Parhaat sivustot, joita voidaan käyttää TorrentKimin sijaan VPN-kahvi


Oletko niiden tuhansien ihmisten joukossa, jotka romahtavat TorrentKim-nimisen torrent-sivuston menetyksestä? Jos näin on, tiedät mielelläsi, että verkossa on useita vaihtoehtoja, jotka ovat yhtä hyviä (ellei parempia), joten jatka lukemista.

Mikä on TorrentKim?

TorrentKim oli suosittu torrent-sivusto, joka on erikoistunut korealaisiin elokuviin – draamiin, variaatioesityksiin, elokuviin jne. Ne olivat tunnettuja korealaisen genren laadukkaiden torrentien isännöinnistä ja tarjoavat jopa lailliset tekstitykset suosituille nimikkeille.

Valitettavasti, TorrentKim on nyt vanhentunut (kirjoittamisen ajankohdasta lukien) eikä ole muuta kuin roskapostimainossivusto, joka ohjaa käyttäjät satunnaisiin sivustoihin. Vaikka ei ole tietoa siitä, milloin TorrentKim lopetti torrent-palvelunsa ja ovatko he takaisin, yksi asia on varma. Tuhannet fanit Korean ulkopuolella, jotka ovat olleet heistä riippuvaisia ​​vuosien varrella, unohtavat heidät.

Todellisuus on, että ei ole epätavallista, että torrent-sivustot katoavat yhtäkkiä. Sitä tapahtuu koko ajan, kun tekijänoikeusjutut ovat heihin usein kohdistuneita tai kokonaan kiellettyjä alueilla, joilla on tiukka tekijänoikeuslaki. Verkossa on kuitenkin paljon muita vaihtoehtoja, joita voit käyttää korealaisten elokuvien torrentia varten. Tässä artikkelissa käydään läpi joitain parhaista torrent-sivustoista vuonna 2020, joissa saattaa olla tarvitsemasi sisältö.

Parhaat TorrentKim-vaihtoehdot

Ennen kuin saamme torrent-verkkosivustoehdotuksia, joita voit käyttää TorrentKimin tilalle, muista, että VPN-kahvi ei kannusta torrentsien käyttöä tekijänoikeuksien alaisen sisällön lataamiseen ja jakamiseen. Vaikka P2P-tekniikan käyttö on täysin laillista, tekijänoikeuksien alaisen sisällön jakaminen ja lataaminen ei ole. Se voi johtaa ryhmäkanteisiin ja jopa oikeudenkäynteihin, joiden tarkoituksena on antaa henkilöille esimerkki niistä. Siksi kehotamme käyttäjiä suojelemaan itseään VPN-palvelun avulla ja pitämään torrentitoimintojensa tiedot nimettöminä.

Nyt kun olemme saaneet sen pois tieltä, hyppäämme suoraan joihinkin TorrentKimin vaihtoehtoihin, jotka ovat edelleen vahvoja vuonna 2020:

Pirate Bay

Jos olet kiusannut jonkin aikaa, olet epäilemättä kuullut Pirate Baystä. Ne ovat yksi vanhimmista ja suurimmista torrent-sivustoista Internetissä. Huolimatta lukuisista oikeusjuttuista ja yrityksistä sulkea ne, ne ovat edelleen käyttökelpoinen lähde torrentin käyttäjille ympäri maailmaa.

Vaikka Pirate Bay ei olekaan nimenomaan korealainen tyylilaji, se isännöi lukuisia torrentteja suosituille korealaisille elokuville (kuten yllä näet). Torrent-sivuston avulla käyttäjät voivat myös äänestää ja kommentoida torrentien laatua, mikä auttaa määrittämään mitkä ovat laillisia.

DramaFire

Vaikka niiden sisältö ei ole yhtä laaja kuin TorrentKim, DramaFire on erinomainen vaihtoehto jälkimmäiselle suunnittelun ja käytön helppouden suhteen. Ne tarjoavat torrentteja satoille korealaisille elokuville, mukaan lukien korealainen draama, komedia, TV-ohjelmat ja muut. Huomasimme myös, että monet torrentit sisältävät englanninkieliset tekstitykset, mikä on aina hyvä asia innokkaille faneille Korean ulkopuolella.

Toinen hieno asia DramaFiressa on, että he päivittävät sisältöään säännöllisesti. Monien suosittujen korealaisten televisio-ohjelmien torrentit ladataan sivustolle pian julkaisun jälkeen. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse odottaa koko kauden päättymistä aloittaakseen binge-katselun suosikki Korean esityksistään.

Kuten useimmat torrent-sivustot, myös DramaFire näyttää mainoksia käyttäjille palvelimiensa jatkamiseksi. Mainoksia on kuitenkin suhteellisen vähän, ja he ovat onnistuneet ylläpitämään puhtaan käyttöliittymän, jonka avulla torrentin käyttäjien on helppo navigoida ja käyttää.

Tcafe

Tcafe on toinen hyvä vaihtoehto TorrentKimille, ja se on yksi suurimmista torren sivustoista, joka on omistettu korealaiselle genrelle. Käyttäjien on kuitenkin kirjauduttava tilille, mikä voi olla vaivaa. Tcafe kärsii myös useimpiin torrent-sivustoihin liittyvistä tavallisista ongelmista – turmeltuneesta käyttöliittymästä, paljon mainoksista, roskapostin uudelleenohjauksista ja muiden kuin korealaisten käyttäjien on käännettävä sivusto englanniksi, mikä voi joskus olla viallinen. Rekisteröinti on ilmaista, ja suurin osa käyttäjistä on samaa mieltä siitä, että niiden laaja valikoima torrentteja tekee siitä kannattavan.

Paras VPN, jota voi käyttää torrentia varten

Nyt kun olemme käyneet läpi joitain torrentisivusto-suosituksia, joita voit käyttää TorrentKimin tilalle, varoen sanaa – älä koskaan harjoita torrentitoimintaa ilman VPN: n suojausta. Kuten aikaisemmin mainittiin, niin tekeminen voi saada sinut vaikeuksiin pääasiassa, jos asut maassa, jossa on tiukat tekijänoikeuslakit.

Erinomainen VPN-palvelu voi auttaa sinua piilottamaan piirejä torrentitoiminnastasi kaikilta kolmansilta osapuolilta ja avaamaan sisällön rajoituksia Internetissä (maantieteellinen estäminen). Saatat huomata, että et pääse käsiksi joihinkin yllä mainittuihin torrent-sivustosuosituksiin. Tässä tapauksessa tarvitset VPN: n torrent-sivuston lukituksen poistamiseksi ja torrentitoimintojen pitämiseksi nimettöminä.

Etkö ole varma mitä VPN-palvelua käytetään? Meillä on muutamia suosituksia, jotka kannattaa harkita, etenkin jos haluat ladata korealaisten elokuvien torrentteja nimettömästi:

NordVPN

NordVPN on kiistatta yksi suosituimmista VPN-palveluista Internetissä, joka tarjoaa erinomaisen vastineen rahallesi. Hinnoittelu alkaa 11,95 dollaria kuukaudessa tai 3,49 dollaria kuukaudessa 3-vuoden suunnitelmalle. Vastineeksi käyttäjät saavat pääsyn yli 5300 VPN-palvelimeen 58 maasta ympäri maailmaa. Rajoittamaton kaistaleveys ja mahdollisuus kytkeä jopa 6 laitetta takaa, että käyttäjät voivat ladata kaikki haluamansa torrentit useilta laitteilta.

Kuten useimmat premium-VPN: t, NordVPN ei kirjaa tietoja käyttäjien toiminnasta, ja armeijan luokan AES 256 -salaus varmistaa, että kaikki torrentitoimintasi tiedot pidetään nimettöminä. Ne tarjoavat myös VPN-sovelluksia, jotka tukevat suurta osaa Internet-laitteista, mukaan lukien älypuhelimet, pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, pelikonsolit, älytelevisiot ja paljon muuta.

ExpressVPN

ExpressVPN on toinen suosittu vaihtoehto torrentia varten, ja sen suositellaan olevan nopein torrentien lataamisessa. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat erikoistuneita P2P-palvelimia, joilla on rajoittamaton kaistaleveys ja integroitu kill-kytkin (katkaisee laitteen automaattisesti Internetistä, jos VPN epäonnistuu). Kuten useimmissa premium-VPN-verkoissa, ne toteuttavat myös kirjautumattomuuskäytännön ja joukon VPN-sovelluksia, jotka helpottavat aloittelijoiden aloittamista lähes kaikilla laitteilla.

ExpressVPN veloittaa 12,95 dollaria kuukaudessa tai 8,32 dollaria kuukaudessa yhden vuoden suunnitelmasta. Tämä antaa käyttäjille pääsyn yli 1 500 tehokkaaseen VPN-palvelimeen yli 90 palvelinpaikasta ympäri maailmaa. Vaikka monet torrentin käyttäjät ovat huomattavasti kalliimpia kuin useimmat muut premium-VPN: t, ne pitävät niitä nopeista P2P-nopeuksistaan ​​johtuen.

Assguard

Rohkea nimi, tämä sovellus tarjoaa mukautetun UX: n, joka menee paljon ohi perus VPN-käyttöliittymän – unohda hämmentävät maanvalitsimet. Assguard mukautuu käyttäjien kiireellisiin tarpeisiin: haluatko yrittää poistaa USA: n Netflixin eston tai saada heti pääsyn uusimpiin Disney +: n ja HBO: n saatavilla oleviin televisio-ohjelmiin ja hätkähdyselokuviin.

Assguardilla on helposti ymmärrettävä käyttöliittymä ja oikotiet, joita päivitetään säännöllisesti auttaakseen käyttäjiä pääsemään sivustoihin ja palveluihin napauttamalla. Sovelluksen hinnoittelu alkaa 7,99 dollaria kuukaudessa tai 4,99 dollaria, jos valitset vuosisuunnitelman. Sen avulla sinulla voi olla jopa kuusi laitetta yhtä tiliä kohti ja erittäin nopea yhteys.

CyberGhost

CyberGhost on suuri ja vakiintunut VPN-palvelu, joka koostuu yli 5600 palvelimesta 90 maassa ympäri maailmaa. Hinnoittelu alkaa 12,00 dollaria kuukaudessa tai 2,75 dollaria kuukaudessa, jos kirjaudut 3-vuotiseen suunnitelmaan.

Vaikka CyberGhost on edullisin tässä luettelossa mainitusta joukosta, ne tarjoavat kaiken, mitä torrentin käyttäjät tarvitsevat. Tämä sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden, VPN-sovellukset tärkeimmille alustoille ja laitteille sekä AES 256- ja OpenVPN-tietoturvaprotokollat ​​pitääksesi torrentitoimintojen yksityiskohdat poissa uteliailta silmiltä.

Kaikissa yllä mainituissa VPN: issä on ympäri vuorokauden tapahtuva asiakastuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä varmistaa, että sinulla on runsaasti aikaa testata ja määrittää, mikä VPN-palvelu sopii parhaiten torrentistustarpeisiisi.

Yhteenveto

TorrentKimille on todellakin runsaasti vaihtoehtoja, joita voit käyttää torrentien lähettämiseen korealaisille suosikki elokuvillesi ja televisio-ohjelmillesi. Tässä luettelossa mainitut ovat, mutta muutama niistä, jotka olemme tarkistaneet, ovat edelleen aktiivisia (kirjoittamishetkellä). P2P-tekniikan käyttämiseen kaikenlaisen sisällön lataamiseen liittyy riskejä, mutta kaikkia niitä voidaan tehokkaasti vähentää käyttämällä hyvää VPN-verkkoa.

Vastuuvapauslauseke: VPN Coffee ei suvaitse lainvastaista tiedostojen jakamista tai tekijänoikeusloukkauksia. Vaikka P2P-tiedostojen jakamistekniikka on laillista, monet P2P: n kautta vaihdetut tiedostot ovat todellakin tekijänoikeuksien alaisia. Näiden tekijänoikeudella suojattujen tiedostojen lataaminen voi johtaa siviilioikeudenkäynnin vaaraan. Nämä oikeudenkäynnit ovat usein ryhmäkanteita, mutta jotkut niistä on suunnattu yksittäisille käyttäjille yrittäessään tehdä niistä esimerkkejä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map