Hogyan állíthatom be a Surfshark ingyenes próbaverzióját VPN kávé


Az emberek többsége az online biztonságot magától értetődőnek veszi, amíg az online csalás áldozatává nem válnak. Erre akkor kerül sor, amikor biztonsági intézkedéseket keresnek, hogy megakadályozzák a villám kétszer történő ütését a digitális világban.

Az informatikai szakértők javasolták a VPN (virtuális magánhálózat) telepítését, hogy megakadályozzák a hackerek érzékeny információk elfogását. Az utóbbi időben egy viszonylag új VPN csatlakozott száz másik, a figyelmedet viselő versenyzőhöz – a Surfsharkhoz.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan igényelheti ingyenes Surfshark-próbaverzióját, és hogyan érheti el a prémium tagok számára kínált összes szolgáltatást. 30 napig próbálhatja ki, és a szíve tartalma alatt kipróbálhatja a Surfshark egyes aspektusait..

Bíznom kellene a szabad VPN-ekben?

Az online biztonság és a magánélet növekvő igényének egyre több VPN-t kell vezetnie. Ezen VPN-k egy része az előfizetés fizetése nélkül aktiválható. De ha bízzon-e a szabad VPN-ekben??

A nem technikai felhasználók számára ismeretlen, a legtöbb ingyenes VPN-nek nincs biztonsága, mivel elavult titkosítást használnak, amelyről ismert, hogy sebezhető. Az ingyenes VPN-ket általában tele vannak hirdetésekkel, és tévesen kattintva megbízhatatlan webhelyekre vezethetnek. Szolgáltatásaik szintén általában meglehetősen korlátozottak.

Előfordulhat, hogy néhány ingyenes VPN kétes naplózási irányelveket tartalmaz, és kockáztathatja, hogy adatait harmadik feleknek adják el. Bölcs dolog kerülni az ingyenes VPN-eket, és iratkozzon fel az iparág jó hírű VPN-jeire.

Miért érdemes először kipróbálnia egy fizetett VPN-t

A VPN csak annyira jó, mint azt állítja, amíg ki nem próbálja. A józan ész azt diktálja, hogy ne kockáztasson a VPN-hez hasonló szolgáltatásokért fizetett pénzével, amíg nem biztos benne, hogy megfelel minden követelményének. Egy VPN kipróbálásával:

Tesztelje a VPN maximális biztonságát

Minden VPN azt állítja, hogy iparági szintű protokollal és titkosítással rendelkezik, hogy biztonságát és online biztonságát megvédje. Vannak azonban olyan esetek, amikor a VPN-k DNS-szivárgásoktól szenvedhetnek, ami a szolgáltatás bekapcsolása ellenére lefedi az Ön IP-címét. A maximális biztonságú VPN kipróbálása biztosítja, hogy az online biztonság ne kerüljön veszélybe.

Ellenőrizze, hogy a VPN könnyen használható-e

A VPN beállításának és használatának problémamentesnek kell lennie. De ez a meghatározás a felhasználók között változhat. Először ingyenesen kipróbálva egy VPN-t, eldöntheti, hogy a felhasználói felületnek könnyű-e a tanulási görbe, vagy a navigáció rémálom lehet.

Ellenőrizze, hogy a VPN hozzáférhet-e kedvenc szolgáltatásaihoz

A Netflix elérésének lehetősége külföldi utazás közben egy olyan tényező, amely felhívta a felhasználókat a VPN-előfizetésre. A legtöbb VPN szerint Netflix-barát. Ugyanakkor óriási különbség van a Netflixhez egyetlen VPN-kiszolgálón keresztül való hozzáférés és a több tucat felhasználó között. A legjobb, ha kipróbálod Netflix rajongót.

Próbálja ki az ügyfélszolgálatot

Továbbá, ha nem műszakilag hajlandó, vagy ha van ideje kitalálni, hogyan kell saját kezűleg dolgozni, akkor ügyfélszolgálatra reagál. És nincs jobb módja annak ellenőrzésére, ha ingyenes próbafiókból keresse fel a virtuális ügyfélszolgálatot.

Miért Surfshark??

A Surfshark egy szolgáltatáscsomaggal ellátott VPN, amely állítások szerint biztonságot és adatvédelmet kínál az online szolgáltatók számára. Bölcs ügyfelekként azonban nem akarja, hogy ezeket az állításokat névértékben fogadja el, különösen, ha a webhelyen ezt szerepeltetik.

Ehelyett meg szeretné kezdeni a Surfshark-ot, és kipróbálhatja az összes szolgáltatást saját magának, mielőtt meghatározná, hogy ez a megfelelő VPN-e az Ön számára. Ez a viszonylag új VPN a következőkkel büszkélkedhet:

Kiváló biztonság

Ha az online biztonság az elsődleges gond, akkor rájön, hogy az OpenVPN és az IKEv2 / IPSec választása az AES-256-GCM titkosítással párhuzamosan megakadályozza a hackerek és a kormányzati ügynökségek kíváncsiságú szemétől..

Szigorú bejelentkezési tilalom

A szigorú bejelentkezési tilalom és a Surfshark bejegyzése a Brit Virgin-szigeteken azt jelenti, hogy nem köteles megosztani a felhasználók adatait a hatóságokkal.

Netflix-barát

A Netflix rajongók számára a Surfshark nem okoz csalódást. Számos szerver teszi lehetővé a Netflix elérését, beleértve az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában találhatókat is. Természetesen megbízhatóan gyors csatlakozási sebességre lesz szüksége, és a Surkshark ebből a szempontból még karcolással rendelkezik.

Nincs korlátozás az eszközökre

Míg a versenytársak gyakran korlátozott számú eszközre korlátozzák a kapcsolatokat, a Surfshark megszünteti ezeket a korlátozásokat. Ez azt jelenti, hogy az összes saját eszközét egyetlen fiókkal csatlakoztathatja a Surfsharkhoz.

Killswitch + extra funkciók

A szokásos gyújtáskapcsoló mellett a Surfshark néhány olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek praktikusak lehetnek. A MultihopTM lehetővé teszi a fokozott védelmet azáltal, hogy egyszerre több ország szerveréhez kapcsolódik. Ha megszállottja a magánélettel, akkor bekapcsolhatja az álcázás módot, amely az internetszolgáltatót megkönnyíti, hogy VPN-t használjon..

A Surfshark alkalmazás minimális kialakítású és könnyen használható. De ha bármilyen problémára botlik, a segítség csak egy kattintásnyira van, élő csevegés formájában. Alternatív megoldásként a Surfshark üzenetet hagyhat a kapcsolatfelvételi űrlapján.

A Surfshark VPN ingyenes?

A Surfshark VPN nem ingyenes. A szolgáltatást előfizetéses alapon kínálják. Fizethet egy 1, 12 vagy 24 hónapos előfizetésért, és óriási megtakarításokat élvezhet a hosszú távú tervekhez.

Miközben fizetnie kell a Surfshark használatáért, a 30 napos próbaidőszak alatt kockázatmentesen kipróbálhatja. A próbaidőszak alatt visszatérítést kérhet, ha abba kívánja hagyni a Surfshark használatát.

Hogyan juthat el a Surfshark ingyenes próbaverziójához – a részletek

Technikai szempontból nem kap ingyenes próbaverziót a Surfshark-tal a legszigorúbb értelemben, kivéve, ha Android vagy iOS eszközt használ. Ezeknek az eszközöknek a Surfshark 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, ahol nem kell fizetnie semmit az összes szolgáltatásának kipróbálásáért. Továbbra is meg kell adnia hitelkártya-adatait, de nem számít fel díjat, ha az előfizetést ezen hét napon belül lemondja.

A Surfshark által kínált összes Windows és macOS terv minimális pénzügyi elkötelezettséget igényel. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ingyenesen nem próbálhatja ki a Surfsharket.

A Surfshark 30 napos 100% pénz-visszatérítési garanciát kínál előfizetési terveihez. Ez azt jelenti, hogy 30 napig kipróbálhatja prémium szolgáltatásait, és teljes visszatérítést kérhet a próbaperiódus alatt.

Az ok, amiért jobb a pénz-visszafizetési garancia kihasználása a „hagyományos” ingyenes próbaverzió helyett, az az, hogy az ingyenes próbaverziók általában korlátozott funkciókkal rendelkeznek, és nem teszik lehetővé a felhasználók számára, hogy kipróbálják a szolgáltatás teljes potenciálját. A pénz-visszafizetési garanciával teljes hozzáférést biztosít az összes szolgáltatáshoz, amely lehetővé teszi a VPN minden aspektusának tesztelését, hogy ellenőrizze, megfelel-e az Ön igényeinek.

Ha feliratkozik a Surfshark ingyenes próbaverziójára, hozzáférhet egy rendkívül biztonságos VPN-hez, a rendkívül gyors kapcsolathoz és a Netflixhez a kiszolgálói köreiből. Emellett ellenőriznie kell ügyfélszolgálatát, amely fontos tényező a VPN kiválasztásakor.

Technikai szempontból nincs különbség a Surfshark ingyenes próbaverziójához képest, mint a szokásos fizetett előfizetés, azzal a különbséggel, hogy a pénzét az első 30 napon belül visszatérítheti..

A Surfshark ingyenes próbaverziójának aktiválása

Ha készen áll arra, hogy kihasználja a Surkshark ingyenes próbaverziójának előnyeit, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. Lépjen a Surfshark webhelyére, és kattintson a Fogj neki gomb.

2. Válasszon az előfizetési tervek közül. Mindegyikre a 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

3. Írja be e-mail címét Hozzon létre egy fiókot.

4. Válassza ki a kívánt fizetési módot a rendelkezésre álló listából. Töltse ki a részleteket, ha alkalmazható, és kattintson a gombra Teljes vásárlás.

5. erősítsd meg a rendelésed a fizetési oldalon az alábbiak szerint.

6. Kattintson a gombra Folytassa a Surfshark fiókjával.

7. A rendszer által generált jelszóval átirányítja Önt egy képernyőre. Javasoljuk, hogy módosítsa a jelszót.

8. A jelszó megváltoztatása után nyomja meg vissza a fiók eléréséhez.

9. Töltse le készülékére a Surfshark alkalmazást.

10. Letöltöttük a Surfshark Windows verzióját és telepítettük az alkalmazást. Miután a telepítés befejeződött, kattintson a gombra Fuss a Surfshark elindításához.

11. Jelentkezzen be a hitelesítő adataival a Surfshark kliens alkalmazásban.

12. Miután bejelentkezett, egy műszerfallal üdvözlik Önt, és megkezdheti a VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozást.

13. Most már élvezheti a Surfshark korlátlan ingyenes próbaverzióját 30 napig.

Hogyan igényelheti a Surfshark 30 napos 100% -os pénzgaranciáját

Ha elégedett a Surfshark-lal, akkor az előfizetést bármilyen más eljárás nélkül folytathatja. Ellenkező esetben kérheti vissza a pénzét, amennyiben az az ingyenes próbaidőszakot követő 30 napon belül van.

Így kezdeményezheti a Surfshark visszatérítési kérelmét.

1. Lépjen a Surfshark webhelyére, és kattintson a gombra Segítség a felső menüben. A visszatérítést az élő csevegés, a kapcsolatfelvételi űrlap vagy az e-mail címre küldésével kérheti [email protected]. Ebben az esetben a kapcsolatfelvételi űrlapot fogjuk használni. kettyenés Kérelem benyújtása hogy kinyissa a kapcsolatfelvételi űrlapot.

2. Töltse ki e-mail címét cím és válassza ki számlázás. Ezután jelezze, hogy szeretné lemondni előfizetését és visszatérítést kapni a Leírás doboz.

3. Kattintson a gombra Beküldés a visszatérítési igény elküldésére. A Surfshark 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és megerősíti, hogy visszatérítést szeretne kapni.

Természetesen, ha nem tud várni 24 órát, akkor az élő csevegés támogatásával igényelheti pénzét.

összefoglalás

Mindig nagyszerű ötlet kipróbálni a VPN szolgáltatás összes funkcióját, mielőtt hosszú távú pénzügyi kötelezettségvállalást vállalna. Nagy különbség van egy ingyenes korlátozott csomag kipróbálása és a VPN szolgáltatásaihoz való teljes hozzáférés közötti élmény között, anélkül hogy aggódnának a fizetésért.

Akár a biztonság, akár a Netflix-barát szolgáltatás vonzza, a Surfshark újonnan érkezik, és érdemes felhívni a figyelmet. Noha nem rendelkezik ingyenes előfizetési tervvel, megmutattuk, hogy miként használhatja ki a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát a VPN kipróbálásához..

A visszatérítés igénylésével a próbaidőszak alatt kihasználhatja a Surfshark teljes potenciálját. Szilárd biztonsággal rendelkezik, és garantált az online adatvédelem. Ezen felül a Surfshark Netflix-barát és megbízható gyors csatlakozással rendelkezik.

Most, hogy elvetjük a nem tesztelt szolgáltatásért fizetett gondjait, most kipróbálhatja a Surfsharket.

Próbáld most ingyen

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map