Com provar (gairebé) qualsevol VPN de forma gratuïta i estalviar $$$ (9+ serveis VPN)

Com provar una VPN gratis


Obtenim tones de comentaris i preguntes com “Hi ha cap VPN gratuït?” o “Com puc provar una VPN abans de comprar-la?”.

Posem-ho bé, a tothom li agraden les coses gratuïtes.

Però no és només això. La majoria de proveïdors de VPN ofereixen una gran descompte si trieu una subscripció a llarg termini. Però qui vol comprometre entre 40 i 100 dòlars per endavant sense intentar realment la VPN?

Aquesta és la guia que esperàveu …

Tenim:

 • VPN amb proves realment gratuïtes (mètode de pagament obligatori)
 • PLUS, més de 10 VPN amb una política de reembossament del 100%

Alguns d’aquests proveïdors us permeten provar el seu servei fins a 30 dies i, després, tornar els diners. En altres paraules, GRATU FREET!

Llest?

De veritat Proves de VPN GRATU .TS

Es tracta de proveïdors que us permetran provar el seu servei de franc i no requereixen cap pagament anticipat. Normalment se li demanarà que proporcioneu la vostra adreça de correu electrònic i el servei tingui uns límits determinats.

Podeu estar limitat per:

 • Temps: Quant dura la prova gratuïta (generalment 1-3 dies)
 • Velocitat: Les VPN gratuïtes solen ser en servidors multitudinaris (lents)
 • Transferència: Només podreu transferir dades de x “GB” per dia o mes
 • Servidors: Algunes VPN només permeten als usuaris de prova gratuïta connectar-se a servidors específics d’ubicacions, de manera que no reduïu la xarxa pels clients que paguen. Els podeu culpar?

Aquí teniu les millors proves gratuïtes que hem trobat …

Hide.me VPN – Gratuït SENSE (amb restriccions)

Opció VPN gratuïta Hideme

Amagar.me és un servei VPN popular “anònim”, cosa que significa que no guarden cap registre. Originalment eren famosos per la publicitat al lloc web de Kickass Torrents, però el seu servei és popular entre més que només compartidors de fitxers..

Tenen un pla realment gratuït, que us proporciona 2 GB de transferència al mes, sense cap mètode de pagament ni targeta de crèdit. Això és excel·lent per provar el seu programari per veure com t’agrada, o si només necessites una VPN per desbloquejar llocs web de tant en tant..

La lletra fina …

Si bé Hide.me és gratuït, no és il·limitat. Només teniu permís de transferir 2 GB per mes per compte i, a continuació, estareu bloquejats fins al mes que ve.

És l’amplada de banda de “millor esforç” (és a dir, és més lent que els plans pagats).

També teniu restricció a quins servidors podeu accedir i quins protocols VPN podeu utilitzar. Els usuaris gratuïts només tenen la possibilitat de triar PPTP, L2TP o SSTP.

I només podeu connectar 1 dispositiu alhora.

Però bé … és GRATU .T!

Restriccions d’amaga.me en el pla de VPN gratuïta

Planifiqueu les “restriccions”


VPN de Cyberghost: gratuït per sempre (amb restriccions)

VPN de Cyberghost

Cyberghost és un proveïdor VPN de Romania famós per dues coses: el seu pla de sempre, i la seva política de “sense registres”.

Cyberghost ofereix tant plans gratuïts com de pagament, però la nostra experiència és que l’opció “gratuïta” és molt més popular en general, almenys quan els usuaris es registren per primera vegada. Però, amb el pas del temps, moltes persones s’actualitzaran als seus plans de pagament per obtenir més funcions, sense addicions i velocitats més ràpides.

La lletra fina …

Si bé el seu pla gratuït és tècnicament il limitat (no hi ha cap cas de dades i no caduca) encara hi ha restriccions.

 1. Els anuncis s’injecten a la vostra experiència de navegació
 2. La velocitat és aproximadament del 20% dels usuaris pagats
 3. No hi ha cap aplicació mòbil
 4. Només 1 dispositiu connectat
 5. Ubicacions limitades del servidor
 6. Sense torrents / p2p

Veredicte: Cyberghost és una elecció fàcil fàcil per a persones que necessiten sovint la seguretat VPN, o la velocitat no importa gaire.

Si busqueu un pla pro / pagat, obtindreu molt més valor d’aquests proveïdors barats.


VPN de Cactus (24 hores, il·limitat)

Prova gratuïta VPN de Cactus

Proveu Cactus VPN de forma gratuïta durant 24 hores

VPN de Cactus et permetran provar el seu servei de VPN durant un dia complet (24 hores) i ni tan sols demanaran una targeta de crèdit. Aquesta prova us ofereix un accés complet a la seva xarxa, sense restriccions d’ús ni de velocitat.

La lletra petita: El vostre compte gratuït caduca al cap de 24 hores. A més d’això, no hi ha restriccions.


VPN de navegació invisible (24 hores, il·limitada)

judici gratuït ibvpn

ibVPN és un altre proveïdor de VPN de Romania. Ofereixen plans de pagament a partir de 3,08 dòlars / mes i el converteixen en un dels proveïdors de VPN de qualitat més assequibles del món.

Admeten tots els usos principals de VPN, com ara streaming, Skype, Kodi i arxiu de fitxers. I ofereixen un veritablement il·limitat Prova gratuïta VPN 24 hores. Aquesta és la seva oferta anterior de prova de 6 hores.

Llegiu: revisió, anàlisi i velocitat de proves ibVPN

Impressió fina: Obteniu un accés il·limitat de 24 hores al seu pla de VPN total, inclòs l’amplada de banda il·limitada, el torrenting sense restriccions. També inclou ibDNS, la seva pròpia tecnologia SmartDNS personalitzada, dissenyada per desbloquejar llocs de streaming populars a tot el món.

Prova gratuïta per a bricolatge (utilitzant una oferta de reembossament del 100%)

Les “proves gratuïtes” limitades són una opció decent, però no hauríeu de triar entre funcions limitades o una restricció de temps de 24 hores. Però no ho heu de fer.

Hi ha diverses VPN que podeu provar fins a 30 dies de forma gratuïta!

Com?

Senzill. Aprofiteu la Polítiques de reemborsament del 100% ofertes per la majoria de proveïdors de VPN, que van des d’una setmana fins a un mes complet.

A continuació, es mostren cinc polítiques de reembossament excel·lents per aprofitar:

 • ExpressVPN (30 dies)
 • NordVPN (30 dies)
 • Hidemyass (30 dies sense restriccions)
 • Accés a Internet privat (7 dies)
 • IPVanish (7 dies)

Ara no estem dient que hauries de maltractar aquesta opció i mantenir els proveïdors de VPN rotatius només per estalviar uns quants diners En comptes d’això, identifiqueu els 2-3 proveïdors que creieu que seran els més adequats i cada mes inscriviu-vos en un. Si t’encanta, genial! Conserveu la vostra subscripció (o feu una actualització a un pla d’any per obtenir un descompte substancial).

Però si no us emociona el 100% amb el servei, reclameu el reemborsament complet (dins del període garantit de reemborsament) i proveu la següent VPN de la vostra llista.

Aquí teniu un funcionament: 

 1. Trieu una VPN que tingui una garantia de reemborsament del 100% (a la llista següent)
 2. Pagar anticipadament (recomanem la subscripció d’un mes)
 3. Conegui la lletra petita (restriccions de la política de reembossament)
 4. Si no voleu mantenir la vostra subscripció, sol·liciteu el reemborsament abans que acabi el període de prova.

Avís just… alguns proveïdors de VPN no tenen resposta a les sol·licituds de reembossament. Aquests proveïdors més ombrívols es troben generalment a l’est d’Europa o Àsia i valoren l’engany d’un servei al client de qualitat.

En canvi, la nostra llista inclou proveïdors que tenen una bona reputació de complir amb la seva política de reemborsament. Només per estar segurs, és convenient sol·licitar el reemborsament diversos dies abans que s’acabi el període de prova, en cas que hi hagi problemes o retards de processament..

Aquests són els millors reemborsaments / proves que hem trobat:

1. ExpressVPN (30 dies)

Devolució ExpressVPN de 30 dies

ExpressVPN té una de les millors polítiques de reembossament de tota la indústria. Tindreu 30 dies per provar el seu servei lliure de risc i reclameu un reemborsament del 100% si no esteu totalment satisfets.

Els seus preus són superiors a la mitjana de la indústria (al voltant d’11 dòlars / mes), però s’aconsegueix amb velocitats més ràpides i un dels millors programes de client VPN del món.

ExpressVPN és també un dels últims VPN que encara és capaç d’accedir a Netflix, tot i que potser haureu de contactar amb l’assistència per habilitar aquesta funció (gratuïta).

Política de restitució i restitució de ExpressVPN:

 1. Devolució del 100% en un termini de 30 dies
 2. Reemborsament de reclamacions mitjançant una entrada de suport o xat en directe (la millor opció / ràpida)
 3. No hi ha límit de banda o límit d’ús màxim abans de reclamar el reembossament
Comenceu el vostre judici

Política de reemborsament del 100% al 30%


2. NordVPN (30 dies)

NordVPN

NordVPN és un servei VPN amb registre zero amb seu a Panamà (un refugi de privadesa). S’especialitzen en usos VPN d’alta privacitat com torrents / p2p i arxiu de fitxers. També admeten xat xifrat, tor-over-vpn i molt més.

Millor característica: NordVPN és un dels últims VPN que funciona amb Netflix, gràcies a la seva propietat SmartPlay Technology. SmartPlay és com una xarxa SmartDNS integrada al seu programari VPN, que permet desbloquejar més de 100 serveis de reproducció des de qualsevol lloc del planeta.

Política de devolució: 30 dies per a comptes en “bon estat”

 1. Devolució del 100% en un termini de 30 dies
 2. Assistència per correu electrònic per reclamar el reembossament
 3. No hi ha cap restricció d’ús màxima, tot i que si incompliu els seus “Termes i condicions”, es considerarà que el vostre compte “no està en bon estat” i no es farà un reemborsament. Però utilitzar NordVPN de forma responsable i obtenir un reemborsament complet no hauria de ser cap problema.
Prova NordVPN

Política de reemborsament del 100% al 30%


3. Hidemyass (30 dies, p / restriccions)

HideMyAss és un popular proveïdor de VPN basat en el Regne Unit que recentment ha estat adquirit per antivirus AVG. Van ser fundats cèlebrement per un adolescent que vivia al soterrani del seu progenitor (anys enrere), que ara és un milionari.

Una de les coses que ha impulsat el creixement de HMA al llarg dels anys és la seva política de reemborsament de 30 dies, que permet als usuaris provar el seu servei lliure de risc.

A diferència de la política de reemborsament de ExpressVPN i NordVPN, aquesta té algunes restriccions …

Política de restitució de Hidemyass i restriccions:

 1. El reemborsament s’ha de sol·licitar dins dels 30 dies posteriors a la data de la comanda
 2. Aquesta ha de ser la vostra primera comanda de HMA
 3. No heu d’haver infringit les Condicions del servei
 4. S’utilitzen menys de 10 GB d’ample de banda (amunt i avall combinat)
 5. Menys de 100 connexions VPN úniques

En general, aquesta és una llista bastant gran de restriccions. Hem sentit diverses queixes sobre les devolucions que els usuaris de HMA rebutjaven, tot i que en gairebé totes les ocasions ha resultat que han superat la restricció de dades de 10 GB o han fet alguna cosa per violar el TOS..

Podeu veure tota la seva política a continuació:

Política de devolució d’Hidemyass

Detalls complets i restriccions de la política de reemborsament de devolució de les VPN de Hidemyass

Si sol·liciteu un reembossament de Hidemyass, aviseu-nos com va Tot i que la majoria d’usuaris tindran un millor servei per NordVPN, que ofereix més funcions i és fins i tot més barat que HMA amb aquesta oferta..

Proveu Hidemyass

Política de reemborsament del 100% al 30%


4. Accés a Internet privat (7 dies)

Accés a Internet privat Actualment és el nostre proveïdor VPN de primer nivell i amb una bona raó. Els plans comencen a partir de 3,33 dòlars / mes i inclouen un ample de banda il·limitat, un client VPN sòlid i una privacitat llegendària..

Però PIA encara ofereix una política de reemborsament del 100% de 7 dies, ja que saben que fins i tot a aquest preu baix molts compradors encara volen tranquil·litzar.

Quant a la política de reemborsament de PIA:

 1. Reclamació en un termini de 7 dies
 2. Assistència per correu electrònic per sol·licitar el reembossament
 3. Assegureu-vos d’incloure el número de comanda i la vostra adreça de correu electrònic registrada

Això és.

Diríem que PIA ha estat un dels millors proveïdors de VPN a l’hora de processar de forma honesta i justa les devolucions. No utilitzen tàctiques de paraula (o no es desglossen els usuaris) com altres VPN.

Però és probable que, de tota manera, no voldreu cap reemborsament. Veiem una taxa de reemborsament inferior al 4% per part dels nostres subscriptors.

Per què escollir PIA? Són un dels únics proveïdors de VPN del món que han verificat la política de privadesa al jutjat i verificat (no conserven metadades sobre l’ús o l’historial de la connexió de subscriptors).

I són una VPN excel·lent per als torrents. Consulteu la nostra guia de configuració del servidor intermediari torrent per obtenir més detalls.

Comenceu el vostre judici

Política de reemborsament del 100% al 7 dies


5. IPVanish (7 dies)

IPVanish Es considera àmpliament com el proveïdor VPN més ràpid de menys de 10 dòlars al mes. I també són un dels que més creixen, amb una xarxa de més de 1000 servidors VPN en més de 60 països.

Igual que PIA i NordVPN, IPVanish és un proveïdor de VPN “sense registre”, que busca oferir el màxim anonimat als seus usuaris. La majoria dels usos principals de VPN estan permesos i IPVanish és una elecció popular p2p / fileharing.

Tutorial: Com utilitzar el servidor intermediari Socks5 d’IPVanish per a utorrent / bittorrent

També és bastant estable quan s’instal·la Caixes de Kodi o a Stick de foc (sí, això és possible, aquí és com).

Política de reemborsament d’IPVanish: 7 dies, sense restriccions

Segons els termes i condicions d’IPVanish …

Si estàs menys del 100% satisfet amb el servei VPN, ho farem amb molt de gust devolució el pagament si el devolució Es demana en un termini de set (7) dies des de la data de la compra …

L’única advertència que es produeix és que es reembossin només es permeten els mètodes de pagament quan es pugui processar un reemborsament gratuït. Per tant, bàsicament això descarta Bitcoin, però els pagaments amb targeta de crèdit o Paypal es poden retornar sense cap problema.

Proveu IPVanish

Política de reemborsament del 100% al 7 dies

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map