De bedste ASUS / WRT-routere til VPN | Torrenter | NAS / Cloud

Det er ingen hemmelighed, at vi i VPNUniversity elsker ASUS-routere. Jeg personligt ejer 2 (AC68U og N66U) og vil sandsynligvis tilføje denne samling snart. Denne artikel viser dig de bedste ASUS-routere med ASUSWRT.


Ikke kun har ASUS’s højere ende routere imponerende hardware, men de leveres også forudindlæst med den brugervenlige og kraftige ASUSWRT firmware, som (blandt andet) er VPN-kapabel lige ud af boksen.

Med andre ord, hvis du vælger en ASUSWRT-router, behøver du ikke at blinke en tredjeparts router-firmware som DD-WRT eller TomatoUSB og risikere at ‘muret’ din $ 200-router. Når det er sagt, er ASUS-routere også nogle af de mest udbredte kompatible med DD-WRT- og Tomato-firmwares, så hvis du er en strømbruger, der har lyst til at kløe, er muligheden for at skifte firmware tilgængelig.

Hvorfor vi elsker ASUS-WRT-routere

ASUSWRT (stock firmware til high-end ASUS routere) er en fremragende blanding af funktioner og brugervenlighed. ASUSWRT giver selv low-tech brugere let kontrol over avanceret routerfunktionalitet.

Imponerende ASUS-WRT-funktioner inkluderer:

 • Indbygget VPN-support (tilslut alle enheder til din foretrukne VPN-tjeneste)
 • Byg dit eget sky-drev / NAS (let opsætning med ethvert USB-drev)
 • Download torrents uden en computer ved hjælp af routerens egen torrentklient!

Vi har tutorials for alle disse funktioner i fremtiden, men da dette websted er vpn-fokuseret, har vi allerede fået trin-for-trin-guide til, hvordan du bruger din ASUS-WRT-router med enhver OpenVPN-aktiveret VPN-udbyder.

Et par bemærkninger om valg af en router

Må ikke føle dig tvunget til at vælge den dyreste ASUS-router (de sælger modeller til en pris over $ 300), men der er også nogle rigtig gode grunde til ikke at vælge en af ​​de billigste ASUSWRT-routere.

Dette er grunden til: De billigere ASUS-routere har single-core CPU’er (i modsætning til dual core eller endda flere dual-core-processorer i højere end-routere). At køre en VPN eller brugerdefineret software (som Asus torrent-klient) på din router er meget CPU-intensiv og vil hurtigt maksimere en enkelt-core CPU.

Personligt synes jeg, at den bedste blanding af pris og magt er ASUS RT-AC68U som har en dual-core-processor og let kan håndtere 25 + Mbps VPN-hastigheder eller fungerer som et NAS-sky-drev. Køb ikke en Lamborghini, når en BMW 3-serie klarer sig fint.

Medmindre du selvfølgelig har penge at brænde.

Uden yderligere, her er vores sammenligning af de bedste ASUS-routere til VPN …

ASUS N66U (Billig, men undervandsdrevet)

ASUS RT-N66U

ASUS RT-N66U: Forhandlingsmodellen

ASUS RT-N66U er entry-level-tilbudet i linjen med ASUSWRT firmwarerutere. Det er et anstændigt valg som en go-to-hjem-router, men hvis du vil bruge nogle af de avancerede funktioner i ASUSWRT (VPN, Cloud Drive osv.), Vil du sandsynligvis vælge AC68U (næste op) i stedet.

Den single-core processor er stadig sandsynligvis meget hurtigere end din nuværende router, men det er ikke helt op til håndtering af processorintensive opgaver som VPN-kryptering.

Misforstå mig ikke, det fungerer stadig som en VPN-klient, men vi maksimerede omkring 13 Mbps ved brug af OpenVPN, hvorimod dual-core routere kan håndtere hastigheder mere end dobbelt så meget.

Vælg N66U, hvis …

Hvis du bare vil have en mellemstor router, der med en vis tilføjet funktionalitet som en brugerdefineret firewall, Qos (juster hastigheder for forskellige enheder på dit netværk) og sky adgang til dine filer, mens du er væk fra hjemmet.

Hvis du vil køre en hjemmemedieserver eller forbinde din router til en VPN, skal du sandsynligvis vælge at vælge en af ​​dual-core routerne nedenfor.

Se priser på Amazon

ASUS RT-AC68U: Bedste all-round værdi

ASUS ac68u

Asus AC68U dual-band router (Indbygget OpenVPN support)

RT-68U er en AC1900-router, hvilket betyder, at den er i stand til 1900 Mbps (teoretisk) maks. Trådløse hastigheder. Det er en dual-band router med begge dele 5GHz og 2.4GHz bands. Disse kan endda indstilles til at fungere som separate trådløse netværk (en anden SSID for hver).

Dette giver dig i det væsentlige mulighed for at have 2 trådløse netværk i en router (og det tæller ikke engang gæst-netværksfunktionalitet).

RT-AC68U specifikationer:

 • 800 MHz dual-core CPU
 • Dual Band (2,4 GHz + 5 GHz enheder)
 • 4 x Gigabit LAN-porte
 • ASUSWRT firmware
 • Indbygget ‘Trend-Micro’ firewall / trusselsbeskyttelse
 • VPN-server og klientkompatibilitet (OpenVPN, PPTP & L2TP)

Du skal købe AC68U, hvis …

Dette er vores valg for den bedste blanding af ydelse og værdi. Det er dual-core CPU skal være kraftfuld nok for de fleste brugere og fungerer fejlfrit som en dedikeret VPN-router.

Du skal købe en avanceret model, hvis: Du vil primært betjene din router som et NAS / sky-drev, da en hurtigere processor giver dig bedre overførselshastigheder fra det tilsluttede USB 3.0-drev. De højere ende modeller tilbyder også en smule mere rækkevidde (skønt 68U skal dække et 2000-3000 kvadratmeter hus helt fint.

Hent det hos Amazon

RT-AC88U: Bedst til strømbrugere / spil)

Hvis du er en gamer, en speed-junkie, eller du ønsker at opbygge en hjemmeskyserver, the AC88U er sandsynligvis en god pasform.

Den har en dual-core 1,4 GHz processor (næsten dobbelt så hurtig som AC66U), der kan håndtere VPN-krypteringshastigheder på over 50 Mbps.

Det er også GPN-aktiveret til hurtigere spil og lavere ping. Få routere kan faktisk forbedre din spilpræstation. Denne kan.

RT-AC88U specifikationer:

 • 1,4 Ghz (1400 MHz) dual-core CPU
 • Tri – Band Wireless: (2,4 GHz + 2 x 5 GHz bånd, med SmartConnectTM)
 • 8 x Gigabit LAN-porte
 • ASUSWRT firmware
 • ASUS router-app (styr din router fra din mobile enhed, iOS og Android)
 • Beskyttelse mod ‘Trend-Micro’: firewall / trusselsbeskyttelse
 • VPN-server og klientkompatibilitet: (OpenVPN, PPTP & L2TP)
 • Stråledannende teknologi: Bedre trådløs rækkevidde, selv gennem vægge
 • Spil-acceleration: Kompatibel med private GPN-servere for lavere spil latenstid

Hvem skal købe AC88U?

Dette udyr har næsten dobbelt så stor styrke som sin yngre bror (AC66U), men det koster næsten dobbelt så meget.

Hvis du har en hurtig (75 mbps +) internetforbindelse, og du planlægger at bruge din router som en VPN-aktiveret router, kan det være værd at udgiften er. På grund af sin hurtigere CPU bør AC88U være i stand til VPN-hastigheder næsten 80% højere end AC68U.

Som reference udlager AC68U konsekvent 25-35 Mbps i vores test, så 88U skal være i stand til at knække 50 Mbps.

Pris hos Amazon

ASUS RT-AC5300: Tænd nogle $$$ $$$ i brand

Asus RT-AC5300

ASUS ac-5300 (hvis du virkelig er OBSESSERET med magt)

Er dette en router eller en rumvæsen?

Det er faktisk det RT-AC5300, Asus ‘top-of-the-line router, der normalt koster næsten lige så meget som en iPad Air.

Dette er dybest set en AC88U på steroider, herunder: 8 antenner, dobbelt WAN-porte (kombiner to internetforbindelser i en router) og en maksimal wifi-kapacitet på 5,3 Gbps. wowzers!

AC5300 specifikationer:

AC-5300 deler faktisk den samme 1,4 GHz dual-processor som den billigere AC88U. Mens deres firmwarefunktioner stort set er identiske, tilføjer AC-5300 nogle få opgraderinger:

 • 8 antenne, tri-band trådløs: Med to 5 GHz-bånd, 2,4 GHz-bånd og en kombineret maksimalhastighed på 5300 mbps.
 • MU-MIMO Klar: hver kompatibel enhed får sin egen forbindelse til maksimale hastigheder uden at påvirke andre tilsluttede enheder.
 • Dual WAN: Denne router har 2 WAN-porte, hvilket betyder, at hvis du havde to ISP-internetforbindelser, kan du kombinere dem i en 1 ultrahurtig forbindelse.

Du bør købe denne router, hvis …

Hvis penge vokser på træer, og du er villig til at betale en ekstra $ 100 for en beskeden forbedring i forhold til den allerede fantastiske AC88U, kan denne router muligvis være et kig værd.

Men lad os være ærlig, alt over $ 200 er et uhyrligt antal penge at bruge på en router. Selvfølgelig er det måske faldet i prisen, siden jeg skrev dette så …

Hent det hos Amazon

Sammenligningstabel: N66U vs. AC68U vs. AC88U vs. AC5300

Nedenfor er et sammenligningskort, der viser funktionerne og hardware for hver af routerne i denne artikel. Variationen mellem modeller er primært hardware, # antenner og CPU-hastighed. De kører alle lignende versioner af den samme ASUSWRT-firmware.

RT-N66URT-AC68URT-AC88URT-AC5300
Asus N66U sammenligningAsus ac68u sammenligningASUS RT-AC88U sammenligningASUS RT-AC5300 sammenligning
CPU-hastighed (kerner)600 MHz (1x)800 MHz (2x)1,4 GHz (2x)1,4 GHz (2x)
LAN-porte4484
Maks. Wifi-hastighed900 Mbps1,9 Gbps3,2 Gbps5,3 Gbps
WiFi-bånd1 x 2,4 Ghz2,4 Ghz, 5 GHz2,4 Ghz, 2 x 5 GHz2,4 Ghz, 3 x 5 GHz
Antenner3348
VPN-kompatibel
NAS / Cloud Drive
Download Master (Torrent Client)
Bedste prisKøbeKøbeKøbeKøbe

Hvad er ASUSWRT i stand til? (Funktionsliste)

ASUSWRT er i øjeblikket den bedste lager router firmware tilgængelig (vores mening). Og det bedste ved disse ASUS-routere, er at de alle understøttes af de populære open source firmwaremuligheder som TomatoUSB og DD-WRT.

Her er nogle af de ting, du kan gøre med en ASUS-router lige ud af kassen …

Opret forbindelse til en VPN (PPTP, L2TP eller OpenVPN)

Asus router OpenVPN-klientindstillinger til VPN

ASUS-routere kan oprette forbindelse til enhver VPN, der kræves ingen tredjeparts firmware

Årsagen til, at vi elsker disse routere på VPN University, er, at de er 100% VPN-kompatible med aktien ASUSWRT-firmware, inklusive OpenVPN. Hvilken anden routerproducent kan hævde det?

Vores guider:

 • Sådan konfigureres OpenVPN på din ASUSWRT-router

DIY Cloud Server (med AiCloud)

Du kan bogstaveligt vende en switch og omdanne dit hjemmenetværk til en skyserver ved at tilslutte ethvert USB-drev til din ASUSWRT-router. Der er endda en ASUSWRT-app til Android og iOS, der giver dig adgang til dine filer fra din mobile enhed.

ASUS AiCloud giver dig mulighed for fjernadgang til filer og computere

ASUS AiCloud giver dig mulighed for fjernadgang til filer og computere

Stop med at betale $ 100 / år for dropbox (og bekymre dig om deres sikkerhedsbrud). I stedet skal du bygge din egen skyserver og have 100% privat fillagring tilgængelig hvor som helst.

Adaptiv QOS (servicekvalitet)

Juster båndbredde mellem individuelle enheder på netværket for at sikre, at en persons streaming eller download ikke svækker al din båndbredde.

DownloadMaster (Torrent-klient)

Downloadmaster er en indbygget torrentklient, der kan installeres på din ASUSWRT-router med et enkelt klik. Det kan endda intelligent genoptage downloads, som du er startet fra din pc, efter at det er blevet lukket ned.

Og selvfølgelig kan du downloade direkte til dit vedhæftede USB-drev, der er tilsluttet din router.

Gæstens netværk

Du skal ikke bekymre dig om at give din hemmelige router-adgangskode til gæster eller bekendte. Hver ASUS-router giver dig mulighed for at oprette et privat ‘Gæst’ -netværk med helt separate loginoplysninger. Du kan endda begrænse dens båndbredde, hvis du vil.

Dette er helt perfekt til folk med hyppige gæster, eller hvis du kører en AirBnB.

Konklusion & henstillinger

Vi har givet dig et solidt overblik over de mest populære ASUS-routermodeller til rådighed, men spørgsmålet er fortsat …

Hvilken router skal du vælge?

Personligt tror jeg, at de fleste mennesker vil være ganske tilfredse med mellemvidden (og mellempris) RT-AC68U, som har 100% af funktionaliteten i high-end modellerne og nok hestekræfter (CPU-hastighed) til at håndtere solide VPN-hastigheder.

Hvis du ikke har noget imod at bruge over $ 200, – RT-AC88U er en værdig opgradering med næsten det dobbelte af CPU-chiphastigheden på AC68U (1,4 Ghz vs. 0,8 Ghz), men du betaler omkring $ 100 ekstra for opgraderingen.

Husk, ikke vælg single-core, hvis du vil køre VPN

Hvis du primært køber en router til at forbinde dine enheder til en VPN-tjeneste, skal du ikke vælge ASUS’s single-core modeller som N66U og AC66U.

Deres single-core CPU kan ikke håndtere hurtige VPN-hastigheder og rammer 100% anvendelse omkring 8-12 Mbps over VPN (afhængigt af om din VPN bruger 128-bit eller 256-bit kryptering).

Afsluttende tanker

Jeg kan varmt anbefale denne ASUS-serie af routere og er blevet sprængt af deres ydeevne i min personlige oplevelse med de to, som jeg ejer. Jeg har endnu ikke fundet en routerlinie, der er mere kraftfuld og mere brugervenlig end disse.

Hvis du gerne vil understøtte dette websted, kan du shoppe ASUS-routere på Amazon ved hjælp af nedenstående link:

Køb ASUS-routere på Amazon

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map