5 Beste VPN å se Netflix | VPN kaffe


Som selskap tjente Netflix svimlende 1,21 milliarder dollar i fjor, noe som gjør det til det 261. høyest opptjente selskapet på Fortune 500-listen. Populariteten fortsetter å øke, ettersom den alltid søker å innovere i å gjøre tjenesten tilgjengelig for flere brukere på alle plattformer. Til tross for den raske globale ekspansjonen, er det fremdeles begrensninger for hvilket innhold en bruker kan se basert på hvor de er i verden, og det er noen land der Netflix ikke er tilgjengelig. For å få bukt med disse problemene, kan brukere bruke en VPN for å se Netflix (for eksempel fjerne blokkering av amerikansk Netflix-innhold).

I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

Hvordan blokkerer en VPN Netflix?

vpn oppheve blokkering av netflix

Netflix er tilgjengelig i 190 land uten vesentlige begrensninger. Innholdet kan variere avhengig av hvilket land du er i når du går inn på nettstedet. Fra nå av er Netflix fortsatt blokkert i Kina, Krim, Nord-Korea og Syria på grunn av regjeringens forbud mot amerikanske selskaper. Hvis du vil ha tilgang til det opprinnelige innholdet i Netflix US-biblioteket, eller du bare vil ha tilgang til nettstedet mens du er under deres jurisdiksjon, må du bruke VPN til å omgå brannmurer.

Netflix følger også opphavsrettsprotokoller om hvilke filmer de får lov til å vise i en bestemt region. Avhengig av selskapets avtale med produsenten av filmen, er det ikke tillatt å vise noen filmer i andre land. På grunn av disse begrensningene blokkerer Netflix seg selv og ikke en tredjepart enhver forespørsel om å få tilgang til nettstedet:

ikke tilgjengelig å se i ditt område

Så hvis myndighetsforbud og Netflix i seg selv blokkerer deg for å få tilgang til nettstedet, hva kan du gjøre? Enkel. Bruk en VPN.

En VPN er en teknologi som krypterer dataene som sluttbrukeren mottar. Dataene går gjennom tusenvis av servere over hele verden før de når mottakeren. Datakryptering gir anonymitet til brukeren. Derfor er VPN et verdifullt verktøy for å øke online sikkerhet og personvern mot mange former for nettkriminalitet.

Når du er koblet til en VPN-server, blir IP-adressen skjult for publikum. Fordi den maskerer den virkelige IP-adressen, kapper den din nåværende beliggenhet og later som om du besøker et geobegrenset sted fra et sted hvor det ikke er regulert. Når du for eksempel bruker en VPN, vises IP-adressen din som om du får tilgang til Netflix mens du er i USA, hvor du faktisk er i Kina. Høres smart ut, ikke sant?

Når du er koblet til en VPN-server, blir IP-adressen skjult for publikum. Fordi den maskerer den virkelige IP-adressen, kapper den din nåværende beliggenhet og later som om du besøker et geobegrenset sted fra et sted hvor det ikke er regulert. Når du for eksempel bruker en VPN, vises IP-adressen din som om du får tilgang til Netflix mens du er i USA, hvor du faktisk er i Kina. Høres smart ut, ikke sant?

Hva gjør en VPN Netflix-vennlig?

vpn netflix

Det er noen få ting du bør tenke på når du velger en VPN som har tilgang til Netflix.

 1. Antall servere og firmas størrelse: Det er viktig å merke seg at ikke alle VPN-er kan fjerne blokkering av Netflix. En VPNs tilgang til Netflix avhenger av mange faktorer, inkludert teknologi, ekspertise og selvfølgelig penger. Som forretningsenhet tildeler Netflix lisensen til å oppheve blokkeringen av nettstedet til VPN-selskaper som kan gi dem mer fortjeneste. Samtidig kan ikke selskaper med færre antall servere generere nok båndbredde ideell for strømmetjenester som Netflix.
 2. Et abonnementsalternativ fra måned til måned: Å bruke en VPN gjør det vanskeligere for noen å lirke på nettaktivitetene dine. Selv om det er stadige trekk for å avskjære strømmetjenester i noen land, er disse kontrollene ikke 100% i stand til å svarteliste IP-adresser utgitt av VPN-er. Imidlertid er det fortsatt muligheten for at det undertrykkende regimet kan stenge VPN-tilgangen til geo-blokkerte nettsteder. Av denne grunn, hvis du er i et slikt land og ønsker å bruke en VPN hovedsakelig til å streame Netflix, må du aldri nøye deg med en langsiktig abonnementsplan. I stedet velger du en betalingsplan fra måned til måned, da den gir deg mer fleksibilitet til å kansellere abonnementet ditt hvis Netflix er blokkert i ditt område.
 3. Utmerket kundesupport: Hvis du er ute etter en pålitelig VPN-tjeneste som er Netflix-vennlig, kan du vurdere kundesupporten deres også. Mest sannsynlig vil du få tekniske problemer med serverkonfigurasjon og hvordan du kobler deg til online, og derfor må 24/7 teknisk support være lett tilgjengelig for å hjelpe deg.

Når alle disse faktorene tas i betraktning, er det bare noen få VPN-spillere som er i stand til å fjerne blokkering av Netflix geo-begrensede nettsteder med samme nivå av konsistens.

Hva er de beste Netflix VPN-ene?

Basert på kriteriene ovenfor, er her vår dom for de 5 beste Netflix VPN-ene:

ExpressVPN

ExpressVPN har 3000+ servere fordelt på 160 steder. Med dette nummeret kan det opprette opptil 30 000 IP-adresser på en gang, noe som er utmerket å holde online-aktivitetene dine private. Den globale tilstedeværelsen gjør at den gir en raskere internettforbindelse med mer rekkevidde. En rask internettforbindelse er det du trenger for å se filmer i HD. ExpressVPNs MediaStreamer DNS-funksjonen støtter å fjerne blokkering av Netflix på Apple TV, Smart TV og spillkonsoller. Hvis du trenger hjelp, har ExpressVPN kundesupport 24/7. Basert på vår erfaring er representantene svært kunnskapsrike og forpliktet til å gi deg den beste kundeopplevelsen. På ulempen kan en månedlig avgift på 12,95 dollar være for mye for budsjettet ditt hvis du ikke ønsker å tegne et langsiktig abonnement. Når det er sagt, tilbyr de en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som vil gi deg god tid til å prøve ut VPN selv.

NordVPN

NordVPN er klarert av over 12 millioner abonnenter over hele verden. Siden grunnleggelsen i 2012 har selskapet vokst eksponentielt til å etablere 5.349 servere på 60 lokasjoner. Den støtter opptil seks enheter som fungerer samtidig, men den støtter ikke Netflix på TV-enheter.

NordVPN tilbyr ubegrenset båndbredde til sine brukere, noe som hjelper mye for streaming av Netflix-show uten forsinkelse. SmartPlay-funksjonen er enkel å bruke, og den forbedrer Netflix seeropplevelsen. NordVPN lar deg koble til VPN-serverne uten å gjøre noen ekstra konfigurasjon. Hvis du trenger hjelp, er deres tekniske support klar til å hjelpe 24/7 via chat.
NordVPN er heller ikke den billigste med sine 11,95 dollar månedlige kostnader, men den tilbyr en 30-dagers 100% pengene-tilbake-garanti som gir deg mer enn nok tid til å se om den vil oppfylle dine Netflix-visningskrav.

CyberGhost

CyberGhosts hovedkvarter ligger ved grensen mellom Romania og Tyskland og er stolt av å ha 3 700 servere i 61 regioner. Selskapet har utviklet brukervennlige verktøy for å gjøre tilkoblingen til VPN enklere; selv for ikke-teknologiske individer. VPN- og Netflix-appene deres støtter Windows-, Mac-, iOS- og Android-plattformer, og de er helt enkle å bruke. Appen kobler deg automatisk til nærmeste server uten å be deg om å gjøre noe.
CyberGhost gir ubegrenset båndbredde, som gjør streaming og nedlasting av videoer fra Netflix problemfritt. Brukere kan når som helst chatte med sin kundeservicerepresentant. Imidlertid har alle disse fantastiske funksjonene en heftig pris på $ 12.99, og deres månedlige abonnement gir bare en 14-dagers pengene-tilbake-garanti.

Surfshark

Til tross for at han er en ny aktør i VPN-markedet, er Surfshark godt i gang. I en kort periode kunne selskapet installere 500 servere i 50 land, inkludert Kina.

SurfShark har muligheten til å gjøre geo-blokkerte strømmetjenester tilgjengelige. Fordi den fortsatt har færre brukere, er internetthastigheten raskt for å se og laste ned videoer fra Netflix. I tillegg har du 13 Netflix-biblioteker å velge mellom. Det lar deg også få tilgang til Netflix i nesten hvilket som helst medium uten begrensning for antall enheter som kjører samtidig.
Selskapet har 24-timers chat support for å løse problemene dine. Abonnementsraten er på $ 11,95 per måned og en 30-dagers pengene tilbake-policy.

IPVanish

IPVanish har 1200+ servere på mer enn 60 steder. Disse serverne er i stand til å lage opptil 40 000 delte IP-er, et betydelig antall for å beskytte personvernet ditt. Den leveres med ubegrenset båndbredde, som kan brukes samtidig av opptil 10 enheter. Du kan glede deg over å se Netflix hvor som helst uten etterslep og avbrudd.

Hvis du er ute etter den billigste VPN-leverandøren, er IPVanish en god fangst. Den $ 10 månedlige abonnementsraten er svært rimelig. På ulempen kommer det bare med en 7-dagers pengene-tilbake-policy som kanskje ikke er tilstrekkelig tid til å teste den fullstendig. Hvis du trenger hjelp med kontoen din eller tilkoblingen, er kundesupporten deres åpen 24/7 via chat, samtale eller e-post.

Av noen grunner kan Netflix oppdage og sperre IP-adresser fra IPVanish. For å løse dette problemet må du konfigurere den delte tunnelfunksjonen som er ganske komplisert å gjøre, spesielt for ikke-teknologier.

Sammendrag

VPN-er gjør det mulig å se Netflix, også i regioner hvor strømmetjenester er kontrollert og overvåkes høyt. Så lenge du har et aktivt Netflix-abonnement og er koblet på nettet, kan du glede deg over å se film så lenge du vil. VPN-er lar deg også laste ned videoer direkte fra appen hvis du vil se dem senere eller mens du er frakoblet.

Flere land blokkerer Netflix av forskjellige årsaker, og Netflix begrenser også innholdet i forskjellige land. Hvis du planlegger å reise til et av disse stedene og ikke ønsker å gå glipp av favorittprogrammene dine, kan du vurdere å abonnere på et av våre anbefalte VPN-er.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map