Sådan får du en billig Spotify Premium VPN kaffe


Hvis du er klar med, hvordan du får en billig Spotify Premium, kan vi muligvis bare pege dig i den rigtige retning for at få store besparelser. Som musikfans kan vi ikke gå uden vores playliste. Vi har fundet ud af, hvordan man potentielt får større besparelser på Spotify end nogen anden metode.

Spotify er den bedste ting, der er sket med musikelskende mennesker. Det giver dig adgang til millioner af ophavsretligt beskyttede sange med en enkelt app. Topartister bruger Spotify som en foretrukken platform til at promovere deres musik, og i 2019 krydsede antallet af Spotify Premium-abonnenter 100 millioner mark.

Konkurrencen for abonnenter er hård, men Spotify holder sin egen mod nogle af de hårdeste konkurrenter uden at miste det grundlæggende for at levere en streaming af oplevelse af høj kvalitet. Baseret i Sverige har Spotify nu en betydelig følge i større lande rundt om i verden.

Det er ikke ualmindeligt at finde en turist eller udlænding, der streamer Spotify fra deres hjemland, mens de er på ferie. Sådan er denne musik-streaming platform vokset. Og med Spotify noteret på NYSE den 3. april 2018, kan du forvente bedre tjenester og indirekte indtægtsstrategier.

Mens Spotify tilbyder en gratis version af musikstreamingtjenesten, er den fyldt med ikke-springbare annoncer, der kan være irriterende. De fleste mennesker nyder ikke at tvinge sig selv til at lytte til annoncer, og det er derfor kun naturligt, at et stort antal Spotify-abonnenter foretrækker at betale for præmieplanen, der koster $ 9,99 pr. Måned.

For at være retfærdig er det fair og retfærdigt at betale $ 9,99 for adgang til millioner af sange. Men når du prøver at jonglere med udgifter, er hver sparet dollar en dollar, der tjenes. Derfor er vores søgen efter at finde en billig Spotify Premium.

Selvom der er salgsfremmende Spotify Premium-tilbud, der kan give dig nogle besparelser ved at tilmelde dig en Spotify Premium-konto, ser vi på løsninger, der ikke er bundet af dato eller betingelser. For eksempel kan du ikke nyde Spotify Student-satsen, hvis du ikke har en .edu-e-mail. Selv hvis du gør det, har du kun ret til 12 måneders specialpris.

Lejlighedsvis kan Spotify muligvis starte partnerskabsprogrammer med andre virksomheder for at øge deres abonnentbase. Udvalgte Starbucks-medarbejdere nyder gratis streaming på platformen, men chancerne er, at du ikke ville forlade dit job for Starbucks for at spare $ 9,99.

Der er dog bedre måder at få rabat på Spotify Premium på, og det betyder at grave dybt ned i dens globale prisstrategi. Vi vil udnytte det faktum, at Spotify opkræver forskellige abonnementsgebyrer i visse lande over hele verden.

Par denne geografiske forskel i priser og teknologiens glans, så får du den bedste måde at få rabat på Spotify Premium. Hvis dette forvirrer dig, skal du læse videre, og vi vil guide trinene om, hvordan du kan få store besparelser på Spotify.

Hvor meget koster Spotify Premium?

Hvis du er en af ​​de 28 millioner abonnenter i USA, fortæller du $ 9,99 pr. Måned til en Spotify Premium-omkostningskonto. Spotify Premium-priser og gebyrer er dog forskellige i nogle lande. Hvis du tilmelder dig Premium-kontoen i Storbritannien, betaler du £ 9,99 månedligt eller svarende til $ 12,47 i skrivende øjeblik.

Du betaler yderligere $ 2,48 pr. Måned, hvis du bor i USA, men tilmelder dig en premium-konto, når du rejser til Storbritannien. Men det, der er interessant, er, at Spotify Premium tilbydes til en lavere pris i andre lande.

spotify pris i Malaysia

I Malaysia koster Spotify Premium omkostninger RM14,90 eller $ 3,62 månedligt (som vist på skærmbilledet).

Det er næsten 64% rabat på gebyret sammenlignet med det, du betaler som amerikansk abonnent. Men prisen bliver bedre i Filippinerne med tilmelding til Spotify Premium-omkostninger kun $ 2,52 om måneden.

Så hvorfor har Spotify Premium forskellige priser rundt om i verden?

Det hele koges sammen med, at befolkningen i et bestemt land er villig til at betale for sit abonnement på specifikke prispunkter. I USA er $ 9,99 en ideel værdi, mens udviklingslande som Indonesien og Filippinerne har en relativt lavere pris.

Forskellen i Spotify Premium-priser rundt om i verden er afgørende for, at virksomheden kan trænge ind i forskellige lande. Det er også en mulighed, som du kan drage fordel af for at få bedre besparelser.

Sådan får du Spotify Premium-rabat

Teoretisk set kan du nyde besparelser på Spotify Premium, når du tilmelder dig fra et land, hvor gebyret er markant lavere. Det er dog ikke klogt at rejse rundt på halve planeten til Filippinerne for at tilmelde dig en Spotify-konto.

Den smartere måde, der ikke koster dig tusinder for en flybillet, er at bruge en VPN eller Virtual Private Network. En VPN er en netværkstjeneste, der leverer anonymitet og sikkerhed til internetbrugere. Det krypterer information, der er modtaget eller sendt online via en sikker VPN-server.

Når du er tilsluttet en VPN, skjules din enheds IP-adresse for offentligheden. I stedet tager den IP-adressen på den VPN-server, den er forbundet til. VPN-udbydere har normalt et enormt omfattende netværk af servere i flere lande.

Ved at lukke din enhed med IP-adressen i et fremmed land, vil Spotify-serveren ikke længere identificere din forbindelse som en, der stammer fra USA. I stedet behandler den din enhed som enhver anden brugers fra det pågældende land. Derfor har du adgang til den samme prisfastsættelse for et Spotify Premium-abonnement, der er tilgængeligt for de lokale.

Her er en trinvis vejledning i, hvordan du får en billig Spotify Premium med en VPN. I vores tilfælde bruger vi en af ​​de bedste VPN’er på markedet – NordVPN.

1. Tilmeld dig og download en VPN-klient.

2. Tænd VPN og opret forbindelse til en server i lande med billigere Spotify Premium-abonnement. I dette tilfælde forbinder vi os til Indonesien.

start vpn og opret forbindelse til servere i Indonesien

3. Åbn browseren, og søg efter Spotify. Du finder Spotify Indonesien i søgeresultatet og klikker på det.

gå til spotify websted, når du er forbundet til vpn

4. Klik på Premium for at få adgang til de tilgængelige planer. Du vil se, at prisfastsættelsen for Spotify Premium er angivet i den indonesiske Rupiah.

præciser prisfastsættelse i Indonesien

5. Tilmeld dig, så får du glæde af Spotify Premium til en nedsat pris.

tilmeld dig for at få præmie med rabat

Bedste VPN til billig Spotify Premium

VPN’er bliver mere og mere populære, da internetbrugere kræver anonymitet og sikkerhed fra online trusler. Da markedet er fyldt med forskellige VPN-udbydere, vil du vælge den rigtige til at få adgang til en billig Spotify Premium.

VPN må ikke have nogen DNS-lækkeproblemer for at garantere, at Spotify VPN-serveren identificerer din enhed som forbindelse fra den virtuelle VPN-server. Du har også brug for en VPN, der har et omfattende netværk af servere, især i lande, hvor abonnementsgebyret er billigere.

Selvfølgelig vil du have, at VPN skal være sikret med industriel kvalitetskryptering og tilbyde rimelige forbindelseshastigheder. Disse VPN’er opfylder alle krav og tjener dig godt til at få en billig Spotify Premium.

NordVPN

NordVPN er en af ​​de mest populære VPN’er til online sikkerhed. Du kan oprette forbindelse til enhver af dens 5.800 servere beliggende i 60 lande. Det har et stærkt ry for at være en sikker VPN, og den lider ikke under nogen problemer med DNS-lækage.

Du vil også nyde en stabil og rimelig hurtig forbindelse. Beliggende i Panama er NordVPN ikke forpligtet til at overholde nogen lov om datalagring fra myndigheder. Det har også en streng politik, der ikke logger, der beskytter dit privatliv.

Privat internetadgang (PIA)

Privat internetadgang (PIA) har eksisteret siden 2010 og fået et godt omdømme blandt VPN-elskere. Det er en USA-baseret VPN, der giver høje niveauer af privatliv og pålidelighed. VPN har en nul-logs politik, giver stærk kryptering og mere end 3K til at understøtte en stabil forbindelse.

Blandt mange fordele, som PIA tilbyder, dets budgetpris ($ 3,33 / mo for den årlige plan), er PIA kraftfuld, når det kommer til at fjerne blokeringen af ​​indhold fra amerikanske Netflix til stemmekald og torrents. PIA er et bevist valg for både begyndere og erfarne VPN-brugere.

CyberGhost

CyberGhost er kendt for sin brugervenlige interface og den underliggende sikkerhed. Siden starten i 2011 har CyberGhost fået tillid hos over 15 millioner brugere. Dets netværk af 4.600 servere er bygget over 60 lande.

Sikkerhed og privatliv er centrale funktioner i CyberGhost. Det passerer DNS-lækketest, der ville afsløre eventuelle personlige mangler i dens protokol. Udover at implementere en streng politik, der ikke logger på, findes den også i Rumænien, som ligger uden for enhver efterretningsdelende jurisdiktion.

Få din Spotify-rabat

For nogle af os er musik fortsat en integreret del af vores liv, og Spotify vil sandsynligvis være den førende leverandør af verdensomspændende musik i de kommende år. Betaling for et premiumabonnement anerkender musikerens hårde arbejde, men det skader ikke at spare et par dollars på det månedlige gebyr.

Ukendt for de fleste mennesker tilbyder Spotify forskellige premiumgebyrer i forskellige dele af verden. I udviklingslande er gebyret for Spotify Premium ofte lavere for at øge abonnenterne fra den lokale befolkning.

Du behøver ikke at rejse verden rundt for at nyde den lavere sats på Spotify Premium. VPN er, bortset fra at give online sikkerhed, en fremragende service til at maskere din fysiske placering på internettet.

Med den rigtige VPN kan du udnytte forskellen i prisfastsættelse i visse lande og få en betydelig rabat. Vi har vist, hvordan du nemt kan downloade en VPN og abonnere på Spotify Premium med VPN til et billigere gebyr.

Vi har også fremhævet kriterierne, der definerer en god VPN for at få adgang til Spotify Premium-rabat. Det er mindre risikabelt, når du bruger en af ​​de anbefalede VPN’er fra denne vejledning.

Så stop med at vente på den næste Spotify-forfremmelse, og start med at bruge en VPN for at nyde en massiv rabat på Spotify Premium.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map