Kuinka asentaa VPN Amazon Fire TV: hen tai Fire Stickiin

Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole aavistustakaan siitä, että android Virtual Private Network -sovellukset voidaan asentaa suoraan Amazon FireTV- tai FireStick-suoratoistolaitteisiin..


Useimpia VPN-sovelluksia ei kuitenkaan ole saatavana Amazon Fire Appstoresta, joten ne täytyy ladata sivulle (asentaa manuaalisesti). Mutta kun ne on asennettu, ne toimivat kauniisti.

Tämä opetusohjelma näyttää sinulle tarkalleen kuinka asentaa VPN Fire-laitteeseesi. Askel askeleelta.

Tärkeä muistiinpano: Tämä opetusohjelma toimii 1. ja 2. sukupolven Fire TV: lle. Se toimii myös toisen sukupolven (uusimmassa) Fire Stickissä. Alkuperäisen tulitikun arkkitehtuuri (1. gen) tekee ei tukea VPN-tunnelointia. Voit kuitenkin muodostaa yhteyden VPN-verkkoon muodostamalla yhteyden langattomaan VPN-reitittimeen.

Pikaesittely: Mikä on VPN ja miksi sitä käytetään FireTV: hen?

Mikä on VPN? Ja miksi asennat sellaisen Fire TV -laitteeseesi ensin?

Mitä: Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on verkkotyökalu / -palvelu, joka reitittää kaiken Internet-liikenteen kolmannen osapuolen palvelimen kautta (useita sijainteja saatavana). Sen avulla voit valita virtuaalisen (Internet) sijaintisi ja salata (suojata) kaiken sinun ja VPN-palvelimen välillä siirretyn tiedon..

Miksi käyttää yhtä Fire Stick / Fire TV -laitteeseesi?

Suurin osa ihmisistä, jotka asentavat VPN: n tulipaloonsa, käyttävät sitä Kodin, uskomattoman suositun mediakeskuksen ja suoratoistosovelluksen kanssa. Mutta VPN: llä on myös etuja jokaiselle käyttämällesi suoratoistosovellukselle.

Ensisijaiset edut:

 • Vähennä / poista Internet-palveluntarjoajan kuristamista – Ei enää puskurointia ja heikkolaatuisia virtoja
 • Muuta maantieteellistä sijaintiasi päästäksesi sisältöön (Kuten BBC iPlayer, Netflix tai urheilu streamit)
 • Pidä IP-osoitteesi yksityisenä, kun käytät Kodi Addons -sovellusta

Mitä tarvitset tähän opetusohjelmaan:

1. VPN-yhteensopiva palolaite

 1. FireTV (kaikki versiot, 1. ja 2. sukupolvi)
 2. Tulitikku (vain toisen sukupolven).

2. VPN-palveluntarjoaja, jonka sovellus toimii FireOS: n kanssa

Testauksissamme vain tietyt VPN-sovellukset toimivat kunnolla ja olivat vakaita. Jotkut eivät edes pystyneet muodostamaan yhteyttä. Tarvitset aktiivisen VPN-tilauksen tämän oppaan suorittamiseksi.

Tässä on kolme suositeltavaa:

Yksityinen Internet-yhteys: Halvin vaihtoehto, mutta silti tarpeeksi nopea 1080p (ja jopa 4k stream). Suuri PIA: n etu on mobiilisovellus, jonka avulla voit valita salauksen vahvuuden. Tämä nostaa enimmäisnopeutta, koska FireTV: n tai FireStickin CPU maksimoi VPN-salauksen takana olevan monimutkaisen matematiikan..

VyprVPN: Kallein vaihtoehto, mutta sillä on kaksi suurta etua …

 1. Se on ainoa VPOS-sovellus FireOS: lle: Sivun lataaminen ei ole välttämätöntä. VyprVPN on optimoitu Fire-laitettasi varten ja voidaan asentaa suoraan sovelluskaupasta. Ja meillä on kuponki 50%: n alennukselta ensimmäisestä kuukaudesta.
 2. Toimii Netflixin kanssa: Netflix estää tällä hetkellä useimmat VPN: t. VyprVPN ja NordVPN ovat 2 ainoita, joita ei ole. Mutta NordVPN: n sovellus ei toimi kunnolla FireOS: n kanssa, joten VyprVPN on viimeinen mies, joka seisoo.

IPVanish: Keskellä hinnoiteltu, IPVanish on nopein testattu VPN. Jos haluat 4 kt suoratoistoa, siirry IPvanishin kanssa. Ne ovat myös erittäin Kodi-ystävällisiä VPN: n kannalta. Lue IPVanish-arvostelu ja hyödynnä sitten tätä 20%: n alennuskauppaa.

merkintä: Älä ole huolissasi liikaa valinnasta. Et voi todella mennä pieleen minkään näiden VPN: ien kanssa. Useimmat ihmiset aloittavat yksityisellä Internet-yhteydellä yksinkertaisesti siksi, että se on halvin. Ja se on hieno.

Mikä parasta, kaikkia näitä kolmea palveluntarjoajaa voidaan käyttää kaikkien laitteidesi kanssa, jopa samanaikaisesti. Joten kun tilaat, varmista, että suojaat myös älypuhelimet, tablet-laitteet ja tietokoneet. Se on kaikki mukana!

3. Asennusmenetelmä:

Tarjoamme vaiheittain ohjeet kaikille kolmelle menetelmälle myöhemmin tässä oppaassa. He ovat:

Erittäin helppo menetelmä (vain VyprVPN): Asenna VyprVPN-sovellus suoraan Fire-sovelluskaupasta. Tilaus vaaditaan.

Sivukuorma puhelimestasi: Jos sinulla on jo android-laite, jolla on pääsy Google Play -kauppaan, lataa apps2fire-sovellus. Tämän avulla voit ottaa minkä tahansa puhelimeesi asennetun sovelluksen ja asentaa sen nopeasti FireTV: hen tai Fire Stickiin yhdellä napsautuksella.

Lataa VPN APK manuaalisesti: Lataa Downloader-palosovellus suoraan VPN-palveluntarjoajan android-APK: n lataamiseen FireTV: hen. Voit sitten asentaa sovelluksen manuaalisesti yhdellä napsautuksella.

Älä huolestu, sillä ei ole väliä, minkä sivunlatausmenetelmän valitset. Ne molemmat toimivat hyvin, ja se todella johtuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Tässä ovat yksityiskohtaiset ohjeet …

Kuinka asentaa VPN-sovellus

Menetelmä nro 1 – suoraan Appstoresta (vain VyprVPN)

Vaihe 1 – Hanki VyprVPN-tilaus, jos sinulla ei ole sitä jo

Vaihe 2 – Siirry palolaitteesi Sovellukset-osioon ja valitse sitten Luokat selataksesi käytettävissä olevia sovelluksia. Valitse luokka ‘Tuottavuus’ ja etsi luettelosta VyprVPN-sovellus. Voit käyttää hakua myös VyprVPN-hakutoiminnolla. (tai vain ‘VPN’).

VyprVPN-sovellus FireTV Fire Stick -sovelluksessa

Vaihe 3 – Asenna VyprVPN-sovellus ja käynnistä se sitten.

Vaihe 4 – Kirjoita käyttäjänimesi / salasanasi (lähetetään sinulle tilauksen jälkeen) ja kirjaudu sitten sisään.

Vaihe 5 – Voit nyt muodostaa yhteyden mihin tahansa VyprVPN-palvelimen sijaintiin yhdellä napsautuksella. Nopein mahdollinen suoratoisto valitsemalla lähellä oleva palvelin. Jos haluat käyttää tiettyä maantieteellisesti estettyä sisältöä, valitse palvelin kyseisessä maassa.

VyprVPN Fire -sovellus

Napsauta Yhdistä yhdistääksesi välittömästi valittuun VPN-palvelimeen

Siinäpä voit siirtyä eteenpäin Yhteyden tarkistaminen -osaan.

Tapa 2 – Asenna VPN Fire TV: hen Apps2Fire-sovelluksen avulla

On paljon helpompaa näyttää sinulle, kuinka käyttää Apps2fireä kuin vain kertoa sinulle. Joten löysimme mahtava video-opetusohjelman, jonka löydät alla. Lähetä videon vaiheet lähettämällä VPN-sovelluksesi FireTV / Fire Stick -laitteeseen.

Mutta ensin, varmista:

Vaihe 1 – Varmista, että sinulla on aktiivinen tilaus VPN-palvelulla, jolla on omistettu sovellus, joka toimii tulipalossa. Suosittelemme PIA: ta tai IPVanishia (koska olemme vahvistaneet, että molemmat toimivat hyvin).

Jos sinulla on jo VPN-tilauksesi toiselta palveluntarjoajalta, asenna vain nämä samat vaiheet asentaaksesi räätälöity VPN-sovellus. Muista vain, että jotkut eivät toimi kunnolla tulipalossa (havaitsimme, että tämä koskee muun muassa NordVPN: ää).

Vaihe 2 – Lataa apps2fire puhelimeesi. Tarvitset puhelimen tai tabletin, jolla on pääsy Google Play -kauppaan.

Vaihe 3 – Lataa VPN-sovellus puhelimeesi. VPN-sovellus kopioidaan puhelimesta FireTV / Stick -sovellukseen ja asennetaan.

Seuraa loput vaiheista tätä videota. Se vie vähemmän kuin 5 minuuttia alusta loppuun. Tulevat sovellusasennukset tällä menetelmällä vievät kirjaimellisesti 10 sekuntia.

Noudattamalla videota suoritat myös nämä vaiheet…

Vaihe 4 – Ota USB-virheenkorjaus käyttöön ja salli sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä

Vaihe 5 – Etsi FireTV-laitteesi IP-osoite

Vaihe 6 – Yhdistä FireTV: hen (puhelimen apps2fire-sovelluksen avulla)

Vaihe 7 – Asenna VPN-sovellus FireTV / Fire Stick -sovellukseen

Se siitä! Helppo, eh?

Jatka seuraavaan kohtaan ‘VPN: n käyttö Fire-laitteella’

Tapa 3 – Lataa APK ja asenna suoraan FireTV: hen

Tämä manuaalinen asennustapa käyttää Fire Appstoren sovellusta nimeltä ‘Downloader’. Tämän avulla voit ladata manuaalisesti kaikki Internetistä saatavilla olevat tiedostot (mukaan lukien Android APK: n asennettavat tiedostot).

Käytämme tätä ladataksesi APK: n joko yksityiselle Internet-yhteydelle tai IPVanishille. Jos sinulla on erilainen VPN-palveluntarjoaja, pyydä teknistä tukea suora yhteys heidän Android APK: hon.

Vaihe 1 – Ota ADB-virheenkorjaus käyttöön ja sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä

Nämä asetukset ovat Fire TV -valikossa kohdassa:

Valikko> Asetukset> Laite> Kehittäjäasetukset

Fire TV -kehittäjävaihtoehdot, ADB-virheenkorjaus ja sovellukset tuntemattomista lähteistä

Vaihe 2 – Asenna Downloader-sovellus sovelluskaupasta

FireTV-laitteesi mukana saattaa tulla esiasennettu sovellus, mutta jos sitä ei ole, lataa se vain Fire / Amazon-sovelluskaupasta.

Vaihe 3 – Lataa VPN-sovelluksen APK-tiedosto

Kirjoita Downloader-sovelluksen avulla URL-osoite, jossa VPN-palveluntarjoajasi pitää Android APK: n viimeisimmän version. Tämän avulla voit asentaa sovelluksen manuaalisesti.

Voit myös kirjoittaa seuraavat oikolinkit, jotka olemme luoneet IPvanishille ja PIA: lle. Niitä on helpompi kirjoittaa ja muistaa kuin kunkin palveluntarjoajan käyttämää pitkää URL-osoitetta, joten kirjoita vain yksi näistä linkeistä latauslaitteeseen.

 • https://www.vpnuniversity.com/apk/ipvanish
 • https://www.vpnuniversity.com/apk/pia
Lataa PIA APK Downloaderilla Fire Stickillä

Lataa Downloader-sovellus yksityisen Internet Access APK: n manuaaliseen lataamiseen

Vaihe 4 – Asenna APK

Lataamisen jälkeen Downloader kysyy automaattisesti, haluatko asentaa uuden APK-tiedoston. Jatka asennusta valitsemalla Kyllä.

Siinä kaikki, asennus on valmis. Seuraava osa käsittelee ‘VPN: n käyttäminen Fire Stickillä / FireTV: llä’

VPN: n käyttäminen Fire TV / Stick -laitteessa

Voit nyt käynnistää asennetun VPN-sovelluksen Fire-laitteen sovellusten kotisivulta. Täällä sinun on kirjauduttava sisään käyttämällä käyttäjänimeä / salasanaa, joka annetaan tilaessasi VPN-palvelusi.

merkintä: Joitakin VPN-sovelluksia (kuten VyprVPN) voidaan navigoida vain FireTV-kaukosäätimellä. Toisia ei ole optimoitu paloon, joten joudut käyttämään osoitinlaitetta kuten Bluetooth-hiirtä alkuperäisen kirjautumisprosessin loppuun saattamiseksi. Minkä tahansa Bluetooth-laitteen (mukaan lukien näppäimistöt / hiiret) ja Fire-laitteen pariliitos vie noin 2 minuuttia.

Voit kehottaa VPN-sovellusta muistamaan käyttäjänimesi / salasanasi, joten sinun on suoritettava tämä prosessi vain kerran.

Tässä on vaiheet, joita käytimme yksityisen Internet Access VPN -sovelluksen kanssa toisen sukupolven Fire Stickissä:

Vaihe 1 – käynnistä VPN-sovellus

Vaihe 2 – Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella / salasanalla

Tämä voi edellyttää Bluetooth-osoitinlaitteen kytkemistä. Jos sinulla on FireTV (ei kiinni), voit kytkeä langattoman USB-yhteyden tai langallisen hiiren yhteen vapaista USB-porteista.

Vaihe 3 – Valitse palvelimen sijainti ja muodosta yhteys

Suosittelemme lähinnä olevaa palvelinta nopeimmin. Ainoa syy valita palvelin toisesta maasta on, jos haluat käyttää tiettyä palvelua siellä. Yhdistä esimerkiksi Ison-Britannian palvelimeen, jos haluat katsoa BBC iPlayer -sovellusta.

PIA VPN -sovellus käynnissä Fire Stickillä

Paina Fire-kaukosäätimen Valitse-painiketta kytkeäksesi VPN-verkkoon

Sinun on käytettävä Bluetooth-hiirtä palvelimen oletusaseman valitsemiseksi. Jatka eteenpäin napsauttamalla kaukosäätimen Valitse / kirjoita -näppäintä, jotta muodostat yhteyden nopeasti VPN-palvelimeen.

Alareunassa huomaat alkuperäinen IP samoin kuin uusi Nykyinen IP osoite, jonka yksityinen Internet-yhteys on määrittänyt Fire-laitteellesi. Tämä auttaa sinua nopeasti tarkistamaan, että olet muodostanut yhteyden oikein.

Vaihe 4 – Säädä asetuksia / vaihtoehtoja (valinnainen).

Voit päästä PIA-asetusvalikkoon joko napsauttamalla hiirellä sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-pyörää. Voit käyttää sitä myös FireTV-kaukosäätimen Menu-näppäimellä. Koko asetusvalikossa voidaan navigoida ja ohjata myös normaalilla kaukosäätimellä.

Asetusvalikko näyttää tältä:

Yksityisen Internet-yhteyden asetukset

Siirry asetusvalikkoon kaukosäätimen Menu-näppäimellä

Tässä on asetukset, jotka haluat ottaa huomioon:

Käytä pieniä paketteja: Jos nopeus on hidas, kokeile tätä valintaruutua. Se voi vaikuttaa eräisiin laitteisiin ja reitittimiin. Pystyimme suoratoistamaan 1080p: n videota ottamatta vaihtoehtoa käyttöön.

salaus: Suoratoisto on “heikosti turvattua” VPN-käyttöä – tarkoittaa, että et tarvitse enimmäismääräisiä suojausasetuksia. Palolaitteilla on melko heikot prosessorit (verrattuna tietokoneeseen), joten ne kamppailevat todella vahvojen salausasetusten kanssa.

Jotta saat nopeimman mahdollisen nopeuden, harkitse kääntämistä Tietojen salauksen vahvuus AES-128: een tai jopa ‘ei’.

PIA-salauksen vahvuus

Aseta salauksen voimakkuudeksi ‘128’ tai ‘ei’

Vaikka salaus olisi kokonaan pois päältä, kaikki Fire / Kodi -liikenne reititetään edelleen tehokkaasti VPN-palvelimen kautta piilottamalla todellisen IP-osoitteesi. Ainoa syy salauksen pitämiseen ollenkaan on, jos luulet Internet-palveluntarjoajasi hidastavan (hidastaa) videoliikennettä.

Mahdollisuus sammuttaa salaus on yksi suurimmista syistä, joita suositellaan PIA: lle Fire Stickille. Se voi tehdä valtavan eron nopeudessa ja puskuroinnissa.

Vaihtoehtoja, joita ÄLÄ KOSKAAN käytä: On erittäin tärkeää, että et kytke Kill-Switch-vaihtoehtoa tai PIA Macea päälle. Ne on suunniteltu erityisesti Android-puhelimille ja -tableteille, ja ne voivat aiheuttaa merkittäviä yhteysongelmia FireTV: ssä.

Seuraavaksi opit kuinka 100% varmistaa VPN-yhteytesi toimivuus …

Kuinka varmistaa VPN-yhteys FireTV / Stick -laitteellasi

Android VPN -sovellukset ovat melko vakaita, mutta niitä ei oikeastaan ​​ole suunniteltu käytettäväksi Fire-suoratoistolaitteessa. Joten on hyvä idea tarkistaa vielä kerran, että VPN reitittää liikennettäsi nimettömästi (muuttaa Firen IP-osoitetta).

Haluamme kuitenkin tarkistaa ulkoisen IP-osoitteen (mitä muut sivustot näkevät), ei sisäisen verkon IP-osoitteesi. FireTV: n todellinen sijainti kotiverkossa ei muutu.

Vaihe 1 – Avaa Downloader-sovellus

Vaihe 2 – siirry sovelluksen Selain-osioon

Siirry sovelluksen vasemman reunan valikon avulla 1-välilehdellä Selain-osioon. Tämän avulla voit selata verkkosivua. Selaamme sivua, joka näyttää ulkoisen IP-osoitteesi.

Vaihe 3 – Selaa osoitteeseen http://ipmonkey.com

Siirry verkkosivustoon ipmonkey.com tai www.ipmonkey.com. Se näyttää sinulle, mistä IP-osoitteesta pääsit sivulle. Tämän IP-osoitteen tulisi olla sama kuin Nykyinen IP näkyy PIA-sovelluksessa yhteyden muodostamisen jälkeen. Jos se sen sijaan vastaa Alkuperäinen IP tiedät, että se ei toimi oikein.

Vaihe 4 – Vertaa IP-osoitteesi siihen, mitä VPN: n mukaan sen pitäisi olla

Tässä on esimerkki:

IPMonkey-ulkoinen IP-osoite Downloaderilla FireTV Stickillä

Tämä näyttää ulkoisen IP-osoitteesi, jolla verkkosivut näkevät sinut

Kuten näette, yllä oleva IP-osoite vastaa Nykyinen IP näkyy PIA-sovelluksessa…

Nykyinen IP-osoite

Joten kaikki toimii kunnolla!

Viimeinen huomautus: Jotkut VPN-sovellukset kaatuvat / sulkeutuvat, kun FireTV / Stick menee nukkumaan, joten on hyvä idea tarkistaa IP-osoitteesi pari ensimmäistä kertaa, kun käytät VPN: ää. Jos se kaatuu joka kerta, sinun on joko tehtävä jompikumpi seuraavista:

 • Ota automaattinen yhteys / automaattinen uudelleenyhteys käyttöön VPN-asetuksissa
 • Yhdistä manuaalisesti aina, kun käytät tulipaloa suoratoistoon
 • Käytä ‘aina päällä’ VPN-yhteensopivaa reititintä 24/7 suojaukseksi

johtopäätös

Jos seurasi tätä opetusohjelmaa täysin läpi, sinulla olisi nyt oltava 100% toimiva VPN FireStickissä tai FireTV: ssä. Jos sinulla on ongelmia vianmäärityksessä, ota rohkeasti yhteyttä jätä meille kommentti / kysymys.

Jos etsit VPN: tä FireTV / FireStick / Kodi -sovellukselle suosittelemme:

 • Yksityinen Internet-yhteys: Paras arvoinen VPN, jota olemme kokeilleet. Ja sovellus on vakaa Fire-laitteissa
 • IPVanish: Erittäin nopea VPN-palveluntarjoaja, vaikka pakollinen 256-bittinen salaus voi olla taistelu Stick-käyttäjille
 • VyprVPN: Ei niin hyvä kauppa kuin kaksi muuta, mutta tosiasia, että heillä on Native FireOS -sovellus, jota on täysin hallittavissa FireTV-kauko-ohjaimesta, on valtava plus.

Jos pidit tätä opasta hyödyllisenä, varmista, että teet sen Jaa se ystävien kanssa!

Seuraa meitä Twitterissä saadaksesi uusimmat VPN-alennukset, oppaat ja arvostelut!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map