Fizessen a VPN-t névtelenül az előre fizetett betéti kártyákkal (legyőzi a Bitcoint!)

Néhány VPN-felhasználó szeretné, ha a VPN-t névtelenül fizetnék, de a Bitcoin-kifizetéseknek nagy tanulási görbéjük van, és megfélemlítik azokat, akik még soha nem használták fel. És még akkor is nem minden VPN-szolgáltató fogadja el a bitcoint.


De ne félj. Bármely könnyebb módja van a névtelen fizetésnek, és gyakorlatilag nyomon követhetetlen, ha azt akarja. És ezt a csodálatos fizetési eszközt felveheti a helyi gyógyszertárban, a Targetben vagy az élelmiszerboltban.

A titok?

Előre fizetett bankkártyák!

Ezek az előre fizetett kártyák készpénzzel (nyomon követhetetlen) vásárolhatók, és csakúgy, mint hitelkártyák, szinte bármit megvásárolhatnak online, beleértve a VPN szolgáltatást is.

Néhány ember arról számolt be, hogy előre fizetett kártyáik elutasítják az online vásárlásokat, de azért van, mert nem tudták egy egyszerű trükk ez biztosítja, hogy a fizetést minden alkalommal megfelelően feldolgozzák.

Javasoljuk a OneVanilla előre fizetett VISA kártya használatát, mivel szinte mindenhol rendelkezésre állnak (legalábbis az USA-ban), és bármilyen összeget könnyen fel lehet tölteni 20 és 500 dollár között. Ezeket akár ismétlődő VPN-előfizetésekre is felhasználhatják (amíg az előre fizetett egyenleg elfogy).

Mi lesz szüksége ehhez az oktatóanyaghoz:

 1. Előre fizetett bankkártya (OneVanilla)
 2. Névtelen internet kapcsolat (nyilvános wifi, Tor, egyéb VPN)
 3. Előfizetésre kerülő VPN. Az IPVanish használatát javasoljuk (25% megtakarítás)

Mi az előre fizetett bankkártya??

Az előre fizetett bankkártya szinte pontosan úgy működik, mint egy hitelkártya. Valójában sokuk nem igényel PIN-kódot a használatához, csak hitelként futtathatja őket, ha a bankkártyákat elfogadják.

De ahelyett, hogy ezeket a kártyákat összekapcsolná egy bankszámlával, vagy havonta számlát fizetne (mint például egy hitelkártya), akkor csak megvásárolja ezeket a kártyákat egy adott kiadási egyenleggel, amely már a kártyára van töltve (50 USD, 100 USD, 200 USD stb.).

Az előre fizetett kártyáknak kétféle típusa van: újratölthető és nem újratölthető / ajándék kártyák. Az újratölthető kártyákhoz azonosításhoz és SSN-re van szükség a regisztrációhoz, de a nem újratölthető / ajándék stílusú kártyákhoz nincs szükség személyi azonosításra, és teljesen anonim tranzakciókkal fizethetők készpénzzel..

Hol kapható

A legtöbb nagy gyógyszertári lánc rendelkezik előre fizetett és ajándék kártyák teljes kirakatával. Emellett néhány szupermarket láncban és még olyan nagy dobozban, mint például a Target és a Walmart.

Legfontosabb kiskereskedők, akik előre fizetett kártyákat árusítanak:

 • CVS
 • Rite-Aid
 • Walgreens
 • 7 tizenegy
 • Dollár általános
 • Cél
 • Walmart

Melyik előre fizetett kártyát válassza??

Nagyon javasoljuk a OneVanilla rugalmas teherbírású ajándékkártyát. Ennek fő oka az, hogy a OneVanilla webhely valójában lehetővé teszi számlázási irányítószám hozzárendelését a kártyához (a saját webportáluk segítségével). Ez lehetővé teszi a kártya számára, hogy elkerülje a legtöbb online kiskereskedő csalási ellenőrzését, ahol más kártyákat elutasítanak.

Használhatja a kívánt irányítószámot, és nincs szükség a cím (vagy a számlázási cím) igazolására. Az online fizetés során bármilyen nevet használhat.

Fő elvihető: Használja a OneVanilla előre fizetett VISA-t, mert hozzá kell rendelnie egy irányítószámot a kártyához, hogy online vásároljon.

Anonim fizetés lépései

Az előzetesen fizetett bankkártyával való névtelen fizetés érdekében kövesse az alábbi lépéseket:

# 1 – Vásárolja előre fizetett bankkártyáját készpénzzel

Ennek nem szabadon kell lennie. Ha hitelkártyával fizet, akkor lesz közvetlen kapcsolat, amely összekapcsolja Önt a vásárolt előre fizetett kártya számlaszámával. A készpénz még mindig nyomon követhetetlen (vagy gyakorlatilag így van). Számos hely (például a CVS) egyébként csak készpénzben fizet be a OneVanilla-ért (a visszatérítési csalások megakadályozása érdekében)..

# 2 – regisztráljon egy irányítószámot a kártya számára

A OneVanilla kártya félelmetes tulajdonsága, hogy a OneVanilla.com webhely lehetővé teszi, hogy irányítószámot adjon a kártyához anélkül, hogy bármilyen további személyes információra lenne szükség. Ez lehetővé teszi a kártya használatát a legtöbb online tranzakcióhoz.

Fontos jegyzet: A maximális adatvédelem érdekében anonim IP-címet kell használnia, amikor az onevanilla.com webhelyet látogatja meg. Három különféle módszer használható. Válassza ki kedvencét:

 1. Használjon VPN-t (lehetőleg nulla napló).
 2. Használja a Tor böngészőt (ingyenes)
 3. Használjon nyilvános wifi-hálózatot (kávézó, könyvtár, repülőtér stb.)

A zip beállításához lépjen a OneVanilla.com webhelyre

Jelentkezzen be a kártya adataival

A webportálra bejelentkezve írja be CC-számát, lejárati dátumát és biztonsági kódját (3 számjegy hátul).

Előre fizetett OneVanilla Visa bejelentkezés

Jelentkezzen be hitelkártyájával az OneVanilla webhelyre

Adjon hozzá egy irányítószámot

A képernyő bal oldalán egy olyan fejléc látható, amelyen a „Fiókom” felirat található. Ez alatt az opció a „Irányítószám hozzárendelése”. Kattintson a fülre, és megjelenik ez a képernyő …

Adjon hozzá egy irányítószámot a OneVanilla kártyához

Írja be az érvényes irányítószámot

Nincs ellenőrzés (kivéve, hogy igazi irányítószámnak kell lennie). Bármelyik ZIP-fájlt felhasználhatja, bármilyen állapotban. Fene, légy divatos, és válaszd a 90210-et (Beverly Hills, Kalifornia).

Kattintson a „Mentés” gombra, és minden készen áll. A kártya készen áll az online vásárlásra.

Vásárolja meg VPN-jét a kártya használatával

Most, hogy beállította a számlázási irányítószámot, készen áll a VPN vásárlására. Ugyanez a módszer tökéletes minden olyan digitális előfizetéshez, amelynél a levelek fogadásához nincs szükség tényleges címre. Példák: Netflix, Hulu, Seedboxes, titkosított webmail stb.

Javasoljuk az IPVanish vagy a Privát Internet hozzáférést, ha kiváló minőségű VPN szolgáltatót keres. Ők a két legjobban értékelt VPN-nk, és kiváló, biztonságos szolgáltatással rendelkeznek. Az IPVanish a világ egyik leggyorsabb VPN-je, és valódi nulla naplózási szolgáltató. A PIA szintén nulla log, és hihetetlen érték 3,33 USD / hónap. Nem olyan gyors, mint az IPVanish, és a szoftver nem olyan csiszolt, de ez még mindig a legjobb ár-érték arány minden olcsó VPN-hez.

Az IPVanish félelmetes dolog, hogy a hitelkártya-fizetésekhez még csak nem is szükségük van számlázási címre. Csak egy irányítószám (amit megvan!). Ha fizetni szeretne egy szolgáltatásért csinál Ha címet igényel, akkor bármilyen címet megadhat a választott irányítószámban.

# 1 – Látogasson el a szolgáltató webhelyére névtelen IP-cím használatával

Látogasson el az IPVanish.com (vagy a választott szolgáltató) webhelyre ugyanazon anonim IP módszerrel, az előző 1. lépésben. Megjegyzés: néha a Tor IP-címeken keresztül történő hitelkártya-fizetések megjelölésre és elutasításra kerülnek, ezért érdemes a nyilvános wifi-hálózatot használni a probléma elkerülése érdekében..

# 2 – Válassza a „Hitelkártya” fizetési módot

Először írja be az e-mail címét (feltétlenül használjon érvénytelen e-mailt, mert így küldi el neked a jelszavát. Ha csak akar, új e-mail fiókot hoz létre a VPN-előfizetéshez)..

Ezután válassza a „Hitelkártya” fizetési módot.

Jegyzet: Szó szerint bármilyen utónév és vezetéknév kombinációt használhat a számlázási információkhoz. Nem számít. Csak ellenőrizze, hogy megadta-e az előző lépésben beállított számlázási irányítószámot.

Nyilvánvaló, hogy a hitelkártya számának, lejáratának és a CVC kódnak pontosan meg kell egyeznie a kártyával.

ipvanish-vanília-regisztrációs

# 3 – Élvezze javított online biztonságát és névtelenségét

VPN-jelszavát 10 percen belül (általában hamarabb) küldjük el e-mailben. Javasoljuk, hogy jelszavát változtassa meg a kezdeti jelszó kivételével, és emlékezzen rá (és nem csak az e-mail fiókjában ül.).

Néhány ötletet arról, hogy milyen fantasztikus dolgokat tehet a VPN-sel, nézd meg az oktatóanyagokat:

 • Az útválasztó konfigurálása az OpenVPN használatához
 • Az torzításhoz használja az IPVanish Socks5 proxyját
 • Használjon Flud-ot (Android torrent kliens), mint egy profi
 • 13 Csodálatos dolgok, amelyeket VPN képes megtenni
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map