastavitve proxyja

V razdelku smo lahko pokazali, kako konfigurirali Flud za uporabo uporabnikov proxy storitev SOCKS5, ki smo jih priporočili v prejšnjem razdelku, PIA v NordVPN. Uporaba strežnika proxy bo skrival vaš resnični naslov IP predogled ogledov med hudourniki.

Nato smo vam pokazali, kako lahko šifrirate bodisi z VPN bodisi z uporabo vgrajenih možnosti za šifriranje Flud.

Tu torej naslednji koraki:

 1. Prijavite se za strežnik proxy storitev (NordVPN ali PIA)
 2. Pridružite svoje uporabniško ime / geslo za proxy (navodila za PIA)
 3. Dodajte nastavitve proxyja v Flud
 4. Dodaj šifriranje (neobvezno)

1. korak – Pridobite proxy storitev SOCKS, ki se ne beleži

Za dostop do interneta v NordVPN nista edina ponudnika proxy SOCKS5 po vsem svetu, vendar je na voljo za najboljše (po našem mnenju), ker vam ponuja VPN + proxy storitev v paketu, ki ga uporabljate vse. Na voljo imate 6 USD / mesec z enoletnim načrtom. PIA je le 3,33 USD / mesec!

Priporočite uporabnike proxy SOCKS za Flud (tudi ko koli odjemalca torrentov), ​​ker lahko proxy HTTP pokaže identifikacijske podatke med torrenting.

2. korak – Pridobite svoje uporabniško ime / geslo

Proxy strežnik SOCKS NordVPN uporablja uporabniško ime / geslo kot VPN (poslano vam je po e-pošti, ki ga lahko kupite, in ga lahko vedno spremenite. Naj bo pripravljen za korak 3.

Zasebni dostop do interneta najdete v drugem prijavo / geslo za svoj proxy strežnik, ki ga morate ustvariti na ploščatih računalniških PIA (traja 10 sekund). Imamo popolna navodila, kako pridobiti svoj PIA proxy prijavo.

3. korak – Flud Nastavitve proxyja

Ali nastavite proxy Flud lahko dostopate tako, da: Meni> Nastavitve> Omrežje> Nastavitve proxyja

Spodaj najdete ustrezne nastavitve za NordVPN v PIA

Nastavitve proxy PIA za Flud

 • Vrsta proxyja: NOGO5
 • Gostitelj: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Pristanišče: 1080. leta
 • Uporabite tudi za Peer Connections: Da
 • Zahteva preverjanje pristnosti: Da
 • Uporabniško ime: Proxy vašega uporabniškega imena
 • Geslo: Vaše geslo za proxy

Nato pritisnite »Uporabi proxy«. Priporočamo tudi, da znova zaženete Flud samo zato, da je varen.

Flud nastavitve pia

Izključite nastavitve proxyja za zasebni dostop do interneta

Nastavitve proxy NordVPN za Flud

 • Vrsta proxyja: NOGO5
 • Gostitelj: nl1.nordvpn.com
 • Pristanišče: 1080. leta
 • Uporabite tudi za Peer Connections: Da
 • Zahteva preverjanje pristnosti: Da
 • Uporabniško ime: Vaše uporabniško ime nordvpn
 • Geslo: Vaše geslo za nordvpn

Nato pritisnite »Uporabi proxy«. Priporočamo tudi, da znova zaženete Flud samo zato, da je varen.

NordVPN ima proxy strežnike SOCKS5 na več lokacij strežnikov VPN, z vsemi 7 državami, kjer so tako dovoljeni p2p / hudourniki (Rusija, Romaina, Latvija, Luksemburg, Nizozemska, Kanada, Švedska).

S tega seznama strežnikov NordVPN lahko izberete tega ko gostitelja. Na osnovni premaz: lu4.nordvpn.com (Luksemburški strežnik št. 4).

Nastavitve proxy Nordvpn Flud

Izključite nastavitve proxyja za NordVPN

3. korak – Dodajte šifriranje v Flud

Šifriranje širi vaš hudourniški promet, da bi vam ponudili internetne storitve in jih ne boste več blokirali, obiskali ali postavili hudournikov. Najboljši način za dodajanje šifriranja je zagon VPN-ja na napravi Android (NordVPN v PIA imata v trgovini Play aplikacije Android).

Lahko pogledate vgrajeno šifriranje Flud, ki je šibkejše od šifriranja VPN in lahko uporabite # razpoložljivih vrstnikov (VPN ne bo).

Za dostop do nastavitve šifriranja pojdite na: Meni> Nastavitve> Omrežje> Šifriranje

Uporabite lahko dve nastavitvi …

Šifriranje varnostno (neobvezno)

Na ta način lahko uporabimo šifriranje, ki je na razpolago, vendar ga ne bodo podprli vsi vrstniki.

Število vaših vrstnikov, ki so na voljo, ne bo raztegnjeno.

Izključite neobvezno šifriranje

Šifriranje Flud (izbirni način)

Način prisilnega šifriranja

Flud se bo povezal samo z vrstniki, če je bilo mogoče šifriranje celotnega toka.

Dobili boste šifriranje prenosov / prenosov torrentov s polnim delovnim časom, morali boste manjkati razpoložljivih vrstnikov, kar bi lahko hitro hitro.

Flud prisilno šifriranje (polni tok)

Šifriranje Flud (prisilni način)

Spoznavanje Fluda (začetnik do uporabnika napajanja)

Preostali razdelki tega članka vas bodo vodili skozi Flud vmesnik, pa tudi meni z nastavitvami v naprednih možnostih torrentov.

Naučili boste, kako naredite stvari, kot:

 • Dodajte povezave z magnetom
 • poiščite hudournike, ki jih želite prenesti
 • spremenite prenosni imenik Flud
 • Glej seznam vrstnikov Flud
 • sili zaporedno vprašanje datotek
 • razpored prenosov
 • v veliko več …

Vse podatke lahko v 3 razdelkih:

 1. Vmesnik Flud (uporabniški vmesnik)
 2. Meni za nastavitev
 3. Napredne možnosti / podrobnosti hudournikov

Vmesnik Flud (glavni zaslon)

Vmesnik Flud je intuitiven v dogu roke namesti vse najpogostejše funkcije.

Ti lahko dodaj / izbriši tako dobro, kot začetek / premor hudourniki. Lahko tudi dodajte povezave z magnetom, Iskanje za nove hudournike (iskanje v Googlu) ali dostop do meni za nastavitev.

Glavni zaslon ima 3 jezike za razvajanje hudournikov: Vse, V celonski vrsti, Dokončano

Glavne kontaktne točke na zaslonu, tako da sliki v poškodovanih:

 1. Iskanje hudournikov (zagnano novo okno brskalnika z vašim iskanjem + hudournik)
 2. Prilepite povezavo z magnetom, ki ste jo kopirali iz brskalnika
 3. Zaženite meni Flud
 4. Začetek / zaustavitev hudournikov
 5. Ročno dodajte .torrent URL iz njegovega aparata

Na dnu lahko vidite tudi objavljene oglase, kar je očitno, ne smete pa ovirati niti osnovnih funkcij Flud (brez motečih pojavov oken).

Glavni zaslon Flud UI

Vmesnik Flud (glavni zaslon)

Vmesnik Flud (podrobnosti o hudourniku)

Flud vam omogoča tudi podrobno statistiko v nadzoru nad posameznimi torrent datotekami. Oglejte si si v urejenih informacijah, kot so: lokacija prenosov, sledilci, vrstniki, pasovna širina.

Za dostop do prikazanih podrobnosti za kateri koli hudournik samo tapnite ta hudournik na glavnem zaslonu.

Takoj boste preusmerjeni na zavihek »Podrobnosti« za ta hudournik, boste imeli dostop tudi do drugih zavihkov, z zgledom, datotekami, sledilci, vrstniki in kosi.

Dober predogled vsakega pogleda si lahko ogledate z brskanjem po galeriji zaslonov. Prav tako smo poglobljeni na vsaki zavihku v spodnjih razdelkih.

Meni Nastavitve Flud (možnosti)

Flud v svojem meniju z nastavitvami poiščite boljše možnosti konfiguracije, lahko pa tudi dostopate tako, da se v zgornjem delu spustite kotu glavnega zaslona dotaknete ikone 3-pik menija. To bo zagnalo vmesnik menija Flud:

Meni Flud

Spustni meni Flud (gumb v zgornjem delu kotu menija)

Od tam lahko uporabite »Nastavitve«, če želite naložiti meni z nastavitvami, ki lahko nadaljujete s prenosom menija:

 1. Shranjevanje (nadzor nad prenosom imena v .torrent datotekami)
 2. Pasovna širina (Omejite pasovno širino navzgor / navzdol, dodeljeno Fludu)
 3. Čakalna vrsta (koliko hudournikov za nalaganje / prenos naenkrat)
 4. Vmesnik
 5. Omrežje
 6. Upravljanje napajanja
 7. Načrtovanje

V naslednjih segmentih smo podrobno predstavili s posameznimi razdelki menija z nastavitvami in podrobno pogledali možnosti, ki so vam na voljo. Začeli boste spoznati resnično moč Fluda.

Skladiščenje

V možnostih shranjevanja lahko nadomestite svoj imenik za prenos v vnaprej postavljenih URL-jih po prenosu.

Prav tako imate možnosti, da kopirate svoje .Torrent URL-je v svojem delu, ki uporablja povezavo Magnet. Večini uporabnikov tega ne bi smeli preverjati.

Končno lahko “gledate dohodni imenik”, če sinhronizirate .torrent datoteke iz drugega vira. Datoteke, dodane v ta imenik, bodo samodejno uvožene v Flud in začete.

Možnosti shranjevanja nastavitev Flud

Možnosti shranjevanja

Nastavitve pasovne širine

Lahko nadzorujete največjo hitrost prenosov / prenosov, dodeljeno fludu. Če želite počistiti, bodite dostopni do podatkov ali hudourniških spletnih mest, ki jih uporabljate za druge aplikacije. Če nastavite vrednost vrednosti na „0“, bodo hitro neomejene.

Največje število povezav je nekaj vrstnikov, s čimer lahko povežete naenkrat (luženje in sedenje skupaj). Nekateri usmerjevalniki se predobremenjujejo, morate vseeno povezati. Treba je navzdol na območje 50-100 preveriti, če želite pomagati.

Možnosti preklopa pasovne širine

Možnost Flud pasovna širina

Čakalna vrsta

Nadzirajte največje število aktivnih prenosov v prenosov. Prav tako lahko nastavite največ za kombinirane hudournike (naloži + prenesete).

nastavitve čakalne vrste flud

Nastavitve čakalne vrste

Vmesnik

Sedeži vmesnika vam omogoča kozmetični nadzor nad videzom v obisku Flud. Tukaj boste tudi nastavitve obvestili.

Tema

Spremenite barvno shemo Flud

Dodaj v aplikacijo za prenos

Potrdite na polje, če želite ponuditi hudournike v mapi »Prenosi«.

Pokaži skrite datoteke / mape

Omogoči Flud dostop do skritih datotek

Izbriši zgodovino iskanja

Nastavitve zasebnosti Izbrisite svoj zgodovinski naslov torrentov s Flud.

Nastavitve obveščanja

Izberite, kar boste predhodno obvestili, ko bodo hudourniki končali s prenosom. Dodajte lahko tudi zvočne informacije.

Nastavitve vmesnika Flud

Nastavitve vmesnika (UI)

Omrežne nastavitve

Moji mrežni učitelji so tako, da morajo biti ljudje pozorni. Omogoča vam nadzor nad medsebojno izmenjavo, preslikavo vrat, nastavitvami proxyja v šifriranju.

Natančne nastavitve proxy v šifriranju smo že na začetku opisali poglavje »Kako uporabnik anonimno Fludo«..

Omogoči DHT / LSD / Peer Exchange

Poiščite dodatne vrste iz DHT-a “trackerless”. LSD je “lokalno” vzajemno odkrivanje v vašem domačem / šolskem omrežju. Oboje je mogoče tudi pustiti. DHT lahko predstavlja tveganje za zasebnost, če ne uporabljate VPN ali proxyja (mora biti vedno).

Medsebojna je bila zamenjana resnično podobna, da bi poveli o novih vrstah, s čimer niste bili povezani. Povežite lahko hitro z dvigom # vrstnikov v vašem roju.

Omogoči UPnP / NAT-PMP

Če želite Fludu samodejno pritisniti vrat v mrežo za širitev posredovanja vrat skozi vaš vodnik. Ni potrebno, če uporabljate VPN / proxy. Če želite hitro preveriti, ali brez obrazložitve (na osnovni črti manj kot 50kb / s), morate imeti težavno s posredovanjem vrat v 1 ali obema možnosti, da bi se odpravili. Da bi morali biti tudi na vašem usmerjevalniku.

Omogoči uTP

UTP je poznan kot mikro transportni portokol, poseben protokol hudournikov, zasnovan tako, da je bil prijavljen ponudnik internetnih storitev, ki je, hitro je hudournika v času velikega omrežja treba. V zameno vam ponujajo internetne storitve, ki so tako teoretično daleč največje hitrosti v največjih časih. Številni ponudniki internetnih storitev so samo obravnavali UTP kot so se pogovarjali, da vas 100% uredijo, najbolje pa je, da jih pustimo.

Nastavitve šifriranja

Omogoči šifriranje protokola torrent. Da bi utemeljili, preprečite drobcenje (hitro hitrost) pri vašem internetnem ponudniku. S prisiljavanjem šifriranja se morate obrniti na svoje vrste, ki so na voljo, saj lahko z drugimi vrstami povežete samo z upravičenimi šifriranjem. Najboljši način za šifriranje hudournikov je z uporabo hudournike za prijavo VPN (razprava je v razdelku “anonimnost” na ta člani).

Če niste prepričani, kdo je nastavil izbrano, pustite poslušati dohodne / odhodne nastavitve na »Omogočeno«, ki so uporabili šifriranje, ko so na razpolago, ne da bi bili pomembni številni vrstniki.

Nastavitve proxyja

Za skrivanje identitete / lokacije med hudourništvom poiščite proxy strežnik s funkcijo Flud.

Filtriranje IP

Omogoča vam uvoz ip blok-seznamov iz orodij, kot so tako peerguard / peer Guardian. Na razpolago imamo seznam blokov IP, ki so samo v številnih vrstah, ki so na voljo (več kot celo zasebno šifriranje), ne da bi veliko poveli svojo zasebnost. Bolj je, da imenujete proxy ali VPN.

Meni za nastavitev omrežja Flud (1)

Omrežne nastavitve (1. del)

Nastavitev omrežja Flud (2)

Omrežne nastavitve (2. del)

Upravljanje napajanja

Nadaljevanje upravljanja porabe energije, tako da je predvideno v vsakem primeru natančno ločeno v vmesniku Flud.

Samo Wifi

Potrdite na polje, če želite prenesti samo hudournike, ko ste povezani z wifi-jem. Shrani svoj mobilni podatek pred vnaprejšnjim imenomščenimi podatki za ohranitev stabilne povezave, če želite uporabnike VPN.

Zaustavitev, ko sporoča konča

Po prenosu vseh aktivnih hudournikov samodejno zaprete Flud. Prihrani porabo baterije CPU v ozadji.

Naj bo CPU buden

Če želite preveriti, če se nalagate na ustanove / ustave, ko je zaslon izklopljen. Ubijalec baterije.

Prenos / nalaganje samo med polnjenjem

Če je ta možnost označena, bo Flud prenesel / naložil datoteke samo, ko je priključen na polnilnik USB. Prihrani baterijo in je predpostavila od ročno načrtovanih hudournikov.

Omogoči omejevanje baterij (ni prikazano na sliki)

Nastavite lahko tudi trdo mejo (% preostalih baterij), vendar morate Flud zaustaviti vse hudournike. Privzeto je na voljo 25% baterij, kar lahko spremenite v poljubne količine.

Nastavitve za upravljanje napajanja Flud

Upravljanje napajanja

Načrtovanje

Flud ima možnost načrtovanja hudourniških aktivnosti za določen čas dneva. Če želite uporabiti za načrtovanje načrtovanja tortonov med spanjem, nato pa ga čez dan izklopite, da prihranite resnično dobo baterije na telefonu.

Izberete lahko Začetni čas, Končni čas, in ali voditi urnik enkrat ali dnevno. Prav tako imaš možnost, da Nadaljuj vse zaustavljene hudournike v Vklopite Wifi ko se napovedujejo platovani prenos v izklopijo, ko se ustavijo.

Nastavite nastavitve razporeda hudournikov

Možnosti načrtovanja

Podrobnosti o hudourniku / Napredne možnosti

Vsak hudournik, ki ga prenašate, ima na voljo napredne možnosti samo za ta določen hudournik. Za dostop do teh možnosti lahko uporabite tapnite hudournik na glavnem zaslonu Flud. Dobili boste dostop do naslednjih naprednih kartic:

 • Podrobnosti
 • Stanje
 • Datoteke
 • Sledilci
 • Vrstniki
 • Kosi

Te napredne nastavitve torrentov vam pomagajo, da nastavite stvari, kot tako: preimenovanje datotek, vsiljevanje zaporednih prenosov, sprememba imena za shranjevanje, dodeljevanje pasovne širine, nalaganje samo določenih datotek v še več …

Tako so dostopne možnosti posameznih zavihkov v podrobnih podrobnostih o najnovejših možnostih:

Podrobnosti o hudourniku

Za prikaz, ki ga najbolj uporabljate, lahko nastavite več nastavitev hudournika, z z:

 • Spremenite ime datoteke torrent
 • Spremenite imenik za prenos
 • Prisilno zaporedno vprašanje (prenos datotek po vrstnem redu. Koristno za TV / avdio)
 • Hitrosti prenosa / prenosa zapor

Stanje

Ta zavihek vam ne dovoli nobene možnosti urejanja, vendar dobite hiter vpogled v statistiko hudournikov, kot:

 • Napredek prenosa
 • Število pijavk / sejalcev
 • Vaš delež deleža
 • Kako dolgo je bil hudournik aktiven

Datoteke

Oglejte si vse datoteke, ki jih najdete hudournik. Izberete lahko tudi samo nalaganje določenih datotek (na primer, če želite 1 posneti album).

Sledilci

Oglejte si stanje DHT, LSD, Peer Exchange v vseh drugih aktivnih sledilcev za hudournik.

Vrstniki

Prikazali ste celoten seznam vrstnikov, s čimer ste se povezali v IP naslov v hudourniku odšli.

Povzetek in dodatni viri

Hvala za branje! Do zdaj bi morali že zelo dobro razumeti, kako lahko najdete Flud kot uporabnika energije. Ponovno lahko tudi več zasebnosti uporabljate tudi proxy SOCKS s Fludom. Še bolje je, če šifriranje dodate z vgrajenim šifriranjem VPN ali Flud.

Zasebnost v varnosti je tisto, kar resnično loči profesionalce Flud od amaterjev.

Vsako vprašanje, ki jih imate, lahko pustite v spodnjem razdelku za komentar.

Če želite več informacij o uporabi VPN, hudournikov ali zasebnosti, boste v svoje člane tudi uživali …

Nadaljnje branje:

 • Najboljši VPN-ji za Android (kako uporabljati)
 • Kako uporabljati tTorrent s proxy SOCKS5 (Android)
 • Zasebni pregled dostopa do interneta
 • Kako deluje šifriranje VPN
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map