13 Csodálatos dolgok, amelyekről nem tudta, hogy a VPN képes lenne

A legtöbb ember tudja, hogy egy VPN titkosítja az Ön internetkapcsolatát, és lehetővé teszi, hogy számítógépe “gyakorlatilag” megtalálható legyen a világ 100 helyszínén. De ez csak a kezdete annak, amelyre a VPN képes.


Ez a cikk célja megmutatni, hogy valóban mennyire hatékony a VPN-technológia, és milyen csodálatos dolgokat tehet meg, miután minőségi VPN-előfizetéssel rendelkezik.

Izgatott? Kellene lenned.

Íme, mit tehet az új VPN-előfizetésével …

Tartalom streaming / feloldása

Az egyik legfontosabb ok, amiért az emberek vásárolnak VPN-előfizetéseket, az, hogy könnyen hozzáférjenek a globális tartalomhoz és a streaming portálokhoz. De ez csak a kezdet. A VPN számos módon bővítheti globális tartalom könyvtárát.

Utazás közben elérheti kedvenc streaming webhelyeit

Fizetni kell a Netflix, Hbo vagy Pandora előfizetésért. Nem szabad még mindig igénybe vennie ezeket a szolgáltatásokat, miközben Európában vakációzik? Szerencsére a megfelelő VPN biztosíthatja, hogy soha többé ne jelenjen meg ez az üzenet:

Netflix streaming hiba

Nézze meg a Netflixet vagy a Youtube-ot egy repülőgépen

Ha valaha fizetett a repülés közbeni internet-hozzáférésért olyan szolgáltatás segítségével, mint a GoGo vezeték nélküli, akkor dühösen felfedezte, hogy a kedvenc streaming webhelyei blokkolva vannak. Indoklásuk?

Nem akarják, hogy egy ügyfél HD-videó streamingjeivel megsértse az egész sávszélességet.

De az átkozott fentről, szeretnénk nekünk néhány repülési közbeni YouTube-videót. De hogyan?

Ismét a VPN a mentésre. A lopakodó módú VPN-szolgáltatás aktiválásával (a GoGo VPN-blokkoló tűzfalán történő átjutáshoz) elérheti az összes kedvenc streaming webhelyét és szolgáltatását.

Nyissa fel a globális tartalmat

Több tucat streaming site van a világon, amelyek meghatározott földrajzi régiókra korlátozódnak. Példák:

 • Netflix
 • Hulu
 • Spotify
 • Pandora
 • BBC iPlayer
 • Youku
 • HotStar
 • NFL / MLB / NBA streaming oldalak

Ha egyszerűen megváltoztatja IP-címét a szolgáltatás gazdagépévé (VPN használatával), akkor azonnal hozzáférhet azok hatalmas tartalomkönyvtárához. Például, a Netflix-nek minden országban van különféle műsorait és moziját.

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban érhető el. Soha ne félj kiáradni, a VPN az egyszerű megoldás.

Megjegyzés: A földrajzi korlátozások kijátszása jelenleg egy szürke terület. Attól függően, hogy hol élsz, lehet, hogy nem is törvényes. Például Ausztrália kijelentette, hogy nem ismeri el a földrajzi korlátozást érvényesnek, amíg a tartalomtermelők egyenlő hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz az ausztráliak számára. Más országok, például Kanada, durvabb álláspontot képviselnek.

Védje adatait és személyazonosságát a tolvajoktól

A VPN használata jelentősen javíthatja az online biztonságot. Sok ember még csak nem is ismeri a nyílt wifi-hálózatok biztonsági kockázatát. A VPN használatával nem kell aggódnia.

Az ingyenes wifi-hálózatok (mint amilyeneket kávézókban, repülőtereken, bevásárlóközpontokban találnak) kényelmesek, de hihetetlenül bizonytalanok is. A hálózathoz csatlakoztatott személyek nemcsak figyelhetik az internetes forgalmat bármilyen más csatlakoztatott eszközre / onnan, de ezek közül a wifi-útválasztók közül sokan továbbra is az alapértelmezett admin bejelentkezési azonosítót / jelszót használják, így a hackerek hihetetlenül egyszerűen hozzáférhetnek a routerhez, terjesztheti a rosszindulatú programokat a csatlakoztatott eszközökre, vagy lophat adatokat.

VPN használatával az összes internetes tevékenysége katonai titkosítással van titkosítva, így még ha egy hackerek semmit sem tapasztalnak a forgalmán, akkor nem fogják tudni elolvasni, vagy visszaállítani az Ön bejelentkezési / jelszavait. Még ennél is jobb, hogy a legtöbb nagy VPN-társaságnak dedikált alkalmazásai vannak iOS és Android készülékekre is, így az okostelefonját is megvédheti. Tekintse meg a legfontosabb ajánlott Android VPN-ket.

Védje magánéletét online

Manapság szinte mindent, amit online csinálsz, nyomon követik. Internet szolgáltatója (ISP) nyomon követi az internetes előzményeket és a letöltött fájlokat. A hirdetők sütikkel nyomon követik az Ön böngészési mintáit és a keresési előzményeket. A webhelyek minden alkalommal feljegyzik az Ön IP-címét és demográfiai adatait.

Néha az ember csak egy kis magánéletre vágyik. A VPN a legjobb eszköz a feladathoz.

Íme néhány példa:

Névtelen kommentálás / közzététel

A legtöbb vállalatnak nem tetszik, amikor negatív információkat vagy véleményeket osztanak meg róluk. Vannak, akik már olyan messzire mentek, hogy bíróságokat vonnak be a weboldalakon a potenciálisan káros információk megosztására a társaságról. VPN használatával elrejtheti valós IP-címét, amikor webhelyeket látogat meg vagy kommentál.

Ez lehetővé teszi anonim módon megosztani az igazságot, anélkül, hogy félne attól, hogy egy dühös vállalat vagy egyén nyomon követi őket vagy perelni tudja őket.

Tartsa magában az internetes böngészést és a keresési előzményeket

Tudta, hogy a legtöbb internetszolgáltató az egész világon figyeli és rögzíti az Ön böngészési előzményeit? Ez általában tartalmazza a meglátogatott webhelyek teljes listáját, és tartalmazhatja az összes letöltött fájl, a megtekintett videók, a megtekintett képek stb..

Ez a magánélet súlyos megsértése.

A VPN segítségével titkosíthatja az internetes forgalmat, és a VPN-ek privát DNS-kiszolgálóival megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató szimatoljon az Ön internetes előzményeiben. Ha összekapcsol egy VPN-t egy nem naplózó keresőmotorral, például a DuckDuckGo-val, akkor megakadályozhatja, hogy az adat óriások, mint például a Google, kövessék a keresési előzményeket.

Akadályozza meg a fojtást / gyorsítsa fel az internetet

A titok nyilvánvaló, hogy az internetszolgáltatók világszerte fojtják előfizetőik internetes forgalmát, ami a hirdetésnél lassabb sebességet eredményez. Ez különösen igaz, ha nagy sávszélességű tevékenységeket végez, mint például HD videó streamingje a Youtube-ból, a Hulu-ból vagy a Netflix-ből..

Van 10+ Mbps-os kapcsolata, de a Youtube-videóid folyamatosan újjászületnek? Nem tudja folyamatosan közvetíteni a Netflix-et 1080p-on? Vádolja az internetszolgáltatót, mert fojtogatja a forgalmat, és nem biztosítja az Ön által fizetett sebességet.

A VPN használatával lehetetlenné teheti az internetszolgáltató számára, hogy az adott webhelyeket fojtsa

Az internetszolgáltató csak akkor gázolhat bizonyos webhelyeket, ha képesek megvizsgálni és elkülöníteni a forgalmat gázkar és ne fojtja kategóriákban. Ha erős titkosítással rendelkező VPN-t használ, akkor az internetszolgáltatóját nem tud olvassa el a forgalmat, vagy szétválaszthatja azt nagy és alacsony sebességű alagutakba. Ennek eredményeként törvényesen irányítaniuk kell az összes forgalmat az Ön által hirdetett csatlakozási sebességgel.

Ez azt jelenti, hogy nincs több pufferolással a YouTube-videók. Ragyogó igaz?

Győzd le a cenzúrát és a webhelyek blokkolását

Néhány ország (Irán, Kína, Egyesült Arab Emírségek …) eltökélt szándéka annak ellenőrzése, hogy az állampolgárok milyen információkat tudnak elérni és nem tudnak online elérni. Ide tartozik a népszerű webhelyek és a közösségi hálózatok, például a YouTube, a Twitter és a Facebook blokkolása.

Más országok megpróbálják blokkolni a fájlmegosztó webhelyekhez való hozzáférést. Ez történik sok európai országban, különösen az Egyesült Királyságban.

Ha VPN-t használ, akkor az Ön országa és / vagy internetszolgáltatója nem fogja korlátozni a webhelyekhez vagy szolgáltatásokhoz való hozzáférést

A webhelyek blokkolása érdekében az internetszolgáltatónak képesnek kell lennie arra, hogy elfogja a DNS-lekérdezéseket (webhely-keresések). A VPN által használt erőteljes titkosítás és a privát DNS-kiszolgálók ezt lehetetlenné teszik, lehetővé téve az országának korlátozott webhelyek egyszerű és gyors feloldását..

Ez arra is képes, hogy legyőzze a kisebb tűzfalakat, például az iskolai vagy a munkahelyi tűzfalakat, lehetővé téve a játékot, vagy a facebook böngészését a munkahelyen (ezt a saját felelősségére teheti meg!).

Használjon Stealth VPN-t az észlelés megakadályozásához

Mi van, ha az Ön országa vagy a tűzfal blokkolja a VPN-szolgáltatásokat? Van egy egyszerű megoldás, a Stealth VPN.

A lopakodó képességgel rendelkező VPN-k a normál SSL webes forgalomká tehetik a VPN-forgalmát, így gyakorlatilag lehetetlenné teszik annak felismerését vagy blokkolását még olyan hatalmas nemzeti tűzfalakkal is, mint Kína nagy tűzfala.

Számos olyan VPN-szolgáltató rendelkezik hihetetlenül nagy teljesítményű lopakodó képességekkel, köztük a VyprVPN, a VPN.ac és az IPVanish.

A VPN-k pénzt takaríthatnak meg

Ha 10 000+ egyedi IP-címmel rendelkező VPN-t használ, az magában foglalja a sajátosságait. Pénzt takaríthat meg, ha gyakorlatilag több mint 50 országban élhet és másodpercek alatt válthat az IP-n. Íme néhány kedvenc trükkünk.

Pénzt takaríthat meg a repülőjegyekön és az utazáson

Nagyon izgatott voltam, amikor felfedeztem ezt a kis titkot:

Tudta, hogy a légitársaságok és a szállodák ára a földrajzi helyétől függ, amikor keres?

Ha VPN-t használ egy másik „virtuális” helyről történő utazás lefoglalására, potenciálisan 100 dollárt takaríthat meg. (Mindig törölje a böngésző cookie-jait minden alkalommal, amikor megváltoztatja a helyet, vagy használja a „privát” módot).

Hozz többet az „ingyenes” szolgáltatásokból és webhelyekből

Valószínűleg már korábban is volt egy olyan webhelyen, amely lehetővé teszi a napi vagy havi „X” cikkek megtekintését, mielőtt fizetnie kellene. Néhány online eszköz korlátozott számú „ingyenes” keresést kínál Önnek naponta.

De hiszem, mi követi az egyes felhasználókat az IP-címük alapján. Ha váltja az IP-ket (VPN használatával), és egy új privát böngészőablakban megnyitja az eszközt vagy egy weboldalt, akkor úgy kezelnek téged, mint egy vadonatúj látogató. Ez hihetetlenül hasznos az online marketing emberek számára, olyan eszközökkel, mint az OpenSiteExplorer.

Moz Nyissa meg a Site Explorer alkalmazást

Szerezzen több ingyenes keresést az online eszközök segítségével

Töltse le / ossza fájlokat névtelenül

A P2P fájlmegosztó hálózatokat egyre inkább vizsgálják. Például az internetszolgáltatók és más kevésbé megbízható vállalatok gyakran ellenőrzik, naplózják vagy egyenesen blokkolják a torrent letöltéseket..

Néhány országban a legnépszerűbb fájlmegosztó webhelyek vannak blokkolva, és gyakran az irodai vagy iskolai hálózatokon.

Nem naplózó VPN használatával korlátlanul letöltheti a torrenteket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a valódi IP-címe valahova be van jelentkezve egy adatbázisba.

Olvas: A legnépszerűbb VPN-k a torrentek névtelen letöltéséhez.

És ha még gyorsabb sebességet szeretne a torrentjeihez (anonim IP-cím megtartása mellett), akkor inkább nulla naplószámú SOCKS5 proxyt választhat. Ezek a beállítások nagyszerűen működnek az összes főbb asztali torrent kliensnél, és akár Android készülékeken is konfigurálhatók a tTorrent vagy a Flud használatával..

Következtetés (és még több VPN felhasználás)

Tehát… egyértelműen, hogy a VPN az egyik leghasznosabb eszköz a számítógépes arzenáljában. Streaming, feloldás, elrejtés, gyorsítás, dollár megtakarítás és még sok más.

Itt van még néhány felhasználás, amelyet felfedeztünk:

 • Hamis meg a helyét a PokemonGo és a elkapják őket!
 • Több fiókot szerezhet ugyanazon a webhelyen vagy fórumon
 • Névtelen közvetítés Kodival
 • Hirdesse több városban a Craigslist segítségével

Mi van veled? Van néhány tippe a VPN-ek vagy a VPN-technológiák hűvös használatáról? Mire használja a VPN-t a leggyakrabban? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzéseket!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map