Cum se utilizează proxy-ul Socks5 IPVanish pentru torrenturi anonime (w / poze)

În septembrie 2016, IPVanish a anunțat că va include serviciul de proxy Socks5 cu toate abonamentele VPN. Aceasta ar trebui să fie o veste binevenită pentru abonații IPVanish actuali, în special cei care utilizează frecvent rețelele p2p / bittorrent. Protocolul Socks5 este perfect pentru anonimizarea descărcărilor de torrent și este compatibil cu toți clienții majori de desktop.


Serverul Socks5 al IPVanish este un cluster de server cu lățime de bandă ultra-înaltă bazat în Olanda și păstrează zero jurnalele de metadate (la fel ca VPN-ul IPVanish).

Acest ghid vă va arăta cum să vă generați acreditările de conectare IPVanish Socks5, precum și cum să le configurați cu clientul torrent preferat..

Să începem.

Cum să obțineți conectarea / Parola de la Socks5

Din motive de securitate, IPVanish folosește o altă parolă de conectare / parolă pentru serverul lor proxy Socks5 decât îl utilizați pentru a vă conecta la VPN. Pentru a obține acreditările dvs. de proxy, trebuie să vă conectați la panoul dvs. de cont IPVanish.

Notă: Pentru a utiliza serviciul VPN sau proxy, trebuie să fiți un abonat IPVanish. Dacă nu aveți un cont, vă puteți înscrie aici.

Pasul 1 – conectați-vă la Panoul dvs. de cont IPVanish

Accesați IPVanish.com și conectați-vă la contul dvs..

Pasul 2 – Accesați Setările Socks5

Faceți clic pe fila „Proxy Socks5” din panoul de cont și veți vedea următoarele informații:

 • Numele dvs. de utilizator proxy
 • Parola dvs. proxy
 • Adresa proxy: ams.socks.ipvanish.com
Setări șosete IPVanish5 în panoul de control

Setări IPVanish Socks5

Veți vedea, de asemenea, butonul „Resetați acreditările”. Acest lucru vă va permite să generați un nou nume de utilizator / parolă combo. De obicei, acest lucru nu este necesar, dar este util dacă credeți că s-ar putea să fi fost furate datele dvs. de acreditare anterioare sau dacă nu funcționează corect din anumite motive.

De asemenea, aveți nevoie de o informație suplimentară care nu este inclusă în panoul dvs. de cont – portul proxy nr …

IPVanish folosește portul # 1080.

Utilizarea proxy-ului Socks5 al IPVanish pentru torrenting

Un proxy Socks5 este cel mai popular instrument de descărcare a torrenturilor în mod anonim. Clasamentul nr. 1 al VPN, mai ales că o VPN nu necesită configurare manuală (în timp ce proxy-ul necesită să schimbați anumite setări în clientul torrent).

Mulți utilizatori aleg să folosească ambele proxy VPN și Socks5 pentru o securitate maximă. Beneficiați de 2 modificări IP unice VPN >> proxy. De asemenea, obțineți un IP separat pentru browserul dvs. și clientul torrent. Puteți utiliza chiar și VPN-ul și proxy-ul IPvanish simultan, deoarece acestea permit acum 5 conexiuni simultane pe fiecare cont.

Puteți utiliza un proxy Socks5 cu orice client major torrent pentru desktop. De asemenea, funcționează cu Flud sau tTorrent (clienți torrent Android).

Urmați pașii de mai jos pentru clientul dvs. torrent preferat. Dacă nu avem software-ul dvs. în acest ghid, puteți adapta cu ușurință pașii de mai jos la orice client torrent care acceptă conexiuni Socks5.

Ghid de configurare uTorrent

Deschideți uTorrent și mergeți la Meniu> Opțiuni> Preferințe> Conexiune (fila)

În meniul preferințe accesați fila „Conexiune” pentru a schimba setările proxy. În funcție de versiunea dvs. uTorrent, veți vedea ceva foarte asemănător cu acesta. Doriți să faceți setările identice cu cele arătate, cu excepția cazului în care trebuie să introduceți propriul nume de utilizator / parolă.

Setări IPVanish Socks5 pentru uTorrent

Setări IPVanish Socks5 pentru uTorrent

Puteți dezactiva, de asemenea, uPnP și NAT-PMP dacă aveți o redirecționare manuală a portului setată în router. De asemenea, dacă redirecționați manual un port, asigurați-vă că dezactivați „Aleatorizarea portului la fiecare pornire”, astfel încât uTorrent să folosească întotdeauna portul pe care l-ați redirecționat. Majoritatea utilizatorilor ar trebui să lase aceste opțiuni plug-and-play activate.

Este important să vă asigurați că toate cele șase casete de selectare din secțiunea „Server proxy” sunt bifate. Acest lucru asigură că uTorrent va folosi proxy pentru fiecare tip de conexiune. Nu doriți ca YouTube să vă scurgă adresa IP adevărată către colegii din afara conexiunii proxy.

Criptare (opțional)

uTorrent are o funcție de criptare încorporată care vă permite să activați criptarea protocolului. Dacă sunteți conectat la un VPN în timp ce torrentează, nu vă deranjează această setare. Criptarea VPN este mult mai puternică decât criptarea uTorrent.

Dacă utilizați doar proxy și sunteți îngrijorat de faptul că torrentele dvs. sunt blocate sau accelerate de ISP-ul dvs., puteți forța uTorrent să se conecteze doar la colegii criptate, accesând Meniu> Opțiuni> Preferințe> BitTorrent (filă)

Apoi, puteți schimba setările „Codare protocol” în „Forțat”.

Acest lucru vă va permite să vă conectați doar la colaboratori cu criptare. Drept urmare, este posibil să aveți mai puțini colegi disponibili, care ar putea fi o problemă pentru torentele cu un număr mic de semințe, dar de obicei nu este o problemă.

Ghid de instalare Vuze

Proxy-ul Socks5 al IPVanish funcționează excelent cu Vuze. Vuze are chiar și un instrument de testare proxy încorporat pentru a vă asigura că totul este corect. Și există un indicator SOCKS pentru a afișa starea dvs. actuală de conexiune proxy, ori de câte ori faceți o vizionare.

O nota: Vuze nu acceptă conexiuni de intrare prin proxy, așa că, de obicei, veți avea o „eroare NAT” care nu afișează conexiuni primite în timp ce utilizați un proxy. Nu vă faceți griji, ar trebui să puteți descărca în continuare bine.

Setări proxy SOCKS

Pentru a accesa setările proxy ale Vuze, trebuie să fiți în modul utilizator avansat. Mergi la Meniu> Instrumente> Opțiuni> Mod pentru a schimba competența utilizatorului în „Advanced”.

Pentru a accesa setările proxy, accesați: Meniu> Instrumente> Opțiuni> Conexiune> Proxy

Schimbați-vă setările pentru a se potrivi cu cele de mai jos și introduceți-vă propriile credențe, după caz. Pe lângă casetele de selectare, aici sunt setările de care aveți nevoie:

 • Gazdă: ams.socks.ipvanish.com
 • Port: 1080
 • Nume de utilizator: Numele de utilizator, generat de panoul de control
 • Parola: Parola dvs., generată de la panoul de control
Setări proxy IPVanish Socks5 în Vuze

Setări Proxy Socks5 în Vuze

Ca un pas suplimentar de securitate, ar trebui să dezactivați toate conexiunile care nu sunt acceptate de un proxy în Vuze. Pentru a face acest lucru, accesați:

Meniu> Instrumente> Opțiuni> Conexiune

Apoi debifați fiecare casetă din secțiunea „Surse de la egal la egal”, cu excepția casetei de sus, „De la un tracker”.

Acest lucru vă asigură că nu veți scăpa accidental adevărata dvs. adresă IP către colegi prin DHT sau alte mecanisme de schimb de colegi. Când ați terminat, setările dvs. ar trebui să placă astfel:

Surse peer Vuze

Dezactivați toate sursele colegilor, cu excepția „De la un tracker”

Întrebări frecvente despre proxy IPVanish

Iată câteva dintre întrebările obișnuite despre utilizarea noului serviciu proxy IPVanish în timpul procesului de torrenting. Dacă aveți întrebări suplimentare, rugați-le în comentarii și vom face tot posibilul să le răspundem la toate.

Este un proxy mai bun decât un VPN pentru torrente?

Acest răspuns depinde de preferințele dvs. individuale. De obicei, un proxy va fi mai rapid decât un VPN, dar nu are o criptare puternică. Dacă sunteți entuziasmat sau îngrijorat de ISP-ul dvs. de monitorizare a descărcărilor, vă alegeți mai bine VPN.

Dacă doriți doar să mențineți adresa IP a torrentului în anonimat și preferați viteze mai rapide, doar proxy ar trebui să fie bine. Puteți utiliza ambele simultan pentru confidențialitate maximă.

Proxy folosește criptare?

NU. Proxy-urile Socks5 nu sunt criptate. Clientul dvs. torrent are probabil o opțiune de criptare încorporată, dar aceasta este o criptare ușoară (nu la fel de puternică ca o VPN) și ar putea duce la viteze mai mici, deoarece nu vă puteți conecta la colegii care nu au criptat activat..

Proxy Socks5 va face ca torentele mele să fie anonime?

Nu există niciun instrument care să poată garanta 100% anonimat. Proxy-ul Socks al IPVanish vă va schimba adresa IP a torrentului (cea vizibilă pentru toți colegii torrentului) și vă va orienta toți torrenții prin tunelul proxy. Acest lucru va face mult mai dificil pentru un terț să-ți urmărească torentele, mai ales că IPVanish are o politică de log zero..

Proxy-ul nu funcționează, ce ar trebui să fac?

De obicei, există două motive pentru care proxy nu funcționează:

 1. Ai stabilit-o greșit
 2. ISP-ul sau firewall-ul blochează portul 1080

Iată cum să rezolvați fiecare problemă:

Configurare greșită: Verificați în mod triplu setările pentru a vă asigura că se potrivesc cu setările afișate în acest articol. Cea mai frecventă eroare este ca oamenii sări pasul în care trebuie să genereze un combo de utilizator / parolă în panoul de cont IPVanish. Nu puteți utiliza doar detaliile de conectare la VPN.

Port 1080 blocat: Un port ISP bloc bloc 1080. Comcast este un exemplu celebru. Dacă știți că toate setările dvs. sunt corecte și încă nu vă puteți conecta, aceasta ar putea fi problema. O modalitate bună de a testa este de a activa VPN-ul dvs. înainte de a deschide vuze. Dacă proxy-ul funcționează cu VPN-ul activat, atunci blocarea porturilor este probabil problema. Dacă tot nu funcționează, probabil că aveți undeva setări de configurare greșite.

Puteți cere întotdeauna asistență tehnică IPVanish pentru ajutor dacă aveți probleme. Și amintiți-vă, VPN-ul lor este un instrument minunat de anonimizare pentru torent. Nu simți asta avea pentru a utiliza proxy. Este o opțiune plăcută pentru un plus de confidențialitate, dar cu siguranță nu este esențială .

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map