Cum se instalează un VPN pe Amazon Fire TV sau Fire Stick

Majoritatea oamenilor habar nu au că aplicațiile de rețea virtuală virtuale Android pot fi instalate direct pe dispozitivele de streaming Amazon FireTV sau FireStick.


Însă majoritatea aplicațiilor VPN nu sunt disponibile în Amazon Firestore, așa că va trebui să le reîncărcați (instalați manual). Dar odată instalate funcționează frumos.

Acest tutorial vă va arăta exact cum să instalați un VPN pe dispozitivul dvs. Fire. Pas cu pas.

Notă importantă: Acest tutorial funcționează pentru prima și a doua generație TV TV. De asemenea, funcționează pentru cea de-a doua generație (cea mai nouă) Fire Stick. Arhitectura stickului de foc original (gen 1) face nu sprijinirea tunelului VPN Dar totuși te poți conecta la un VPN conectându-te la un router VPN fără fir.

Introducere rapidă: Ce este un VPN și de ce să folosiți unul pentru FireTV?

Ce este un VPN? Și de ce ați instala unul pe dispozitivul dvs. Fire TV în primul rând?

Ce: O rețea virtuală virtuală (VPN) este un instrument / serviciu de rețea care va direcționa tot traficul dvs. de internet printr-un server terț (mai multe locații disponibile). Vă permite să alegeți locația dvs. virtuală (internet) și să criptați (protejați) toate datele transferate între dvs. și serverul VPN.

De ce să folosiți una pentru Fire Stick / Fire TV?

Majoritatea oamenilor care instalează un VPN pe Fire îl utilizează cu Kodi, incredibil de popular centru media și aplicație de streaming. Dar un VPN are, de asemenea, beneficii pentru orice aplicație de streaming pe care o utilizați.

Beneficii primare:

 • Reduce / Elimină accelerația prin ISP – nu mai există tamponări și fluxuri de calitate scăzută
 • Schimbați geolocalizarea pentru a accesa conținut (Cum ar fi BBC iPlayer, Netflix sau fluxurile sportive)
 • Păstrați adresa dvs. IP privată când utilizați Kodi Addons

Ce aveți nevoie pentru acest tutorial:

1. Un dispozitiv Fire compatibil cu VPN

 1. FireTV (Toate versiunile, genul 1 și 2)
 2. Fire Stick (numai pentru a doua generație).

2. Un furnizor VPN care aplicația funcționează cu FireOS

În testarea noastră, doar anumite aplicații VPN au funcționat corect și au fost stabile. Unii nu s-au putut conecta deloc. Pentru a finaliza acest tutorial, veți avea nevoie de un abonament VPN activ.

Iată cele trei recomandate:

Acces la internet privat: Cea mai ieftină opțiune, dar destul de rapidă pentru 1080p (și chiar fluxuri de 4 k). Un mare avantaj al PIA este aplicația mobilă vă permite să alegeți puterea de criptare. Acest lucru vă va crește viteza maximă, deoarece CPU de pe un FireTV sau FireStick va fi maximizat de matematica complexă din spatele criptării VPN..

VyprVPN: Cea mai scumpă opțiune, dar are două mari avantaje …

 1. Este singura aplicație VPN nativă pentru FireOS: VyprVPN nu este necesară pentru a face sideloading pentru dispozitivul dvs. Fire și poate fi instalat direct din magazinul de aplicații. Și avem un cupon pentru 50% din prima lună.
 2. Funcționează cu Netflix: Majoritatea VPN-urilor sunt în prezent blocate de Netflix. VyprVPN și NordVPN sunt 2 dintre singurele care nu sunt. Însă aplicația NordVPN nu funcționează corect cu FireOS, așa că VyprVPN este ultimul bărbat în picioare.

IPVanish: Prezentat la mijloc, IPVanish este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. Dacă doriți fluxuri de 4k, mergeți cu IPvanish. De asemenea, sunt extrem de prietenoși cu Kodi în ceea ce privește VPN. Citiți recenzia noastră IPVanish și apoi profitați de această reducere de 20%.

Notă: Nu vă faceți griji prea mult cu privire la alegere. Nu puteți greși cu adevărat ORICE dintre aceste VPN-uri. Majoritatea oamenilor încep cu acces la internet privat, pur și simplu pentru că este cel mai ieftin. Și este în regulă.

Cel mai bine, toți cei trei furnizori pot fi folosiți cu toate dispozitivele, chiar și simultan. Așadar, după ce vă abonați, asigurați-vă că vă asigurați și smartphone-urile, tabletele și computerele. Este inclus!

3. O metodă de instalare:

Vom oferi instrucțiuni pas cu pas pentru toate aceste trei metode mai târziu în acest ghid. Sunt:

Metoda super-ușoară (doar VyprVPN): Instalați aplicația VyprVPN direct din magazinul Fire. Abonament necesar.

Încărcați din telefon: Dacă dețineți deja un dispozitiv Android cu acces la magazinul Google Play, descărcați aplicația apps2fire. Acest lucru vă va permite să luați orice aplicație instalată pe telefonul dvs. și să o instalați rapid pe FireTV sau Fire Stick cu un singur clic.

Descărcați manual APK-ul VPN: Utilizați aplicația de descărcare „Descărcător” pentru a descărca direct APK-ul android al furnizorului dvs. VPN pe FireTV. Puteți instala manual aplicația cu un singur clic.

Nu vă faceți griji, nu contează care este metoda de încărcare independentă. Amândoi funcționează grozav și se reduce cu adevărat la preferințele personale.

Iată instrucțiunile aprofundate …

Cum se instalează aplicația VPN

Metoda 1 – Direct din Appstore (doar VyprVPN)

Pasul 1 – Obțineți un abonament VyprVPN dacă nu îl aveți deja

Pasul 2 – Accesați secțiunea „Aplicații” a dispozitivului dvs. de foc și apoi alegeți „Categorii” pentru a răsfoi aplicațiile disponibile. Alegeți „Productivitate” ca categorie și căutați aplicația VyprVPN din listă. De asemenea, puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta VyprVPN. (sau doar „VPN”).

Aplicația VyprVPN pe FireTV Fire Stick

Pasul 3 – Instalați aplicația VyprVPN și apoi lansați-o.

Pasul 4 – Introduceți numele de utilizator / parola (trimis la dvs. după abonare) și apoi conectați-vă.

Pasul 5 – Acum vă puteți conecta la orice locație a serverului VyprVPN pe care o doriți cu 1 clic. Pentru streamingul cel mai rapid posibil, alege un server din apropiere. Pentru a accesa conținut specific geo-blocat, alegeți un server din țara respectivă.

VyprVPN Fire App

Faceți clic pe „Conectați” pentru a vă conecta instant la serverul VPN ales

Asta este, puteți săriți la secțiunea „Verificare conexiune”.

Metoda # 2 – Utilizați Apps2Fire pentru a instala VPN-ul dvs. pe Fire TV

Este mult mai ușor să vă arătăm cum să folosiți Apps2fire decât să vă spuneți. Astfel, am găsit un tutorial video minunat pe care îl veți găsi mai jos. Folosiți pașii din videoclip pentru a trimite aplicația VPN la FireTV / Fire Stick.

Dar mai întâi, asigurați-vă că:

Pasul 1 – Asigurați-vă că aveți un abonament activ cu un serviciu VPN cu o aplicație proprie care funcționează pe Fire. Vă recomandăm PIA sau IPVanish (deoarece am confirmat că ambele funcționează bine).

Dacă aveți deja un abonament VPN de la un furnizor diferit, pur și simplu urmați acești pași pentru a instala aplicația lor VPN personalizată. Rețineți că unii nu vor funcționa corect în caz de incendiu (am considerat că acesta este cazul NordVPN, printre altele).

Pasul 2 – Descărcați aplicațiile2fire pe telefon. Veți avea nevoie de un telefon sau tabletă cu acces la magazinul Google Play.

Pasul 3 – Descărcați aplicația VPN pe telefonul dvs.. Aplicația VPN va fi copiată de pe telefonul dvs. pe FireTV / Stick și instalată.

Și pentru restul pașilor, urmați acest videoclip. Va dura mai puțin de 5 minute de la început până la sfârșit. Instalațiile viitoare ale aplicațiilor prin această metodă durează literalmente 10 secunde.

Urmărind videoclipul, veți completa și acești pași …

Pasul 4 – Activați debugging-ul USB și permiteți instalarea aplicațiilor din „surse necunoscute”

Pasul 5 – Găsiți adresa IP a FireTV-ului dvs.

Pasul 6 – Conectați-vă la FireTV (folosind aplicația apps2fire de pe telefon)

Pasul 7 – Instalați aplicația VPN pe FireTV / Fire Stick

Asta e! Ușor, da?

Treceți la secțiunea următoare despre „Utilizarea unui VPN pe dispozitivul dvs. Fire”

Metoda # 3 – Descărcați APK-ul și instalați-l direct pe FireTV

Această metodă de instalare manuală va folosi o aplicație din Fire Appstore numită „Downloader”. Acest lucru vă permite să descărcați manual orice fișier accesibil de pe internet (inclusiv fișierele instalabile APK Android).

Vom folosi acest lucru pentru a descărca APK-ul pentru Internet sau Acces privat la IPVanish. Dacă aveți un furnizor VPN diferit, cereți asistență tehnică pentru o legătură directă către APK-ul lor Android.

Pasul 1 – Activați „Debugging ADB” și instalarea aplicațiilor din „Surse necunoscute”

Aceste setări se află în meniul dvs. Fire TV sub:

Meniu> Setări> Dispozitiv> Opțiuni dezvoltator

Opțiuni pentru dezvoltatori Fire TV, depanare ADB și aplicații din surse necunoscute

Pasul 2 – Instalați aplicația „Downloader” din magazin

FireTV-ul dvs. poate veni cu această aplicație preinstalată, dar dacă nu este, pur și simplu descărcați-o din magazinul Fire / Amazon.

Pasul 3 – Descărcați fișierul APK al aplicației VPN

Utilizați aplicația „Downloader” pentru a introduce adresa URL în care furnizorul VPN păstrează cea mai recentă versiune a APK-ului lor Android. Acest lucru vă va permite să instalați manual aplicația.

Puteți introduce, de asemenea, următoarele link-uri rapide pe care le-am făcut pentru IPvanish și PIA. Acestea sunt mai ușor de tastat și de reținut decât adresa URL lungă folosită de fiecare furnizor, așa că introduceți una dintre aceste legături în programul de descărcare.

 • https://www.vpnuniversity.com/apk/ipvanish
 • https://www.vpnuniversity.com/apk/pia
Descărcarea APIA PIA cu Downloader pe Fire Stick

Utilizați aplicația „Downloader” pentru a descărca manual APK-ul de acces la internet privat

Pasul 4 – Instalați APK-ul

După descărcare, Downloader vă va întreba automat dacă doriți să instalați noul fișier APK. Pur și simplu selectați „Da” pentru a continua instalarea.

Asta e, instalarea este completă. Următoarea secțiune va cuprinde „Utilizarea VPN-ului dvs. pe Fire Stick / FireTV”

Utilizarea VPN-ului de pe Fire TV / Stick

Acum puteți lansa aplicația VPN instalată de pe pagina principală a aplicațiilor de pe dispozitivul dvs. Fire. Aici va trebui să vă conectați utilizând numele de utilizator / parola furnizate atunci când v-ați abonat la serviciul dvs. VPN.

Notă: Unele dintre aplicațiile VPN (cum ar fi VyprVPN) pot fi navigate doar cu telecomanda FireTV. Alții nu sunt optimizați prin foc, astfel încât va trebui să utilizați un dispozitiv de indicare precum un mouse Bluetooth pentru a finaliza procesul de conectare inițial. Durează aproximativ 2 minute pentru a asocia orice dispozitiv Bluetooth (inclusiv tastaturi / șoareci) cu dispozitivul dvs. Fire.

Puteți spune aplicației VPN să vă „amintească” numele de utilizator / parola, astfel încât nu trebuie decât să finalizați acest proces o singură dată.

Iată pașii pe care i-am folosit cu aplicația VPN de acces la internet privat pe Fire Stick din a doua generație:

Pasul 1 – Lansați aplicația VPN

Pasul 2 – Conectați-vă cu numele de utilizator / parola

Acest lucru poate necesita să conectați un dispozitiv de indicare bluetooth. Dacă aveți un FireTV (nu stick), puteți conecta un wireless USB sau mouse wireless cu unul dintre porturile USB gratuite.

Pasul 3 – Alegeți o locație a serverului și conectați-vă

Vă recomandăm un server din apropiere pentru cele mai rapide viteze. Singurul motiv pentru a alege un server într-o altă țară este dacă doriți să accesați un serviciu specific acolo. De exemplu, conectați-vă la un server din Marea Britanie dacă doriți să urmăriți BBC iPlayer.

Aplicația VPN PIA care rulează pe Fire Stick

Apăsați butonul „Select” de pe telecomanda pentru a conecta la VPN

Va trebui să utilizați mouse-ul Bluetooth pentru a alege locația prestabilită a serverului. Pentru a merge mai departe, trebuie doar să apăsați tasta „Selectare / introducere” de pe telecomandă pentru a vă conecta rapid la serverul VPN.

În partea de jos, veți observa IP original precum și noul IP curent adresa, cea atribuită de Accesul Internet privat la dispozitivul dvs. Fire. Acest lucru vă va ajuta să verificați rapid dacă sunteți conectat corect.

Pasul 4 – Reglarea setărilor / opțiunilor (opțional).

Puteți accesa meniul de setări PIA fie utilizând un mouse pentru a face clic pe roata „Setări” din colțul din dreapta sus al aplicației. Puteți accesa, de asemenea, folosind tasta „Meniu” de pe telecomanda FireTV. Întregul meniu de setări poate fi navigat și controlat și cu telecomanda normală.

Meniul de setări arată astfel:

Setări de acces la internet privat

Accesați meniul de setări cu tasta „Meniu” de pe telecomandă

Iată setările pe care doriți să le luați în considerare:

Folosiți pachete mici: Dacă aveți viteze lente, încercați să bifați această casetă. Poate face diferența pentru anumite dispozitive și routere. Am reușit să transmitem video video 1080p fără a activa opțiunea.

criptare: Transmiterea este o utilizare VPN „de mică securitate” – ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de setări maxime de securitate. Dispozitivele de incendiu au procesoare destul de slabe (în comparație cu un computer), astfel încât vor lupta cu setări de criptare cu adevărat puternice.

Pentru a obține cea mai rapidă viteză posibilă, luați în considerare rotirea Puterea de criptare a datelor la AES-128 sau chiar „niciunul”.

Puterea de criptare PIA

Setați puterea de criptare pe „128” sau „niciuna”

Chiar și cu criptarea complet oprită, tot traficul dvs. Fire / Kodi va fi totuși dirijat în mod eficient prin serverul VPN ascunzându-vă adresa IP reală. Singurul motiv pentru a menține criptarea la toate este dacă credeți că Furnizorul dvs. de Internet este cel mai accentuat (încetinind) traficul video.

Posibilitatea de a „opri” criptarea este unul dintre cele mai mari motive pentru care recomandăm PIA pentru Fire Stick. Poate face o diferență uriașă de viteză și tamponare.

Opțiuni de NICIODATĂ utilizate: Este foarte important să nu activați opțiunea „Kill-Switch” sau PIA Mace. Acestea sunt concepute special pentru telefoanele și tabletele Android și pot provoca probleme majore de conexiune pe FireTV.

În continuare, veți afla cum să verificați 100% funcționarea conexiunii VPN …

Cum să vă verificați conexiunea VPN pe FireTV / Stick

Aplicațiile VPN pentru Android sunt destul de stabile, dar nu sunt proiectate pentru a fi folosite pe un dispozitiv de streaming Fire. Așadar, este o idee bună să verificați de două ori că VPN îți orientează traficul în mod anonim (schimbând adresa IP a focului).

Vrem însă să verificăm adresa IP externă (ceea ce văd alte site-uri web) și nu adresa IP a rețelei dvs. interne. Locația reală a FireTV-ului dvs. în rețeaua de domiciliu nu se va modifica.

Pasul 1 – Deschideți aplicația „Downloader”

Pasul 2 – Accesați secțiunea „Browser” din aplicație

Utilizând meniul din partea stângă a aplicației, coborâți 1 filă în secțiunea „Browser”. Acest lucru vă va permite să navigați pe o pagină web. Vom parcurge o pagină care vă arată adresa dvs. IP externă.

Pasul 3 – Navigați la http://ipmonkey.com

Accesați site-ul web ipmonkey.com sau www.ipmonkey.com. Vă va arăta de la ce adresă IP ați accesat pagina. Această adresă IP ar trebui să se potrivească cu IP curent afișat în aplicația PIA după conectare. Dacă în schimb se potrivește cu IP original veți ști că nu funcționează corect.

Pasul 4 – Comparați adresa dvs. IP cu ceea ce VPN-ul dvs. spune că ar trebui să fie

Iată exemplul nostru:

Adresa IP externă IPMonkey folosind Downloader pe FireTV Stick

Aceasta vă arată adresa „IP externă”, care este modul în care vă văd site-urile

După cum puteți vedea, adresa IP de mai sus se potrivește cu IP curent afișat în aplicația PIA …

Adresa IP curentă

Deci, totul funcționează corect!

O ultimă notă: Unele aplicații VPN se vor bloca / închide atunci când FireTV / Stick va dormi, așa că este o idee bună să verificați IP-ul dvs. de primele două ori când utilizați VPN. Dacă se prăbușește de fiecare dată, va trebui să vă asigurați că:

 • Activați „Conectare automată / Reconectare automată” la setările VPN
 • Conectați-vă manual de fiecare dată când utilizați Fire pentru streaming
 • Folosiți un router activat mereu pentru VPN, pentru protecție 24/7

Concluzie

Dacă ați urmat acest tutorial până la capăt, ar trebui să aveți acum o VPN funcțională 100% pe FireStick sau FireTV. Dacă aveți probleme de depanare, nu ezitați lasă-ne un comentariu / întrebare.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru FireTV / FireStick / Kodi recomandăm cu tărie:

 • Acces la internet privat: Cea mai bună valoare VPN pe care am încercat-o. Și aplicația este stabilă pe dispozitivele Fire
 • IPVanish: Un furnizor VPN extrem de rapid, deși criptarea obligatorie pe 256 biți poate fi o luptă pentru utilizatorii Stick
 • VyprVPN: Nu este o ofertă la fel de bună ca și celelalte două, dar faptul că au o aplicație NOS FireOS care poate fi controlată complet de pe telecomanda FireTV este un avantaj uriaș.

Dacă ați găsit util acest ghid, vă rugăm să vă asigurați că Distribuie-l cu prietenii!

Și urmăriți-ne pe Twitter pentru cele mai recente reduceri, tutoriale și recenzii VPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map