Hogyan telepítsünk VPN-t az Amazon Fire TV-re vagy a Fire Stick-re

A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy az android virtuális magánhálózati alkalmazások közvetlenül telepíthetők az Amazon FireTV vagy a FireStick streaming eszközökre..


A VPN-alkalmazások többsége azonban nem érhető el az Amazon Fire Appstore-ban, ezért ezeket újra kell töltenie (manuálisan telepíteni). A telepítés után azonban szépen működnek.

Ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan kell VPN-t telepíteni a Fire-eszközre. Lépésről lépésre.

Fontos jegyzet: Ez az útmutató az 1. és a 2. generációs Tűz TV-hez használható. Ez a 2. generációs (legújabb) Fire Stick esetén is használható. Az eredeti tűzoltó felépítése (1. gen) csinál nem a VPN-alagút támogatása. A VPN-hez azonban vezeték nélküli VPN-útválasztóval is csatlakozhat.

Gyors bevezetés: Mi a VPN, és miért kell ezt használni a FireTV-hez?

Mi a VPN? És miért telepítene ezt először a Fire TV készülékére?

Mit: A virtuális magánhálózat (VPN) egy olyan hálózati eszköz / szolgáltatás, amely az összes internetes forgalmat átirányítja egy harmadik fél szerverén (több hely is elérhető). Lehetővé teszi a virtuális (internetes) hely kiválasztását, és az Ön és a VPN szerver között átvitt adatok titkosítását (védelmét)..

Miért használjon egyet a Fire Stick / Fire TV készülékéhez?

A legtöbb ember, aki VPN-t telepít a Fire-re, a Kodi-vel, a hihetetlenül népszerű médiaközponttal és streaming alkalmazással használja. De a VPN előnyei vannak minden használt streaming alkalmazás számára.

Elsődleges előnyök:

 • Csökkentse / szüntesse meg a fojtást az internetszolgáltató által – Nincs több pufferolás és alacsony minőségű adatfolyam
 • A tartalom eléréséhez módosítsa a földrajzi helyét (Mint például a BBC iPlayer, a Netflix vagy a sportesemények)
 • Tartsa az IP-címét privátként, ha a Kodi Addons szolgáltatást használja

Mi lesz szüksége ehhez az oktatóanyaghoz:

1. VPN-kompatibilis tűzoltó készülék

 1. FireTV (Minden verzió, 1. és 2. generáció)
 2. Tűzcsap (csak második generáció).

2. Egy VPN-szolgáltató, aki az alkalmazásban működik, a FireOS-sel működik

Tesztelésünk során csak egyes VPN alkalmazások működtek megfelelően és stabilak. Néhányan egyáltalán nem is csatlakoztak. Az oktatóanyag teljesítéséhez aktív VPN-előfizetésre lesz szüksége.

Íme a három, amit ajánlunk:

Privát internet-hozzáférés: A legolcsóbb lehetőség, de mégis elég gyors 1080p (és akár 4k adatfolyam) számára is. A PIA nagy előnye, hogy a mobil alkalmazás lehetővé teszi a titkosítás erősségének kiválasztását. Ez növeli a maximális sebességet, mert a FireTV vagy a FireStick CPU-ját a VPN titkosítás mögötti összetett matematika maximálisan kihasználja..

VyprVPN: A legdrágább lehetőség, de ennek két nagy előnye van …

 1. Ez az egyetlen natív VPN alkalmazás a FireOS számára: Nincs szükség oldalra feltöltésre. A VyprVPN a Fire készüléken van optimalizálva, és közvetlenül az alkalmazásboltból telepíthető. És kapunk egy kupont 50% -kal az első hónapra.
 2. Együttműködik a Netflix-szel: A legtöbb VPN-t jelenleg a Netflix blokkolja. A VyprVPN és a NordVPN egyedül kettő, amelyek nem. De a NordVPN alkalmazás nem működik megfelelően a FireOS-sel, tehát a VyprVPN az utolsó, aki áll.

IPVanish: A közepén védett IPVanish a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ha 4K adatfolyamot akar, menjen az IPvanish használatával. Rendkívül Kodi-barátságosak is, amennyire a VPN működik. Olvassa el az IPVanish áttekintést, majd használja ki ezt a 20% -os kedvezményt.

Jegyzet: Ne aggódjon túl sokat a választás miatt. Valójában nem hibázhat ezek közül a VPN-ek bármelyikéből. A legtöbb ember a magán-Internet hozzáféréssel indul, egyszerűen azért, mert ez a legolcsóbb. És ez rendben van.

A legjobb az egész, hogy mind a három szolgáltató az összes eszközzel használható, akár egyszerre is. Tehát miután feliratkozott, győződjön meg arról, hogy okostelefonjait, táblagépeit és számítógépeit is biztonságban van. Ez mind benne van!

3. Telepítési módszer:

A kézikönyv későbbi szakaszában lépésről lépésre nyújtunk útmutatást mindhárom módszerre vonatkozóan. Ők:

Szuperkönnyű módszer (csak a VyprVPN esetén): Telepítse a VyprVPN alkalmazást közvetlenül a Fire appStore-ból. Előfizetés szükséges.

Oldalterhelés a telefonjáról: Ha már rendelkezik Android készülékkel, amely hozzáféréssel rendelkezik a Google Play Áruházhoz, töltse le az apps2fire alkalmazást. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalmazást elhozzon a telefonjára, és egyetlen kattintással gyorsan telepítse azt a FireTV-re vagy a Fire Stick-re.

Töltse le a VPN APK-t manuálisan: A ‘Downloader’ Fire app segítségével közvetlenül töltse le VPN-szolgáltatójának android APK-ját FireTV-jére. Ezután manuálisan telepítheti az alkalmazást egyetlen kattintással.

Ne aggódjon, nem számít, hogy melyik oldalbetöltési módot választja. Mindkettő nagyszerűen működik, és ez tényleg a személyes preferencia eredménye.

Itt található a részletes útmutatás …

A VPN alkalmazás telepítése

1. módszer – közvetlenül az Appstore-tól (csak VyprVPN)

1. lépés – Kérjen VyprVPN előfizetést, ha még nem rendelkezik ilyennel

2. lépés – Nyissa meg a tűzoltó készülék „Alkalmazások” szakaszát, majd válassza a „Kategóriák” elemet az elérhető alkalmazások böngészéséhez. Válassza a „Termelékenység” kategóriát, és keresse meg a VyprVPN alkalmazást a listában. Használhatja a keresési funkciót a VyprVPN keresésére is. (vagy csak ‘VPN’).

VyprVPN alkalmazás a FireTV Fire Stick eszközön

3. lépés – Telepítse a VyprVPN alkalmazást, majd indítsa el.

4. lépés – Írja be felhasználónevét / jelszavát (feliratkozás után küldött neked), majd jelentkezzen be.

5. lépés – Most már egyetlen kattintással csatlakozhat bármelyik VyprVPN szerver helyéhez. A lehető leggyorsabb streaminghez válassza a közeli szervert. Adott földrajzilag blokkolt tartalom eléréséhez válassza ki az adott országbeli szervert.

VyprVPN Fire App

Kattintson a „Csatlakozás” elemre, hogy azonnal csatlakozzon a választott VPN-kiszolgálóhoz

Ennyi, akkor ugrani az ‘A kapcsolat ellenőrzése’ szakaszra.

2. módszer – Az Apps2Fire használatával telepítse a VPN-t a Fire TV-re

Sokkal könnyebb megmutatni, hogyan kell használni az Apps2fire alkalmazást, mint hogy csak elmondja neked. Tehát találtunk egy fantasztikus video bemutatót, amelyet alább talál. Használja a videó lépéseit a VPN alkalmazás elküldéséhez a FireTV / Fire Stick eszközre.

De először ellenőrizze:

1. lépés – Győződjön meg arról, hogy aktív előfizetéssel rendelkezik egy VPN szolgáltatással egy szabadalmaztatott alkalmazással, amely a tűzön működik. Ajánljuk a PIA vagy az IPVanish alkalmazást (mivel megerősítettük, hogy mindkettő jól működik).

Ha már van más VPN-előfizetése, egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket az egyedi VPN-alkalmazás telepítéséhez. Csak ne feledje, hogy egyesek nem működnek megfelelően a Tűzön (ezt többek között a NordVPN esetében tapasztaltuk).

2. lépés – Töltse le apps2fire telefonjára. Szüksége lesz telefonra vagy táblagépre, amely hozzáféréssel rendelkezik a Google Play Áruházhoz.

3. lépés – Töltse le a VPN alkalmazást a telefonjára. A VPN alkalmazást átmásolja a telefonról a FireTV / Stick eszközre, és telepíti.

És a többi lépésnél kövesse ezt a videót. Kevesebb, mint 5 percig tart az indulástól a végéig. A jövőbeli alkalmazástelepítések ezzel a módszerrel szó szerint 10 másodpercet vesznek igénybe.

A videó követésével Ön is elvégzi ezeket a lépéseket …

4. lépés – Kapcsolja be az USB-hibakeresést és engedélyezze az „ismeretlen forrásokból” származó alkalmazások telepítését

5. lépés – Keresse meg FireTV IP-címét

6. lépés – Csatlakozás a FireTV-hez (a telefon apps2fire alkalmazásával)

7. lépés – Telepítse a VPN alkalmazást a FireTV / Fire Stick eszközre

Ez az! Könnyű, nem?

Folytassa a következő fejezettel: ‘VPN használata a Fire készüléken’

3. módszer – Töltse le az APK-t, és telepítse közvetlenül a FireTV-re

Ez a kézi telepítési módszer a Downloader nevű Fire Appstore alkalmazást fogja használni. Ez lehetővé teszi az internetről elérhető fájlok manuális letöltését (beleértve az Android APK telepíthető fájljait)..

Ezt fogjuk felhasználni az APK letöltésére a privát internet-hozzáféréshez vagy az IPVanish alkalmazáshoz. Ha más VPN-szolgáltatója van, kérjen technikai támogatást közvetlenül az Android APK-jához.

1. lépés – Kapcsolja be az „ADB hibakeresés” alkalmazást és az „Ismeretlen forrásokból” származó alkalmazások telepítését

Ezek a beállítások a Fire TV menüben találhatók:

Menü> Beállítások> Eszköz> Fejlesztői beállítások

Fire TV fejlesztői beállítások, ADB hibakeresés és alkalmazások ismeretlen forrásokból

2. lépés – Telepítse a „Downloader” alkalmazást az AppStore-ból

Előfordulhat, hogy FireTV-jén ez az alkalmazás előre telepítve van, de ha nem, egyszerűen töltse le a Fire / Amazon AppStore-ból..

3. lépés – Töltse le a VPN App APK fájlt

A „Downloader” alkalmazás használatával írja be azt az URL-címet, ahol a VPN-szolgáltató az Android APK legújabb verzióját tárolja. Ez lehetővé teszi az alkalmazás manuális telepítését.

Az alábbi parancsikonokat is megadhatja, amelyeket az IPvanish és a PIA számára készítettünk. Könnyebb gépelni és megjegyezni, mint az egyes szolgáltatók által használt hosszú URL-ekkel, tehát inkább írja be ezen linkek egyikét a letöltőbe..

 • https://www.vpnuniversity.com/apk/ipvanish
 • https://www.vpnuniversity.com/apk/pia
A PIA APK letöltése Downloaderrel a Fire Stick-re

A „Downloader” alkalmazás használatával manuálisan töltheti le a privát internet-hozzáférési APK-t

4. lépés – Telepítse az APK-t

A letöltés után a Downloader automatikusan megkérdezi, telepíteni kívánja-e az új APK fájlt. Egyszerűen válassza az „Igen” lehetőséget a telepítés folytatásához.

Ennyi, a telepítés befejeződött. A következő szakasz az „A VPN használata Fire Stick / FireTV segítségével” című témakörre vonatkozik.

A VPN használata a Fire TV / Stick eszközön

Most már elindíthatja a telepített VPN-alkalmazást a Fire készülék alkalmazásai kezdőlapjáról. Itt be kell jelentkeznie a VPN-szolgáltatásra feliratkozáskor megadott felhasználónév / jelszó használatával.

Jegyzet: Néhány VPN alkalmazás (például a VyprVPN) csak a FireTV távirányítóval navigálható. Mások nem vannak a tűzre optimalizálva, ezért a kezdeti bejelentkezési folyamat befejezéséhez mutatóeszközt kell használnia, mint például egy Bluetooth egér. Körülbelül 2 percig tart ahhoz, hogy bármilyen Bluetooth-eszközt (beleértve a billentyűzeteket / egereket) párosítsuk a Fire-készülékkel.

Megmondhatja a VPN-alkalmazásnak, hogy „emlékezzen” felhasználónevére / jelszavára, így ezt csak egyszer kell elvégeznie.

Az alábbiakban bemutatjuk a lépéseket, amelyeket a 2. generációs Fire Stick Private Internet Access VPN alkalmazásával végeztünk:

1. lépés – Indítsa el a VPN alkalmazást

2. lépés – Jelentkezzen be felhasználónévvel / jelszóval

Ehhez szükség lehet egy bluetooth mutató eszköz csatlakoztatására. Ha FireTV-vel rendelkezik (nem tapad), akkor vezeték nélküli vagy vezetékes USB-egeret csatlakoztathat az egyik ingyenes USB-porthoz.

3. lépés – Válassza ki a kiszolgáló helyét és csatlakozzon

A leggyorsabb sebességhez közeli szervert ajánlunk. Az egyetlen ok, amiért egy másik országban szervert választanak, ha egy adott szolgáltatást akar elérni ott. Csatlakozzon például egy brit szerverhez, ha meg akarja nézni a BBC iPlayer-t.

PIA VPN alkalmazás fut a Fire Stick

Nyomja meg a tűzjelző távvezérlőjének „Kiválaszt” gombját a „Csatlakozás” a VPN-hez

Az alapértelmezett szerverhely kiválasztásához a Bluetooth egér használatát kell használnia. Ha tovább kívánja lépni, csak nyomja meg a távvezérlő „Kiválasztás / belépés” gombot, hogy gyorsan csatlakozzon a VPN-kiszolgálóhoz.

Alul észreveszi a eredeti IP valamint az új Jelenlegi IP cím, amelyet a magán-Internet hozzáférés adott a Fire készülékéhez. Ez segít gyorsan ellenőrizni, hogy megfelelően csatlakozik-e.

4. lépés – A beállítások / opciók beállítása (opcionális).

A PIA-beállítások menübe az egér segítségével is kattintással kattinthat az alkalmazás jobb felső sarkában található „Beállítások” görgőre. A FireTV távvezérlőjének „Menü” gombjával is elérheti. A teljes beállítási menüben a normál távirányítóval is navigálhat és vezérelhető.

A beállítások menü így néz ki:

Privát internet-hozzáférési beállítások

A távirányítón a „Menü” gombbal léphet be a beállítások menübe

A következő beállításokat veszi figyelembe:

Használjon kis csomagokat: Ha lassú a sebesség, próbálja meg bejelölni ezt a négyzetet. Különböző eszközöket és útválasztókat eredményezhet. 1080p videókat tudtunk közvetíteni anélkül, hogy bekapcsoltuk volna az opciót.

Titkosítás: A streaming „alacsony biztonságú” VPN-használat – azaz nincs szükség a maximális biztonsági beállításokra. A tűzoltó eszközök elég gyenge processzorokkal rendelkeznek (egy számítógéphez képest), így küzdenek az igazán erős titkosítási beállításokkal.

A lehető leggyorsabb sebesség elérése érdekében fontolja meg a Adatok titkosításának erőssége az AES-128-ig, vagy akár „semmi sem”.

A PIA titkosítási erőssége

Állítsa a titkosítási erősséget ‘128’ vagy ‘nincs’ értékre

Még ha a titkosítás is teljesen ki van kapcsolva, a Fire / Kodi forgalma továbbra is a VPN-kiszolgálón keresztül irányul a valódi IP-cím elrejtése. A titkosítás egyedüli oka az, ha úgy gondolja, hogy internetszolgáltatója gátolja (lassítja) a videoforgalmat.

A titkosítás „kikapcsolásának” képessége az egyik legnagyobb oka annak, hogy a PIA-t ajánljuk a Fire Stick számára. Hatalmas különbséget tehet a sebesség és a pufferolás között.

Soha nem használható lehetőségek: Nagyon fontos, hogy ne kapcsolja be a „Kill-Switch” vagy a PIA Mace lehetőséget. Ezeket kifejezetten Android telefonokra és táblagépekre fejlesztették ki, és komoly kapcsolódási problémákat okozhatnak a FireTV-n.

Ezt követően megtanulja, hogyan lehet 100% -kal ellenőrizni, hogy működik-e a VPN-kapcsolat …

A VPN-kapcsolat ellenőrzése a FireTV / Stick eszközön

Az Android VPN-alkalmazások elég stabilok, de valójában nem tűzoltó streaming eszközön való használatra készültek. Ezért jó ötlet ellenőrizni, hogy a VPN névtelenül irányítja-e a forgalmat (megváltoztatja a tűz IP-címét).

De ellenőrizni akarjuk a külső IP-címet (amit más webhelyek látnak), nem pedig a belső hálózati IP-címet. A FireTV tényleges elhelyezkedése az otthoni hálózaton nem változik.

1. lépés – Nyissa meg a „Downloader” alkalmazást

2. lépés – Lépjen az alkalmazás „Böngésző” szakaszába

Az alkalmazás bal oldalán található menü segítségével menjen az 1 lapon a „Böngésző” szakaszhoz. Ez lehetővé teszi a böngészést egy weboldalon. Böngészünk egy oldalt, amely megmutatja a külső IP-címét.

3. lépés – Keresse meg a http://ipmonkey.com oldalt

Nyissa meg az ipmonkey.com vagy a www.ipmonkey.com webhelyet. Megmutatja, hogy milyen IP-címmel lépett be az oldalra. Ennek az IP-címnek meg kell egyeznie a Jelenlegi IP a csatlakozás után megjelenik a PIA alkalmazásban. Ha ehelyett megegyezik a Eredeti IP tudod, hogy nem működik megfelelően.

4. lépés – Hasonlítsa össze az IP-címet azzal, amit a VPN szerint kell lennie

Íme a példa:

IPMonkey külső IP-cím Downloader használatával a FireTV Stick-en

Ez megmutatja a „Külső IP” címet, amellyel a webhelyek látják Önt

Mint láthatja, a fenti IP-cím megegyezik a Jelenlegi IP a PIA alkalmazásban látható

Jelenlegi IP-cím

Tehát minden megfelelően működik!

Utolsó megjegyzés: Egyes VPN-alkalmazások összeomolnak / bezáródnak, amikor a FireTV / Stick alszik, ezért érdemes ellenőrizni IP-jét a VPN első használatakor. Ha minden alkalommal összeomlik, akkor az alábbiakat kell tennie:

 • Engedélyezze az „Automatikus csatlakozás / automatikus újracsatlakozás” funkciót a VPN-beállításokban
 • Manuálisan csatlakoztassa minden alkalommal, amikor a Tűz adatfolyamot használja
 • Használjon „mindig bekapcsolt” VPN-kompatibilis útválasztót a 24 órás védelemhez

Következtetés

Ha végig követté ezt az oktatóprogramot, akkor rendelkeznie kell egy 100% -ban működő VPN-mel a FireStick vagy FireTV készüléken. Ha problémái vannak a hibaelhárítással, nyugodtan tedd hagyjon nekünk egy megjegyzést / kérdést.

Ha VPN-t keres FireTV / FireStick / Kodi számára erősen ajánljuk:

 • Privát internet-hozzáférés: A legjobb értékű VPN, amelyet kipróbáltunk. És az alkalmazás stabil a Fire készülékeken
 • IPVanish: Rendkívül gyors VPN szolgáltató, bár a kötelező 256 bites titkosítás küzdelem lehet a Stick felhasználók számára
 • VyprVPN: Nem olyan jó üzlet, mint a másik kettőnél, ám hatalmas plusz az a tény, hogy rendelkeznek egy natív FireOS alkalmazással, amely teljesen vezérelhető a FireTV távirányítójáról..

Ha hasznosnak találta ezt az útmutatót, kérjük, győződjön meg róla Ossza meg barátaival!

Kövesse velünk a Twitteren a legújabb VPN-engedményeket, oktatóanyagokat és áttekintéseket!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map