Hur man försöker (nästan) alla VPN GRATIS och spara $$$ (9+ VPN-tjänster)

Hur man provar ett VPN gratis


Vi får massor av kommentarer och frågor som “Finns det några gratis VPN?” eller “Hur kan jag prova ett VPN innan jag köper det?”.

Låt oss inse det, alla gillar gratis saker.

Men det är inte bara det. De flesta VPN-leverantörer erbjuder en stor rabatt om du väljer en långsiktig prenumeration. Men vem vill begå $ 40 – $ 100 framför utan att försöka VPN först?

Det här är den guide du väntat på …

Vi har:

 • VPN med verkligen fria försök (betalningsmetod krävs)
 • PLUS, mer än 10 VPN med 100% återbetalningspolicy

Vissa av dessa leverantörer tillåter dig att prova sin tjänst för upp till 30 dagar och sedan få dina pengar tillbaka. Med andra ord GRATIS!

Redo?

Verkligt GRATIS VPN-försök

Det här är leverantörer som låter dig prova sin tjänst gratis och de behöver inte någon förskottsbetalning. Vanligtvis blir du ombedd att ange din e-postadress, och tjänsten med har vissa gränser.

Du kan vara begränsad av:

 • Tid: Hur länge den kostnadsfria testperioden varar (vanligtvis 1-3 dagar)
 • Fart: Gratis VPN är vanligtvis på trånga (långsamma) servrar
 • Överföra: Du kanske bara kan överföra ‘x’ GB data per dag eller månad
 • servrar: Vissa VPN-användare tillåter bara gratisversionsanvändare att ansluta till specifika servrar med platser, så du inte saktar ner nätverket för deras betalande kunder. Kan du skylla dem?

Här är de bästa gratisförsök som vi hittat …

Hide.me VPN – Gratis FOREVER (med begränsningar)

Hideme-gratis VPN-alternativ

Göm mig är en populär ‘anonym’ VPN-tjänst, vilket innebär att de inte har några loggar överhuvudtaget. De var ursprungligen kända för att annonsera på Kickass Torrents webbplats, men deras tjänst är populär bland fler än bara filuppdelare.

De har en verkligt gratis plan som ger dig 2 GB överföring per månad utan betalningsmetod eller kreditkort krävs. Det här är bra för att testa deras programvara för att se hur du gillar det, eller om du bara behöver en VPN för att avblockera webbplatser en gång i taget.

Det finstilta …

Medan Hide.me är gratis är det inte obegränsat. Du får bara överföra 2 GB per månad per konto, varefter du kommer att blockeras till nästa månad.

Det är “bästa ansträngning” bandbredd (vilket betyder att det är långsammare än de betalade planerna).

Du har också begränsat vilka servrar du kan komma åt och vilka VPN-protokoll du kan använda. Gratis användare får bara välja PPTP, L2TP eller SSTP.

Och du kan bara ansluta en enhet åt gången.

Men hej … det är GRATIS!

Dölj begränsningar för gratis VPN-plan

Gratis “restriktioner”


Cyberghost VPN – gratis för alltid (med begränsningar)

Cyberghost VPN

Cyberghost är en Rumänien VPN-leverantör som är känd för två saker: Deras plan för fri evighet och deras “no-logs” -policy.

Cyberghost erbjuder både gratis och betalda planer, men vår erfarenhet är att alternativet ‘gratis’ totalt sett är mycket mer populärt, åtminstone när användare först registrerar sig. Men med tiden kommer många människor att uppgradera till sina betalda planer för att få fler funktioner, inga tillägg och snabbare hastigheter.

Fintrycket …

Medan deras gratis plan är tekniskt obegränsat (inget datakapacitet och det går inte ut) det finns fortfarande begränsningar.

 1. Annonser injiceras i din surfupplevelse
 2. Hastigheterna är ungefär 20% av betalda användare
 3. Ingen mobilapp
 4. Endast 1 ansluten enhet
 5. Begränsade serverplatser
 6. Inga torrenter / p2p

Dom: Cyberghost är ett enkelt fritt val för personer som ofta behöver VPN-säkerhet, eller hastighet spelar ingen roll.

Om du letar efter en pro / betald plan får du mycket mer värde från dessa billiga leverantörer.


Cactus VPN (24 timmar, obegränsat)

Cactus VPN Free Trial

Prova Cactus VPN gratis i 24 timmar

Kaktus VPN låter dig prova deras VPN-tjänst under en hel dag (dygnet runt) och de kommer inte ens att be om kreditkort. Denna testversion ger dig full åtkomst till deras nätverk, utan användning eller hastighetsbegränsningar.

Fintrycket: Ditt gratis konto går ut efter 24 timmar. Förutom det finns det inga begränsningar överhuvudtaget.


Invisible Browsing VPN (24 timmar, obegränsat)

ibvpn gratis rättegång

ibVPN är en annan Rumänien VPN-leverantör. De erbjuder betalda planer från $ 3,08 / månad, vilket gör dem till en av världens mest prisvärda VPN-leverantörer.

De stöder alla stora VPN-användningar inklusive streaming, Skype, Kodi och filsharing. Och de erbjuder en verkligt obegränsad 24-timmars VPN-gratisversion. Detta är 4x deras tidigare erbjudande om en 6-timmarsperiod.

Läsa: ibVPN granskning, analys och hastighetstester

Fintryck: Du får 24-timmars obegränsad åtkomst till deras totala VPN-plan, inklusive obegränsad bandbredd, obegränsad strömning. Det inkluderar också ibDNS, deras egen anpassade SmartDNS-teknik, utformad för att avblockera populära streamingwebbplatser över hela världen.

DIY-gratisversion (med ett 100% återbetalningserbjudande)

Begränsade “Gratis försök” är ett anständigt alternativ, men du borde inte behöva välja mellan begränsade funktioner eller en 24-timmars tidsbegränsning. Men du behöver inte göra det.

Det finns flera VPN som du kan prova upp till 30 dagar gratis!

På vilket sätt?

Enkel. Dra fördel av 100% återbetalningspolicy erbjuds av de flesta VPN-leverantörer, från en vecka upp till en hel månad.

Här är fem bra återbetalningsvillkor att dra nytta av:

 • ExpressVPN (30 dagar)
 • NordVPN (30 dagar)
 • Hidemyass (30 dagar utan restriktioner)
 • Privat internetuppkoppling (7 dagar)
 • IPVanish (7 dagar)

Nu säger vi inte att du ska missbruka det här alternativet och fortsätta rotera VPN-leverantörer bara för att spara några få dollar. I stället identifiera de 2-3 leverantörer som du tror kommer att passa bäst och registrera dig varje månad för en av dem. Om du älskar det, bra! Behåll ditt prenumeration (eller uppgradera till en 1-årsplan för en betydande rabatt).

Men om du inte är 100% nöjd med tjänsten kan du kräva din fulla återbetalning (inom den garanterade återbetalningsperioden) och prova nästa VPN på din lista.

Så här fungerar det: 

 1. Välj ett VPN som har 100% återbetalningsgaranti (listas nedan)
 2. Betala i förskott (vi rekommenderar prenumerationen på 1 månad)
 3. Känner till det finstilta (begränsningar av återbetalningspolicyn)
 4. Om du inte vill behålla din prenumeration, begär din återbetalning innan provperioden löper ut.

Rättvis varning… vissa VPN-leverantörer svarar inte på återbetalningsförfrågningar. Dessa skyggare leverantörer är vanligtvis belägna i Östeuropa eller Asien och värderar bedrägeri av kundtjänst av hög kvalitet.

Istället inkluderar vår lista leverantörer som har ett gott rykte för att respektera sin återbetalningspolicy. Bara för att vara säker är det en bra idé att begära din återbetalning flera dagar innan provperioden upphör, i händelse av något problem eller förseningar i behandlingen.

Här är de bästa återbetalning / försök som vi har hittat:

1. ExpressVPN (30 dagar)

ExpressVPN 30 dagars återbetalning

ExpressVPN har en av de bästa återbetalningsvillkoren i hela branschen. Du får 30 dagar att prova deras tjänst riskfri och kräva 100% återbetalning om du inte är helt nöjd.

Deras prissättning är högre än branschgenomsnittet (cirka $ 11 / månad) men det kommer med snabbare hastigheter och en av världens bästa VPN-klientprogramvara.

ExpressVPN är också en av de senaste VPN: n som fortfarande kan komma åt Netflix, även om du kanske måste kontakta support för att aktivera den här funktionen (gratis).

ExpressVPN-återbetalningspolicy och begränsningar:

 1. 100% återbetalning inom 30 dagar
 2. Kräva återbetalning via supportbiljett eller livechatt (bästa / snabbaste alternativet)
 3. Ingen maximal bandbredd eller användningsgräns innan du kräver återbetalning
Börja din rättegång

30 dagars 100% återbetalningspolicy


2. NordVPN (30 dagar)

NordVPN

NordVPN är en VPN-tjänst med noll logg som har sitt huvudkontor i Panama (ett integritetsparadis). De är specialiserade på VPN-användningar med hög sekretess som torrents / p2p och filsharing. De stöder också krypterad chatt, tor-over-vpn och mer.

Bästa egenskapen: NordVPN är en av de senaste VPN: er som fungerar med Netflix, tack vare deras egenutvecklade SmartPlay-teknik. SmartPlay är som ett SmartDNS-nätverk integrerat i deras VPN-programvara, så att du kan avblockera över 100 strömningstjänster från var som helst på jorden.

Återbetalningspolicy: 30 dagar för konton med “god status”

 1. 100% återbetalning inom 30 dagar
 2. E-post support för att kräva återbetalning
 3. Ingen maximal användningsbegränsning, men om du bryter mot deras “användarvillkor” kommer ditt konto troligtvis att anses vara “inte i gott skick” och ingen återbetalning beviljas Men använd NordVPN på ett ansvarsfullt sätt och att få en full återbetalning bör inte vara något problem.
Prova NordVPN

30 dagars 100% återbetalningspolicy


3. Hidemyass (30 dagar, utan begränsningar)

HideMyAss är en populär UK-baserad VPN-leverantör som nyligen förvärvades av AVG-antivirus. De grundades berömd av en tonåring som bodde i hans förälders källare (år sedan) som nu är en miljonär.

En sak som har drivit till sig HMA: s tillväxt under åren är deras 30-dagars återbetalningspolicy, som låter användare pröva sin tjänst riskfri.

Till skillnad från ExpressVPN och NordVPNs återbetalningspolicy kommer dock den här med vissa begränsningar …

Hidemyass återbetalningspolicy och begränsningar:

 1. Återbetalning måste begäras inom 30 dagar efter ditt beställningsdatum
 2. Detta måste vara din första beställning från HMA
 3. Du får inte ha brutit mot användarvillkoren
 4. Använde mindre än 10 GB bandbredd (upp + ner tillsammans)
 5. Mindre än 100 unika VPN-anslutningar

Sammantaget är detta en ganska stor lista över begränsningar. Vi har hört flera klagomål på återbetalningar som nekats av HMA-användare, men i nästan alla fall visade det sig att de hade gått över 10 GB-datorestriktionen eller gjort något för att bryta mot TOS.

Du kan se hela policyn nedan:

Hidemyass återbetalningspolicy

Fullständiga detaljer och begränsningar för Hidemyass VPN: s återbetalningspolicy

Om du gör anspråk på återbetalning från Hidemyass, låt oss veta hur det går. Även om de flesta användare kommer att få bättre service av NordVPN, som erbjuder fler funktioner, och är ännu billigare än HMA med detta erbjudande.

Prova Hidemyass

30 dagars 100% återbetalningspolicy


4. Privat internetåtkomst (7 dagar)

Privat internetuppkoppling är för närvarande vår högst rankade VPN-leverantör, och med goda skäl. Planerna börjar på $ 3,33 / månad och inkluderar obegränsad bandbredd, en bunnsolid VPN-klient och legendarisk integritet.

Men PIA erbjuder fortfarande en 7-dagars 100% återbetalningspolicy, eftersom de vet till och med till detta låga pris som många köpare fortfarande vill ha säkerhet.

Om PIAs återbetalningspolicy:

 1. Krav inom 7 dagar
 2. E-post support för att begära återbetalning
 3. Se till att inkludera ordernummer och din registrerade e-postadress

Det är allt.

Vi kommer att säga att PIA har varit en av de bästa VPN-leverantörerna när det gäller ärligt och rättvist bearbetning av återbetalningar. De använder inte stall-taktik (eller ignorerar användare) som vissa andra VPN: er.

Men oddsen är att du inte vill återbetala ändå. Vi ser en återbetalningsgrad mindre än 4% från våra hänvisade prenumeranter.

Varför välja PIA? De är en av de enda VPN-leverantörerna i världen som har integritetspolicy har testats vid domstol och verifierats (de behåller inga metadata om abonnentens användning / anslutningshistorik).

Och de är en utmärkt VPN för torrenter. Kolla in vår guide för torrentproxyinställningar för mer information.

Börja din rättegång

7 dagars 100% återbetalningspolicy


5. IPVanish (7 dagar)

IPVanish anses allmänt vara den snabbaste VPN-leverantören under $ 10 / månad. Och de är också en av de snabbast växande, med ett nätverk på över 1000 VPN-servrar i mer än 60 länder.

Precis som PIA och NordVPN är IPVanish en “loglös” VPN-leverantör som strävar efter att erbjuda maximal anonymitet till sina användare. De flesta stora VPN-användningar är tillåtna, och IPVanish är ett populärt val p2p / filesharing.

Handledning: Hur man använder IPVanish’s Socks5-proxy för utorrent / bittorrent

Det är också ganska stabilt när det installeras på Kodi-lådor eller a Fire Stick (ja det här är möjligt, så här är).

IPVanishs återbetalningspolicy: 7 dagar, inga begränsningar

Enligt IPVanish: s villkor …

Om du är mindre än 100% nöjd med VPN-tjänsten kommer vi gärna att göra det återbetalning din betalning om återbetalning begärs inom sju (7) dagar från inköpsdatumet …

Den enda varning som är återbetalning är endast tillåten för betalningsmetoder där bearbetning av en avgiftsfri återbetalning är möjlig. Så i princip utesluter detta Bitcoin, men kreditkorts- eller Paypal-betalningar kan återbetalas inga problem.

Prova IPVanish

7 dagars 100% återbetalningspolicy

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map