Hogyan kell használni a CyberGhost ingyenes próbaverzióját VPN kávé


Ha úgy érzi, hogy az internet ingyenes és korlátlan, úgy érzi, hogy durva meglepetés érzi magát, ha bizonyos országokba utazik. Ha nem készül fel a kínai üzleti útjára, akkor azt tapasztalhatja, hogy az olyan alkalmazásokat, mint a Gmail, a YouTube és a Facebook, blokkolja az ország nagy tűzfala..

De az Ön országában a tartalomszolgáltató néha előírja a földrajzi korlátozásokat is. A Netflix például lehetővé teszi az Egyesült Államok-alapú tartalmakhoz való hozzáférést, ha az Egyesült Államokban tartózkodik. Tehát van egy esély arra, hogy megfoszthatjuk Önt a kedvenc műsorától, ha rövid tengerentúli vakációt tölt el.

Nem akarja meglepni, különösen akkor, ha olyan országokba utazik, ahol magas az internet korlátozása. Ehelyett előfizetnie kell egy VPN-szolgáltatásra, megkerülnie a földrajzi korlátozásokat, és visszaszereznie kell az normál internet-hozzáférést..

Természetesen sok előnye van a VPN-nek, mint pusztán a Netflix streamingje idegen országban. Ez az eszköz ideális védelme az egyre fenyegetőbb virtuális világban. Rejtve tartja a hackerek látványától, és titkosítja az adatait, ha elfogják.

A CyberGhost felhívta a figyelmünket, mint az egyik legszélesebb körű VPN. Miközben erőlködünk, azt akartuk, hogy kipróbálja magának és megtapasztalja a teljesítményét, mielőtt eldöntené, hogy ez az Ön számára megfelelő VPN. Végül is szelektívnek kell lennie, ha több száz VPN versenytársa, hogy fizető előfizetőként a fedélzeten tartsák Önt..

Miért a CyberGhost VPN??

Számos VPN-t teszteltünk, és biztonságos azt mondani, hogy a CyberGhost szó szerint egy „wow” tényezőt tesz a tesztelési tapasztalatunkba. Ez az ígérete teljesíti az Internet biztonságát előfizetői számára, mivel az OpenVPN-t használja alapértelmezett protokollként az AES-256 titkosítással együtt..

Ezen felül a legkiválóbb értékpapírok mellett a CyberGhost VPN-nek bebizonyosodott, hogy nincs DNS-szivárgása, olyan zavar, amely az eszköz IP-címét az Internet hallgatóinak teszi ki. A VPN telepítője átmegy egy rosszindulatú programok detektorának figyelő szemén is, így a szoftver telepítésekor nem kell aggódnia, hogy eszköze megfertőződik..

Az írás pillanatában a CyberGhost VPN hatalmas hálózattal rendelkezik, több mint 4800 szerverrel 61 országban. Számos platformon támogatott, beleértve a Windows, Mac, iOS, Android és FireTV rendszereket. A lehető legjobban kihasználhatja, mivel egyetlen fiók akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Egyes VPN-k meglehetősen kétértelműek a naplózási politikájuk bejelentésekor, ám a CyberGhost nem. Világosan kijelenti, hogy nem szerez és nem tárol olyan adatokat, amelyek felhasználhatók a felhasználók vádemelésére. A vállalat székhelye Romániában is van, ezért nem köteles megosztani adatait a hatóságokkal.

Az egyik probléma, amely a VPN-felhasználókat felveti, maga az ügyfélszoftver. Szerencsére a CyberGhost mindent rendbe hozott a szoftverével. Megtalálja a szoftvert intuitív módon tervezve és könnyen használható.

Torrent és Netflix-barát is. Van egy dedikált Netflix szerverrel, amely véletlenszerűen változtatja meg IP-címét, hogy megakadályozza a Netflix általi blokkolást. Figyelemre méltó csatlakozási sebességgel kellemes élményt élvezhet streamingben vagy fájlmegosztásban ezzel a VPN-sel.

A tortán a jegesedés a CyberGhost ügyfélszolgálata, amely semmi esetre sem kiváló. Segítséghez juthat az élő csevegésből, vagy benyújthat egy régimódi kérést az ügyfélszolgálathoz. Ezenkívül a tudásbázisában rengeteg erőforrás található, amely válaszolhat a kérdéseire.

Miért próbálja ki a CyberGhost ingyenes próbaverzióját??

Annyira szeretünk, mint a CyberGhost, úgy gondoljuk, hogy nincs egyetlen olyan VPN, amelyet mindenkinek megfelelõen készítenek. Ezért határozottan javasoljuk, hogy kipróbálja ki ingyenesen, mielőtt eldönti, hogy ez a tea-csésze.

Az egyetlen probléma az, hogy a hagyományos értelemben nem kínál ingyenes VPN-kipróbálást, kivéve a CyberGhost Chrome kiterjesztést.

A böngészőbővítés azonban nem nyújtja a teljes VPN teljes élményét. Amikor VPN böngésző-kiterjesztést használ, csak a böngészőből származó forgalmat védi a titkosítás. A Skype-hez hasonló alkalmazásokat használva továbbra is kiszolgáltatott lehet, mivel semmi más nem védett.

A böngésző kiterjesztésekről is ismert, hogy lassabbak, mint a tényleges VPN szoftver használata. Ha a biztonság komoly aggodalomra ad okot, akkor nem akarja, hogy a számítógépet csak a böngésző adatainak védelme általánosan sebezhetővé tegye. Szüksége lesz egy teljes értékű VPN-re, hogy élvezze a sebességet, a védelmet és az anonimitást, különösen, ha hozzáférésre van szüksége a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz.

Szóval, hogyan próbálja ki ingyen a CyberGhost alkalmazást?

A válasz a pénz-visszafizetési garancia politikájában rejlik. A CyberGhost 45 napos visszatérítési politikát kínál 6 hónapos vagy annál idősebb terveihez. Ha a havi tervet kívánja követni, akkor egy 14 napos visszatérítési idő biztosítja Önnek.

A visszatérítési politika előnyeinek kihasználása a legjobb módja annak, hogy kipróbálják ezen átfogó VPN minden funkcióját, és megalapozott döntést hozzanak. És a választott tervektől függetlenül bőven lesz ideje kipróbálni a CyberGhost szolgáltatást.

Hogyan indítsuk el a CyberGhost ingyenes próbaverzióját

Megfontolt fogyasztókként nem szabad magától értetődőnek vennünk a szavainkat, vagy bárki másnak. Megmutatjuk, hogyan használhatja fel a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát, és kipróbálhatja a CyberGhost ingyenes számlát.

Kövesse ezeket az utasításokat, hogy igényelje a CyberGhost ingyenes próbaverzióját.

  1. Nyissa meg a CyberGhost webhelyet böngészőjében. Kattints a Vásárolj most gomb.
nyitott cyberhost webhely

2. Válasszon a tervek közül. Az 1 hónapos tervet 14 napos visszatérítés védi, míg a többieknek 45 napos pénz-visszatérítési garancia van.

válassza ki a cyberhost tervt

3. Válassza ki a fizetési lehetőség és fejezze be a pénztár folyamatát.

cyberhost tárhely fizetési folyamat

4. A fizetés befejezése után a fizetési képernyőre kerül, és a CyberGhost telepítő automatikusan letöltődik. Ha a letöltés nem indult el, kattintson a gombra Töltse le a CyberGhost VPN-t.

letöltés cyberghost vpn

5. Telepítse a CyberGhost VPN-et a számítógépére / mobiljára / táblagépére.

6. E-mailben ellenőrizze regisztrációjának megerősítését, felhasználónevét és ideiglenes jelszavát. Cserélje ki a kívánt jelszóra. Kattints a Jelszó módosítása gomb.

cyberhost bejelentkezés

7. A jelszó-helyreállítási oldalon kattintson a gombra Visszaszerez gomb.

cyberhost bejelentkezés 2

8. A fiók irányítópultjához kerül. A Fiókbeállítások, kattints a szerkesztése gomb.

cyberhost fiók

9. Töltse ki az új jelszót a párbeszédpanelen, majd kattintson a gombra Megment. Töltse le a helyreállítási tokent. Hasznos helyreállítani a fiókját, ha elvesztette a hitelesítő adatait.

cyberhost bejelentkezés 3

10. Indítsa el a VPN szoftvert, és jelentkezzen be új felhasználónevével és jelszavával.

elindítja a cyberhost

11. Kattintson a Csatlakozás gombra, hogy elindítsa az eszközét a CyberGhost biztonságos kiszolgálóval. Most már teljes hozzáféréssel rendelkezik minden prémium szolgáltatásához.

cyberghost VPN connect

Hogyan igényelheti a 14 vagy 45 napos 100% pénz-visszafizetési garanciát a CyberGhost részéről

Most, hogy megkóstolta a CyberGhost szolgáltatást, választhatja az előfizetés folytatását, vagy fontolgat egyéb alternatívákat. Ha utóbbit választotta, akkor kövesse ezeket az irányelveket a visszatérítés igényléséhez.

Vegye figyelembe, hogy a visszatérítési igényt a 14 vagy 45 napos idő előtt be kell nyújtania, az előfizetési tervektől függően. Indítsa el a CyberGhost webhelyet böngészőjében. kettyenés Az én fiókom és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.

1.Click a Feliratkozásaim a bal oldali panelen.

cyberhost kattintson az előfizetéseimre

2. Kattintson a Aktív gombra az előfizetésed jobb oldalán.

kattintson az aktív gomb cyberhost-re

3.Az előfizetés részletes oldala betöltődik. kettyenés Deaktiválja az automatikus megújítást és erősítse meg a következő párbeszédpanelt.

inaktiválja a megújítási kiber-szellemet

4.A következő lépés a visszatérítés megszerzése. kettyenés Támogatás a bal oldali panelen.

támogatja a cyberhost

5.Kattintson a Lépjen kapcsolatba velünk gombra kattintva juthat el a támogatási igénylő űrlaphoz.

lépjen kapcsolatba velünk

6. Töltse ki ennek megfelelően az űrlap adatait, és írja be, hogy fizetési előfizetése visszatérítését kívánja kérni.

nyújtsa be visszatérítési igényét cyberhost

6.Ellenőrizze e-mailjét, hogy kapott-e választ a CyberGhost-tól. Válaszoljon és erősítse meg, hogy visszatérítésre lesz szüksége, és azt megfelelően feldolgozzák.

összefoglalás

Soha nem jó ötlet felkészületlennek lenni, ha szigorú internetes cenzúrával egy országba utazik. Veszteséggel fogja találkozni, ha a közös eszközök és alkalmazások nem más, mint a készüléke diszfunkcionális ikonjai.

A Netflix rajongói soha nem érzik magukat bűnösnek azért, hogy külföldön vakáció közben folytatják megszállottságukat a legújabb show-val. A VPN biztonságot és névtelenséget kínál az internetes böngészéshez. Ezenkívül hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz is.

A CyberGhost egyike a legjobban értékelt VPN-knek, amely számos szempontból meglehetősen bevált. Sajnos nem kínál ingyenes VPN-t vagy hagyományos ingyenes próbaverziót. Használhatja azonban a 14 vagy 45 napos pénz-visszafizetési garanciaszabályzat előnyeit, ha követjük a bemutatott utasításokat.

A próbaidőszakon belül teljes hozzáférést biztosít annak összes szolgáltatásához. A Netflix és a torrent felhasználók örömmel fogadják a streaminghez és a fájlmegosztáshoz elkülönített szervereket. Pénz visszaszerzése szintén egyszerű folyamat, mivel érzékeny ügyfélszolgálatot nyújt.

Nincs ok arra, hogy ne próbálja ki a CyberGhost alkalmazást, ahogyan ezt az útmutató ismerteti. Ne vegye magához az Internet szabadságát, különösen akkor, ha külföldi utazást tervez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map