Najboljših 11 VPN storitev za uporabo v letu 2019 | VPN kava


Ko je internet boljši, mnogi zanašajo nanj za svoje osebno in poslovno uporabnike. Kljub temu pa ne bi smeli, da bi brezobzirni posamezniki lahko ukradli svoje zasebne podatke, da bi lahko prijavili nezakonite posle. Zaradi tega priporočamo, da zaščitite prek VPN (virtualno zasebno omrežje). Zato smo ustvarili podrobnosti seznama najboljših 11 VPN storitev za uporabo v letu 2019.

VPN šifrira vse podatke, ki jih postavite v splet. Ko podatke podatke šifriramo, jih lahko kdo doseže v berljivi obliki. Tako ohranite svojo zasebnost in preprečite, da bi kdo ukradel dragocene podatke, kot so bančni računi v gesli. Z več in več storitvami, ki so na voljo v spletu, je zelo pomembno, da so tako vaši podatki varni.

Kljub temu izbira iz obsežnega seznama ponudnikov VPN ni enostavna. VPN tehnologija je bila konkurenčna na trgu in vse blagovne znamke znamka poskušala pridobiti svoje tekme, zato smo ustvarili člane.

Za najboljši izbor smo ustvarili naslednjo merila: varnost, število strežnikov, število lokacij strežnika, število naslovov IP, hitrost, dovoljeno napravo, dostop do geoblokirane vsebine, politika vračanja denarja v naročilu stroške. Da ste izbrali izbiro, smo osredotočili samo na plačljive storitve. Če želite prihraniti zadnje razvajanje, je tukaj 11 najboljših storitev VPN za leto 2019.

NordVPN

Od ustanovitve štirih prijateljev iz otroštva leta 2012 je NordVPN prehodil daleč. Trenutno je eden najboljših ponudnikov storitev VPN z več kot 12 milijoni ljudi po vsem svetu. Nekatere funkcije NordVPN vključujejo:

 • Ubij stikalo: Programska oprema se samodejno izklopi, ko zazna povezavo v povezavo.
 • DNS zaščita pred uhajanjem: Ko menjate nastavitev VPN ali po namestitvi OS, ste nagnjeni k puščanju DNS. S NordVPN ni mogoče.
 • Čebula čez VPN: NordVPN preverite dvojno varnost, če želite dostopati do Tor-ovega omrežja pri vstopu v temen splet.
 • SmartPlay: S funkcijo lahko dostopate do več kot 400 spletnih mest, ki so tako blokirani v geo-blokiranih skladiščih, kot so tako Netflix, Amazon Prime, Pandora in drugi, kjer koli v kolikor koli.

NordVPN ima 5339 strežnikov v 60 vseh. Povezava deluje z različno hitrostjo, odvisno od vaših lokacij v spletnih mestih, vendar morate zanesljivo. Lahko podpiramo šest naprav, ki jih delimo.

Njihov načrt načrtuje na 11,95 USD / mesec in ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Zaradi svoje spodobne hitrosti v dostopnosti do geoblokiranih spletnih mest v mnogih je treba izbrati najboljše za ljudi, ki so vedno na poti.

TunnelBear

Ryan Dochuk (Corporate Bear) v filmu Daniel Kaldor (Quantum Bear) sta leta 2011 ustanovila TunnelBear. Ta dva stala za veliko, kot Microsoft, Goldman Sachs v RIM-u pa je ustanovila svoje podjetje. TunnelBear ponuja funkcije:

 • Brez pravilnika o beleženju: Ne zbirate v ne shranjuje IP naslovov v podatkih DNS.
 • Močna šifriranje AES-256: Podatke naredi, da jih ni mogoče zaslediti niti s prefinjenimi hekerskimi tehnologijami.
 • Neodvisni varnostni pregledi za aplikacije v rednem razpoložljivem: Ta funkcija je sposobna, da aplikacija ostane zavarovana v funkcionalnih prostorih sveta.

Tunnelbear ima 1800 strežnikov, razširjenih v 22 preostalih. Hitrost je boljši od konkurenčnih glede na postavitev v prenosov, ne pa tudi v zakasnitvi. Dostopa lahko storite geoblokiranih spletnih mest, vendar ne do Netflixa. Podpira pet naprav, ki delujejo s seboj.

Njihov načrt načrtuje na 9,99 USD / mesec s 30-dnevno garancijo vračila denarja. TunnelBear je dober izbor za domače uporabnike, vendar ne za pogoste popotnike. Njegova omejena pokritost je lahko težava za ljudi, ki jih veliko gibljejo.

Surfshark

Kljub temu, da je nov VPN predvajalnik, Surfshark že daje dober vtis. Na trgu je prišel lani, njegovi naročniki so tako eksponentno rasli. Nekateri pravijo, da lahko tekmujemo celo večino predstavljenih proizvajalcev varnostnih funkcij, zato:

 • Neomejeno podatkov ki podpira povezavo P2P
 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Ubij stikalo
 • DNS, IPv6, v Zaščita pred puščanjem WebRTC

Brskalnik CleanWeb samodejno blokira pojavila sporočila, oglase, sledilce in poskuse lažnega predstavljanja. Od 100 strežnikov je trenutno zdaj na voljo 500 strežnikov, razširjenih v 50, ki so s Kitajskega. Ker ima manjše število kupcev, je treba hitro povezati hitrejše od drugih. Hitrost prenosa je v ZDA med 40-80Mbps. Surfshark ima sposobnost geo-bloka in lahko omogoča neomejene naprave, ki jih uporablja s svojim strežnikom.

Mesečna naročnina se uporablja ob 11,95 USD / mesec in ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če imate hitro spletno stran, ki skrbi za obsedeno pokritost, je Surfshark za vas. Družina z velikimi uporabniki lahko izkoristi svoje neomejeno funkcionalno povezavo z napravo.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) je na voljo v upravljanju London Trust Media, podjetju zasebnega kapitala, ki je bilo poslano na internet. Ponuja naslednje funkcije:

 • Brez pravilnika o beleženju
 • Brez puščanja DNS
 • Trdna šifriranje in druge funkcije proti krajenju.

Od leta 2010 je PIA znašala po hitri strani v zanesljivih internetnih hitrostih. Njegova hitrost prenosa v uporabi znaša 81 Mbps, kar je hitro kot eden izmed največjih konkurentov. Ima več kot 3300 strežnikov v 32 vedno. Dostopa do geo-blokiranih vsebin, ki s spletnimi mesti Netflix in hudourniki. Naredite 10 možnosti, ki jih lahko dostopate do VPN-ja. Znižanje lahko naredi PIA v omrežju.

Njihov načrt načrtuje na 9,95 USD / mesec s 7-dnevno garancijo vračila denarja. PIA zelo priporoča družine, ki živijo v Severnih Amerikah, kjer je povezava hitra. Če želite prenašati velike datoteke v hudournike, lahko ponosite tudi VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Ponuja osnovne funkcije, kot so anonimno brskanje, zakrivanje IP naslovov v deblokiranje spletnih mest z omejenimi možnostmi v 94 krat. Njegove napredne funkcije vključujejo:

 • Šifriranje AES-25
 • TrustedServer tehnologija
 • Brez pravilnika o beleženju
 • Ubij stikalo v Zero DNS pušča.
 • Prav tako lahko ponudite odlične aplikacije za bloge o tem, kako uporabnike največjih potencialnih VPN.

Express VPN ima 160 strežniških lokacij in lahko hitro dodate hitrosti do 85 Mbps. Podpira pet naprav.

Mesečni načrt se izvaja ob 12,95 USD na mesec in ima 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Varnostna funkcija ExpressVPN kompenzira svoje visoko ceno. Če živite sami in želite zanesljivo storiti VPN, je to dober ulov. Zasluženi so v odličnih storitvah za stranke lahko tudi naročniki, ki nimajo tehnoloških, hitro naučenih svojih funkcij.

Popolna zasebnost

Švicarski VPN je bil ustanovljen leta 2008. Trenutno ima strežnike v 26 letih. Ponuja storitve VPN, osnovni program za Windows, Mac v Androidu (iOS vedno zahteva pravilno konfiguracijo). Medsebojno zanesljive lastnosti vključujejo:

 • Štirikratno šifriranje podatkov
 • Zmogljivost globalnega pregleda paketov (DPI)
 • Ubij stikalo,
 • Podpora za IPv6
 • Brez pravilnikov o dnevnih

Strežnik napaja do 1000Mbps pasovne širine. Imate dostop do geoblokiranih spletnih mest (v YouTubu, BBC iPlayer, ZDA Netflix na nekaterih območjih in ni mogoče dostojno). Hitrost prenosa meri v Veliki Britaniji 65 Mbps, v Singapurju 30-35 Mbps, v HongKongu pa 15-20 Mbps. Na strežnik se lahko povedete pet naprav.
Mesečna naročnina na PerfectPrivacy VPN je na voljo 12,99 USD / mesec in ima 7-dnevno garancijo vračila denarja. Če ste zelo izbirčni glede hitrosti interneta, je za vas. Če iščete več osnovnih varnostnih funkcij, preprečite cenejše VPN-ji, ki jih lahko prilagodite.

CyberGhost

CyberGhost VPN je eden izmed pionirjev v tem času, ki je ponavadi s tem, da je bilo razprtih 4.660 strežnikov v 61. Zdaj imajo približno 10 uporabnikov po vsem svetu.

CyberGhost VPN ponuja funkcije:

 • Zanesljiv protokol šifriranja 256-AES
 • Ubij stikalo
 • DNS zaščita pred uhajanjem
 • Brez pravilnikov o dnevnih kot tudi mnogi standardne varnostne funkcije

Omogoča, da se s strežnikom poveže sedem naprav. Dostopa do geo blokiranih spletnih mest, z z YouTubom, Facebookom v Netflixom. Ima veliko pasovno širino, ki je odlična za nalaganje filmov v hudourniku. Hitrost se giblje med 70-75 Mbps v Veliki Britaniji, 55-60Mbps po Evropi, 40-60 Mbps v ZDA v 10-20 Mbps v Južni Ameriki..

Cene se podpirajo pri 12,99 USD / mesec in prišli s 45-dnevno garancijo vračila denarja. Če želite prenašati velike datoteke s torrentov ali YouTuba, s CyberGhost VPN nikoli ne morete iti ljudi. Njegova hitra hitrost v razširljivi pasovni širini naredijo NetFlix filme maratone bolj zabavne.

IPVanish

IPVanish VPN trdi, da je “najboljši VPN na svetu” glede svojega čudovitega mesta. Ima standardne varnostne funkcije, tudi z:

 • Ubij stikalo
 • DNS v celo IPv6 zaščiti pred uhajanjem
 • Varno šifriranje AES-256

Ima 1300+ strežnikov na 75 lokacijah. Dostopa do geo blokiranih spletnih mest, z z Netflixom v Facebookom. Omogoča neomejeno pasovno širino, pa lahko uporabite deset naprav povezanih s strežnikom. Prenosni hitrostni testi kažejo, da so bili spremenjeni rezultati: evropske države – 40-45Mbps, US- 45-65Mbps; Singapur-35Mbps v Avstraliji-30Mbps. Podpira tudi hudournike s “100-odstotno zasebnostjo”.

Cena se oglasi pri 10 USD na mesec s 7-dnevno garancijo vračila denarja. Če iščete hitro in zanesljivo povezavo, boste morda želeli pridobiti blagovno znamko. Poleg močnih lastnosti so tudi cenejši od drugih ponudnikov VPN.

Zaupanje.Zone

Zaupanje.Zonejte anonimnost vsakega, ko dostopate do spleta. Ponaša se z naslednjimi industrijskimi standardnimi funkcijami, ki so potrebne za:

 • Pripišite svoj IP naslov
 • Podatke hranite pred lažnim predstavljanjem
 • Odblokirajte ko koli čudovito mesto

Sedež ima na Sejšelih, zunanjih 14 držav oči. Podjetje ima 164 strežnikov v 31 številnih, s Kitajsko. Glede na načrt, če ste na voljo, lahko to storite za hišne ljubljenčke, ki jih delite. Največja hitrost v ZDA je lahko tam, kjer je med 20-40Mbps.

Zaustavite se na javnih računih 8,88 USD / mesec v nudijo 10-dnevno garancijo vračila denarja. Če ste edini uporabnik strežnika, vam lahko Trust Zone nudi hitro hitrost v industrijskih standardnih varnostnih funkcijah. Ima tudi eno najnižjih stopenj na trgu, tako da je do kota nalašč za študente, ki tako na proračunu.

ibVPN

IbVPN je majhen igralec v areni VPN, ima že 15 let. Glede na njegovo čudovito stran se nahaja podjetje v Transilvaniji, zgodovinski regiji v Romuniji. VPN ponuja naslednje:

 • Dostop do geografsko omejenih medijskih vsebin
 • Brez pravilnikov o dnevnih
 • OpenVPN + 256-bistveno šifriranje
 • Brez puščanja ali problemov z zlonamerno programskim podjetjem a
 • Torrenting je 100% dovoljen

Ima 200 strežnikov v 57 vseh. ibVPN omogoča, da na strežnik predstavite tri naprave. Zmogljivost na preizkus hitrosti v registru EU pri 64,66Mbps v 15,70Mbps v ZDA, kar je v referenčni vrednosti 97Mbps zelo veliko.

Zaustavite se na javnih računih 10,95 USD na mesec in ima 15-dnevno garancijo vračila denarja.

Če iščete storitev VPN samo zato, da zaščitite, je ibVPN dober kot drugi ponudniki. Glavna pomanjkljivost je njegova hitrost. Če želite uporabljati internetne igre, lahko uporabite najboljše možnosti.

Ivacy

Z več kot 1000 strežnikov na 100 lokacijah se Ivacy VPN ponaša z uporabo »Najhitrejšega strežnika VPN danes.« Podjetje deluje že od začetka leta 2007.

 • 256-bistveno šifriranje
 • Javna varnost Wi-Fi
 • Brez pravilnikov o dnevnih v
 • Dostop do geoblokiranih spletnih mest v storitvah pretakanja

Ivacy VPN ima hitro hitrost; z visokimi hitrostmi prenosa pri 46Mbps v ZDA, 53Mpbs v v EU. Ali strežnik lahko dostojno ljubimce različnih naprav. Paket je po ceni 9,95 USD / mesec in ima 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če iščete cenovno ugodno možnost, ki je na voljo s predhodnim vmesnikom, naj bo Ivacy VPN vaš najboljši izbor. Enostavna je namestitev in uporaba tudi za naročnike, ki niso tehnološki.

Povzetek

Na voljo so vam … naše izbire za najboljših 11 VPN storitev za leto 2019. Glede na naše ugotovitve teh VPN so na voljo enake funkcije. Velika razlika je v obsežnosti pokritosti v hitrosti interneta. Medtem ko mnogi zagotavljajo vrhunsko zaščito pred varnostnimi grožnjami, ki vodijo v paketu glede na hitrost. Če iščete ponudnika VPN, ne veste, koga izbirite, naj bo ta član, če ste ga vodili. Kot zadnjo besedo je VPN, ki je vaš namen namenil, dopolnil vaš slogan v svojem proračunu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map