Com solucionar problemes que TunnelBear no funciona | Cafè VPN


Tens problemes amb que TunnelBear no funciona al dispositiu? Sens dubte, aquest últim és un dels serveis VPN (xarxa privada virtual) més populars i fàcils d’utilitzar actualment al mercat amb milions d’usuaris actius a tot el món. La majoria dels principiants VPN els encanten la seva interfície d’interès (intuitiva) còmoda i intuïtiva. També ofereixen protocols de seguretat de dades AES 256 i OpenVPN, pràcticament irrompibles i àmpliament considerats com els millors del negoci VPN. Dit això, hi haurà moments en què els usuaris detecten que no poden aconseguir que funcioni. En molts casos, la connexió VPN pot desconnectar de forma lenta o aleatòria, cosa que fa que TunnelBear sigui “insuportable” per utilitzar-lo (punt previst).

En aquest article, abordarem alguns dels problemes més habituals que tenen els usuaris quan utilitzen l’aplicació VPN TunnelBear i com solucionar-la. Us animem a continuar llegint mentre passem pel següent:

Problemes possibles amb TunnelBear no funciona

Les VPN són coses complicades i, tot i que s’ha de recomendar a TunnelBear que la facin tan amable i intuïtiva per als principiants, però no podem esperar que funcioni perfectament tot el temps. A continuació, es detallen alguns dels problemes més comuns que poden trobar els usuaris mentre TunnelBear VPN no funciona:

Problemes de connexió

Els usuaris no poden connectar-se a cap dels servidors VPN de TunnelBear, deixant la seva connexió sense xifrar i posant en risc la informació personal.

Velocitats lentes

Tot i que la VPN de TunnelBear no és exactament un dels serveis VPN més ràpids per aquí, la seva velocitat del servidor és més que decent per a la majoria dels usuaris. Dit això, la velocitat lenta del servidor és un dels problemes més habituals dels quals es queixen els usuaris i que són prou importants per dissuadir les persones que utilitzin una VPN en primer lloc..

Problemes de desconnexió

En alguns casos, els usuaris poden trobar que la seva connexió VPN es desconnecta aleatòriament sense saber-ho. Això pot resultar preocupant, sobretot si depèn d’ella per protegir la vostra privadesa en línia. És possible que els usuaris no s’adonin que han canviat a una connexió no xifrada.

Solució de problemes de TunnelBear no funciona

Si tracteu algun dels problemes descrits anteriorment, estareu contents de saber que sempre podeu fer alguna cosa per intentar solucionar el problema. Per una cosa, podeu començar per alguna cosa senzilla com reiniciar el dispositiu i la connexió a Internet. També podeu provar de desinstal·lar i reinstal·lar l’aplicació VPN TunnelBear i utilitzar una connexió a Internet diferent. Aquestes mesures ajudaran a garantir que el problema sigui específic de TunnelBear i que no tingui res a veure amb el dispositiu o la connexió a Internet.

TunnelBear no funciona encara després dels passos esmentats anteriorment? Si és així, podeu passar a alguns passos de resolució de problemes específics per al problema. Una de les coses més importants de TunnelBear és que utilitzen una interfície d’interès similar en tots els dispositius compatibles: PC, Mac, iOS i Android. Per tant, els passos de resolució de problemes descrits a continuació haurien de ser aplicables independentment del dispositiu que utilitzeu.

Com solucionar problemes de connexió

Si teniu problemes per connectar-vos a la xarxa VPN de TunnelBear, el primer que voldríeu fer és comprovar la seva pàgina de Twitter si hi ha actualitzacions de manteniment programades. També podeu anar a https://bearsmyip.com/ per verificar la vostra adreça IP actual. Si aquest últim mostra la mateixa ubicació que apareix a l’aplicació TunnelBear VPN, haureu d’anar bé.

Si no hi ha actualitzacions de manteniment i heu confirmat que no esteu connectat a la xarxa VPN, el següent pas que voldríeu fer és comprovar si el programari de seguretat que feu servir al vostre dispositiu pot bloquejar la VPN. connexió. Proveu de desactivar temporalment el programari antivirus o antivirus i comproveu si això soluciona el problema.

Si detecteu que ara podeu connectar-vos a TunnelBear VPN després d’haver desactivat el programari de seguretat, haureu de desbloquejar TunnelBear afegint-lo com a excepció. Els passos específics sobre com fer-ho poden variar segons el programa antivirus que utilitzeu.

En el nostre cas, ho farem amb McAfee:

 • Obriu McAfee AntiVirus i navegueu a la pestanya “PC Security”. Al menú de l’esquerra, seleccioneu “Escaneig en temps real”.
solucionar problemes de connexió de tunnelbear
 • A Més informació, feu clic a “Fitxers exclosos” i després a “Afegeix fitxer”
arreglar el tunnelbear no funciona a la PC
 • Localitzeu l’aplicació TunnelBear instal·lada al vostre ordinador i feu clic a “Obrir”.
obrir un tunnelbear pc
 • En aquest moment, TunnelBear s’ha afegit a la llista d’exclusió de McAfee i no dificultarà el seu funcionament.
arreglar el túnel

Si utilitzeu diferents programes de seguretat al vostre dispositiu i heu determinat que aquesta darrera està bloquejant la vostra connexió VPN, voldreu comprovar el seu suport per obtenir passos específics sobre com afegir excepcions per a aplicacions..

Un altre factor que pot interferir en la connexió VPN de TunnelBear és l’ús simultani de l’aplicació VPN i l’extensió del navegador de TunnelBear. Només un ha d’estar actiu alhora per funcionar correctament.

Per eliminar l’extensió TunnelBear d’un navegador Chrome, feu clic amb el botó dret a la icona de la part superior dreta i seleccioneu “Elimina de Chrome”.

solucionar el crom del tunnelbear que no funciona

Com solucionar velocitats lentes

Abans d’intentar solucionar problemes relacionats amb la velocitat lenta del servidor, és fonamental comprendre que una disminució de la velocitat de connexió és inherent a totes les VPN. Al cap i a la fi, els usuaris guien pràcticament les seves activitats en línia cap a un home mitjà (servidor VPN de TunnelBear) per a l’encriptació..

A més, convé remarcar que TunnelBear no ofereix les velocitats de servidor VPN més ràpides del mercat (podeu llegir-ne més informació a la nostra revisió VPN de TunnelBear). Els usuaris poden experimentar fins a un descens del 50 per cent de les velocitats de connexió. Empitjora quan us connecteu a un servidor molt lluny de la vostra ubicació actual.

Per descomptat, això no vol dir que no hi hagi res que puguis fer per solucionar la velocitat de servidor lenta quan s’utilitza TunnelBear. Una opció que pot resultar útil és activar una funció anomenada Override TCP que optimitza el rendiment del servidor en xarxes lentes o inestables..

Podeu activar TCP Override si aneu a la pàgina de configuració i seleccioneu la icona de l’engranatge a l’esquerra. Des d’allà, veureu el botó de commutació de la funció esmentada.

Sostenir el Tcp del tunnelbear

Com solucionar problemes de desconnexió

Si la vostra connexió VPN es desconnecta aleatòriament, probablement el problema sigui causat per una connexió inestable. Per mitigar aquest últim, voldríeu utilitzar TunnelBear en una connexió dedicada amb un senyal WiFi fort.

Si us preocupa deixar la vostra informació sensible exposada quan TunnelBear es desconnecta aleatòriament i us traslladarà a una connexió no xifrada, podeu activar una funció anomenada “VigilantBear”. Aquest últim és bàsicament un interruptor de mort que inhabilita automàticament Internet al dispositiu si la connexió VPN baixa.

Trobareu el commutador de commutació de VigilantBear a la pestanya Seguretat mitjançant la pàgina de configuració.

solucionar problemes de desconnexió de tunnelbear

Cap d’aquestes solucions no funciona? Aquí teniu què fer

El vostre problema persisteix fins i tot després de passar tots els passos de resolució de problemes esmentats anteriorment? Si és així, ha arribat el moment de contactar amb un Bear Support. Una de les millors coses sobre TunnelBear és que ofereixen una excel·lent atenció al client. Si bé el seu suport es limita al correu electrònic, els usuaris poden esperar una resposta ràpida i personalitzada a les vostres preocupacions.

Resum

Ja ho teniu: alguns dels problemes més comuns que tenen els usuaris amb TunnelBear VPN i com solucionar-ho. Com ja us heu adonat, sempre podeu fer alguna cosa per solucionar els problemes que pugueu trobar quan feu servir una VPN. Esperem que aquesta informació hagi resultat útil i us ajudarà a obtenir els resultats que necessiteu de la vostra instal·lació de TunnelBear.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map