Is Avast VPN goed voor torrenting in 2019? Laten we uitzoeken! | VPN-koffie


Wanneer je probeert uit te zoeken hoe je Avast kunt gebruiken voor torrenting, laat dit zien dat er grote veranderingen plaatsvinden in de online wereld. Vroeger, toen internet nog jong was, was een antivirussoftwareprogramma (AV-software) alles wat u nodig had om uw computer te beschermen tegen vervelende virussen.

Avast is, zoals u waarschijnlijk heeft gerealiseerd, een bekend merk antivirussoftware. De kans is groot dat u zich al abonneert op Avast-antivirus om uw computer te beschermen. Maar het feit dat het bedrijf vijf jaar geleden Avast Secureline VPN P2P lanceerde, is een subtiele hint dat het hebben van een stuk antivirussoftware niet genoeg is, vooral voor torrenting.

In dit artikel behandelen we het volgende:

Waarom is antivirussoftware niet genoeg??

Torrenting is ontwikkeld toen het internet op schildpad tempo was. Ondanks het gemak dat het biedt om grote bestanden in uw eigen tempo te delen en te downloaden, is het een riskante onderneming. Als je de helft van je bestanden hebt gewist nadat je een schijnbaar ‘legitiem’ installatieprogramma hebt gestart, weet je waar we het over hebben.

Maar virussen zijn niet de enige zorg voor moderne torrent-gebruikers. Sommige bestanden die worden gedeeld door de torrent-gemeenschap, zijn auteursrechtelijk beschermd. Hoewel we inbreuk op het auteursrecht niet goedkeuren, kun je soms onbewust in het proces verstrikt raken.

Privacy is de grootste mythe geworden op het moderne internet. Al uw torrent-activiteiten kunnen worden gecontroleerd door uw internetprovider, overheid en andere handhavingsinstanties. En het gebruik van een torrenting-softwareprogramma vergroot alleen uw kwetsbaarheid.

Is het je opgevallen dat het IP-adres van elke gebruiker wordt vermeld in de torrent-software wanneer je een torrent deelt of downloadt? Die IP-adressen onthullen uw identiteit op het torrentplatform. Als er hackers op de loer liggen tussen onschuldige gebruikers, hebben ze een velddag met de onbeschermde IP-adressen.

Zelfs als u tijdens torrenting aan aanvallen ontsnapt, kunnen sommige internetproviders uw internetsnelheid vertragen. Torrenting-software zoals BitTorrent en uTorrent staan ​​erom bekend een enorme bandbreedte in beslag te nemen. Dit irriteert ISP’s vaak en ze beperken je.

Voer de VPN of Virtual Private Network in. De VPN is een technologie die een veilige internetverbinding voor uw apparaten tot stand brengt door codering te gebruiken en het IP-adres te camoufleren. Het stuurt de informatie over een netwerk van VPN-servers voordat het verbinding maakt met internet.

In een oogwenk sta je niet langer onder de waakzame ogen van anderen wanneer je een torrent downloadt. Zelfs als de gegevens van uw apparaat worden onderschept, zijn ze onverstaanbaar vanwege de zeer ondoordringbare codering. Als gevolg hiervan wordt uw snelheid niet beperkt door de internetprovider of loopt u het risico verstrikt te raken in rechtszaken.

Natuurlijk ondersteunen niet alle VPN’s torrent-activiteiten. Het zijn ook geen geweldige opties voor torrenting. Een VPN moet aan deze criteria voldoen om in aanmerking te komen voor torrenting:

 • Beleid zonder logboeken.
 • Geen DNS-lekproblemen.
 • Snelle verbindingssnelheid.
 • P2P / Torrent-ondersteuning.

Avast VPN is er echter een die het proberen waard is, omdat het voldoet aan de fundamentele vereisten. Maar is Avast VPN de beste optie waarop u zich kunt abonneren? Lees verder en we gaan dieper in op torrenting met VPN, vooral met Avast VPN.

IS Avast VPN goed voor torrenting?

Avast Secureline P2P VPN of in de volksmond bekend als Avast VPN werd in 2014 gelanceerd door een bedrijf dat zich sinds 1988 bezighoudt met antivirus. Het kan worden gedownload op populaire besturingsplatforms zoals Windows, MAC, Android en iOS. Maximaal vijf verschillende apparaten mogen verbinding maken met Avast VPN vanuit één account.

Maar hier zijn de redenen waarom we vinden dat u Avast VPN moet proberen.

1. Geen logboeken

Voor torrent-activiteiten wil je ervoor zorgen dat je privacy ten koste van alles wordt beschermd. Avast VPN heeft een niet-logboekbeleid dat ervoor zorgt dat er geen informatie die de gebruikers identificeert, wordt opgeslagen in de database. Het slaat echter wel verbindingslogboeken op, zoals bandbreedtegebruik en sessieduur voor diagnostische doeleinden.

2. Uiterst veilige verbindingen

Als een VPN-aanbod van een gerenommeerd antivirussoftwarebedrijf, zult u merken dat Avast VPN militaire standaard AES-256-codering biedt. In combinatie met OpenVPN- of IPSec-protocollen is uw verbinding ondoordringbaar voor hackers of nieuwsgierige internetproviders. Avast VPN is ook vrij van DNS-lekken, een privacyprobleem dat uw IP-adres kan blootleggen.

3. Indrukwekkende verbindingssnelheid

Ondanks alle hype van het gebruik van VPN’s voor torrenting, is snelheid een vaak onderschatte factor. Een langzame verbinding betekent dat het aanzienlijk langer duurt om torrent. De serversnelheden van Avast VPN zijn ongelooflijk snel, waardoor de VPN ideaal is voor torrent-activiteiten.

4. Toegewijde servers voor torrenting

In plaats van elke server uit te proberen om erachter te komen welke werkt voor torrenting, heeft Avast VPN de servers vermeld die voor dergelijke doeleinden zijn bedoeld. Je zult merken dat verbinding maken met een van deze 8 locaties toegang geeft tot torrenting.

 • Praag, Tsjechië
 • Frankfurt, Duitsland
 • Amsterdam, Nederland
 • New York City, New York
 • Miami, Florida
 • Seattle, Washington
 • Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Parijs, Frankrijk

5. Telefonische ondersteuning

Bij de meeste VPN’s krijg je geen telefonische ondersteuning. We konden het ons zelfs niet herinneren. Avast VPN heeft een speciale hotline die u kunt bereiken en hulp kunt krijgen als u niet zo dol bent op het gebruik van het ticketsysteem.

Avast Secureline VPN gebruiken voor torrenting

Avast heeft verschillende tariefplannen, afhankelijk van het platform dat is geïnstalleerd. Ze worden ondersteund door een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantiebeleid. Maar wat nog intrigerend is, is dat u voor al zijn plannen kunt genieten van een gratis proefperiode van 7 dagen.

Als u Avast VPN voor p2p (torrenting) wilt uitproberen, kunt u dit met een gerust hart doen door deze stappen te volgen.

1. Ga naar de Avast-startpagina en klik op Voor Home → PC → SecureLine VPN. Of laad Avast VPN via deze link.

avast secureline vpn

2. Klik op de Download voor pc knop. (We gebruiken Avast VPN voor p2p / torrenting op een pc).

download avast secureline vpn

3. Installeer Avast VPN op uw pc.

installeer avast vpn

4. Start Avast Secureline VPN P2P zodra de installatie is voltooid. Klik op de “UIT” knop.

start avast secureline vpn

5. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd het licentieplan te selecteren. Kiezen Start een proefperiode van 7 dagen.

avast vpn gratis proefversie

6. Klik op Begin zodra de proeflicentie is geactiveerd.

aan de slag met avast vpn

7. Klik in het Avast SecureLine VPN-dashboard op Verander de locatie onder aan het scherm. Kies een locatie die is gemarkeerd met P2P. In ons geval hebben we voor Nederland gekozen.

locatie wijzigen avast vpn in p2p-modus

8. Wacht tot de Avast SecureLine een verbinding tot stand heeft gebracht. Je krijgt het volgende scherm als je succesvol bent verbonden.

verbinding maken avast vpn

9. Zodra u bent verbonden met een P2P-vriendelijke server met Avast VPN, kunt u uw torrent-client starten en beginnen met het delen van bestanden.

Staat Avast VPN Torrenting toe?

Eerlijk gezegd grenst Avast VPN aan de hoge kant als het gaat om de abonnementsprijzen. Aangezien de proefperiode slechts 7 dagen duurt, moet u beslissen of u bij Avast SecureLine for Torrenting blijft of kiest voor een van onze aanbevolen VPN’s voor torrenting.

Om uw beslissing gemakkelijker te maken, hebben we Avast VPN tegen deze zeer populaire VPN’s geplaatst, dus bekijk hoe het in verschillende aspecten is gegaan.

1. Servernetwerk

Avast VPN heeft in totaal slechts 55 servers verspreid over 34 landen. Dit is een relatief laag aantal wat VPN’s betreft. NordVPN, misschien wel de meest populaire VPN, beschikt over meer dan 5.000 servers in 60 landen, terwijl ExpressVPN, bekend om zijn indrukwekkende snelheid, meer dan 3.000 servers heeft verspreid over 94 landen.

2. Beveiliging

Avast VPN is ontwikkeld door een gerenommeerd antivirusbedrijf en maakt gebruik van zeer veilige codering in de vorm van AES-256. Het verzendt gegevens met het OpenVPN- of IPSec-protocol, wat de norm is van VPN’s. Het is veilig om te zeggen dat de beveiliging van Avast VPN wedijverde met andere top-VPN’s zoals TorGuard en Private Internet Access, die we aanbevelen voor torrenting.

3. Netflix-ondersteuning

Netflix-fans zullen teleurgesteld zijn over het feit dat Avast Secureline geen ondersteuning biedt voor de populaire videostreamingservice. Als je een VPN nodig hebt die zowel voor torrenting als Netflix werkt, waar je ook bent, zijn NordVPN, Surfshark en ExpressVPN geweldige opties.

4. Bevoegdheid

Hoewel Avast VPN een niet-logboekbeleid heeft, kan het feit dat het in Tsjechië is gevestigd sommige gebruikers irriteren. Tsjechië staat erom bekend bevriend te zijn met het Five-Eyes-land, waar inlichtingen worden gedeeld tussen regeringen. Als dit je stoort, kies dan voor VPN’s zoals NordVPN of ExpressVPN, die zijn gevestigd in landen die geen VPN’s nodig hebben om gegevens te delen.

5. Snelheid

Avast Secureline (voor Torrent) heeft een indrukwekkende snelheid die vergelijkbaar is met enkele van de beste VPN’s, zoals NordVPN, Private Internet Access en ExpressVPN. Het is cruciaal om een ​​redelijk snelle verbinding te hebben om te genieten van torrenting via een VPN.

Het is duidelijk dat Avast VPN zichzelf staande houdt als het gaat om torrenting. Maar als u rekening houdt met de prijsfactor, wilt u misschien een kijkje nemen in onze lijst met top-VPN’s voor torrenting.

Overzicht

Als je nog steeds vasthoudt aan goede oude antivirussoftware om je computer te beschermen bij het downloaden van torrents, ben je zeer kwetsbaar voor cyberaanvallen en andere juridische complicaties. Het installeren van een VPN is de sleutel om veilig te blijven op internet tijdens torrenting.

De introductie van Avast Secureline VPN voor P2P / Torrenting geeft aan dat een groot antivirussoftwarebedrijf erkent dat moderne bedreigingen beter worden tegengegaan door anonimiteit en versleuteling.

Avast VPN is ontworpen met het oog op de torrenting-gemeenschap met speciale P2P-servers. Met lovenswaardige verbindingssnelheid en encryptie van militaire kwaliteit worden torrent-gebruikers beschermd tegen hackers en nieuwsgierige blikken van autoriteiten.

Hoewel Avast VPN een fatsoenlijke VPN is voor torrenting, kan het feit dat het in Tsjechië is gevestigd voor sommige gebruikers zorgen baren. Het is ook niet de beste VPN om te hebben als je een krap budget hebt.

Ongeacht of je vasthoudt aan Avast VPN of kiest voor onze aanbevolen VPN’s voor torrenting, je mag geen roekeloze risico’s nemen door torrenting zonder een.
Meld u aan bij de Avast Secureline of bekijk deze top-VPN’s nu voor torrenting.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map