Els millors serveis VPN barats del 2020 | Cafè VPN


Protegir-se contra els pirates informàtics i els governs nocius no vol dir necessàriament un consum excessiu de costoses VPN premium. Almenys, no quan pugueu fer-vos amb la millor VPN barata que proporciona als seus homòlegs més preuats una bona quantitat de diners..

Però en un mercat saturat, on les VPN atrauen subscriptors amb diverses funcions, és difícil separar VPN bones i econòmiques dels seus competidors subpar. Algunes VPN barates poden tenir la seguretat i les funcions que necessiteu, per la qual cosa és important fer la vostra recerca.

No vull estalviar uns quants dòlars en una VPN només per adonar-se que no és compatible amb l’accés a Netflix. Això serà decebedor si espereu sintonitzar les vostres sèries preferides mentre viatgeu a l’estranger. Tampoc es vol limitar per descàrregues lentes, ja que es coneixen alguns dels millors VPN barats.

Però no es perd tota l’esperança si teniu l’esperança d’apretar les cordes de la vostra cartera mentre romaneu protegits a Internet. Algunes VPN tenen un preu assequible, alhora que tenen una base fonamental de seguretat i privadesa.

El que diem és que per un import mínim de dòlars, podreu protegir la informació enviada i rebuda al vostre dispositiu mitjançant encriptació de grau militar i cloaking d’adreces IP. A més, també tindreu la tranquil·litat que cap proveïdor de VPN té cap registre de cap de les vostres activitats en línia.

Per estalviar temps, hem fet la investigació per obtenir les millors VPN barates en nom vostre. En aquest article, tractarem el següent:

Els millors serveis VPN barats del 2020

Després de combatre els possibles candidats, aquí teniu les VPN que requereixen una inversió mínima i, tot i així, proporcionen les funcions essencials que haureu de tenir per mantenir-vos segur a Internet.

NordVPN

Hem esmentat que una de les VPN més barates és també una de les més fiables? NordVPN compta amb més de 5.700 servidors en 60 països i comanda una velocitat de connexió superior a la mitjana. Els usuaris estan protegits pel xifratge AES-256 i el protocol OpenVPN.

Vostè tindrà accés a Netflix, P2P i tindrà la seguretat d’una política estricta de registre sense registre. A més, NordVPN es troba a Panamà, on no està obligat a compartir dades amb agències governamentals.
Ofereix una subscripció premium a només 2,99 dòlars mensuals quan us registreu a un pla de tres anys. A més, teniu en compte una política de garantia de devolució de 30 dies que us permetrà provar NordVPN sense cap problema..

 • Pla a 3 anys: 2,99 dòlars mensuals
 • Pla a 2 anys: 3,99 dòlars mensuals
 • Pla d’1 any: 6,99 dòlars mensuals
 • Pla d’1 mes: 11,95 dòlars al mes

2. Ivacy

Ivacy és una VPN relativament desconeguda a la indústria, però ha estat des del 2007. El fet de ser assequible no impedeix proporcionar als usuaris una experiència de VPN digna. Per a una VPN relativament desconeguda, té una velocitat de connexió impressionant a la seva xarxa de més de 1.000 servidors en més de 100 països.

Tindreu accés ininterromput a Netflix i a altres serveis de reproducció populars com Hulu, Amazon Prime i HBO. També és el pioner de la tecnologia de túnel dividit, on els usuaris poden triar quines connexions passen pel túnel VPN.

Podeu gaudir d’estalvis immens pagant 2,25 dòlars al mes pel pla de dos anys d’Ivacy. Admet diverses opcions de pagament i ofereix una garantia de devolució de 30 dies sobre els seus plans.

 • Pla de 2 anys: 2,25 dòlars mensuals
 • Pla d’un any: 3,33 dòlars al mes
 • Pla d’un mes: 9,95 dòlars al mes

SurfShark

Surfshark ha esdevingut un nouvingut al ser una VPN de confiança a la indústria amb preus econòmics. Ofereix seguretat i anonimat total als subscriptors amb codificacions i protocols de qualitat industrial.

A més de l’estricta política sense registres, Surfshark es basa en les Illes Verges Britàniques, la qual cosa es considera una regió segura on no s’apliquen lleis de retenció de dades. És compatible amb Netflix i P2P amb una connexió molt ràpida.

SurfShark ofereix proves gratuïtes en plataformes iOS, macOS i Android. A més, també té una garantia de devolució de 30 dies en tots els seus plans de subscripció assequibles.

 • Pla de 24 mesos: 1,99 dòlars mensuals
 • Pla de 12 mesos: 5,99 dòlars mensuals
 • Pla d’1 mes: 11,95 dòlars al mes

CyberGhost

CyberGhost completa aquesta llista de VPN barates que són ideals per a estudiants o viatgers que desitgen seguretat a Internet sense haver de suposar despeses excessives. Situats a Romania, els subscriptors tenen la garantia de privadesa absoluta.

El programari CyberGhost és sorprenentment fàcil d’instal·lar i d’utilitzar, i l’assistència al client es presenta en forma de xat en directe 24 hores al dia. Menys important és que no admet torrenting i la velocitat de connexió és, en el millor dels casos, moderada.

Les subscripcions tenen un preu de 2,75 dòlars mensuals amb promocions freqüents per a valors addicionals. També ofereixen una garantia de devolució de 45 dies, que et proporciona molt de temps per provar Cyberghost i totes les seves característiques.

 • Pla a 3 anys: 2,75 dòlars mensuals
 • Pla a 2 anys: 3,69 dòlars al mes
 • Pla d’1 any: 5,99 dòlars mensuals
 • Pla d’un mes: 12,99 dòlars al mes

SaferVPN

Ràpid, senzill i barat es pot utilitzar per descriure SaferVPN. Amb només 2,50 dòlars al mes, en el seu pla de tres anys, tindreu una VPN que sigui optimitzada per a la seva rapidesa sense comprometre la seguretat. Té una interfície fàcil d’utilitzar que us permet connectar-vos a la VPN sense problemes.

Amb més de 700 servidors en 34 països, podreu gaudir de la velocitat que es connecta a SaferVPN. És una VPN ideal per al pressupost que us permet gaudir d’una experiència de joc o streaming ininterrompuda.

 • Pla a 3 anys: 2,50 dòlars mensuals
 • Pla d’un any: 5,49 dòlars al mes
 • Pla d’un mes: 12,95 dòlars al mes

Cheap vs Top Tier: hi ha alguna diferència?

És un error suposar que les VPN més barates normalment són inferiors a les seves contrapartides de preu més alt. Les qualitats de les VPN han de ser jutjades per la tecnologia i les característiques subjacents que les alimenten i no per les estratègies de preus.

Per dir el nostre punt, prenguem ExpressVPN, probablement el proveïdor VPN líder en el sector. La subscripció a ExpressVPN comença a partir de 8,32 dòlars mensuals, cosa que resulta molt car en comparació amb la nostra elecció de VPNs barates.

Amb la diferència de preus a banda, ExpressVPN utilitza xifratge AES-256 bits i protocol OpenVPN, que és la mateixa tecnologia subjacent que utilitzen les VPN més barates com NordVPN i CyberGhost.

ExpressVPN és conegut pel seu rendiment en streaming, però tindràs un rendiment comparable en subscriure-us a NordVPN o la Ivacy menys coneguda però fiable.

Perfect Privacy, que comença a partir de 10 dòlars mensuals, es posiciona com una VPN premium que permet connexions il·limitades, però té una velocitat de connexió mitjana i un menor nombre de servidors en comparació amb la nostra llista de millors VPN barates..

A un preu molt inferior, tindreu un rendiment similar o millor amb VPN barates i bones. I, per ser franc, és poc probable que us connecteu a més de 5 dispositius en un sol compte VPN. No hi ha cap motiu per gastar més en funcions que no necessiteu.

Quant costa realment la teva VPN gratuïta?

Si esteu pensant a estalviar un parell de dòlars més o menys i opteu per una VPN gratuïta, cometreu un error crític. Les VPN gratuïtes, a diferència de les VPN barates, generalment són inferiors en termes de seguretat i privadesa.

Sense una base de pagament dels subscriptors, les VPN gratuïtes solen recórrer a anuncis integrats a les aplicacions i no tenen el pressupost per implementar seguretat de primer nivell per als seus usuaris. No només us molestaran els anuncis, sinó que l’ús d’una VPN gratuïta pot comprometre la vostra privadesa i seguretat a Internet.

Sense una protecció adequada d’una VPN gratuïta, podeu convertir-vos en una destinació per als pirates informàtics. La pèrdua de dades precioses a l’ordinador o una filtració d’informació confidencial suposa un preu massa important per pagar perquè voleu estalviar un parell de dòlars i no subscriure’s a una VPN fiable, però assequible..

També voldreu estar als peus dels peus si feu servir VPNs gratuïtes per torrentar. Tot i que el torrent no és il·legal, és baixar i compartir contingut amb drets d’autor. Alguns països tenen penes severes per als infractors que comparteixen productes amb copyright.
Hi ha hagut casos en què els individus que incomplien la Llei de copyright de Digital Millennium van rebre una multa de fins a 80.000 dòlars per fitxer que van compartir o descarregar. Tot i que no condonem la publicació de fitxers amb copyright, és convenient invertir en una VPN remunerada i assequible com a precaució essencial.

Resum

Tot i que és cert que hi ha un preu per pagar per mantenir-se segur a Internet, no ha de ser car. Les VPN barates i bones no són un mite. No haureu de descartar que una VPN sigui inferior només perquè té un preu més barat que altres.

Hem assenyalat que algunes VPN barates, en especial les que recomanem, són a la par, si no és millor que les VPN generalment més cares. El que és important és que la VPN sigui inherentment segura i que la vostra privadesa estigui protegida.

D’altra banda, et desanimem fermament d’utilitzar una VPN gratuïta. El risc de problemes de seguretat i de filtracions de privacitat no val la pena el parell de dòlars que podreu estalviar cada mes. El fet de ser objectiu de pirates informatius no és divertit i deixar-se enredar en demandes potencials sembla un malson.

No doneu la seguretat d’Internet per descomptat, però deixeu de confiar en VPNs gratuïtes. Hem trobat els VPN més barats però fiables a Internet. Registreu-vos ara i gaudiu d’estalvis massius mentre esteu segurs en línia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map