Kuinka käyttää IPVanishin Socks5-välityspalvelinta tuntemattomille torrentille (w / pics)

IPVanish ilmoitti syyskuussa 2016 sisällyttävänsä Socks5-välityspalvelun kaikkiin VPN-tilauksiin. Tämän pitäisi olla tervetullut uutinen nykyisille IPVanish-tilaajille, etenkin niille, jotka käyttävät usein p2p / bittorrent-verkkoja. Socks5-protokolla on täydellinen torrent-latauksien nimettömäksi tekemiseen ja on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien työpöytäohjelmien kanssa.


IPVanishin Socks5 -palvelin on erittäin suuri kaistanleveyspalvelinklusteri, joka perustuu Alankomaissa, ja se pitää nollaa metatietolokia (aivan kuten IPVanishin VPN).

Tämä opas näyttää sinulle, miten voit luoda IPVanish Socks5 -sisäänkirjaustiedot ja miten asentaa se suosikki torrent-asiakkaasi kanssa.

Aloitetaan.

Kuinka saada Socks5-kirjautuminen / salasana

Turvallisuussyistä IPVanish käyttää Socks5-välityspalvelimessaan erilaista kirjautumistunnusta / salasanaa kuin käytät VPN-yhteyden muodostamiseen. Välityspalvelimen käyttöoikeuksien saamiseksi sinun on kirjauduttava sisään IPVanish-tili-paneeliin.

merkintä: Sinun on oltava IPVanish-tilaaja käyttääksesi VPN- tai välityspalvelinta. Jos sinulla ei ole tiliä, voit kirjautua täällä.

Vaihe 1 – kirjaudu sisään IPVanish-tili-paneeliin

Siirry IPVanish.com-sivulle ja kirjaudu tiliisi.

Vaihe 2 – siirry Socks5-asetuksiin

Napsauta tilipaneelin Socks5 Proxy -välilehteä ja näet seuraavat tiedot:

 • Välityspalvelimen käyttäjänimi
 • Välityspalvelimen salasana
 • Välityspalvelimen osoite: ams.socks.ipvanish.com
IPVanish socks5 -asetukset ohjauspaneelissa

IPVanish Socks5 -asetukset

Näet myös Palauta käyttöoikeustiedot -painikkeen. Tämän avulla voit luoda uuden käyttäjänimen / salasanan yhdistelmän. Tämä ei yleensä ole välttämätöntä, mutta se on hyödyllistä, jos luulet aiemmat käyttöoikeustietosi varastavan tai ne eivät toimi jostain syystä kunnolla.

Tarvitset myös yhden lisätiedon, jota ei sisälly tili-paneeliin – välityspalvelimen portti #…

IPVanish käyttää porttia # 1080.

IPVanishin Socks5-välityspalvelimen käyttäminen torrentia varten

Socks5-välityspalvelin on suosituin työkalu torrentien lataamiseen nimettömästi. VPN: n listalla 1, lähinnä siksi, että VPN ei vaadi manuaalista määritystä (kun taas välityspalvelin vaatii sinua muuttamaan joitain asetuksia torrent-asiakasohjelmassa).

Monet käyttäjät haluavat käyttää sekä VPN- että Socks5-välityspalvelinta yhdessä maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Voit hyötyä 2 ainutlaatuisesta IP-muutoksesta VPN >> välityspalvelimesta. Saat myös erilliset IP-osoitteet selaimellesi ja torrent-asiakkaallesi. Voit jopa käyttää IPvanishin VPN- ja välityspalvelinta samanaikaisesti, koska ne sallivat nyt viisi samanaikaista yhteyttä kaikilla tilillä.

Voit käyttää Socks5-välityspalvelinta minkä tahansa suuren työpöydän torrent-asiakkaan kanssa. Se toimii myös Flud- tai tTorrent-sovellusten kanssa (Android torrent -asiakkaat).

Seuraa vain seuraavia vaiheita suosikkisi torrent-asiakasasi varten. Jos meillä ei ole ohjelmistosi tässä oppaassa, voit mukauttaa alla olevat vaiheet mihin tahansa torrent-asiakasohjelmaan, joka tukee Socks5-yhteyksiä.

uTorrent-asennusopas

Avaa uTorrent ja mene Valikko> Asetukset> Asetukset> Yhteys (välilehti)

Mene Asetukset-valikossa Yhteys-välilehteen muuttaaksesi välityspalvelimen asetuksia. UTorrent-versiosta riippuen näet jotain hyvin samanlaista kuin tämä. Haluat tehdä asetukset samanlaisina kuin näytetyt, paitsi että sinun tulee lisätä oma käyttäjänimi / salasana.

IPVanish Socks5 -asetukset uTorrent-sovellukselle

IPVanish Socks5 -asetukset uTorrent-sovellukselle

Voit myös poistaa uPnP: n ja NAT-PMP: n käytöstä, jos reitittimessäsi on määritetty manuaalinen portin edelleenlähetys. Jos edelleenlähetät portin manuaalisesti, muista poistaa ”Satunnaista portti jokaisen käynnistyksen” käytöstä niin, että uTorrent käyttää aina lähettämääsi porttia. Useimpien käyttäjien tulisi vain jättää nämä plug-and-play-asetukset päälle.

On tärkeää varmistaa, että välityspalvelimen osion kaikki kuusi valintaruutua on valittu. Tämä varmistaa, että uTorrent käyttää välityspalvelinta kaikissa yhteystyypeissä. Et halua, että youtube vuotaa todellista IP-osoitettasi proxy-yhteyden ulkopuolella oleville vertaiskäyttäjille.

Salaus (valinnainen)

uTorrent-ohjelmassa on sisäänrakennettu salaustoiminto, jonka avulla voit ottaa protokollan salaus käyttöön. Jos olet yhteydessä VPN-verkkoon torrentin aikana, älä häiritse tätä asetusta. VPN-salaus on paljon vahvempi kuin uTorrent-salaus.

Jos käytät vain välityspalvelinta ja olet huolissasi siitä, että Internet-palveluntarjoajasi estää tai torjuu torrentteja, voit pakottaa uTorrentin muodostamaan yhteyden vain salattuihin ikäryhmiin menemällä Valikko> Asetukset> Asetukset> BitTorrent (välilehti)

Sitten voit muuttaa Protokollasalaus-asetukseksi Pakko.

Tämän avulla voit muodostaa yhteyden vain salausta käyttäviin vertaisverkkoihin. Seurauksena on, että sinulla on vähemmän käytettävissä olevia vertaisryhmiä, mikä voi olla ongelma torrentille, joissa on pieni määrä siemeniä, mutta yleensä se ei ole ongelma.

Vuze-asennusopas

IPVanishin Socks5-välityspalvelin toimii hyvin Vuzen kanssa. Vuzessa on jopa sisäänrakennettu välityspalvelimen testaustyökalu varmistaaksesi, että kaikki on oikein. Ja siellä on SOKKIT-indikaattori, joka näyttää nykyisen välityspalvelimen yhteyden tilan aina torrentin aikana.

Yksi huomio: Vuze ei hyväksy tulevia yhteyksiä välityspalvelimen kautta, joten sinulla on yleensä NAT-virhe, joka ei osoita tulevia yhteyksiä välityspalvelinta käytettäessä. Älä huoli, sinun pitäisi silti pystyä lataamaan hienosti.

SOCKS-välityspalvelimen asetukset

Päästäksesi Vuzen välityspalvelinasetuksiin sinun on oltava edistyneessä käyttäjätilassa. Mene Valikko> Työkalut> Asetukset> Tila muuttaa käyttäjän taitoksi edistyneemmäksi.

Voit käyttää välityspalvelimen asetuksia siirtymällä osoitteeseen: Valikko> Työkalut> Valinnat> Yhteys> Välityspalvelin

Vaihda asetukset vastaamaan alla olevia ja lisää omat käyttöoikeustietosi tarvittaessa. Valintaruutujen lisäksi tässä on tarvitsemasi asetukset:

 • isäntä: ams.socks.ipvanish.com
 • Port: 1080
 • Käyttäjätunnus: Käyttäjätunnuksesi, generoitu ohjauspaneelista
 • Salasana: Salasanasi, generoitu ohjauspaneelista
IPVanish Socks5 -välityspalvelimen asetukset Vuzessa

Socks5-välityspalvelimen asetukset Vuzessa

Lisäsuojausvaiheena sinun pitäisi poistaa kaikki yhteydet, joita Vuze ei välityspalvelimella tue. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen:

Valikko> Työkalut> Valinnat> Yhteys

Poista sitten valinta Vertaiset lähteet -osiossa jokaisen ruudun kohdalta, paitsi ylälaatikko “Trackerista”.

Tämä varmistaa, että et vuota vahingossa todellista IP-osoitettasi vertaisverkkoihin DHT: n tai muiden vertaisvaihtojärjestelmien kautta. Kun olet valmis, asetusten pitäisi pitää näin:

Vuze Vertaislähteet

Poista kaikki vertaisverkostolähteet, paitsi ‘Trackerista’

IPVanish Proxy -kysymykset

Tässä on joitain yleisimpiä kysymyksiä IPVanishin uuden välityspalvelimen käytöstä torrentin aikana. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, kysy niitä kommenteissa ja teemme parhaamme vastataksesi kaikkiin kysymyksiin.

Onko välityspalvelin parempi kuin torrentien VPN?

Tämä vastaus riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Välityspalvelin on yleensä nopeampi kuin VPN, mutta sillä ei ole vahvaa salausta. Jos olet kuristunut tai huolissasi siitä, että Internet-palveluntarjoajasi valvoo latauksiasi, sinun on parasta valita VPN.

Jos haluat vain pitää torrent-IP-osoitteesi nimettömänä ja suosisit nopeampia nopeuksia, vain välityspalvelimen tulisi olla hyvä. Voit myös käyttää molempia samanaikaisesti maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi.

Käyttääkö välityspalvelin salausta?

EI. Socks5-välityspalvelimia ei ole salattu. Torrent-asiakkaallasi on todennäköisesti sisäänrakennettu salausvaihtoehto, mutta tämä on kevyt salaus (ei niin vahva kuin VPN) ja saattaa johtaa hitaampaan nopeuteen, koska et voi muodostaa yhteyttä tovereihin, joilla ei ole salattua sallittua.

Tekeekö Socks5-välityspalvelin torrentini nimettömäksi?

Ei ole työkalua, joka takaa 100-prosenttisen nimettömyyden. IPVanishin Sukat-välityspalvelin muuttaa torrentisi IP-osoitettasi (joka näkyy kaikille torrentin vertaisille) ja reitittää kaikki torrentit välityspalvelintunnelin läpi. Tämä tekee kolmannelle osapuolelle huomattavasti vaikeamman jäljittää torrentteja, etenkin koska IPVanishilla on nollapolkikäytäntö.

Välityspalvelin ei toimi, mitä minun pitäisi tehdä?

Välityspalvelin ei toimi yleensä 2 syystä:

 1. Olet asettanut sen väärin
 2. ISP tai palomuuri estää portin 1080

Voit korjata jokaisen ongelman seuraavasti:

Väärä asennus: Kolminkertaisesti tarkista asetukset varmistaaksesi, että ne vastaavat tässä artikkelissa esitettyjä asetuksia. Yleisin virhe on se, että ihmiset ohittavat vaiheen, jossa sinun on luotava käyttäjänimi / salasana-yhdistelmä IPVanish-tili-paneelissa. Et voi vain käyttää VPN-kirjautumistietojasi.

Portti 1080 estetty: Jotkin Internet-palveluntarjoajien lohkoportti 1080. Comcast on yksi kuuluisa esimerkki. Jos tiedät, että kaikki asetukset ovat oikein, etkä silti voi muodostaa yhteyttä, tämä saattaa olla ongelma. Hyvä tapa testata on ottaa VPN käyttöön ennen vuzen avaamista. Jos välityspalvelin toimii VPN: n ollessa käytössä, porttien estäminen on todennäköisesti ongelma. Jos se ei vieläkään toimi, sinulla on todennäköisesti väärät asennusasetukset jossain.

Voit aina kysyä apua IPVanish-tekniseltä tuelta, jos joudut vaikeuksiin. Ja muista, heidän VPN on itsessään loistava torrent-nimettömänä työkalu. Älä tunne sitä omistaa käyttää välityspalvelinta. Se on mukava vaihtoehto lisätä yksityisyyttä, mutta ei ehdottomasti välttämätöntä .

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map