NordVPN gratis prøveversjon ☕ Hvordan få NordVPN gratis prøveversjon – 2019 versjon | VPN kaffe


Du har sannsynligvis hørt om bruk av VPN eller virtuelt privat nettverk for å forhindre at enheten din blir kompromittert på Internett. Etter å ha blitt livredd for historier om hvordan hackere og myndigheter ivrig fanger opp dataene dine, noe som dessverre er sant, er din beste beslutning å installere en pålitelig VPN på enheten din. En av de mest formidable VPN-ene der ute er NordVPN. I denne artikkelen vil vi veilede deg gjennom trinnene for hvordan du prøver NordVPN gratis, slik at du kan se om det tilfredsstiller dine behov. Vi vil dekke følgende:

Hvorfor NordVPN?

NordVPN er uten tvil en av de beste VPN-ene med uovertruffen sikkerhet og utmerket i andre avdelinger. Det kan skryte av et nettverk på over 5.200 VPN-servere i 60 land med imponerende tilkoblingshastigheter.

Sikkerheten som NordVPN tilbyr er uten sidestykke. Den bruker den meget sikre OpenVPN-protokollen og 256-AES-krypteringen. Med andre ord betyr det at dataene som er tunnelert gjennom VPN, er ugjennomtrengelige. For superparanoid har NordVPN en beskyttelse med dobbeltdata, som videresender dataene gjennom to VPN-servere, og sikrer at dataene blir kryptert to ganger.

For å ha en flott streamingopplevelse ved å bruke et VPN, trenger du VPN-servere som gir tilgang til leverandøren av streamingmedier og pålitelig tilkoblingshastighet. I forbindelse med denne artikkelen koblet vi til Netflix og NordVPN skuffet ikke begge. De fleste VPN-serverne på NordVPN tillater streaming fra Netflix med anstendige hastigheter.

VPN er et verktøy å sikre ditt personvern på nettet, og du vil at ingen av dataene dine skal logges eller overleveres til myndigheten, enten med makt eller ikke. NordVPN er basert i Panama, noe som gjør det fritt for forpliktelser til å sende inn brukerdata til myndigheter.

Den har også en streng retningslinjer for ikke-logging som sikrer at den ikke lagrer data som kompromitterer identiteten din, eller online oppførsel.

Du vil finne ut at NordVPN er det lett å bruke med grensesnittet smart designet. I tilfelle du sitter fast, kan du velge mellom live chat-supporten eller slippe en e-postmelding om problemet ditt.

Har NordVPN en gratis prøveperiode?

Hvis du leter etter en gratis prøveversjon av NordVPN på nettstedet, finner du ingen fordi det ikke er noen. Dette er svaret på en av de vanlige spørsmålene:

På grunn av tilbakebetalingspolitikken kan du imidlertid prøve ut NordVPN og fremdeles få pengene tilbake hvis de ikke oppfyller dine krav.

Det er ingen fangster, for eksempel bruk av båndbredde eller tilkoblingsfrekvens, til NordVPNs refusjonspolicy. Så lenge du abonnerer på NordVPN fra nettstedet, har du rett til full refusjon innen 30 dager.

NordVPN gratis prøveversjon – detaljene

De fleste tradisjonelle gratisforsøk er begrenset enten i tjeneste eller båndbredde. Ved å bruke NordVPNs tilbakebetalingspolicy, kan du prøve ut NordVPN og alle dens funksjoner uten noen begrensninger.

Dette inkluderer tilgang til sine 5200 servere, eksepsjonell kryptering, pålitelige tilkoblinger og live chat support som betalende abonnenter er privilegerte for. 30 dager gir også god tid til å prøve ut NordVPN på alle enhetene dine og til forskjellige formål som til og med kan spare deg for penger.

For å komme i gang med en NordVPN-prøveperiode, må du registrere deg for en betalt konto på NordVPN og benytte deg av den 30 dagers 100% -garanti-garantien.

Du vil trenger å oppgi kredittkortinformasjonen din for den første fakturering, men du kan få tilbake pengene dine før prøveperioden utløper og etter at du har testet NordVPN til innholdet. Det sparer deg også for problemer med å taste inn kredittkortdetaljene dine igjen hvis du vil fortsette å abonnere.

Hvor mye er NordVPN per måned?

Som en av de viktigste VPN-ene er NordVPN fortsatt rimelig for brukere. Det tilbyr kort-, mellom- og langsiktig abonnement til forskjellige priser. Langsiktige abonnement på NordVPN gir størst besparelse.

Her er hva NordVPNs premiumplaner koster deg:

 • 3-årsplan: $ 3,49 per måned (faktureres $ 125,64 hvert tredje år)
 • 2-årsplan: $ 4,99 per måned (faktureres $ 119,76 hvert annet år)
 • 1-årsplan: $ 6,99 per måned (faktureres $ 83,88 hvert år)
 • 1-måneders plan: $ 11,95 per måned

Hvordan bruke NordVPN gratis

NordVPN har gjort det relativt enkelt å registrere deg på en gratis prøvekonto. Her er den faktiske prosessen du må gjennom for å begynne å nyte ubegrenset NordVPN-tilgang.

1. Start NordVPN-nettstedet og klikk på Få det nå -knappen på skjermen.

2. Velg mellom en av de fire abonnementsplaner. De er alle dekket av 30-dagers pengene-tilbake-garantipolitikk.

3. Sett inn din foretrukne e-post som din brukernavn og velg a betalingsmetode.

4. Når du er ferdig, klikker du Fortsette for å opprette kontoen din. Det dukker opp en dialog som indikerer at en aktiveringslenke er sendt til e-posten din.

5. Sjekk e-posten din, og aktiver NordVPN-kontoen.

6. Du blir bedt om å angi et nytt passord for kontoen din. Gjør det deretter.

7. Når du er ferdig, vil du bli presentert en liste over nedlastingslenker for NordVPN-appen. Velg og last ned den rette enheten din.

8. Start NordVPN-appen, og skriv inn påloggingsinformasjon for å fortsette.

9. Du har nå tilgang til ubegrensede funksjoner og sikkerhet som tilbys av NordVPN.

Slik konfigurerer du NordVPN uten kredittkort

I tillegg til kredittkort, tilbyr NordVPN andre betalingsalternativer. Du har valget mellom:

 • Amazon Pay
 • Alipay
 • Cryptocururrency (Bitcoin, Ethereum, Ripple)
 • UnionPay

Hvis du ønsket å konfigurere NordVPN uten kredittkort, følger du disse trinnene.

1. Velg din foretrukne plan.

2. Skriv inn e-postadressen din for å opprette en konto.

3. Velg alternative betalinger.

4. Fullfør betalingsprosessen.

Hvordan avbryter jeg min gratis prøveperiode for NordVPN?

Hvis du føler at NordVPN ikke bare er det rette alternativet, kan du avslutte abonnementet og få tilbakebetaling innen 30 dager. Merk at hvis du kjøper NordVPN fra AppStore eller PlayStore, må du kontakte den respektive selgeren for refusjon.

For å få refusjon, må du kontakte kundestøtte. Slik gjør du det.

1. Klikk på støtteikonet nederst til høyre på NordVPN-nettstedet.

2. Klikk på Chat-alternativet.

3. Fyll ut navn, e-postadresse og oppgi intensjonen din om å kansellere og be om tilbakebetaling i meldingen. Klikk på begynn å chatte, så blir du møtt av et kundestøttepersonell.

4. Bekreft intensjonen din om å kansellere kontoen, og du vil få behandlet refusjonen din.

Hvordan kreve 30-dagers 100% pengene-tilbake-garanti fra NordVPN

Når du har testet ut alle funksjonene til VPN, kan du avslutte kontoen din og få tilbakebetalt betalingen uavhengig av om du liker tjenesten eller ikke.

Følg disse enkle trinnene for å gjøre det.

1. Logg Inn til kontoen din på NordVPN-nettstedet med ditt brukernavn og passord.

2. Naviger til Mine tjenester og klikk på den vertikale prikk-knappen ved siden av Endre plan.

3. Det vises en dialogrute som blir spurt om du vil avbryte de automatiske betalingene. Klikk Avbryt automatiske betalinger og bekreft avgjørelsen din ved å klikke Bekreft avbestilling på neste popup.

4. Det vises en bekreftelsesdialog som legger merke til at du har kansellert abonnementet.

5. Du kan nå begynne å få refusjon ved å komme i kontakt med NordVPN kundesupport. For å gjøre det, klikk på spørsmålstegnikonet nederst til høyre på skjermen.

6. Velg støtteikon for å be om tilbakebetaling via en e-post.

7. I e-postdialogen velger du innbetaling fra listen over avdelinger, så finner du felt for betalingsmåte, plan, dato og beløp dukket opp. Fyll ut informasjonen deretter. Når det gjelder Beskrivelse, du kan bare nevne at du ikke tror NordVPN er den riktige tjenesten for deg.

8. Du vil da motta en e-post fra NordVPN kundesupport som søker din bekreftelse for refusjonsforespørselen din. Bekreft avgjørelsen din, og du kan forvente at refusjonen skal behandles i løpet av et par dager.

Sammendrag

Det er ingen tvil om at det å få riktig VPN er avgjørende for å være trygg når du surfer på nettet og får tilgang til geobegrenset innhold som Netflix. Med den store mengden VPN-er tilgjengelig, er den beste måten å evaluere en VPN ved å abonnere på en gratis prøveperiode.

NordVPN har det misunnelige omdømmet å være den tryggeste VPN i bransjen. Selv om det ikke tilbyr et gratis abonnement, kan du utnytte 30-dagers pengene-tilbake-garantien på noen av de betalte planene. Vi har vist hvor enkelt det er å abonnere på NordVPN og glede seg over alle tilgjengelige funksjoner.

Det som er viktigere er at du er i stand til å avslutte autobetalingene på abonnementet og få pengene dine tilbakebetalt før 30 dager slutter. Det faktum at dette kan gjøres uten komplikasjoner, lar deg prøve ut NordVPN uten å bekymre deg for noen økonomiske forpliktelser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map