Torrenting uten VPN ☕ Er det trygt å Torrent uten VPN | VPN kaffe


Hvis du har snublet over denne artikkelen, er sjansen stor for at du har torrent uten VPN. Kanskje har du hørt et rykte om en annen torrentbruker som er blitt fanget og dratt til retten. Eller du lurer kanskje på om du tar tåpelige risikoer ved å ikke abonnere på en VPN.

Uansett bekymring, er vi ivrige etter å svare på spørsmålene dine og forhåpentligvis sette bekymringene dine til hvile. I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

Hva er Torrenting?

La oss dykke dypere ned i bakgrunnen til torrenting-teknologi før vi begynner å dømme om vi er på den sikre siden av Internett og loven.

Den torrenting-protokollen ble introdusert i en tid da Internett var relativt treg. I disse dager brukte du et 56,6 K-modem, og det tok et par minutter før du koblet til. Nedlasting av store filer fra en server tok timer, om ikke dager. Dette skapte etterspørsel etter programvare som tillot brukere å dele filer effektivt, og dermed ble torrenting-klienter født.

En torrent-programvare deler en stor fil opp i mindre biter og lar brukere dele filen mellom sine jevnaldrende. Biter av nedlastede filer blir deretter kombinert som en helhet. Det fine med torrenting-programvare er at jo større antall seeders (brukere som laster opp og deler nedlastede filer med andre), desto høyere blir nedlastningshastigheten. I løpet av de første dagene av Internett var torrenting langt mer effektivt enn konvensjonell nedlasting og hadde en tydelig fordel med tanke på hastighet og tid.

Du hadde trodd at det torrenting samfunnet ville lide en langsom død da internetthastigheten øker eksponentielt og gigabyte av en fil lastes ned i løpet av få minutter. Men faktum er at det stormende samfunnet fremdeles lever veldig mye. Bortsett fra det oppgraderte grensesnittet, liker torrentbrukere fortsatt å laste ned spill, videoer, musikk og andre typer filer på torrenting-klienter.

Nå, med den raske utviklingen innen teknologi, lurer du kanskje på: Er torrenting uten VPN mye tryggere på 2000-tallet, eller er den nylige hypen om å bruke en VPN til å torrentere noe mer enn bare markedsføringsforsøk for å få deg til å abonnere?

For å være rettferdig har Internett utviklet seg drastisk det siste tiåret. Dette betyr at trusler og hackingsteknikker på nettet har vokst betydelig. Nye termer som malware, DDoS og ransomware som en gang ikke var eksisterende, terroriserer nå internettbrukere i dag.

Brudd på opphavsretten øker også, og tvangshåndteringen skjerper den juridiske bremsen for brukere som bryter loven. Selv om torrenting er lovlig, kan det hende at noe av innholdet ikke er, og du kan ikke være for sikker på hvilket innhold som er trygt. I Storbritannia kan torrentbrukere som blir lastet ned og deler opphavsrettsbeskyttet materiale, befinne seg i løpet av 10 års fengsel.

Vi godkjenner ikke brudd på opphavsretten og ulovlig bruk av torrenting-programvare. Vi ønsker imidlertid at du skal være klar over risikoen når du torrent selv når du gjør det lovlig.

Hvorfor er Torrenting utrygg?

Det er en rekke brukere på torrenting nettsteder. For å begynne å overføre filer på en torrent-programvare, trenger du seeders for å dele filene sine med alle. Det er også igjennomere eller nedlastere som mottar mer enn de gir til torrentsamfunnet.

Uansett om du er en igler eller seeder, utsetter du programvare for torrenting for enhetens IP-adresse offentlig for brukere som laster ned den samme torrenten. I utgangspunktet skriker du den virtuelle adressen til samfunnet.

Å avsløre enhetens IP-adresse for publikum er en dårlig sikkerhetspraksis. Det gjør deg sårbar som mål for enten direkte eller indirekte angrep.

Hva er farene ved å trille uten VPN?

Når IP-adressen din er utsatt, risikerer du potensielle trusler og brudd som du ikke ønsker å håndtere.

Brudd på personvern

Når du strømmer uten VPN, gir du bort personvernet ditt på Internett. Brukere på torrenting-programvaren kan skaffe seg IP-adresse. Det er en feil å anta at ingen vil bruke informasjonen mot deg.

ISP Throttling

Internett-leverandøren din (Internet Service Provider) er ikke den største tilhengeren av torrenting-programvare. Spørsmål om lovlighet til side, torrenting programvare er beryktet for å ta opp et stort båndbredde. Og de fleste Internett-leverandører tolererer ikke det.

Når du kobler til en torrenting-programvare uten VPN, er Internett-leverandøren klar over dine online aktiviteter. Det er mulig at IP-adressen din blir svartelistet, og du kan oppleve gass som reduserer internetthastigheten betraktelig.

Noen leverandører kan være mer drastiske, for eksempel å si opp avtalen hvis du kontinuerlig blir fanget ved å bruke torrenting-programvare.

TOPP-VPN-er for trygg Torrenting:

 1. TorGuard
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. Surfshark
 5. Privat internettilgang

Rettssak om brudd på opphavsrett

La oss ikke late som at torrenting er rent og uskyldig. Opphavsrettsbeskyttede etiketter, spill og filmer blir delt blatant av torrentbrukere. Selv om torrenting-teknologi er legitim, er det ikke å dele opphavsrettsbeskyttet materiale.

Vi støtter ikke brudd på loven om opphavsrett, men vi trekker frem muligheten for å få problemer med rettshåndhevelse. Når IP-adressen din er utsatt, risikerer du å bli servert søksmål hvis du deler ubeskyttet copyright-filer, uvitende eller ikke.

Innholdsbyrået eller skaperen kan overvåke Internett-trafikken for ulovlige nedlastinger og kan flagge IP-adressen din når du torrenser. Det kan være starten på en komplisert juridisk prosess som du kan klare deg uten.

cyberattacks

Med en eksponert IP er torrentbrukere sårbare for angrep som er lansert av en hacker, eller de kan finne seg i bruk i en. Hvis datamaskinen din inneholder sensitiv informasjon, er det fare for datainnbrudd når du bruker den til å lure.

Hackere kan hacke en enhet basert på en IP-adresse. Dessuten kan de også få tilgang til andre enheter som deler det samme nettverket. Det er for mye å betale bare for å laste ned noen filer på en torrent-klient.

Hvordan holder en VPN deg trygg?

Gå inn i VPN eller Virtual Private Network. Det er en nettverkstjeneste som har blitt stadig mer populært ettersom internettbrukere søker anonymitet og sikkerhet på nettet. En VPN sysselsetter et nettverk av servere over hele verden for å kanalisere dataene dine på internett.

Når du er koblet til et VPN, blir enhetens IP-adresse skjult for allmennheten. I stedet vil den ta på seg en virtuell IP-adresse som er tilordnet av VPN. Hackere ville være ugjennomtrengelige for din beliggenhet, selv om den virtuelle IP-adressen dukket opp på den torrenting klienten.

I tillegg til å skjule identiteten din, krypterer en VPN også informasjon som forlater og kommer inn på enheten din. Dette betyr at torrenting og andre nettlesingsaktiviteter vil være skjult for hackere, Internett-leverandører og håndhevingsbyråer.

Når det er sagt, ville du ikke ønsker å bruke noen VPN som du kan finne på internett. Noen VPN-er er full av sikkerhetsfeil som ubevisst kan utsette IP-adressen din. Andre kan logge aktivitetene dine uten din viten og kan få tilgang til offentlige myndigheter.

I stedet vil du bruke en VPN som er bevist å være sikker og har en streng policy for ikke-logging. Det er også viktig at den valgte VPN-en støtter torrentaktivitet. Som en tommelfingerregel, unngå å bruke gratis VPN-er, da de generelt sett er mindre sikre enn de betalte kollegene.

Topp VPN for Torrenting

Det lønner seg å være trygg når du torretter, og her er noen av de viktigste VPN-ene som fortjener din oppmerksomhet.

1. ExpressVPN.com

safe vpn for torrenting expressvpn

ExpressVPN er uten tvil en av de raskeste VPN-ene rundt. Den støtter P2P- og torrenting-programvare og har mer enn 3000 servere du kan koble til. Når du torrenser, vil du bli beskyttet av kombinasjonen av AES-256-krypteringer og OpenVPN-protokollen. Ingen problemer med DNS-lekkasje er blitt oppdaget på ExpressVPN.

2. NordVPN.com

safe vpn for pirating nordvpn

NordVPN er en kjent VPN som iboende er sikker og rask. Det gir brukere tilgang til mer enn 5000 sikre servere i 60 land. NordVPN er basert i Panama og har en streng politikk uten loggføring. Tilkoblinger etablert på NordVPN er beskyttet av høyt sikker AES-256-kryptering.

3. Sufshark.com

safe vpn for å laste ned torrents surfshark

Surfshark er en av nykommerne i VPN-bransjen som har imponert brukere med sin hastighet og sikkerhet. Det ligger på De britiske jomfruøyene, og det skåner Surfshark fra å dele data med offentlige etater. Når det er sagt, har Surfshark en klar politikk uten logger som gjør det mulig å rive med sinnsro.

4. TorGuard.net

du kan torrent med torguard

TorGuard er en anstendig VPN som pålitelig skjuler IP-adressen din når du torrenser. Den støtter opptil 5 samtidige forbindelser og gir tilgang til mer enn 3000 servere i 55 land. TorGuard er sterkt optimalisert for torrentytelse, og det gir større hastighet når du torrenser.

5. Privat Internett-tilgang

sikker vpn for piratkopiering av privat internettilgang

Privat internettilgang (PIA) pakker hastigheten som trengs for å kunne laste ned ned på torrenting-klienter. PIA er torrentvennlig, og ingen av aktivitetene dine blir logget av VPN. VPN har ingen kjente problemer med DNS-lekkasje og lar deg velge mellom AES-128 eller den svært sikre AE-256-krypteringen.

6. Avast Secureline VPN

sikker vpn for å torrenting avast secureline vpn

Avast Secureline VPN eller populært kjent som Avast VPN ble lansert i 2014 av et selskap som har vært i antivirusbransjen siden 1988. Det kan lastes ned på populære operasjonsplattformer som Windows, MAC, Android og iOS. Opptil fem forskjellige enheter har tilgang til Avast VPN fra en enkelt konto.

Sammendrag

Torrenting er en praktisk måte å dele eller laste ned filer. Men å utsette IP-adressen din for det stormende samfunnet tar unødvendige risikoer. Du ønsker ikke å bli målet for en hacker når alt du vil gjøre er å laste ned filmen du har lengtet etter å se.

Det er også viktig å være klar over at myndigheter klemmer hardt på brukere som bryter loven om brudd på opphavsretten. Selv om vi fraråder slike handlinger, bruker du torrenting-programvare uten VPN at du risikerer å bli trukket opp av loven.

Det er lurt å bruke en VPN når du torrenser. Det hjelper deg å være anonym og forhindrer deg i å bli målrettet av hackere. Det holder deg også utenfor radaren til Internett-leverandører eller offentlige etater som overvåker bruken av torrenting-programvare på internett.

Vi har fremhevet kriteriene du bør være oppmerksom på når du velger VPN for torrenting. Vi har også listet de øverste VPN-ene som er veldig støttende for torrenting-aktiviteter.

Det gir ingen mening å fortsette å sette deg selv i fare ved å torrentere uten VPN. Registrer deg på en VPN nå og vær trygg når du torrenser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map