5 parasta VPN: ää Netflixin katseluun VPN-kahvi


Yrityksenä Netflix ansaitsi huikean 1,21 miljardia dollaria viime vuonna, joten se on 261. parhaiten ansaitseva yritys Fortune 500 -luettelossa. Sen suosio kasvaa jatkuvasti, kun se pyrkii aina innovoimaan palvelun saatavuuden lisäämiseksi kaikille käyttäjille kaikilla alustoilla. Nopeasta globaalista laajentumisestaan ​​huolimatta käyttäjän sisällön sisältöä on edelleen rajoitettu sen perusteella, missä he ovat maailmassa, ja joissakin maissa Netflix ei ole käytettävissä. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi käyttäjät voivat käyttää VPN: ää Netflixin katsomiseen (esimerkiksi poistaa Yhdysvaltojen Netflix-sisällön esto).

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavaa:

Kuinka VPN poistaa Netflix-eston?

vpn esto netflix

Netflix on saatavana 190 maassa ilman merkittäviä rajoituksia. Sisältö voi vaihdella sen mukaan, missä maassa olet, kun pääset sivustoon. Tämän kirjoituksen jälkeen Netflix on edelleen estetty Kiinassa, Krimissä, Pohjois-Koreassa ja Syyriassa, koska hallitus on kieltänyt amerikkalaiset yritykset. Jos haluat käyttää Netflix USA -kirjaston alkuperäistä sisältöä tai haluat vain päästä sivustoon heidän lainkäyttövaltaansa saakka, sinun on käytettävä VPN-palvelua palomuurien ohittamiseen.

Netflix noudattaa myös tekijänoikeusprotokollia, joista elokuvia he saavat näyttää tietyllä alueella. Yrityksen ja elokuvan tuottajan kanssa tekemästä sopimuksesta riippuen joitain elokuvia ei saa näyttää muissa maissa. Näiden rajoitusten takia Netflix itse eikä kolmas osapuoli estä kaikkia pääsypyyntöjä sivustolle:

ei voida katsella alueellasi

Joten jos hallituksen kiellot ja Netflix itse estävät sinua pääsemästä sivustoon, mitä voit tehdä? Yksinkertainen. Käytä VPN: tä.

VPN on tekniikka, joka salaa loppukäyttäjän vastaanottamat tiedot. Tiedot kulkevat tuhansien palvelimien läpi ympäri maailmaa, ennen kuin ne saavuttavat vastaanottimen. Tietojen salaus tarjoaa käyttäjälle nimettömyyden. Siksi VPN on arvokas työkalu online-tietoturvan ja yksityisyyden lisäämisessä monissa verkkorikosten muodoissa.

Kun yhteys VPN-palvelimeen muodostetaan, IP-osoite piilotetaan yleisöltä. Koska se peittää todellisen IP-osoitteen, se peittää nykyisen sijaintisi ja teeskentelee, että vierailet maantieteellisesti rajoitetussa sivustossa paikasta, jossa sitä ei säännellä. Esimerkiksi, kun käytät VPN: tä, IP-osoitteesi näyttää siltä kuin olisit käyttämässä Netflixiä Yhdysvalloissa, missä itse asiassa olet Kiinassa. Kuulostaa fiksulta, eikö niin?

Kun yhteys VPN-palvelimeen muodostetaan, IP-osoite piilotetaan yleisöltä. Koska se peittää todellisen IP-osoitteen, se peittää nykyisen sijaintisi ja teeskentelee, että vierailet maantieteellisesti rajoitetussa sivustossa paikasta, jossa sitä ei säännellä. Esimerkiksi, kun käytät VPN: tä, IP-osoitteesi näyttää siltä kuin olisit käyttämässä Netflixiä Yhdysvalloissa, missä itse asiassa olet Kiinassa. Kuulostaa fiksulta, eikö niin?

Mikä tekee VPN Netflix -ystävällisestä?

vpn netflix

On joitain asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon valittaessa VPN: tä, joka voi käyttää Netflixiä.

 1. Palvelimien lukumäärä ja yrityksen koko: On tärkeää huomata, että kaikki VPN: t eivät pysty estämään Netflixin estämistä. VPN: n pääsy Netflixiin riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien sen tekniikka, asiantuntemus ja tietysti raha. Liiketoimintayhteisönä Netflix myöntää lisenssin sivuston avaamiseen VPN-yrityksille, jotka voivat antaa heille enemmän voittoa. Samaan aikaan yritykset, joissa on vähemmän palvelimia, eivät pysty tuottamaan tarpeeksi kaistanleveyttä, joka on ihanteellinen suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, kanssa.
 2. Kuukausittain tilausvaihtoehto: VPN: n käyttäminen vaikeuttaa kenenkään tekemistä online-aktiviteetteihin. Vaikka joissakin maissa pyritään jatkuvasti sieppaamaan suoratoistopalveluita, nämä ohjaimet eivät ole sataprosenttisesti kykeneviä sisällyttämään VPN: ien julkaisemia IP-osoitteita mustalle listalle. On kuitenkin edelleen mahdollista, että tukahduttava hallinto voi sulkea VPN: n pääsyn paikkatietoihin. Tästä syystä, jos olet sellaisessa maassa ja haluat käyttää VPN: ää lähinnä Netflixin suoratoistoon, älä koskaan tyydy pitkäaikaiseen tilaussuunnitelmaan. Sen sijaan valitse kuukausittainen maksusuunnitelma, koska se antaa sinulle enemmän joustavuutta tilauksen peruuttamiseen, jos Netflix on estetty alueellasi.
 3. Erinomainen asiakastuki: Jos etsit luotettavaa VPN-palvelua, joka on Netflix-ystävällinen, harkitse myös heidän asiakastukea. Todennäköisesti kohtaat teknisiä ongelmia palvelimien määrityksissä ja yhteyden muodostamisessa verkkoon, ja siksi 24/7: n teknisen tuen on oltava helposti saatavilla auttaaksesi sinua.

Kun kaikki nämä tekijät otetaan huomioon, vain muutama VPN-soitin pystyy vapauttamaan Netflix-geo-rajoitettujen sivustojen lukituksen samalla johdonmukaisuustasolla.

Mitkä ovat parhaat Netflix-VPN: t?

Yllä olevien kriteerien perusteella tässä on tuomio viidelle parhaalle Netflix-VPN: lle:

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on yli 3000 palvelinta 160 sijainnissa. Tällä numerolla se voi luoda jopa 30 000 IP-osoitetta kerralla, mikä on erinomaista pitää online-aktiviteetin yksityisenä. Sen maailmanlaajuinen läsnäolo tarkoittaa, että se tarjoaa nopeamman Internet-yhteyden ja enemmän tavoitettavuutta. Nopea internetyhteys on mitä tarvitset nauttiaksesi elokuvien katsomisesta teräväpiirtona. ExpressVPN: n MediaStreamer DNS -ominaisuus tukee Netflixin vapauttamista Apple TV: ssä, Smart TV: ssä ja pelikonsoleissa. Jos tarvitset apua, ExpressVPN: llä on ympäri vuorokauden asiakastuki. Kokemuksemme perusteella edustajat ovat erittäin osaavia ja sitoutuneet antamaan sinulle parhaan asiakaskokemuksen. Haittapuoli: 12,95 dollarin kuukausimaksu saattaa olla liian suuri budjetillesi, jos et halua tehdä pitkäaikaista tilausta. Ne tarjoavat kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka antaa sinulle paljon aikaa kokeilla VPN: ää itse.

NordVPN

Yli 12 miljoonaa tilaajaa luottaa NordVPN: ään maailmanlaajuisesti. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2012 yritys on kasvanut eksponentiaalisesti perustamalla 5339 palvelinta 60 sijaintipaikkaan. Se tukee enintään kuutta laitetta, jotka toimivat samanaikaisesti, mutta ei tue Netflixiä televisiolaitteissa.

NordVPN tarjoaa käyttäjilleen rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä auttaa paljon Netflix-ohjelmien suoratoistossa ilman latenssia. Sen SmartPlay-ominaisuutta on helppo käyttää, ja se parantaa Netflix-katselukokemustasi. NordVPN antaa sinun muodostaa yhteyden VPN-palvelimiin tekemättä lisämäärityksiä. Jos tarvitset apua, heidän tekninen tuki on valmis auttamaan ympäri vuorokauden chatin kautta.
Myöskään NordVPN ei ole halvin 11,95 dollarin kuukausikustannuksillaan, mutta se tarjoaa 30 päivän 100-prosenttisen rahat takaisin -takuun, joka antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi aikaa nähdä, täyttääkö se Netflix-katseluvaatimuksesi..

CyberGhost

CyberGhostin pääkonttori sijaitsee Romanian ja Saksan rajalla, ja se ylpeilee siitä, että sillä on 3700 palvelinta 61 alueella. Yhtiö on kehittänyt käyttäjäystävällisiä työkaluja helpottaaksesi VPN-yhteyden muodostamista; jopa henkilöille, jotka eivät ole teknisiä. Niiden VPN- ja Netflix-sovellukset tukevat Windows-, Mac-, iOS- ja Android-alustoja, ja niiden käyttö on ehdottoman helppoa. Sovellus yhdistää sinut automaattisesti lähimpään palvelimeen pyytämättä sinua tekemään mitään.
CyberGhost tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä tekee videoiden suoratoistamisesta ja lataamisesta Netflixistä vaivatonta. Käyttäjät voivat keskustella asiakaspalvelun edustajan kanssa milloin tahansa. Kaikissa näissä uskomattomissa ominaisuuksissa on kuitenkin mojova 12,99 dollarin merkintähinta, ja heidän kuukausittainen tilauksensa tarjoaa vain 14 päivän rahat takaisin -takuun..

Surfshark

Vaikka Surfshark on uusi toimija VPN-markkinoilla, se on hyvässä alkuvaiheessa. Lyhyen ajan yritys pystyi asentamaan 500 palvelinta 50 maahan, mukaan lukien Kiina.

SurfShark pystyy tarjoamaan maantieteellisesti estettyjä suoratoistopalveluita. Koska sillä on yhä vähemmän käyttäjiä, Internet-nopeus on nopea katsella ja ladata videoita Netflixistä. Lisäksi sinulla on 13 Netflix-kirjastoa, joista valita. Sen avulla voit käyttää Netflixiä melkein missä tahansa välineessä rajoittamatta samanaikaisesti toimivien laitteiden määrää.
Yrityksellä on 24/7 chat-tuki ongelmien ratkaisemiseksi. Tilauskorko on 11,95 dollaria kuukaudessa ja 30 päivän rahojen palautuskäytäntö.

IPVanish

IPVanishilla on yli 1200 palvelinta yli 60 paikassa. Nämä palvelimet pystyvät luomaan jopa 40 000 jaettua IP: tä, mikä on merkittävä määrä yksityisyyden suojaamiseksi. Sen mukana tulee rajaton kaistaleveys, jota voi käyttää samanaikaisesti jopa 10 laitetta. Voit nauttia Netflixin katsomisesta missä tahansa ilman viiveitä ja keskeytyksiä.

Jos etsit halvinta VPN-palveluntarjoajaa, IPVanish on hyvä saalis. Sen 10 dollarin kuukausimaksu on erittäin edullinen. Haittapuoli on, että se sisältää vain 7 päivän rahojen takaisinmaksupolitiikan, joka ei ehkä riitä aikaa testata sitä kokonaan. Jos tarvitset apua tilisi tai yhteytesi kanssa, heidän asiakaspalvelun tuki on avoinna ympäri vuorokauden keskustelun, puhelun tai sähköpostin välityksellä.

Joistakin syistä Netflix pystyy tunnistamaan ja estämään IP-osoitteita IPVanishista. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on määritettävä jaetun tunnelointitoiminnon tekeminen, joka on melko monimutkainen etenkin muiden kuin tekniikoiden kohdalla.

Yhteenveto

VPN-verkot mahdollistavat Netflixin katselun myös alueilla, joilla suoratoistopalveluita ohjataan ja tarkkaan valvotaan. Niin kauan kuin sinulla on aktiivinen Netflix-tilauksesi ja olet yhteydessä verkkoon, voit nauttia elokuvien katselusta niin kauan kuin haluat. VPN-verkkojen avulla voit myös ladata videoita suoraan sovelluksesta, jos haluat katsoa niitä myöhemmin tai offline-tilassa.

Useat maat estävät Netflixin monista syistä, ja Netflix rajoittaa myös sisällön monissa maissa. Jos aiot matkustaa johonkin näistä paikoista etkä halua missata suosikkiohjelmasi, kannattaa tilata yksi suositelluista VPN-osoitteista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map