Windscribe Gratis VPN ☕ Sådan prøver du WindScribe Premium gratis | VPN kaffe


Du har skrevet det mest geniale forslag, du nogensinde har haft, og sendt det til en potentiel kunde. Mens du venter på et positivt svar, kan en hacker have aflyttet din e-mail og brugt den til ondsindede formål. Det er her VPN virkelig kan hjælpe. Det tilbyder sikker punkt-til-punkt-kryptering mellem din enhed og den modtagende server. Windscribe er en af ​​de få VPN’er, der fandt vores opmærksomhed med dets overlegne privatliv og krypteringsfunktioner. Når det er sagt, føler vi, at du burde læse vores gratis VPN-anmeldelse af Windscribe, før du forpligter dig til det.

Det er trods alt det, at det at være en ansvarlig forbruger handler om. Vi har formået at få fuld adgang til Windscribe uden at sætte vores penge i fare, og vi vil guide dig, hvordan du gør det senere.

Hvad er Windscribe VPN?

Windscribe VPN skinner for sin enkelhed og sikkerhed. Udover den uigennemtrængelige AES-256-kryptering tilbyder den forskellige protokolvalg til at sende data over Internettet. Du har en mulighed for OpenVPN, IKEv2 og SOCKS5, som vides at være pålidelige sikre.

Sikkerhed er kun halvdelen af ​​mønten for VPN’er. Det, der er lige så vigtigt, er privatlivets fred, og Windscribe er blevet påvist pålideligt ved at holde din identitet anonym online. Tjenesten lider ikke af nogen DNS-lækker, en teknisk fejl, der uforvarende kan give din IP-adresse væk.

Du vil også holde øje med vira, der inficerer din enhed, når du installerer en VPN. Med Windscribe vil du være helt sikker, da den har en ren installationsfil. Windscribe hjælper også med at holde din enhed sikker, da den også fungerer som en ad tracker og malware blocker.

Fleksibilitet er det, der sætter den skinnende kant på en VPN, og Windscribe er så fleksibel som du kan få. Det understøtter alle de store operativsystemer, herunder Windows, Mac, iOS og Android. Glasur på kagen er, at Windscribe ikke begrænser forbindelserne, hvilket betyder, at du kan forbinde alle dine enheder til VPN.

Du kan også forvente et betydeligt stort netværk af VPN-servere med Windscribe. Dens servere findes i 110 byer i 60 lande.

Har vi nævnt, at Windscribe VPN er utroligt let at bruge?

Windscribe er bygget med en simpel brugergrænseflade, hvor alle kontroller er let tilgængelige. Netflix-brugere vil også elske det faktum, at Windscribe tildeler dedikerede servere, der giver uafbrudt adgang til streaming af indhold.

Når du har brug for en hjælp fra Windscribe, kan du chatte med en “live bot” kaldet Garry, eller hvis du har brug for et menneskeligt touch, har det et billetbaseret support system.

Generelt er Windscribe en anstændig VPN, hvis du håber på at beskytte din enhed mod potentielle sikkerhedsbrud online.

Sådan aktiveres Windscribe VPN Free Trial

Generelt er VPN’er nyttige tjenester til at beskytte dig på Internettet, men du bliver nødt til at være en betalende abonnent for at kunne nyde deres funktioner fuldt ud.

Nogle VPN’er tilbyder gratis planer for at hjælpe brugere med at komme i gang. Windscribe tilbyder den nemmeste adgang til en gratis VPN, hvor du kan downloade klientsoftwaren uden at give væk din e-mail-adresse.

Men som alle gratis VPN’er, begrænser Windscribe gratis VPN datakapaciteten til 2 GB pr. Måned, og du har kun adgang til 10 placeringer på dens gratis plan. Selvfølgelig får du øget datagrænsen til 10 GB, når du sender en gyldig e-mail-adresse til Windscribe.

Du bruger dog hurtigt 10 GB, hvis du overfører massive filer eller streamer videoer på Internettet. Windscribe gratis tillader heller ikke adgang til sin Netflix-dedikerede server.

Helt ærligt føler vi ikke, at den gratis version af Windscribe er nyttig, hvis du er en Netflix-bruger. Desuden begrænser begrænsningen på serverne og datakapacitet din oplevelse, og det er ikke en god målestok at bedømme VPN som helhed.

Den bedste måde at prøve Windscribe på er at tilmelde sig den betalte plan eller Windscribe Pro, hvor du har adgang til alle dens servere med ubegrænset datakapacitet. Du har også adgang til to Netflix-venlige servere.

Windscribes betalte plan inkluderer også en 100% tilbagebetalingsgaranti inden for 3 dage fra tilmeldingen eller 10 GB dataforbrug. Mens varigheden er temmelig kort til industriel praksis, har du tilstrækkelig tid til at prøve de nøglefunktioner, inden du beslutter, om det er den rigtige VPN til dig.

Sådan aktiveres Windscribe VPN Free Trial

Uanset om du leder efter yderligere beskyttelse mod cyberattacks eller for at få adgang til Netflix overalt i verden, vil du have adgang til Windscribe Pro gratis.

Vi viser dig, hvordan du kan gøre det i følgende instruktioner.
1. Åben Windscribes hjemmeside i din browser. Hold musen nede ved login-knappen. EN Tilmelde knappen vises, og du skal klikke på den.

windscribe gratis vpn anmeldelse

2. Udfyld dit foretrukne brugernavn, adgangskode, og klik på Opret gratis konto når du er færdig. Sørg for, at du angiver din e-mail-adresse, som den bruges til at nulstille din adgangskode, når det kræves.

Opret gratis afmeldingskonto

3. Du ledes til betjeningspanelet til oversigt over konti. Klik på Prisfastsættelse fanen i øverste menu.

afskrive priser

4. Prissiden viser prisen for Windscribe Pro. Klik på Køb nu knappen på enten den månedlige eller den årlige pakke.

køb windscribe pro

5. Vælg din foretrukne betaling mode. Windscribe understøtter kreditkort, Paypal, Cryptocurrency og betalingsmur.

Vælg betalingsmetode tilmeld

6. Udfør betalingsprocessen. Du bliver mødt af Betalingen er vellykket besked i browseren.

betaling vellykket afmeld

7. Download Windscribe VPN i øverste menu.

download windscribe

8. Klik på downloadlinket til din enhed på downloadsiden. I vores test har vi downloadet Windscribe til Windows.

tilmeld for vinduer

9. Fuldfør installationen, og start Windscribe Pro klientsoftware. Windscribe starter automatisk. Du har nu adgang til servere på alle placeringer med Windscribe Pro.

start windscribe pro

Sådan bruges Windscribe 3-dages 100% pengene-tilbage-garanti

Nu skal du huske på, at pengene-tilbage-garantipolitikken for Windscribe kun er gyldig i 3 dage eller 10 GB dataoverførsel.

Gå til for at kontrollere din dataforbrug Kontoudashboard og du finder værdien for Brug af båndbredde.

brug af båndbredde

For at få dine penge tilbagebetalt, skal du gøre det, før de tre dage er ope, og din brug må ikke overstige 10 GB.

Følg disse trin for at anmode om refusion.
1. Klik på Support i Windscrib’s menu.

afmeld kontaktsupport

2. Klik på Support-siden Indsend billet.

windscribe indsende billet

3. Beskriv dit problem i tekstboksen for at låse knappen til billetindgivelse op. Klik på Indsend en billet knap.

windscribe indsende refusion

4. Udfyld emnet, vælg Kontoadministration / ændringer og skriv din anmodning om refusion.

skriv anmodning om refusion afmelding

5. Rul ned, og klik på Indsend supportbillet knap.

6. Sørg for, at din billet er sendt. Følgende meddelelse vises på skærmen. Tjek din e-mail for meddelelser fra supportteamet, og bekræft, at du vil have dine penge refunderet.

windscribe gratis vpn

Windscrib’s politik angiver, at det ikke tager længere end 30 dage at refunderer en refusion. Chancerne er, at refusionen krediteres inden for en rimelig periode.

Er det værd at prøve Windscribe VPN gratis eller betalt app

Det er på høje tid, at du holder op med at tage chancer med internetsikkerhed eller manglen på dem. En aflyttet e-mail eller andre former for onlineangreb kan resultere i alvorlige konsekvenser. Du ønsker at drage fordel af Windscribe for at beskytte dig mod de uendelige trusler online.

Windscribe har vist sig at være en pålidelig VPN, der anvender den stærkeste kryptering og protokol.

Dets anvendelse er brugervenlig, og den har indbyggede dedikerede Netflix-servere, der tillader ubegrænset streaming til Netflix-fans.

Det er forståeligt, hvis du gerne vil læse vores gratis vpn-anmeldelse af Windscribe, før du går ind på et abonnement. Mens Windscribe har en gratis plan, anbefaler vi kraftigt, at du tester den betalte Windscribe Pro ved at drage fordel af dens 100% pengene-tilbage-garanti.

Følg bare vores guide for at gøre krav på Windscribe gratis VPN-prøveperiode og anmode om din refusion. I modsætning til andre VPN’er har Windscribe meget stram pengene-tilbage-garantipolitik. Politikken er kun gyldig i 3 dage og betingelsen for ikke at overstige 10 GB dataforbrug.

Du har virkelig ikke lyst til at rydde med dette, så husk at minde dig selv om at kræve din refusion inden udgangen af ​​disse 3 dage. Der er selvfølgelig en enorm chance for, at du vil elske Windscribe og gerne vil fortsætte abonnementet.

Uanset hvad, skal du holde op med at tøve og sætte dine enheder i fare. Tilmeld dig i stedet til Windscribe for at starte din gratis prøveperiode nu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map