Da, puteți utiliza un VPN pe tableta dvs. Amazon Fire: (Cum să faceți)

VPN pentru Kindle Fire


Linia de tablete Kindle Fire este una dintre cele mai bune oferte pentru o tabletă Android la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Am ales un Fire HD în timpul primei zile pentru 69 de dolari, iar gândul este sincer uimitor pentru preț.

Utilizarea VPN explodează la nivel mondial, datorită preocupărilor de confidențialitate, precum și restricțiilor de locație care blochează accesul la conținut video. Linia de tabletă Kindle Fire este complet compatibilă cu VPN, dar din cauza aplicației de stocare Amazon limitate, poate fi necesar să faceți câțiva pași suplimentari pentru ca serviciul dvs. VPN preferat să funcționeze la kindle-ul dvs..

RELATED: dacă doriți să instalați un VPN pe Amazon FireTV sau Firestick, citiți: Cum se instalează un VPN pe Fire TV (Ghid complet)

În acest tutorial, vă vom arăta tot ceea ce trebuie să știți despre ce este capabil de o VPN (și este limitările). Vă vom învăța, de asemenea, cum să separați VPN-urile bune de cele rele, la ce să vă așteptați din punct de vedere al performanței și cum să îl instalați pe tableta dvs. Kindle Fire. Acest tutorial ar trebui să funcționeze pe orice dispozitiv Kindle Fire care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară, inclusiv: Kindle HD 8, Foc 7, si Kindle HD 10.

Acest ghid vă va învăța:

 1. De ce ar trebui să utilizați un VPN pe dispozitivul dvs. Kindle Fire
 2. VPN-ul nostru preferat este lucrul pe dispozitivele Amazon Fire
 3. Cele mai bune VPN-uri din magazinul Amazon
 4. Cum să încărcați alte aplicații VPN pe Fire
  1. Metoda de descărcare directă
  2. Instalați magazinul Google Play pe Fire

De ce să folosești un VPN pe Fire?

Rețelele private virtuale (VPN) devin rapid instrumentul de securitate indispensabil al secolului XXI. Vă pot crește dramatic confidențialitatea în timp ce navigați pe internet, vă pot ajuta să accesați conținut de transmisie globală și să vă asigurați datele de hackeri în rețelele publice. Și fac toate acestea pentru aproximativ 1/10 din costul facturii dvs. lunare pe internet.

Am scris un ghid despre doar câteva dintre lucrurile pe care le poate face un VPN, dar aici sunt cele mai importante momente …

Opriți furnizorul de internet să spioneze în istoricul internetului dvs.

Furnizorul dvs. de internet (în bandă largă sau mobil) are acces complet la fluxul de date și la istoricul de navigare. Acestea pot chiar deturna istoricul căutării și pot intercepta căutările browserului înainte de a fi trimise pe Google sau Bing. Aflați mai multe despre spionajul ISP în epoca post-neutralitate.

Folosind un VPN (și o protecție adecvată împotriva scurgerii DNS) vă puteți proteja confidențialitatea în timp ce navigați pe web. Împiedicați istoricul de navigare personală să fie extras sau vândut de date și să vă păstrați căutările și descărcările private.

Deblocați conținutul și descărcați fișierele în siguranță

Îți place Netflix, Hulu, Spotify sau HBOGo (cmonul Game of Thrones este nemaipomenit)? Știați că atunci când călătoriți în afara țării de origine, multe dintre aceste servicii de streaming sunt blocate? Utilizarea unui VPN cu o locație a serverului SUA vă poate ajuta să accesați toate serviciile de streaming preferate în timpul călătoriei.

Vedea: serviciile noastre VPN preferate care funcționează pentru deblocarea Netflix. 

Torrents

Încărcarea de fișiere P2P este încă populară, iar Bittorrent este regele incontestabil al serviciilor P2P. Dar protocoalele p2p sunt de fapt foarte nesigure și au riscuri de confidențialitate prin natura lor. Acest lucru se datorează faptului că, pentru a vă conecta la o listă de colegi, trebuie să cunoașteți adresa lor IP (o locație virtuală pe internet care identifică un anumit dispozitiv de conectare).

Un VPN este instrumentul de confidențialitate perfect pentru a face torrenting, deoarece vă oferă o adresă IP virtuală diferită de cea pe care v-a atribuit-o furnizorul dvs. de internet. De asemenea, vă vor cripta datele astfel încât ISP-ul dvs. să nu vă încetinească viteza (accelerarea) sau să vă monitorizeze descărcările..

Și da, este posibil să descărcați torente pe dispozitivele Kindle Fire (sau FireTV). Trebuie doar să încercați să încercați clientul torrent, deoarece nu există niciun magazin din Amazon. Vă recomandăm Flud.

Rămâneți în siguranță pe rețelele publice

Cât de des folosești dispozitivul pe rețele wifi securizate sau publice, cum ar fi biblioteca, locul de muncă, cafeneaua sau aeroportul? Știați că oricine este conectat la aceeași rețea necriptată poate să vă monitorizeze traficul și să interacți parolele și alte date sensibile folosind instrumente gratuite precum Wireshark?

Utilizând un VPN, puteți cripta și securiza toate datele pe care le transferați, păstrându-le în siguranță chiar și în rețelele nesigure. Adăugarea utilizării VPN la rutina de zi cu zi ar putea reduce dramatic riscul de furt de identitate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Kindle Fire sau FireTV

Nu toate VPN-urile sunt create egale. Multe sunt lente, nesigure sau pur și simplu pur exagerate. Altele (în special cele gratuite) pot să vă înregistreze modul de utilizare, să vândă datele dvs. sau să se arunce în mod activ în trafic. Într-un exemplu popular, buna transforma abonații VPN „gratuit” într-o botnet pentru profit.

Aceasta este o listă de VPN-uri pe care le-am testat personal și pe care le utilizăm confortabil. Am împărțit lista în două categorii:

 1. Cele mai bune VPN-uri din App Firestore
  1. IPVanish
  2. VyprVPN
  3. ExpressVPN
 2. Cele mai bune VPN-uri pentru a încărca Sideload pe dispozitivul dvs. Fire
  1. NordVPN
  2. Acces la internet privat

Cele mai bune aplicații VPN din magazinul de aplicații Amazon

Unul dintre dezavantajele platformei Fire este că magazinul Amazon este notoriu limitat în comparație cu magazinul de jocuri Android din Google. Puteți evita cu ușurință această restricție și puteți reîncărca practic orice aplicație doriți, dar este nevoie de un pic de cunoștințe tehnice.

Numărul de aplicații de confidențialitate și securitate din magazinul Amazon sunt deosebit de reduse, dar există încă 3 servicii VPN de înaltă calitate care au creat aplicații care să funcționeze nativ pe dispozitive Amazon. Și mai bine, aceste aplicații vor funcționa perfect și pe FireTV sau Firestick.

Motive pentru alegerea unei aplicații native native Amazon: Principalele avantaje ale alegerii unei aplicații VPN oficiale din magazinul Amazon sunt:

 1. comoditate. Nu este nevoie să descărcați sau să instalați manual o aplicație (și nu există niciun risc de instalare a unui software terț).
 2. Construit special pentru dispozitivele Fire: Aplicațiile VPN aprobate din magazinul de aplicații Amazon funcționează în mod nativ pe dispozitivele Fire, inclusiv Fire Stick de al doilea gen. Acestea pot fi controlate cu telecomanda Fire (sau cu ecranul tactil de pe tablete Fire) și nu necesită alte dispozitive de intrare. Dimpotrivă, unele aplicații în parte pot solicita un mouse fără fir pentru a accesa toate funcțiile și setările.

Iată cele mai bune dintre cele mai bune aplicații VPN din magazin:

# 1 – IPVanish

IPVanish a lansat recent o versiune specifică Fire pentru aplicația lor excelentă pentru Android. Vom lua un pic de credit pentru acest lucru, deoarece am făcut propunerea echipei lor de mai multe ori după ce am văzut popularitatea masivă a Fire Stick și FireTV ca dispozitive Kodi.

Software-ul lor este rapid și stabil și arată excelent pe Fire. Puteți sorta și filtra cu ușurință locațiile serverului (există peste 50 de țări) și puteți alege protocolul VPN preferat, includeți modul stealth (nefuscat).

IPVanish este un adevărat serviciu VPN cu log zero și este destul de popular pentru streaming (orice, în afară de Netflix), jocuri și Torrenting / P2P.

Dar ceea ce iese în evidență pentru IPVanish este viteza lor, care este legendară. Ei fac o treabă uimitoare de menținere a prețurilor scăzute, în timp ce întreprind concurenții cu servere mai rapide, mai puțin aglomerate. Și, din moment ce dețin o mare parte din infrastructura de rețea, pot muta datele la nivel mondial mult mai rapid decât VPN-urile concurente.

Consultați IPVanish Speedtests noastre, revizuirea noastră în profunzime sau pur și simplu încercați serviciul lor 7 zile fără riscuri pentru a vă vedea singur .

Cea mai buna oferta: 12 luni de IPVanish pentru 6,49 USD / lună

# 2 – VyprVPN

VyprVPN (revizuire completă aici) a fost primul VPN lansat în magazinul Amazon și sunt încă unul dintre cei mai buni. Chiar ies în evidență din mulțime din două motive:

 1. Programul VyprVPN este uimitor, este cu adevărat capul și umerii deasupra celorlalți din punct de vedere al caracteristicilor și al ușurinței în utilizare.
 2. VyprVPN funcționează cu Netflix. Este una dintre ultimele VPN-uri din lume care este încă compatibilă cu Netflix, iar această listă este și mai mică pentru aplicațiile VPN mobile care funcționează. Dacă acesta este principalul motiv pentru care utilizați un VPN pe dispozitivul dvs. Fire, obțineți Vypr.

Caracteristici VyprVPN:

VyprVPN are o mulțime de funcții interesante pe care nu le veți găsi în alte aplicații:

 • VyprDNS: Un sistem DNS criptat care oprește ISP-ul dvs. de a deturna istoricul browserului. De asemenea, vă ajută să accesați site-uri web cu restricții geo.
 • Cameleon: (Pro Plan) Acesta este protocolul furtiv al VyprVPN, care se poate deghiza ca fiind trafic non-VPN și vă poate ajuta să treceți prin rețele restrictive sau firewall.
 • Conectați-vă pe Wifi de încredere: Auto-detectează când v-ați conectat la rețelele wifi publice și se va conecta automat astfel încât nu trebuie să vă amintiți nici măcar să-l deschideți.

Și cel mai bun dintre toate, puteți încerca VyprVPN fără riscuri timp de 3 zile!

Cea mai buna oferta: Economisiți 50% din prima lună VyprVPN

# 3 – ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu VPN de mare putere (dar la un preț ridicat). Se străduiesc să fie cel mai bun VPN global, care lucrează pentru aproape fiecare utilizare VPN majoră, inclusiv: Securitate, Streaming, Netflix, Kodi și Torrents / p2p. Aplicația lor este solidă, rapidă și intuitivă. ExpressVPN are viteze excelente de server, iar serviciul pentru clienți este mult mai bun decât media.

Aplicația Android ExpressVPN Kindle Fire

Aplicația rulează perfect pe Kindle HD8 cu care am testat-o.

Singurul dezavantaj real al ExpressVPN este prețul. Planurile lunare încep de la 12,95 USD, în timp ce un abonament de un an va scădea acel preț la 8,32 USD / lună.

Toate lucrurile avute în vedere, considerăm că IPVanish și VyprVPN sunt o valoare mai bună, dar dacă ai bani pentru a arde ExpressVPN vă va servi bine.

VPN-urile noastre preferate non-Amazon pentru a reîncărca

În lume există literalmente sute de servicii VPN și probabil aproximativ 30 dintre cele „reale” au aplicații Android. Am ales preferatul nostru din acel grup select. Facem aceste recomandări în funcție de performanța, prețul și evidența securității și a vieții private.

NordVPN

NordVPN

NordVPN izbucniți pe scena VPN cu politica lor de jurnal zero, compatibilitatea Netflix și minunat 2 ani reducere. Aplicația lor Android este ușor de utilizat și este favorită pentru deblocarea serviciilor de streaming, precum și pentru torrenting.

Singurul dezavantaj este că serverele sunt puțin aglomerate, dar încă nu am avut probleme în streamingul la rezoluțiile HD.

Nordvpn include, de asemenea, mai multe locații proxy Socks5, care pot fi folosite pentru a adăuga un strat suplimentar de confidențialitate pentru aplicațiile Skype sau Bittorrent precum Flud.

Acces la internet privat

Acces la internet privat a fost un lider al industriei în demersul de a adopta adevărate politici de confidențialitate cu log-zero pentru maxim anonimat. Este probabil cel mai popular serviciu VPN premium din lume (deși nu publică numere de abonați).

În opinia noastră, PIA este un amestec perfect de performanță, caracteristici, confidențialitate și preț. Cu abonamente de 1 an începând de la $ 3.33 / luna, PIA este o valoare uimitoare.

Cele mai bune caracteristici:

 • Zero-Log: PIA este renumit pentru adevărata politică fără jurnale. Acesta este o parte din motivul extrem de popular pentru utilizările VPN sensibile la confidențialitate, cum ar fi Kodi și Torrenting.
 • Criptare ajustabilă: Foarte puține VPN-uri Android vă permit să modificați puterea de criptare. PIA vă oferă un control complet asupra puterii, precum și a algoritmului utilizat. Principalul avantaj este că puteți crește viteza pe rețelele congestionate, scăzând puterea de criptare și rămânând în siguranță.
 • Ruting VPN per aplicație: Nu doriți navigarea dvs. web să utilizeze VPN? Este mișto, puteți alege și alege ce aplicații vor folosi tunelul VPN al PIA. Această caracteristică este cunoscută în mod obișnuit ca rutare selectivă și este minunată.

Încărcare laterală a aplicațiilor VPN non-Amazon

Amazon încearcă în mod intenționat să blocheze utilizatorii în magazinele Amazon și pe platformele Kindle. Ei sunt unul dintre singurii producători care nu are magazinul Google Play pe dispozitivele lor Android.

Acestea fiind spuse, puteți să instalați manual orice aplicație Android doriți, inclusiv aplicații VPN.

Instalarea manuală este ușoară și aveți câteva opțiuni:

 1. Încercați din nou, instalați aplicația direct
 2. Încărcați din nou Google Play Store, apoi instalați automat orice aplicație

Metoda # 1 – Cum să reîncărcați manual o aplicație VPN

Urmați acest pas ușor pentru a instala aplicația VPN preferată în mai puțin de 5 minute. Dar mai întâi, asigurați-vă că aveți 2 lucruri:

 1. Abonament VPN activ de la un furnizor de care aveți încredere
 2. O legătură de descărcare pentru aplicația VPN pe care doriți să o instalați (de obicei, o puteți obține de pe site-ul VPN-ului dvs. sau puteți descărca APK-ul din APKMirror.

Pasul 1 – Activați instalarea „Aplicațiilor din surse necunoscute”

Dispozitivele Android te fac să te înscrii pentru aplicațiile instalate manual. Aceasta este o măsură de securitate pentru a proteja oamenii împotriva instalării de aplicații aleatorii, nesigure sau piratate. Dar trebuie să o porniți dacă doriți să reîncărcați o aplicație.

Accesați: Setări> Securitate> Aplicații din surse necunoscute

Apoi trebuie doar să o activați, așa cum se arată mai jos:

Activați instalarea aplicațiilor din surse necunoscute

Pasul 2 – Descărcați APK-ul

În browserul dvs. web, navigați la pagina web a serviciilor dvs. VPN și găsiți linkul către aplicația lor Android. Este posibil să fie nevoie să vă autentificați pe site-ul lor web pentru a putea accesa. Avem, de asemenea, legături directe pentru câțiva dintre furnizorii noștri de VPN recomandate:

 • Descărcare APK NordVPN (prin APK Mirror)
 • APK de acces privat la internet 

Dacă nu puteți găsi APK-ul pe site-ul furnizorului dvs., vedeți dacă îl puteți găsi pe site-ul oglindă APK. Ele sunt una dintre cele mai sigure surse de Android APK și toate aplicațiile din directorul lor sunt clone directe verificate ale celor din magazinul Google Play. Alte site-uri web APK sunt mult mai puțin de încredere și pot fi periculoase.

Veți primi un avertisment care spune că fișierele APK pot fi periculoase. Acceptați-l și descărcarea va începe.

Descărcarea APK

Descărcați APK-ul din Silk Browser

Pasul 3 – Instalarea APK

În testarea mea, când nu am putut deschide APK-ul direct din folderul de descărcări de pe Kindle Fire HD8. In schimb, folosiți ES File Explorer. Este o aplicație gratuită pentru gestionarea fișierelor din magazinul de aplicații Amazon.

Apoi, accesați directorul dvs. de descărcare din ES File Explorer, faceți clic pe fișierul .apk și faceți pur și simplu clic pe butonul „Instalare”..

Instalați apk-ul folosind ES File Explorer

Instalați apk-ul folosind ES File Explorer

Asta e. Aplicația VPN ar trebui să apară acum pe desktopul dvs. Kindle Fire gata de utilizare, la fel ca orice altă aplicație!

Metoda 2 – Sideload Google Play Store pe Kindle

Fire-ul dvs. nu vine cu magazinul Google Play preinstalat și nu este disponibil în magazinul de aplicații Amazon, dar puteți instala în continuare Play Store pe dispozitivul dvs. Fire. După ce faceți acest lucru, puteți instala cu ușurință orice aplicație din magazinul Play pe Fire, la fel ca și pe orice alt dispozitiv.

Procesul implică de fapt sideloading 4 aplicații google într-o ordine specifică. Durează doar câteva minute și a funcționat perfect în testarea noastră.

Iată instrucțiunile pas cu pas de pe forumul XDA.

Apoi, deschide doar magazinul de redare pentru a descărca orice VPN vrei!

Mai mult ajutor Alegerea unui VPN pentru focul dvs.

Dacă încă nu aveți un abonament VPN și nu sunteți sigur de unde să începeți, iată un mic ghid care vă va ajuta să alegeți un VPN în funcție de tipul principal de utilizare. La urma urmei, obțineți un VPN pentru a îndeplini un scop, deci doriți cel mai potrivit pentru acest scop.

Securitate generală / All-around

 • VyprVPN – este un serviciu VPN fantastic, iar software-ul lor este excelent. Este, de asemenea, disponibil în magazinul de aplicații Amazon (deci nu se efectuează reîncărcare).
 • Acces la internet privat – este, de asemenea, o valoare excelentă, dar va trebui să fiți confortabil cu ideea de a instala manual aplicația.

Transmitere / deblocare video

Dacă doriți să accesați site-uri de streaming global, veți avea nevoie de o VPN care să fie compatibilă în mod specific cu acele site-uri. Câteva servicii de streaming precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer au lucrat în mod deliberat pentru a exclude VPN-urile populare. Din fericire, există câteva care încă funcționează grozav.

 • VyprVPN – funcționează minunat cu fiecare serviciu de streaming testat, inclusiv netflix.
 • NordVPN – NordVPN funcționează perfect cu serviciile de streaming pe aplicația PC / Mac. Este un pic mai inteligent pe Android și, uneori, va genera o eroare proxy / vpn pe Netflix. Merită să aruncăm o privire din cauza prețului lor scăzut, a politicii cu jurnal zero și a garanției de restituire de 30 de zile.

FAQ

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre utilizarea unui VPN pe tableta Kindle. Această secțiune include, de asemenea, soluții la problemele de depanare (faceți clic pentru a extinde).

Rezumat: VPN-urile și Amazon-ul dvs. Fire

VPN-urile funcționează impecabil pe dispozitivele Android ale platformei Amazons Fire, ceea ce reprezintă o mare ușurare pentru fanii dispozitivelor lor accesibile. Există un număr tot mai mare de aplicații VPN disponibile în magazinul de aplicații Amazon (deși nu toate sunt create egale). Ar trebui să vă preocupați în special de serviciile VPN „gratuite”, care, de obicei, încercați să vă generați bani sau istoricul de navigare.

Dacă nu îți place sau nu folosești una dintre cele 3 aplicații VPN recomandate din magazinul oficial, poți oricând să iei cont propriu la propriu. De obicei, merită efortul, mai ales dacă aveți deja un abonament la un serviciu VPN pe care Amazon nu îl acceptă direct.

Sperăm că acest ghid a fost util. Dacă mai aveți întrebări, accesați-ne în comentarii!

Istoricul actualizărilor:

 • 9/10/2019 – Adăugări de întrebări frecvente și VPN-uri suplimentare acceptate în magazinul oficial de aplicații Fire.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map