Beste Anime Torrent-sites [2020] | VPN-koffie


Als je een anime-fan bent, weet je dat het een zonde is om de laatste aflevering van je favoriete serie niet in te halen. Maar niet alle anime hebben de reguliere streamingdiensten gehaald. Om je dagelijkse dosis anime te krijgen, moet je je wenden tot de torrent-sites die vaak worden bezocht door anime-fans.

Voordat we onze favoriete lijst met de beste anime-torrent-sites onthullen, laten we dieper ingaan op waar de hype over anime over gaat.

De kans is groot dat je geboeid bent door de kale, regelmatig ogende Saitama in het populaire One-Punch Man op Hulu. En je vraagt ​​je af of er meer anime met een vergelijkbaar thema is om je honger te stillen.

Nou, die zijn er.

De vraag die een antwoord oproept is: hoe stream je anime op je apparaten? En, waar kom je erachter welke anime bestaat en het populairst is onder fans? Lees verder en we zullen al uw vragen beantwoorden.

Wat is anime en waarom is het zo’n rage??

Anime is een term die is bedacht voor de tekenfilms van Japanse studio’s. Ze worden vaak beïnvloed door stripboeken of manga en maken al tientallen jaren deel uit van de Japanse cultuur. Japanse anime is gebouwd op briljant geschreven verhaallijnen en krijgt vaak aanzienlijke wereldwijde navolging.

De populariteit van anime in westerse landen is terug te voeren tot de vroege jaren 2000 toen Amerikanen een grote interesse begonnen te ontwikkelen in de unieke geanimeerde personages en verhaallijnen. Sommige anime, zoals Aanval op Titan, hebben enorme fanbases in de VS. In feite probeert Hollywood naar verluidt een verfilming van deze populaire serie.

Als je merkt dat je verslaafd bent aan anime, ben je niet de enige. Jaarlijks verdringen tienduizenden fans over de hele wereld zich aan congressen die worden georganiseerd om de anime-cultuur te vieren. Om de een of andere reden heeft anime een magische aantrekkingskracht op geslachten, leeftijden en nationaliteiten. Het maakt niet uit wie of waar je bent – de juiste anime berooft je van alle gevoel voor tijd terwijl je je aandacht richt op de spanning en de actievolle scènes. De voldoening om jezelf in de wereld van anime te laten slepen, kan verjongend zijn. Of je nu fan bent van artistieke beelden, creatieve verhaallijnen of je innerlijke kind probeert te herbeleven met de vechtende superhelden, anime biedt je een perfect kanaal om te ontspannen en te ontstressen. Als je eenmaal in één anime bent getrokken, ben je verslaafd en wil je meer.

En hier is het goede nieuws: voor elke reguliere anime die je bekijkt, zijn er honderden even briljante anime-series die om je aandacht smeken. Voor een duidelijker beeld worden jaarlijks honderdduizenden anime-titels uitgebracht. Maar alleen omdat een serie de mainstream niet heeft gehaald, wil dat nog niet zeggen dat deze van inferieure kwaliteit is. Het betekent gewoon dat de concurrentie voor anime in Japan hevig is, en door jezelf te beperken tot alleen mainstream, mis je misschien enkele van de beste edelstenen.

Om je honger naar meer briljant gemaakte anime te vervullen, delen we onze lijst met favoriete torrent-sites waar we onze favoriete personages hebben kunnen downloaden en bekijken. Maar lees voordat u deze sites gaat bezoeken, om erachter te komen waar u aan begint.

Torrenting Anime Illegaal?

Hoewel het delen van bestanden op een torrentplatform niet illegaal is, is het waarschijnlijk wel het uploaden en downloaden van anime torrent-bestanden. Als de betreffende anime auteursrechtelijk is beschermd, en de meeste zijn dat waarschijnlijk ook, negeer je auteursrechtwetten.

De meeste landen hebben strikte auteursrechtwetten. Hoewel juridische stappen tegen torrent-downloaders relatief klein zijn, gebeuren ze wel. In Japan werd een 39-jarige man gearresteerd voor het downloaden van anime en andere bestanden op P2P-software.

In sommige landen krijgen gebruikers die auteursrechtelijk beschermde torrents downloaden mogelijk een melding van hun internetproviders. Afhankelijk van de situatie kunnen er juridische kosten worden opgelegd.

Bij VPNCoffee keuren we het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet goed. Als u een torrent-site gebruikt, moet u zich bewust zijn van het risico om dit te doen.

Waar Anime Torrents te vinden

Hoewel streamingdiensten mainstream zijn geworden, is de torrenting-community nog steeds actief. Niet alle P2P-gemeenschappen zijn echter geweldig voor anime-torrents. Anime-fans hebben de neiging om specifieke torrent-sites te bezoeken die zich richten op anime-liefhebbers.

Als je nieuw bent in het downloaden van anime-torrents, zoek je mogelijk op de verkeerde plaats. In deze gids hebben we een lijst gemaakt met zeer populaire anime torrent-sites. Deze sites hebben enorme verzamelingen titels in verschillende anime-genres.

In plaats van te eindigen in een wilde gansjacht, bezoekt u gewoon een van de anime-sites in onze lijst en vindt u mogelijk de titel waarnaar u op zoek was.

Waar Old Animes te downloaden

Als je fragmenten hebt opgemerkt Geweldige leraar Onizuka, Fushigi Yuugi of andere spannende animaties die decennia geleden zijn uitgezonden, heb je misschien problemen met het streamen naar contentproviders zoals Netflix. Om je nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van het verhaal te bevredigen, moet je je wenden tot alternatieve anime-bronnen.

Vraag het aan anime-fans en zij verwijzen je naar torrent-sites met anime-thema. We hebben enkele van de zeer populaire anime-torrent-sites in onze gids vermeld. Deze sites hebben vaak een zoekfunctie waarmee u klassieke anime snel kunt vinden.

Sommige van deze anime-torrent-sites bieden ook filters die de torrent-resultaten van animes binnen specifieke datums retourneren. Je kansen om oude animes te bekijken op torrent-sites zijn groter dan af te stemmen op de reguliere streamingproviders.

Hoe een torrent-site voor anime te kiezen

Je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van torrent-sites om je favoriete anime te downloaden. De harde waarheid is: torrenting heeft een slechte naam gekregen van sommige sites die zijn gevuld met oplichtingslinks en virusbestanden.

Het heeft geen zin om je computer of mobiele telefoon in de war te brengen alleen maar omdat je graag de laatste aflevering van monster-bashing anime wilt inhalen.

Natuurlijk moeten de beste torrent-sites een rijke verzameling animes bevatten in alle genres. Het aantal gebruikers dat het bestand downloadt of deelt, is ook belangrijk omdat de torrent-snelheid toeneemt wanneer meer gebruikers hetzelfde bestand delen.

Sommige anime-fans geven de voorkeur aan subbed-versies van de titels, anderen kijken graag naar nagesynchroniseerde afleveringen van de anime. Het helpt als de torrent-site opties heeft voor zowel nagesynchroniseerde als subbed-versies.

Torrent-sites waren een wirwar van tekst en links. Maar sommige anime torrent-sites zijn gebouwd met intuïtieve interfaces. U zou anime-titels gemakkelijk moeten kunnen vinden of doorbladeren.

Uiteindelijk wil je veilig blijven tijdens torrenting. Het installeren van antivirussoftware helpt, maar u wilt torrent-sites bezoeken die door fans worden bezocht, in plaats van onnodige risico’s te nemen met onbekende sites.

De beste sites voor het torrenten van anime

Als die-hard anime-fans kunnen we instaan ​​dat dit de beste torrent-sites zijn waarop je kunt vertrouwen om te beginnen met het downloaden van je favoriete anime.

1. 1337X

Deze torrent-site bestaat al een tijdje en heeft een rijke verzameling anime-titels. Het heeft een duidelijke gebruikersinterface waarmee je gemakkelijk naar je favoriete anime kunt zoeken of door de anime-pictogrammen kunt bladeren.

2. 9Anime

9Anime is geen torrent-site in de strikte zin van het woord, maar verdient een vermelding omdat het een groot aantal anime-titels bevat die je online kunt streamen. Je kunt door de anime bladeren op genre of gewoon kiezen uit de favorieten van fans.

3. AnimeLayer

Tenzij je vloeiend Russisch spreekt, moet je deze torrent-site automatisch vertalen. AnimeLayer is een prachtig gepresenteerde Russische torrent-site met gedetailleerde beschrijvingen en informatie over elke titel. Het heeft ook een forum waar je contact kunt maken met gelijkgestemde anime-fans.

4. AnimeUltime

Deze torrent-site is een bewijs van hoe de Fransen van hun anime houden. Als de taal geen obstakel voor je is, zul je het leuk vinden om contact te maken met een actieve community op de site. Of u kunt beginnen met downloaden uit de reeks beschikbare anime-titels.

5. AnimeTorrents

AnimeTorrents biedt torrent-downloads van hoge kwaliteit die indruk zullen maken op anime-fans van alle genres. Je moet een account registreren voordat je toegang krijgt tot de verzameling anime. Zowel nagesynchroniseerde als subbed-versies kunnen worden gedownload vanaf het torrent-platform.

6. AnimeTosho

Er is niets deftigs aan AnimeTosho dan een lijst met de nieuwste beschikbare anime torrent-bestanden om uit te checken. De site heeft een actieve gebruikersgemeenschap en dit betekent dat er geen tekort is aan seeders. Verwacht behoorlijke downloadtijd met AnimeTosho.

7. AniArena

AniArena schreeuwt anime met zijn achtergrond van kleurrijke Japanse stripfiguren. Het is een torrent-trackersite die anime-fans over de hele wereld aantrekt. U kunt beginnen met downloaden zonder u aan te melden voor een account.

8. Bakabt.me

Bakabt is niet zomaar een torrent-site. U moet een aanvraag indienen via het IRC en de dierenarts van de beheerder er doorheen hebben. Na goedkeuring heb je toegang tot een hechte gemeenschap van die-hard anime-fans en kun je beginnen met het downloaden van de beschikbare inhoud.

9. HorribleSubs

In tegenstelling tot de naam zijn de anime-titels met subbed die zijn gedownload op HorribleSubs heel behoorlijk. Het heeft een schema waar je komende afleveringen kunt volgen en een levendige gemeenschap om mee te communiceren.

10. LimeTorrents

Hoewel LimeTorrents geen exclusieve torrent-site is, is het een van de oudste websites met een enorm aantal torrents. Je kunt verwachten dat je wordt begroet door een lange lijst met anime-torrents wanneer je op het pictogram klikt of gewoon naar de titel op de startpagina zoekt.

11. Nyaa

Nyaa heeft een eenvoudige lay-out waarmee je snel door de nieuwste geüploade anime torrent-bestanden en het aantal beschikbare seeders kunt bladeren. Er is ook een handige zoekbalk waarmee u uw zoekopdracht kunt filteren.

12. Project GXS

In een oogopslag is Project GXS vergelijkbaar met een van de vele door fans gemaakte blogs over anime. Maar klikken op de index geeft een gigantische lijst weer van alle anime die op de site staat. Sommige titels bieden behalve torrenting ook directe downloads.

13. Shana-project

Met Shana Project kun je het downloaden van anime automatiseren wanneer je een account op de site hebt aangemaakt. Het heeft een eenvoudige interface waarmee je kunt zoeken of bladeren door de lijst met beschikbare anime-series.

14. TorrentDownloads

Hoewel TorrentDownloads niet exclusief anime-torrents host, heeft het wel een groot aantal anime-titels. Meer dan 70.000 verschillende anime-titels zijn onderverdeeld in 28 subcategorieën. Elke anime-fan zal blij zijn met de overvloed aan keuzes.

15. Torrentz2

Torrentz2 is als de Google van torrenting. Het host geen bestanden, maar verwijst je naar sites met de titel waarnaar je op zoek bent. Het is de beste keuze als je op zoek bent naar anime-series die nergens anders opduiken.

Wat is de beste torrent-site om anime te downloaden??

Feit is dat er verschillende torrent-sites zijn waar je animes kunt downloaden. Sommige sites kunnen andere echter overtreffen in termen van functies, inhoud en toegankelijkheid. Met Bakabt kun je bijvoorbeeld in contact komen met andere anime-fans, maar je moet je aanvraag laten goedkeuren voordat je anime-torrents kunt downloaden.

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke site met een redelijk aantal anime-titels, moet je AniRena uitproberen. Het bevat een lijst met anime-titels, vergezeld van het aantal seeders en leechers. Het is ook niet nodig om een ​​account aan te maken om de torrent te downloaden.

Als je de voorkeur geeft aan eenvoudige torrent-sites, is Anime Tosho de beste optie. Het heeft een bijgewerkte lijst met nieuw geüploade torrents. Geen mooie achtergronden, maar puur een grote verzameling torrents voor anime-fans.

Beste VPN voor Torrenting Anime

Als je geen van de bovenstaande anime torrent-sites kunt openen of de anime niet kunt downloaden met een P2P-client, ben je niet de enige. ISP’s blokkeren torrent-downloads in bepaalde landen, aangezien sommige gebruikers de torrent-technologie misbruiken bij het delen van auteursrechtelijk inbreukmakende inhoud.

Maar er is een manier om censuur te omzeilen, en dat is door een VPN op uw apparaat te installeren. Met het VPN of Virtual Private Network kunt u verbinding maken met beveiligde servers in landen met toegang tot anime torrent-sites. Met andere woorden, het apparaat van waaruit u browst, neemt het IP-adres van een ander land in beslag en omzeilt daarmee de ISP-censuur.

Eerlijk gezegd zijn anime torrent-sites niet de veiligste plek om te zijn. Wanneer je de peer-to-peer torrent-software gebruikt, wordt je IP-adres zichtbaar voor andere gebruikers op het platform. Dat maakt je kwetsbaar voor aanvallen van hackers die gebruikers van torrent-sites targeten.

Een VPN doet meer dan uw aanwezigheid camoufleren: het versleutelt informatie die afkomstig is van en naar uw apparaat gaat. Alle hackers die uw gegevens onderscheppen, zullen een onmogelijke taak hebben om de codering te doorbreken.

Dat gezegd hebbende, zijn niet alle VPN’s torrent-vriendelijk. Sommigen ondersteunen de toegang tot torrent-sites niet of hebben een ontmoedigende verbindingssnelheid voor torrenting.

Om je op weg te helpen en te genieten van het downloaden van je favoriete anime, hebben we de beste VPN’s samengesteld die geweldige ondersteuning bieden voor torrent-sites.

1. NordVPN

NordVPN is misschien wel een van de beste VPN’s om uw aanwezigheid online te beveiligen. Sommige van zijn servers zijn bedoeld voor P2P-gebruikers. Wanneer u bent verbonden met servers met torrent, wordt u beschermd door zeer veilige protocollen terwijl u de anime-bestanden downloadt.

2. CyberGhost

CyberGhost heeft een “Torrent Anoniem” -knop op zijn clientsoftware die automatisch een verbinding tot stand brengt met een torrent-vriendelijke server terwijl de verbinding veilig blijft. Je kunt de functie ook configureren om automatisch de P2P-software te starten die je gebruikt om anime-bestanden te downloaden.

3. Assguard

assguard

Assguard is een nieuwkomer op de VPN-markt, maar wint al aan populariteit onder torrent-liefhebbers. Je kunt torrent-animaties eenvoudig downloaden op elk van de VPN-servers. Assguard staat maximaal zes apparaten toe per enkel account – gebruikers zullen het handig vinden tijdens het downloaden op meerdere apparaten.

4. ExpressVPN

Verwacht een snelle downloadsnelheid met ExpressVPN, zelfs met P2P-software. ExpressVPN heeft 160 servers in 94 landen en je kunt een torrent-client gebruiken door verbinding te maken met een van de servers. Je wordt beschermd met industriële standaardversleuteling en protocol tijdens het downloaden van de anime.

5. IPVanish

IPVanish verdient lof voor het toestaan ​​van torrent-activiteiten op al zijn meer dan 1.300 VPN-servers. Het is bekend om bovengemiddelde verbindingssnelheden te hebben op zijn grote netwerk van servers, en er is geen beperking voor torrentingsnelheid of overdrachtslimieten.

Overzicht

Stop met het bekijken van teasers of mini-clips van anime op YouTube. Echte anime-fans krijgen de volledige serie te pakken en duiken diep in de ervaring van de personages.

Ontdek waar echte anime-fans thuishoren door de anime-torrent-sites te verkennen die we hebben aanbevolen. Het feit dat deze anime-sites al geruime tijd bestaan, betekent dat de gebruikers ze vertrouwen.

Natuurlijk wil je deze torrent-sites met zorg gebruiken. Hoezeer de sites het beste proberen te leveren aan de gemeenschappen, er zijn altijd een paar duistere personages die proberen schade aan te richten.

Ja, we hebben het over hackers en schadelijke software die is vermomd als anime-bestanden. En er is de censuur die door sommige landen wordt ingesteld, waardoor anime-fans geen toegang krijgen tot wat ze leuk vinden.

Krijg toegang tot enkele van de beste VPN’s die we hebben aanbevolen om toegang te krijgen tot de beste anime-torrent-sites. Je kunt de online censuur omzeilen en veilig blijven terwijl je je favoriete anime torrent.

Je kunt niet helpen dat anime zo verslavend is, maar we hebben je alle knowhow gegeven om tienduizenden titels online te bekijken. Als je een echte anime-fan bent, zal geen censuur je in de weg staan ​​om te genieten van coole geanimeerde Japanse tekenfilms.

Dus meld u nu meteen aan voor een torrent-vriendelijke VPN.

VPNcoffee tolereert geen illegale bestandsdeling of inbreuk op het auteursrecht. Hoewel P2P-technologie voor het delen van bestanden legaal is, zijn veel van de via P2P uitgewisselde bestanden inderdaad auteursrechtelijk beschermd. Als u deze auteursrechtelijk beschermde bestanden uploadt, loopt u het risico op een civiele rechtszaak. Hoewel deze rechtszaken vaak class-action-zaken zijn, zijn sommige gericht op individuele gebruikers in een poging er een voorbeeld van te geven.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map