VPN del navegador: com triar el millor VPN Chrome, Opera i Microsoft Edge


Cerqueu informació sobre quin és el millor VPN de Chrome (o qualsevol navegador web que utilitzeu)? Si voleu mantenir la seguretat del vostre navegador i la privacitat d’internet, les VPN (xarxes privades virtuals) són alguna cosa que voldreu utilitzar. Afortunadament, trobareu que no hi ha escassetat d’opcions a l’hora d’escollir una bona VPN per a navegadors web populars. Només cal saber on mirar i què mirar en aquest procés.

Què és una VPN al navegador?

what-is-a-browser-vpn

En rigor, les VPN del navegador no són xarxes privades virtuals, sinó un tipus d’extensió addicional que redirigeix ​​el flux de trànsit dins i fora del navegador web cap a un servidor intermediari extern. Es diferencien de la de clients VPN amb compromís complet, ja que les dades entre l’usuari i el servidor intermediari es conserven principalment sense xifrar per a l’aplicació del navegador. Això vol dir que una extensió VPN no té control sobre l’activitat d’internet per a altres aplicacions, com ara jocs en línia, aplicacions per compartir fitxers, clients de correu electrònic i aplicacions de telecomunicacions

Una altra diferència important a l’hora d’utilitzar una extensió VPN és que no pot llançar per si sola una connexió VPN i, en canvi, crea una connexió de proxy que enrutitza les dades del navegador a través d’un servidor proxy. Com a resultat, les extensions VPN es consideren menys segures en comparació amb clients VPN que xifren totes les formes de dades d’internet quan estan actives. No obstant això, les extensions VPN són una excel·lent alternativa per als usuaris que només es preocupen per xifrar i emmascarar el trànsit del navegador per protegir la seva informació personal o accedir a contingut geoblocat..

Les extensions del servidor intermediari del navegador també són molt més senzilles i fàcils d’utilitzar en comparació amb els clients VPN, ja que no hi ha necessitat de descarregar les configuracions del dispositiu ni de descarregar i configurar una aplicació independent per a la navegació web segura..

Millor VPN per a Chrome

La majoria de les persones utilitzen Google Chrome com a navegador web preferit i, per una bona raó. En primer lloc, Chrome és molt versàtil gràcies a una gran quantitat d’extensions de navegador que la gent pot utilitzar per adaptar-se a les seves preferències de navegació. Entre aquests, hi ha complements d’empreses VPN de bona reputació, que inclouen els següents:

uVPN

uVPN-browser-extension

uVPN és l’extensió VPN gratuïta i il·limitada (a l’hora d’escriure) de Chrome. No hi ha registres d’activitats i el registre és opcional. Un cop instal·lats, els usuaris només poden fer clic al botó de connexió per utilitzar gratuïtament l’estalvi per a alguns servidors premium.

Zenmate

ZenMate-VPN-Chrome-browser-extension

Zenmate es considera una de les millors solucions de ciberseguretat d’extensió VPN disponibles a Chrome Web Store. Els usuaris poden executar-la per xifrar la seva connexió a Internet i desbloquejar llocs web a través de la seva xarxa de servidors proxy. Com la majoria d’altres extensions VPN, Zenmate és lliure d’utilitzar, tot i que les persones poden optar per un servei premium per a millors velocitats, privadesa i seguretat.

VPN gratuïta

Free-VPN-Chrome-browser-extension

Una de les extensions de VPN gratuïtes més ràpides i valorades (en el moment d’escriure) disponibles per a Chrome, la VPN gratuïta es pot utilitzar per desbloquejar gairebé qualsevol lloc i navegar per la web amb seguretat en la màxima privacitat..

VPN per Mozilla Firefox

Si us pregunteu quina és la millor VPN per a Firefox, us alegrarà que no tingueu dèficit d’opcions. Tot i que no és tan popular com Chrome, aproximadament el 5,1% dels usuaris d’internet (198 milions de persones) prefereixen Firefox com a navegador web predeterminat.

Proxy SwitchyOmega

Proxy-SwitchyOmega-Mozilla-browser-extension

Actualment, l’extensió VPN més ben valorada al Firefox Store és un complement anomenat Proxy SwitchyOmega. A diferència de la majoria d’altres extensions VPN de Firefox, aquesta darrera és de codi obert, cosa que significa que és totalment gratuït d’utilitzar. Dit això, Proxy SwitchyOmega no té el seu propi servidor intermediari i funciona més com una eina de configuració de proxy. Els usuaris han de seleccionar un servidor intermediari de confiança per a un lloc web en concret al qual accedeixin.

Proxy-SwitchyOmega-autoswitch-feature-

Afortunadament, Proxy SwitchyOmega pot canviar i gestionar diversos proxies a la perfecció amb relativa facilitat. Els usuaris poden fins i tot configurar l’extensió per canviar automàticament a un servidor intermediari específic quan inicien sessió en un lloc web concret.

switch-to-a-specific-proxy-server-when-logging-on-to-a-particular-website

VPN per al navegador Opera

Tunnelbear

tunnelbear-opera-vpn-extension

Si busqueu una bona extensió VPN per al navegador web Opera, aleshores no podreu equivocar-vos amb Tunnelbear, una empresa VPN impulsada per la privadesa que ofereix tant nivells gratuïts com premium. El seu servei de pagament no té caducitat, però es limita a només 500 MB de dades per mes, cosa que prou no és suficient per a l’usuari mitjà.
En una nota positiva, fins i tot els usuaris gratuïts poden accedir als servidors de proxy de TunnelBear de 20 països diferents arreu del món. Un cop activa, aquesta extensió VPN xifra totes les dades que entren i surten del navegador web Opera. L’empresa no conserva cap registre de l’usuari ni utilitza rastrejadors i injectors d’anuncis de cap tipus, cosa que sempre és bona cosa.

VPN per a Microsoft Edge

Hotspot-Shield-Free-VPN-browser-extension

Una de les millors extensions VPN que podeu obtenir pel navegador Microsoft Edge és un complement anomenat Hotspot Shield Free VPN. Com el seu nom indica, podeu utilitzar-lo gratuïtament per navegar per la web amb la màxima privacitat i seguretat. Tot i això, també ofereixen un servei premium que ofereix una velocitat de servidor més ràpida i una amplada de banda il·limitada i afegeix un xifrat segur de grau militar per a una millor seguretat.

brief-look-at-Hotspot-shiled-25-different-server-locations

Hotspot Shield té milers de servidors de proxy de més de 25 ubicacions de servidors diferents a tot el món. Cadascuna d’elles es pot utilitzar per desbloquejar contingut o aplicacions, ja siguin per a feina, escola o ús personal.

Diferents tipus d’extensions de proxy

Les connexions de proxy són de diversos tipus i les VPNs del navegador més segures del mercat utilitzen combinacions de les següents opcions:

Proxy SSL (Secure Sockets Layer)

Un protocol proxy està dissenyat per protegir dades per a la seva transmissió a través d’un navegador web. Normalment, veureu aquesta connexió de proxy en acció quan realitzeu transaccions financeres al web. Es simbolitza amb una imatge de cadenat just abans de l’adreça URL de la part superior de la finestra del navegador. Els URL protegits per SSL també s’expressen amb “https” en lloc de “HTTP”.

Les connexions de proxy SSL funcionen com a intermediari entre l’usuari i el servidor de destinació (l’adreça URL que s’està visitant) per proporcionar una capa afegida de seguretat. Funcionen escorrent la connexió entre emissor i receptor, cosa que ajuda a que persones sense escrúpols robin informació sensible a mesura que es transmet a través del web.

Proxy FTP (protocol de transferència de fitxers)

Sovint s’utilitza un protocol proxy en aplicacions que carreguen quantitats importants de dades a un servidor web. Aquest últim s’utilitza habitualment en el desenvolupament web per establir una connexió entre el servidor d’allotjament i les dades del lloc web.

Els FTP ajuden a la seguretat del navegador creant un entorn segur per a la càrrega de dades a un servidor mitjançant diversos mitjans de memòria cau i xifratge. Això fa que sigui molt difícil (per no dir impossible) que els hackers interceptin informació confidencial ja que es penja a un servidor web.

Proxy HTTP

Tot i que no contribueix directament a la seguretat del navegador, un proxy HTTP és fonamental, però té un paper crucial en la creació d’una bona experiència d’usuari del navegador. Tots els navegadors els utilitzen per emmagatzemar en cache còpies de llocs web visitats amb freqüència i servir-los ràpidament als usuaris sense haver de descarregar recursos de la pàgina web cada vegada.

També es pot utilitzar un proxy HTTP per filtrar determinats tipus de contingut de les pàgines web i reformatar les pàgines web per visualitzar-los en dispositius específics..

Proxy anònim

Com el seu nom indica, un servidor intermediari anònim atorga als usuaris una mesura de privadesa quan accedeixen a informació a través del web. Ajuda a assegurar l’anonimat al ocultar l’adreça IP de l’usuari, que persones i organitzacions sense escrúpols poden explotar per robar informació confidencial i enviar anuncis orientats sense consentiment..

Un servidor intermediari anònim també pot bloquejar anuncis emergents i altres elements invasius que posin en perill la privadesa dels usuaris mentre naveguen pel web.

Com triar un navegador VPN

Ara que hem establert la diferència entre VPNs complets i navegador amb extensions VPN, podem passar a escollir una extensió VPN per al vostre navegador. Independentment de quin tipus de navegador utilitzeu, trobareu que hi ha un munt d’opcions per fora, cosa que pot dificultar el procés de selecció.

Sabeu que no totes les empreses VPN tenen extensions de navegador que podeu utilitzar i que algunes funcionen millor que altres. Quan decidiu un navegador amb extensió VPN, us caldria considerar els següents:

 • El navegador amb extensió VPN té un client VPN separat? És possible que no vegueu la necessitat d’una aplicació VPN nativa que xifri totes les dades d’internet del vostre dispositiu. Tot i així, és una característica excel·lent que hagi de sorgir la necessitat i resulta reconfortant saber que no cal que aneu a una altra empresa VPN per aconseguir-ho..
 • Rendiment i velocitat ràpides del servidor proxy fiable
 • Capacitat per desbloquejar contingut geobloquejat
 • Garantia de devolució de diners

Resum

Com us heu adonat probablement, hi ha una extensió VPN adequada disponible per a gairebé qualsevol tipus de navegador web. L’existència de cadascú està orientada a atendre la necessitat de més llibertat, privacitat i seguretat a l’hora de navegar pel web. Si bé una extensió de proxy VPN no és, sens dubte, tan robusta com una solució de seguretat en comparació amb els clients de VPN de compromís complet, finalment són més fàcils de configurar i utilitzar. Així doncs, finalment contribueixen a crear un entorn més segur i lliure d’accés a la informació a través del web, cosa que fa que l’ús generalitzat mereixi la pena tenir en compte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map