Hogyan kell használni a NordVPN-t a torrentinghez 2019-ben VPN kávé


Szeretné tudni, hogyan lehet a NordVPN-t fájlok letöltésére a torrenteken keresztül? Miért kell elsősorban a NordVPN-t használni a torzításhoz? A NordVPN még a VPN-ekben (virtuális magánhálózat) is megfelelő választás a torrent? Ha még nem ismeri a torrent és a P2P (Peer-to-Peer) fájlmegosztást, akkor ezek mind jó kérdések, amelyeket érdemes megvizsgálni..

Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy mindent átfedjünk, amelyet az embereknek tudniuk kell a NordVPN kínzásának használatáról, az alábbiakkal:

Miért használja a NordVPN-t??

Mielőtt áttekintenénk a NordVPN kínálatának használatát, érdemes megérteni, hogy miért érdemes a torrent felhasználóknak ezt megtenni. Csak akkor értékelheti, hogy az NordVPN mit tesz érte, és van-e értelme annak, amit próbálsz tenni.

Mint Ön már tudhatja, a zaklatás a kalózkodás és a szerzői jogok megsértése miatt a kezdetektől fogva némi negatív hírnevet szerzett. Noha a torzításnak nincs benne semmi baja, mivel ez a leghatékonyabb módszer nagy mennyiségű adat megosztására egymással, a problémákat a megosztott fájlok típusa okozhatja – filmek, alkalmazások, zene, könyvek és hasonlók. Ezeknek a fájloknak a nagy része szerzői jogvédelem alatt álló anyag, és torrenting révén más felhasználókkal megosztva az emberek megsérthetik mások szerzői jogait..
Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg hallott már olyan történeteket, hogy az emberek kínozzák és beperelik ezért. Fontolja meg egy bíró 2011-ben hozott ítéletét, amely két Margozata Frazyk és Mariusz Pralat nevű alperest kötelez 20 000 dollár együttes fizetésére a felperesnek, aki a 10 Group, Inc. (egy kaliforniai tanácsadó cég) volt. Az alperesek állítólag letöltötték és terjesztették a felperes szerzői jogi védelem alatt álló műveit engedély nélkül torrenting szoftver használatával.

Egyszerűen fogalmazva, a szerzői joggal védett anyagok letöltése és megosztása illegális és törvény által büntetendő. A cégek nagymértékben átélnek szellemi tulajdonuk védelme érdekében. Ezek a társaságok nem használnak eszközöket a torrent felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és jogi lépések megtételére az olyan személyek ellen, akik megsértették a szerzői jogukat.
Ha azt szeretnénk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kínzó tevékenységei miatt ne kerüljön semmilyen probléma, akkor valamilyen internetes technológiát kell használnia, amely lehetetlenné teszi az internetszolgáltatók és más harmadik felek számára, hogy online láthassák tevékenységeit. Pontosan ezt teheti az Ön számára a NordVPN és más VPN szolgáltatások.

Hogyan indíthatom el a torrentingot a NordVPN segítségével

Most, hogy megállapítottuk a NordVPN használatának fontosságát a kínzó tevékenységek biztosításához, hogyan fogod használni? Szerencsére ez egyáltalán nem bonyolult, és olyasmit, amit szinte bárki képes végrehajtani, még a VPN-kre vonatkozó korlátozott műszaki ismeretekkel is.

Mielőtt bármilyen torrent szoftverrel letölti a fájlokat, mérlegelje a következő lépéseket:
1. Hozzon létre egy fiókot: Először fiókot kell létrehoznia a NordVPN-nél. Az árak havonta 3,49 dollárból indulnak egy 3 éves tervhez, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Hajtsa végre a regisztrációs folyamatot egy felhasználónév és jelszó megszerzéséhez, amelyre a VPN-szolgáltatás eléréséhez szüksége lesz.

2. Töltse le a Nord VPN-t: Ezután le kell töltenie a NordVPN alkalmazását, és telepítenie kell azt eszközére, ahonnan torrent lesz. Kattintson a “VPN Apps”Linkre a saját weblapjuk felső menüjében. Válassza ki eszköz operációs rendszerét, kattintson a „Letöltés”És fejezze be a telepítési folyamatot.

3. Nyissa meg a NordVPN alkalmazást: Nyissa meg a NordVPN alkalmazást, és írja be a bejelentkezési adatait.

4. Válassza ki a megfelelő szervert: A NordVPN speciális szerverekkel rendelkezik, amelyek kielégítik a torzítást. A VPN-kiszolgálók egyikének használatához kattintson a bal felső menü Speciális kiszolgálók alatt található „P2P” elemére. Az alkalmazás ezután automatikusan csatlakozik Önt a legközelebbi P2P VPN szerverhez, és egy figyelmeztetéssel jelzi, hogy a kapcsolat most biztonságos. Ezen a ponton most már biztonságosan folytathatja kínzó tevékenységeit.

válassza ki a megfelelő NordVPN szervert

5. Adja hozzá a NordVPN-t Ölj kapcsolót: További óvintézkedésként érdemes lehet hozzáadni a torrent szoftverét az NordVPN App Kill Switch alkalmazásához. Ezzel automatikusan bezáródik a torrent program, ha a VPN kapcsolat lefagy, és az eszköz nem biztonságos kapcsolatra vált. Csak kattintson a tetején található Beállítások menüre, majd kattintson a „Adjon hozzá további alkalmazásokat”Alatt az App Kill Switch alatt.

add killswitch a nordvpn-hez

Hogyan lehet összehasonlítani a NordVPN-t más Torrenting VPN-ekkel??

Most kíváncsi lehet – miért érdemes kifejezetten használni a NordVPN-t? Nincs sok más VPN-társaság odakint? Noha ez igaz, csak kevés közülük alkalmas a kínzásra, és mások jobban teljesítenek, mint mások. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a NordVPN jóindulatú okokból az egyik jobb odakint.

Annak meghatározására, hogy mi teszi a NordVPN-t torrentinghez, és hogyan hasonlítja össze versenytársaival, vizsgáljuk meg a következő kritériumokat:

Sebesség

A torrent felhasználók mind a lehető leggyorsabban befejezik a letöltést. Ez a sebességet kritikus kritériummá teszi a torrenthez használt VPN szolgáltatás kiválasztásához. A NordVPN-rel nem kell aggódnia.

nordvpn p2p kapcsolat

Stabil és átlagon felüli sebességeket kínál, amelyek ugyanolyan szintre esnek, mint a piacon lévő többi VPN-társaság, például az ExpressVPN és a magán-Internet hozzáférés..

Biztonság

A biztonság ugyanolyan fontos, ha VPN-t választanak a torrenthoz. Számos VPN-társaság gyengébb biztonsági protokollokat alkalmaz a kiszolgálósebesség optimalizálása érdekében. Szerencsére ez nem igaz a NordVPN esetében.

A VPN üzlet egyik legmegbízhatóbb neveként a NordVPN elrejti a valódi IP-címét, és 256-AES titkosítást alkalmaz, amely jelenleg az adatbiztonság aranyszabálya. Annyira, hogy az amerikai katonai és pénzügyi intézmények ugyanazt a titkosítást használják az adatok és a kommunikáció védelmére. Az NordVPN felhasználói elvárhatják, hogy kínzó tevékenységeikkel kapcsolatos információk megfejthetetlenek maradjanak az internetszolgáltatók és más harmadik felek számára..

Egy másik tényező, amelyre az NordVPN vonatkozik, az a tény, hogy az utóbbi egy panamai székhelyű VPN-társaság. Ez elkerüli a VPN-t a Nemzetközi Hírszerző Közösségek és az alkalmazandó adatmegőrzési törvények hatáskörébe. Ezért a NordVPN nem gyakorol nyomást arra, hogy regisztrálja felhasználóinak tevékenységét, és ne adja át őket bármely bűnüldöző szervnek.

Ár

Az ár természetesen egy másik döntő tényező a VPN kiválasztásakor a torrentinghez. Végül is az az oka, hogy az emberek elkísérlik a torzítást, a költségmegtakarítás. Ezért nincs értelme jelentős összeget költeni egy VPN-előfizetésre torrenting céljából. Szerencsére a NordVPN az egyik leginkább megfizethető prémium VPN-szolgáltatás.

A NordVPN havi 11,95 dollárt számít fel, ami körülbelül a prémium VPN-szolgáltatások átlaga. Más VPN-társaságok, például a VyprVPN és az ExpressVPN, további havi 12,95 dollárt számítanak fel.

Mint korábban említettük, a költségeket akár 3,99 dollárra is csökkentheti havonta, 3 éves tervre feliratkozva. Ez jó beruházássá teszi a NordVPN előfizetést, különösen a felhasználók számára, akik hosszú távon továbbra is támaszkodnak a torzításra..

Biztonságos-e a torrent a NordVPN-sel?

A NordVPN valóban kiváló választás egy VPN számára, ha továbbra is a torrentok használatát akarja, miközben minden személyes azonosítását biztonságban tartja. Ők azon kevés VPN-cégek között a piacon, amelyek kiszolgálókat kínálnak kifejezetten a torrentinghoz.

A VPN-üzletág legmegbízhatóbb titkosítási protokolljainak megvalósítása mellett (AES 256) a NordVPN számos hasznos funkciót is kínál, mint például az App és az Internet Kill Switch, amely biztosítja, hogy a felhasználók soha ne hagyják magukat kitéve torrent.

Amit a Reddit-en élő emberek mondanak a Torrenting NordVPN-ről

class=reddit-card data-card-created=1568101672>Most kaptam először a NordVPN-t, hogy kipróbálhassam a torzítás érdekében, és kaptam néhány kérdést az r / VPNTorrents-től.

class=reddit-card data-card-created=1568101781>A legjobb VPN a kínzáshoz kezdőknek? r / VPNTorrents-től

class=reddit-card data-card-created=1568101818>Gondolatok az NordVPN-ről torrent és szörfözés közben? r / VPNTorrents-től

összefoglalás

Tehát ott van – mindent, amit tudnia kell a torrent biztonságos használatáról a NordVPN-vel. Ennek köszönhetően biztonságosan letöltheti az anime vagy a malayalam filmeket. Mint már talán rájöttél, egyáltalán nem nehéz elindítani és futtatni a NordVPN-t a kínzó tevékenységek biztosítása érdekében. Az összes többi prémium VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan a felhasználóknak fizetniük kell az előfizetésért, de a legtöbb ember egyetért azzal, hogy egy nem biztonságos kapcsolaton keresztül történő torrenting lehetséges következményeinek figyelembevétele alacsony ár..

Ha olyan megfizethető VPN-szolgáltatást keres, amely olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek kifejezetten a torrent felhasználók számára készülnek, akkor nem hibázhat az NordVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map