Com utilitzar NordVPN per al torrenting el 2019 | Cafè VPN


Us pregunteu com utilitzar NordVPN per descarregar fitxers a través de torrents? Per què cal utilitzar NordVPN per torrentar en primer lloc? NordVPN és, fins i tot, l’opció correcta a VPNs (xarxa privada virtual) per torrentar? Si esteu nous a l’hora de compartir fitxers torrenting i P2P (Peer-to-Peer), aquestes són bones preguntes que val la pena investigar..

En aquest article, volem cobrir tot allò que la gent necessita saber sobre l’ús de NordVPN per torrentar superant el següent:

Per què utilitzar NordVPN?

Abans de superar els passos sobre com utilitzar NordVPN per torrenting, seria prudent obtenir una bona comprensió de per què els usuaris del torrent haurien de plantejar-ho en primer lloc. Només aleshores podreu apreciar el que NordVPN fa per vosaltres i si hi ha cap sentit sobre el que esteu intentant fer.

Com ja sabreu, el torrenting ha obtingut una reputació negativa des de la seva creació per problemes de pirateria i infracció dels drets d’autor. Tot i que no hi ha res inherent al fet de torrentar, ja que és el mitjà més eficient per compartir grans quantitats de dades entre si, hi ha problemes derivats del tipus de fitxers que es comparteixen (pel·lícules, aplicacions, música, llibres i similars). La majoria d’aquests fitxers són material amb drets d’autor i, compartint-los amb altres usuaris mitjançant el torrenting, les persones poden infringir els drets d’autor d’altres persones..
Si estàs llegint això, potser hauràs escoltat històries de persones que es van tormentar i demandar. Penseu en un jutge que sentencia el 2011, ordenant a dos acusats a nom de Margozata Frazyk i Mariusz Pralat pagar conjuntament 20.000 dòlars al demandant que era 10 Group, Inc. (una empresa de consultoria amb seu a Califòrnia). Els acusats havien descarregat i distribuït les obres amb drets d’autor del demandant sense autorització mitjançant l’ús de programari de torrenting.

En poques paraules, la descàrrega i l’ús compartit de material amb drets d’autor és il·legal i punible per la llei. Les empreses poden travessar grans estades per protegir la seva propietat intel·lectual (propietat intel·lectual). Aquestes empreses no estan per sobre d’utilitzar mitjans per supervisar l’activitat dels usuaris del torrent i emprendre accions legals contra persones que han violat els seus drets d’autor.
Si voleu assegurar-vos que no tingueu cap problema a causa de les vostres activitats torrentines, haureu d’utilitzar algun tipus de tecnologia d’Internet que impossibilités els ISP i altres tercers de veure les vostres activitats en línia. Això és precisament el que NordVPN i altres serveis VPN poden fer per vosaltres.

Com començar a torrentar amb NordVPN

Ara que hem establert la importància d’utilitzar NordVPN per assegurar les vostres activitats de torrenting, com podeu fer-ho? Afortunadament, no és gens complicat, cosa que gairebé tothom pot implementar, fins i tot amb un coneixement tècnic limitat sobre les VPN.

Abans de baixar fitxers amb qualsevol programari de torrenting, tingueu en compte els passos següents:
1. Creeu un compte: Primer, haureu de crear un compte amb NordVPN. Els preus comencen a partir de 3,49 dòlars mensuals per un pla de tres anys amb una garantia de devolució de 30 dies. Completeu el procés de registre per obtenir un nom d’usuari i una contrasenya que haureu de necessitar per accedir al servei VPN.

2. Descarregueu Nord VPN: A continuació, haureu de descarregar l’aplicació de NordVPN i instal·lar-la al dispositiu on us torrent. Feu clic a “Aplicacions VPN“Enllaç al menú superior de la pàgina web. Trieu el sistema operatiu del vostre dispositiu, feu clic a “descarregar”I finalitzeu el procés d’instal·lació.

3. Obriu l’aplicació NordVPN: Obriu l’aplicació NordVPN i introduïu les credencials d’inici de sessió.

4. Seleccioneu el servidor correcte: NordVPN disposa de servidors especialitzats que atenen el torrenting. Per utilitzar un d’aquests servidors VPN, només cal que feu clic a “P2P” a Servidors d’especialitat al menú superior esquerre. L’aplicació us connectarà automàticament al servidor VPN P2P més proper juntament amb un avís indicant que la vostra connexió està segura. En aquest moment, podeu continuar seguint les vostres activitats torrentines.

seleccioneu el servidor NordVPN correcte

5. Afegiu el NordVPN Switch Kill: Com a precaució addicional, potser voldreu afegir el vostre programari de torrenting al App Kill Switch de NordVPN. Si ho feu, tancarà automàticament el programa de torrent si la connexió VPN baixa i el dispositiu canvia a una connexió no segura. Només heu de fer clic al menú de configuració de la part superior i fer clic a “Afegiu més aplicacions”A l’interruptor Kill Switch.

afegeix killswitch a nordvpn

Com es compara NordVPN amb altres VPN més importants per a Torrenting?

Ara us podríeu preguntar: per què utilitzar NordVPN específicament? No hi ha moltes altres empreses VPN per aquí? Tot i que això és cert, només uns quants són adequats per torrent, i alguns fan un treball millor que altres. És segur dir que NordVPN és un dels millors que hi ha i per una bona raó.

Per determinar què fa que NordVPN sigui adequat per al torrenting i com es compara amb els seus competidors, anem a superar els criteris següents:

Velocitat

Els usuaris de Torrent volen completar la descàrrega el més ràpidament possible. Això fa que la velocitat sigui un criteri vital per triar un servei VPN per torrenting. Amb NordVPN, no és necessari preocupar-se.

connexió nordvpn p2p

Ofereix velocitats estables i superiors a la mitjana que el situen al mateix nivell que les altres companyies VPN més importants del mercat, com ExpressVPN i Accés a Internet privat.

Seguretat

La seguretat és igual d’important quan escolliu una VPN per torrenting. Moltes empreses VPN utilitzen protocols de seguretat més febles per optimitzar la velocitat del servidor. Afortunadament, aquest no és el cas del NordVPN.

Com a un dels noms més reputats del negoci VPN, NordVPN amaga la vostra adreça IP real i utilitza xifrat 256-AES, que actualment és l’estàndard d’or per a la seguretat de les dades. Tant és així que les institucions militars i financeres dels Estats Units utilitzen el mateix xifratge per protegir les dades i les comunicacions. Els usuaris de NordVPN poden esperar que qualsevol informació sobre la seva activitat de torrenting es mantingui indescriptible per a ISPs i altres tercers.

Un altre factor que NordVPN té per compte és el fet que aquesta és una empresa VPN amb seu a Panamà. Això fa que l’empresa VPN fora de la jurisdicció de les comunitats d’Intel·ligència Internacional i de les lleis aplicables de retenció de dades. Per tant, NordVPN no està sotmès a cap pressió per registrar l’activitat dels seus usuaris ni cedir-los a cap agència d’aplicació de la llei.

Preu

Per descomptat, el preu és un altre factor crucial a l’hora d’escollir una VPN per torrenting. Al cap i a la fi, el motiu pel qual la gent participa en torrenting és estalviar costos. Per tant, no té gaire sentit gastar una quantitat important de diners en una subscripció VPN per torrenting. Afortunadament, NordVPN és un dels serveis VPN premium més assequibles que hi ha.

NordVPN cobra 11,95 dòlars al mes, que és aproximadament la mitjana dels serveis VPN premium. Altres empreses VPN, com VyprVPN i ExpressVPN, cobren més a 12,95 dòlars al mes.

Com s’ha esmentat anteriorment, també es pot reduir el cost fins a 2,99 dòlars mensuals inscrivint-se en un pla de tres anys. Això fa que la subscripció de NordVPN sigui una bona inversió, especialment per als usuaris que continuaran confiant en la lluita a llarg termini.

És segur de Torrent amb NordVPN?

NordVPN és, de fet, una excel·lent elecció per a una VPN si busqueu continuar utilitzant torrents, mantenint segura tota la informació identificable personalment. Es troben entre les poques empreses VPN del mercat que ofereixen servidors específics per al torrenting.

A banda d’implementar els protocols de xifratge més fiables del negoci VPN (AES 256), NordVPN també ofereix moltes funcions útils com l’App i l’Internet Kill Switch que garanteix que els usuaris no es deixaran mai exposats quan torrent..

Què diuen els usuaris de Reddit sobre NordVPN per Torrenting

class=reddit-card data-card-created=1568101672>Acaba de rebre NordVPN per primera vegada per provar-ho per torrenting i vaig rebre un parell de preguntes de r / VPNTorrents.

class=reddit-card data-card-created=1568101781>Millor VPN per torrents per a principiants? de r / VPNTorrents

class=reddit-card data-card-created=1568101818>Pensaments sobre NordVPN quan torces i navegues? de r / VPNTorrents

Resum

Així que allà ho teniu, tot el que cal saber sobre l’ús de torrents de forma segura amb NordVPN. Gràcies a això, podeu descarregar de manera segura pel torrent de pel·lícules d’anime o malajama. Com ja us heu adonat, no serà gens difícil posar-vos en marxa NordVPN per garantir les vostres activitats torrentines. Com passa amb la resta de serveis VPN premium, els usuaris hauran de pagar una subscripció, però la majoria de la gent estaria d’acord que es paga un preu reduït per considerar les possibles implicacions del torrent a través d’una connexió no segura..

Si busqueu un servei VPN assequible que ofereix funcions adequades específicament als usuaris torrents, no podreu equivocar-vos amb NordVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map