Hoe u een gratis proefversie van Hotspot Shield kunt claimen VPN-koffie


Als u zich geïrriteerd voelt wanneer iemand over uw schouder tuurt om uw e-mail te lezen, moet u zich zorgen maken dat honderden hackers het woord voor woord mogelijk nauwkeurig onderzoeken terwijl u op de verzendknop drukt. Internet is alleen zo veilig als u denkt dat het is.

Met datalekken in datacenters en nieuws over slachtoffers van online hacking die de krantenkoppen halen, loont het om voorzichtig te zijn wanneer u op internet bent. Tegenwoordig komt internetbeveiliging in de vorm van een VPN of een virtueel particulier netwerk.

Een VPN houdt u uit de buurt van de waakzame ogen van hackers door elk stukje gegevens dat wordt uitgewisseld tussen het apparaat en internet te versleutelen. Het zorgt ook voor uw privacy door het IP-adres van de virtuele servers in verschillende landen te gebruiken in plaats van het apparaat.

Door de toenemende bezorgdheid over internetbeveiliging of liever het gebrek daaraan, hebben honderden VPN-serviceproviders hun diensten gelanceerd. Tegenwoordig heb je keuze te over als het gaat om het verkrijgen van een VPN, en dat introduceert op zichzelf een ander probleem.

Natuurlijk kunt u profiteren van de gratis abonnementen die sommige VPN’s bieden, maar ze hebben vaak beperkte functies en bieden u niet de diepgaande ervaring van betaalde abonnees. Een dergelijke VPN heeft onze aandacht getrokken en het is niemand minder dan Hotspot Shield.

Een premiumservice uitproberen is het beste wat u kunt doen voordat u zich financieel verbindt aan een VPN.

We zijn erin geslaagd de premiumversie van Hotspot Shield gratis uit te proberen en we zullen je in dit artikel begeleiden bij de stappen om dat te doen.

Inhoudsopgave:

Waarom Hotspot Shield VPN?

Met het enorme aantal VPN’s die strijden om aandacht, is Hotspot Shield een van de weinige die opvalt. Om te beginnen heeft het een enorme gebruikersbasis die de grens van 650 miljoen overschrijdt en is het sinds 2005 operationeel.

Hotspot Shield beschikt over een gestroomlijnde VPN-clientsoftware, die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. De fundamentele waarde van een VPN is natuurlijk de inherente beveiliging en Hotspot Shield is uitgerust met een eigen VPN-protocol dat zowel beveiliging als prestaties biedt.

U kunt redelijk snelle verbindingssnelheden verwachten wanneer u met Hotspot Shield bent verbonden met de vele servers. Dit is een vereiste voor zowel torrenting als het streamen van content van Netflix, die beide worden ondersteund door Hotspot Shield. Je kunt ook een groot aantal servers verwachten die Netflix ondersteunen.

Uw privacy is gegarandeerd omdat Hotspot Shield meer dan 2500 servers in 25 landen heeft. Hotspot Shield ondersteunt ook apparaten die werken op populaire platforms, waaronder Windows, Mac, iOS en Android. Je kunt ook maximaal 5 apparaten verbinden met de VPN op één account.

Hoewel Hotspot Shield in Californië is gevestigd, heeft het een strikt beleid om niet te loggen en uit de geschiedenis is gebleken dat het nooit gebruikersgegevens bij de autoriteiten heeft ingediend.

Klantenservice speelt natuurlijk een cruciale rol bij het garanderen van een aangename ervaring met een VPN, en Hotspot Shield stelt niet teleur. Als u problemen ondervindt met de service, kunt u contact opnemen met de klantenservice via een 24/7 livechat of het conventionele contactformulier.

Waarom gratis de Premium-versie van Hotspot Shield uitproberen?

Zoals de meeste VPN’s, moet je een betalende abonnee zijn om van de onbeperkte functies van Hotspot Shield te kunnen genieten. Hoewel het een GRATIS modus heeft, mag u geen beslissing nemen om u uitsluitend op basis daarvan te abonneren. Dat komt omdat de gratis versie van Hotspot Shield een zeer beperkte ervaring biedt.

In de GRATIS modus van Hotspot Shield heb je alleen toegang tot één virtuele locatie in de VS. U heeft ook reclamebanners die uw browse-ervaring onderbreken. Het kan vervelend zijn wanneer u in welke vorm dan ook probeert weg te blijven van advertenties.

Gebruikers van de GRATIS modus zijn ook beperkt tot 500 MB downloadcapaciteit per dag, wat inhoudt dat ze niet van Netflix kunnen genieten. Je hebt ook niet het voorrecht van de live chat en e-mailondersteuning als je de niet-premium versie gebruikt.

Om eerlijk te zijn, raden we u ten zeerste af om uw oordeel te baseren op de gratis modus van Hotspot Shield, aangezien de ervaring zeer beperkt is.

In plaats daarvan wil je je aanmelden voor het Hotspot Shield premium-account en de VPN onbeperkt uitproberen. En als je je zorgen maakt over het afscheid nemen van zuurverdiende gelden voordat je een oordeel velt, hebben we je gedekt, of in ieder geval doet Hotspot Shield dat.

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt, krijg je een 45-dagen 100% geld-terug-dekking op alle premium-abonnementen van Hotspot Shield. U krijgt volledige toegang tot al zijn servers op 29 locaties, onbeperkte gegevensbandbreedte en live chat-klantenondersteuning.

Met een premium account kun je ook 5 verschillende apparaten uitproberen met de VPN. Natuurlijk wordt uw browse-ervaring niet onderbroken door advertenties, in tegenstelling tot in de gratis modus.

Als u tevreden bent met Hotspot Shield, kunt u na de proefperiode van 45 dagen doorgaan met het premiumplan; anders kunt u een terugbetaling aanvragen bij de behulpzame klantenondersteuning.

Hoe u de gratis proefversie van Hotspot Shield kunt activeren

Zoals beloofd, zullen we je begeleiden bij het claimen van je gratis Hotspot Shield-proefperiode door gebruik te maken van het 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantiebeleid. Dat is ruim de tijd om alle functies te bekijken en te beslissen of dit de juiste VPN voor jou is.

Volg deze stapsgewijze handleiding en u krijgt binnen de kortste keren volledige bescherming van Hotspot Shield.
1. Open de Hotspot Shield-startpagina in uw browser en klik op Prijzen op het bovenste menu.

hotspot-schildprijzen

2. Kies op de prijspagina een van de abonnementen. Ze worden allemaal beschermd door het 45 dagen geld-terug-garantiebeleid.

hotspot-schild kies plan

3. Voer uw geldige in e-mail adres om door te gaan.

meld u aan bij het hotspot-schild

4. Kies uw voorkeur betaalmethode via creditcard, Paypal of andere ondersteunde methoden.

selecteer betalingsmethode hotspot shield

5. Je ontvangt een e-mail met de link om je Hotspot Shield premium-account te activeren. Volg de instructies om activeren jouw rekening.

activeer hotspot shield-account

6. Nadat je je account hebt geactiveerd, heb je toegang tot je Hotspot Shield-dashboard. Downloaden de VPN voor het besturingssysteem van uw apparaat. In dit geval downloaden we Hotspot Shield voor Windows.

https://vpncoffee.com/get/hotspotshield

7. Installeer Hotspot Shield op Windows zodra het downloaden is voltooid. Start na installatie de VPN en voer uw inloggegevens in. Je hebt nu onbeperkt toegang tot Hotspot Shield premium.

hotspot-schild premium

Hoe u uw 45-dagen 100% geld-terug-garantie claimt bij Hotspot Shield

Als u tevreden bent met Hotspot Shield, kunt u het abonnement voortzetten. Anders kunt u binnen 45 dagen na uw aanmeldingsdatum een ​​volledige terugbetaling aanvragen.

Dankzij de responsieve klantenservice is het gemakkelijk om een ​​terugbetaling van Hotspot Shield te krijgen. U kunt een terugbetaling aanvragen in de livechat of een officieel verzoek sturen naar de klantenondersteuning.

In dit artikel begeleiden we je bij het starten van een teruggaveproces op het ondersteuningsformulier.
1. Open de homepage van Hotspot Shield en klik op Ondersteuning op het bovenste menu.

hotspot-schildondersteuning

2. Klik op de ondersteuningspagina op Contact opnemen met ondersteuning aan de rechterkant.

neem contact op met ondersteuning voor hotspotschild

3. U wordt naar een aanvraagformulier gestuurd. Selecteer ‘Aankoopgerelateerd‘In de vervolgkeuzelijst.

aanvraagformulier formulier hotspot shield

4. Er wordt een gedetailleerd aanmeldingsformulier geladen. Voer uw e-mailadres in en vul de beschrijving in waarin u aangeeft dat u uw abonnement wilt annuleren en een terugbetaling wilt aanvragen. Klik Verzenden.

dien een hotspot-schild voor restitutieverzoeken in

5. U krijgt binnen 24 uur een antwoord van de klantenondersteuning van Hotspot Shield. Bevestig dat u het premium-abonnement opzegt en vraag om terugbetaling.

Zodra dat is gebeurd, wordt uw abonnement opgezegd en krijgt u de terugbetaling.

Overzicht

Of je nu probeert veilig te blijven op internet of je favoriete programma op Netflix wilt zien terwijl je in het buitenland bent, het krijgen van een VPN helpt. Hotspot Shield is een van de best beoordeelde VPN’s die je zou moeten proberen.

Hoewel Hotspot Shield een gratis modus biedt, is het vrij beperkt in functies en zal het geen geweldige manier zijn om de volledige mogelijkheden van de VPN te testen en of het aan uw vereisten voldoet. De beste manier om Hotspot Shield te bekijken, is door u aan te melden bij een van de premium-abonnementen en onbeperkt toegang te krijgen.

Voordat u zich bij de 650 miljoen betaalde abonnees voegt, moet u alle functies zonder risico proberen. We hebben u laten zien hoe u eenvoudig uw gratis proefversie van Hotspot Shield kunt claimen en wordt beschermd door de geld-terug-garantie van 45 dagen.

Als je niet denkt dat Hotspot Shield geschikt voor je is of als je andere VPN’s wilt bekijken, kun je een volledige terugbetaling aanvragen en deze wordt in korte tijd verwerkt. Als je echter blij bent met HotSpot Shield, kun je ervoor kiezen om door te gaan met het abonnement. Met absoluut nul risico’s en de belofte van een volledige terugbetaling, moet u zich nu aanmelden voor een gratis proefaccount.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map