Ja, du KAN bruge en VPN på din Amazon Fire Tablet: (Sådan gør du)

VPN til Kindle Fire


Kindle Fire-serien med tabletter er en af ​​de bedste tilbud omkring for en overkommelig Android-tablet i høj kvalitet. Jeg valgte en Fire HD i løbet af Prime Day for $ 69, og tanken er ærligt fantastisk til prisen.

VPN-brug eksploderer på verdensplan på grund af privatlivets fred samt placeringbegrænsninger, der blokerer adgang til videoindhold. Kindle Fire-tabletlinjen er fuldt VPN-kapabel, men på grund af Amazons begrænsede appstore skal du muligvis tage et par ekstra skridt for at få din foretrukne VPN-service til at fungere på din kindle.

RETTET: Hvis du ønsker at installere en VPN på din Amazon FireTV eller Firestick, skal du læse: Sådan installeres en VPN på dit Fire TV (Komplet guide)

I denne tutorial vil vi vise dig alt hvad du har brug for at vide om, hvad en VPN er i stand til (og det er begrænsninger). Vi lærer dig også, hvordan man adskiller gode VPN’er fra dårlige, hvad man kan forvente med hensyn til ydeevne og hvordan man installerer det på din Kindle Fire Tablet. Denne tutorial skal fungere på enhver Kindle Fire-enhed, der kører Android 5.0 eller nyere, inklusive: Kindle HD 8, det Brand 7, og Kindle HD 10.

Denne guide vil lære dig:

 1. Hvorfor du skal bruge en VPN på din Kindle Fire-enhed
 2. Vores foretrukne VPN er værket på Amazon Fire-enheder
 3. De bedste VPN’er i Amazon-appstore
 4. Sådan sidelægges andre VPN-apps på din Fire
  1. Direkte download-metode
  2. Installer Google Play-butikken på din Fire

Hvorfor bruge en VPN på din brand??

Virtuelle private netværk (VPN’er) bliver hurtigt det must-have sikkerhedsværktøj i det 21. århundrede. De kan øge dit privatliv dramatisk, mens du surfer på internettet, hjælper dig med at få adgang til globalt streamingindhold og sikre dine data fra hackere på offentlige netværk. Og de gør alt dette for ca. 1/10 af omkostningerne til din månedlige internetregning.

Vi skrev en guide til bare nogle af de ting, en VPN kan gøre, men her er højdepunkterne …

Stop din internetudbyder i at spionere på din internethistorie

Din internetudbyder (bredbånd eller mobil) har fuld adgang til din datastrøm og browserhistorik. De kan endda kapre din søgehistorik og opfange browsersøgninger, før de er sendt til Google eller Bing. Lær mere om ISP-spionage i alderen efter netneutralitet.

Ved at bruge en VPN (og korrekt DNS-lækagebeskyttelse) kan du beskytte dit privatliv, mens du surfer på nettet. Hold din personlige browserhistorie fra at blive udvindet eller solgt, og hold dine søgninger og downloads private.

Fjern blokering af indhold og download filer sikkert

Elsker du Netflix, Hulu, Spotify eller HBOGo (c’mon Game of Thrones er fantastisk)? Vidste du, at mange af disse streamingtjenester er blokeret, når du rejser uden for dit hjemland? Brug af en VPN med en USA-serverplacering kan hjælpe dig med at få adgang til alle dine foretrukne streamingtjenester under rejsen.

Se: vores foretrukne VPN-tjenester, der arbejder for at fjerne blokering af Netflix. 

Torrents

P2P-fildeling er stadig massivt populær, og Bittorrent er den ubestridte konge af P2P-tjenester. Men p2p-protokoller er faktisk meget usikre og har i sig selv risiko for privatliv. Det skyldes, at du skal kende deres IP-adresse (en virtuel placering på internettet, der identificerer en bestemt forbindelsesenhed) for at oprette forbindelse til en liste over peers.

En VPN er det perfekte værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger til torrent, fordi det giver dig en anden virtuel IP-adresse end den, din internetudbyder tildelte dig. Det krypterer også dine data, så din internetudbyder ikke bremser dine hastigheder (gasspjæld) eller overvåger dine downloads.

Og ja, det er fuldstændigt muligt at downloade torrenter på Kindle Fire (eller FireTV) enheder. Du er lige nødt til at indlæse torrent-klienten, fordi der ikke er nogen i Amazons appstore. Vi anbefaler Flud.

Forbliv sikker på offentlige netværk

Hvor ofte bruger du din enhed på usikrede eller offentlige wifi-netværk som bibliotek, arbejde, kaffebar eller lufthavn? Vidste du, at enhver, der er tilsluttet det samme ukrypterede netværk, kan overvåge din trafik og snuse adgangskoder og andre følsomme data ved hjælp af gratis værktøjer som Wireshark?

Ved at bruge en VPN kan du kryptere og sikre alle data, du overfører, og holde dem sikre, selv på usikre netværk. Tilføjelse af VPN-brug til din daglige rutine kan dramatisk reducere risikoen for identitetstyveri.

De bedste VPN’er til din Kindle Fire eller FireTV

Ikke alle VPN’er oprettes lige. Mange er langsomme, usikre eller bare overpris. Andres (især gratis) kan muligvis logge din brug, sælge dine data eller aktivt snuppe på din trafik. I et populært eksempel, Hej forvandlede ‘Gratis’ VPN-abonnenter til et for-profit botnet.

Dette er en liste over VPN’er, som vi personligt har testet og er behagelige at bruge. Vi har delt listen i to kategorier:

 1. Bedste VPN’er i Fire Appstore
  1. IPVanish
  2. VyprVPN
  3. ExpressVPN
 2. Bedste VPN’er til Sideload på din Fire-enhed
  1. NordVPN
  2. Privat internetadgang

De bedste VPN-apps i Amazon App Store

Den ene ulempe med Fire-platformen er, at Amazon-appstore er notorisk begrænset sammenlignet med Googles Android-play-butik. Du kan nemt komme dig rundt om denne begrænsning og sideladte praktisk talt enhver app, du ønsker, men det kræver en smule teknisk know-how.

Antallet af apps til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i Amazons appstore er især sparsomt, men der er stadig 3 VPN-tjenester af høj kvalitet, der har bygget apps, der fungerer naturligt på Amazon-enheder. Endnu bedre vil disse apps også køre fejlfrit på din FireTV eller Firestick.

Årsager til at vælge en indfødt Amazon-app: De vigtigste fordele ved at vælge en officiel VPN-app fra Amazon appstore er:

 1. Bekvemmelighed. Der er ikke behov for at sidelægge eller manuelt installere en app (og ingen risiko for installation af ondsindet tredjepartssoftware).
 2. Bygget specifikt til Fire-enheder: De godkendte VPN-apps i Amazons app-butik fungerer alle naturligt på Fire-enheder inklusive 2. gen Fire Stick. De kan styres med Fire-fjernbetjeningen (eller berøringsskærmen på Fire-tabletter) og kræver ikke andre inputenheder. I modsætning hertil kan nogle apps, der er indlæst på siden, kræve en trådløs mus for at få adgang til alle funktioner og indstillinger.

Her er de bedste af de bedste VPN-apps i appstore:

# 1 – IPVanish

IPVanish for nylig udgivet en Fire-specifik version af deres fremragende Android-app. Vi vil tage en lille ære for dette, da vi fremsatte forslaget til deres team flere gange efter at have set den enorme popularitet af Fire Stick og FireTV som Kodi-enheder.

Deres software er hurtig og stabil og ser fremragende ud på din Fire. Du kan nemt sortere og filtrere serverplaceringer (der er over 50 lande) og vælge din foretrukne VPN-protokol, inkludere stealth-tilstand (tilsløret).

IPVanish er en ægte nul-log VPN-tjeneste og er ret populær til streaming (alt undtagen Netflix), spil og Torrenting / P2P.

Men hvad der virkelig skiller sig ud for IPVanish er deres hastighed, som er legendarisk. De gør et fantastisk stykke arbejde med at holde priserne lave, mens de overgår konkurrenterne med hurtigere, mindre overfyldte servere. Og da de ejer meget af deres netværksinfrastruktur, kan de flytte data globalt meget hurtigere end konkurrerende VPN’er.

Se vores IPVanish Speedtests, vores dybdegående gennemgang, eller prøv bare deres service 7-dages risiko fri for at se selv .

Bedste tilbud: 12 måneders IPVanish for $ 6,49 / måned

# 2 – VyprVPN

VyprVPN (fuld anmeldelse her) var den første VPN, der blev lanceret i Amazon appstore, og de er stadig en af ​​de bedste. De skiller sig virkelig ud fra mængden af ​​to grunde:

 1. VyprVPN-softwaren er fantastisk, den er virkelig hoved og skuldre over resten med hensyn til funktioner og brugervenlighed.
 2. VyprVPN fungerer med Netflix. Det er en af ​​de sidste VPN’er i verden, der stadig er Netflix-kompatibel, og den liste er endnu mindre for mobile VPN-apps, der fungerer. Hvis dette er din vigtigste grund til at bruge en VPN på din brand, skal du hente Vypr.

VyprVPN-funktioner:

VyprVPN har et væld af smarte funktioner, som du ikke finder i andre apps:

 • VyprDNS: Et krypteret DNS-system, der forhindrer din internetudbyder i at kapre din browserhistorie. Det hjælper dig også med at få adgang til geobegrænsede websteder.
 • Chameleon: (Pro Plan) Dette er VyprVPNs stealth-protokol, der kan skjule sig som ikke-VPN-trafik og hjælpe dig med at komme gennem restriktive netværk eller firewall.
 • Opret forbindelse på ikke-betroet Wifi: Auto-opdager, når du er tilsluttet et offentligt wifi-netværk, og vil automatisk oprette forbindelse, så du ikke behøver engang at huske at slå det ud.

Og bedst af alt, kan du prøve VyprVPN risikofri i 3 dage!

Bedste tilbud: Spar 50% på din første måned af VyprVPN

# 3 – ExpressVPN

ExpressVPN er en højdrevet (men prisbillig) VPN-service. De stræber efter at være den bedste VPN overalt, og arbejder for næsten enhver større VPN-brug, herunder: Sikkerhed, streaming, Netflix, Kodi og Torrents / p2p. Deres app er solid, hurtig og intuitiv. ExpressVPN har fremragende serverhastigheder, og deres kundeservice er langt bedre end gennemsnittet.

ExpressVPN Android-app Kindle Fire

Appen kører fejlfri på Kindle HD8, vi testede den med.

Den eneste virkelige ulempe ved ExpressVPN er prisen. Månedlige planer starter ved $ 12,95, mens et 1-årigt abonnement vil sænke denne pris til $ 8,32 / måned.

Alt i betragtning synes vi, IPVanish og VyprVPN er en bedre værdi, men hvis du har penge til at brænde ExpressVPN, vil tjene dig godt.

Vores foretrukne ikke-Amazon VPN’er til Sideload

Der er bogstaveligt talt hundreder af VPN-tjenester i verden, og sandsynligvis har ca. 30 af de ‘rigtige’ Android-apps. Vi har valgt vores favorit fra den valgte gruppe. Vi fremsætter disse henstillinger baseret på deres ydeevne, pris og track record af sikkerhed og privatliv.

NordVPN

NordVPN

NordVPN brast ud på VPN-scenen med deres nul-logs-politik, Netflix-kompatibilitet og fantastisk 2-årig rabat. Deres Android-app er nem at bruge og er en favorit til at fjerne blokering af streamingtjenester såvel som torrenting.

Den eneste ulempe er servere, der bliver lidt overfyldte, men vi har stadig ikke haft problemer med at streame ved HD-opløsninger.

Nordvpn inkluderer også flere Socks5-proxy-placeringer, som kan bruges til at tilføje et ekstra lag med privatliv til Skype- eller Bittorrent-apps som Flud.

Privat internetadgang

Privat internetadgang var branchen førende i farten til at vedtage ægte nul-log privatlivspolitikker for maksimal anonymitet. De er sandsynligvis den mest populære premium VPN-tjeneste i verden (selvom de ikke offentliggør abonnentnumre).

Efter vores mening er PIA en perfekt blanding af ydelse, funktioner, privatliv og pris. Med 1 års abonnement, der starter kl $ 3,33 / måned, PIA er en fantastisk værdi.

Bedste funktioner:

 • Nul-Log: PIA er berømt for den ægte no-logs-politik. Dette er en del af grunden til, at deres ekstremt populære til privatlivsfølsomme VPN bruger som Kodi og Torrenting.
 • Justerbar kryptering: Meget få Android VPN’er lader dig ændre krypteringsstyrken. PIA giver dig fuld kontrol over styrken såvel som den anvendte algoritme. Den største fordel er, at du kan øge hastigheden på overbelastede netværk ved at sænke krypteringsstyrken og stadig forblive sikker.
 • VPN-routing per app: Vil du ikke, at din webbrowsing skal bruge VPN? Det er cool, du kan vælge og vælge, hvilke apps der bruger PIAs VPN-tunnel. Denne funktion kaldes almindeligvis selektiv routing, og den er fantastisk.

Sideindlæsning af ikke-Amazon VPN-apps

Amazon forsøger bevidst at låse brugere i deres Amazon appstore og Kindle-platforme. De er en af ​​de eneste producenter, der ikke indeholder Google Play-butikken på deres Android-enheder.

Når det er sagt, kan du stadig manuelt installere en hvilken som helst Android-app, inklusive VPN-applikationer.

Manuel installation er let, og du har et par muligheder:

 1. Sideload, installer appen direkte
 2. Sidelå Google Play-butikken, og installer derefter automatisk en hvilken som helst app

Metode nr. 1 – Sådan manuelt indlæses en VPN-app

Følg disse lette trin for at installere din foretrukne VPN-app på under 5 minutter. Men først skal du sørge for at have to ting:

 1. Et aktivt VPN-abonnement fra en udbyder, du har tillid til
 2. Et downloadlink til den VPN-app, du vil installere (kan normalt hente dette fra din VPNs websted, eller downloade APK fra APKMirror.

Trin # 1 – Tænd for installation af ‘Apps fra ukendte kilder’

Android-enheder giver dig mulighed for at tilmelde dig manuelt installerede apps. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte folk mod blot at installere tilfældige, usikre eller piratkopierede apps. Men du er nødt til at tænde den, hvis du vil sideload en app.

Gå til: Indstillinger> Sikkerhed> Apps fra ukendte kilder

Derefter er det bare at slå det til som vist nedenfor:

Tænd for installation af apps fra ukendte kilder

Trin 2 – Download APK

I din webbrowser skal du navigere til din VPN-tjenestes webside og finde linket til deres Android-applikation. Det kan være nødvendigt at du logger ind på deres websted for at få adgang til det. Vi har også direkte links til et par af vores anbefalede VPN-udbydere:

 • NordVPN APK Download (via APK Mirror)
 • Privat internetadgang APK 

Hvis du ikke kan finde APK på din udbyders websted, skal du se, om du kan finde den på APK-spejlswebstedet. De er en af ​​de sikreste kilder til Android APK’er, og alle apps i deres bibliotek er bekræftede direkte kloner af dem i Google Play Store. Andre APK-websteder er langt mindre pålidelige og kan være ude af fare.

Du får en advarsel om, at APK-filer kan være farlige. Bare accepter det, og downloadet starter.

Downloader APK

Download APK fra Silk Browser

Trin # 3 – Installation af APK

Da jeg ikke kunne åbne APK direkte fra download-mappen på min Kindle Fire HD8, når jeg testede. I stedet, Brug ES File Explorer. Det er en gratis File Manager-app i Amazon app store.

Derefter skal du bare navigere til dit download-bibliotek i ES File Explorer, klikke på .apk-filen og blot klikke på ‘Installer’ -knappen.

Installer apk ved hjælp af ES File Explorer

Installer apk ved hjælp af ES File Explorer

Det er det. VPN-appen skal nu vises på dit Kindle Fire-skrivebord klar til brug, ligesom enhver anden app!

Metode nr. 2 – Sidelinie Google Play Store på din Kindle

Din brand leveres ikke med Google Play-butikken forudinstalleret, og den er ikke tilgængelig i Amazon app store, men du kan stadig installere Play-butikken på din Fire-enhed. Når du gør det, kan du nemt installere en hvilken som helst app fra Play-butikken på din Fire, på samme måde som du ville på enhver anden enhed.

Processen involverer faktisk sideladning af 4 google-apps i en bestemt rækkefølge. Det tager kun få minutter og arbejdede fejlfri i vores test.

Her er de trinvise instruktioner på XDA-forummet.

Derefter er det bare at åbne play store og downloade hvilken VPN du ønsker!

Mere hjælp Valg af VPN til din brand

Hvis du ikke har et VPN-abonnement endnu, og du ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, er her en lille guide til at hjælpe dig med at vælge en VPN efter din primære type brug. Når alt kommer til alt får du en VPN til at tjene et formål, så du vil have den bedst egnede til dette formål.

Generel sikkerhed / Allround

 • VyprVPN – er en fantastisk VPN-service overalt, og deres software er fremragende. Det er også tilgængeligt i Amazon app-butik (så ingen sideladning).
 • Privat internetadgang – er også en fremragende værdi, men du skal være fortrolig med ideen om manuelt at installere appen.

Videostreaming / fjernelse af blokering

Hvis du vil have adgang til globale streaming-websteder, har du brug for en VPN, der er specifikt kompatibel med disse websteder. Et par streamingtjenester som Netflix, Hulu og BBC iPlayer har bevidst arbejdet for at udelukke populære VPN’er. Heldigvis er der et par, der stadig fungerer godt.

 • VyprVPN – fungerer fantastisk med hver streamingtjeneste, vi testede inklusive netflix.
 • NordVPN – NordVPN fungerer fejlfrit med streamingtjenester på deres pc / Mac-app. Det er en smule plettet på Android og genererer undertiden en proxy / vpn-fejl på Netflix. Det er stadig værd at kigge på grund af deres lave pris, nul-log-politik og 30-dages refusionsgaranti.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de mest ofte stillede spørgsmål om brug af en VPN på din Kindle-tablet. Dette afsnit inkluderer også løsninger til fejlfinding af problemer (klik for at udvide).

Resume: VPN’er og din Amazon Fire

VPN’er fungerer fejlfrit på Amazons Fire-platform Android-enheder, hvilket er en stor lettelse for fans af deres overkommelige enheder. Der er et stigende antal VPN-apps tilgængelige i Amazon app store (dog ikke alle er skabt ens). Du skal være særlig på vagt over for ‘gratis’ VPN-tjenester, som normalt prøver at tjene penge på dig eller din browserhistorik.

Hvis du ikke kan lide eller bruger en af ​​de 3 anbefalede VPN-apps i den officielle appstore, kan du altid indlæse dine egne. Dette er normalt værd at gøre det, især hvis du allerede har et abonnement på en VPN-tjeneste, som Amazon ikke direkte understøtter.

Forhåbentlig fandt du denne guide nyttig. Hvis du har flere spørgsmål, kan du slå os op i kommentarerne!

Opdateringshistorik:

 • 9/10/2019 – Tilføjet FAQ og yderligere understøttede VPN’er i den officielle Fire app store.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map