Cum să rezolvați TunnelBear care nu funcționează | Cafea VPN


Aveți probleme cu TunnelBear care nu funcționează pe dispozitivul dvs.? Acesta din urmă este fără îndoială unul dintre cele mai populare și prietenoase servicii VPN (Rețeaua virtuală virtuală) de pe piață astăzi, cu milioane de utilizatori activi din întreaga lume. Cei mai mulți începători VPN adoră interfața lor de urs intuitivă și intuitivă (interfața utilizator). De asemenea, oferă protocoale de securitate a datelor AES 256 și OpenVPN, care sunt practic incasabile și sunt considerate ca fiind cele mai bune în domeniul VPN. Acestea fiind spuse, vor exista momente în care utilizatorii constată că nu pot să-l acționeze. În multe cazuri, conexiunea VPN poate fi deconectată lent sau aleatoriu, ceea ce face ca TunnelBear să fie „insuportabil” de utilizat (punct intenționat).

În acest articol, vom trece peste unele dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă utilizatorii atunci când folosesc aplicația VPN TunnelBear și cum să o remedieze. Vă încurajăm să citiți pe măsură ce trecem peste următoarele:

Probleme posibile cu TunnelBear nu funcționează

VPN-urile sunt chestii complicate și, deși TunnelBear trebuie să fie lăudat pentru că le face pe ale lor atât de prietenoase și intuitive pentru utilizatorii începători, nu putem aștepta să funcționeze perfect tot timpul. Următoarele sunt unele dintre cele mai frecvente probleme pe care le pot întâmpina utilizatorii în timp ce TunnelBear VPN nu funcționează:

Probleme de conexiune

Utilizatorii nu se pot conecta la niciunul dintre serverele VPN ale TunnelBear, lăsând conexiunea necriptată și punând în pericol informațiile personale ale uneia..

Viteze lente

Deși VPN-ul TunnelBear nu este exact unul dintre cele mai rapide servicii VPN de acolo, viteza serverului lor este mai mult decât decentă pentru majoritatea utilizatorilor. Acestea fiind spuse, viteza lentă a serverului este una dintre cele mai frecvente probleme de care se plâng utilizatorii și adesea suficient de semnificativă pentru a descuraja oamenii să folosească un VPN în primul rând.

Probleme de deconectare

În unele cazuri, utilizatorii pot constata că conexiunea lor VPN se deconectează aleatoriu fără să știe. Acest lucru poate fi îngrijorător, în special dacă depindeți de acesta pentru a vă proteja confidențialitatea online. Este posibil ca utilizatorii să nu-și dea seama că au trecut la o conexiune necriptată.

Depanarea TunnelBear nu funcționează

Dacă aveți de-a face cu oricare dintre problemele descrise mai sus, atunci veți fi bucuros să știți că există întotdeauna ceva ce puteți face pentru a încerca și a rezolva problema. Pentru un singur lucru, puteți începe cu ceva simplu, cum ar fi repornirea dispozitivului și a conexiunii la Internet. Puteți încerca, de asemenea, să dezinstalați, apoi să reinstalați aplicația VPN TunnelBear și să utilizați o altă conexiune la Internet. Astfel de măsuri vor ajuta la asigurarea faptului că problema este specifică TunnelBear și nu are nicio legătură cu dispozitivul sau conexiunea la Internet.

TunnelBear nu funcționează încă după pașii menționați mai sus? Dacă da, atunci puteți trece la câțiva pași de depanare specifici problemei. Unul dintre lucrurile minunate despre TunnelBear este că utilizează o interfață de utilizator similară pe toate dispozitivele acceptate – PC, Mac, iOS și Android. Prin urmare, etapele de depanare descrise mai jos ar trebui să fie aplicabile indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Cum să rezolvi problemele de conexiune

Dacă aveți probleme la conectarea la rețeaua VPN a TunnelBear, primul lucru pe care ați dori să îl faceți este să verificați pagina lor de Twitter pentru a găsi actualizări de întreținere programate. De asemenea, puteți accesa https://bearsmyip.com/ pentru a verifica adresa IP curentă. Dacă acesta din urmă arată aceeași locație afișată în aplicația VPN TunnelBear, atunci ar trebui să fiți bine.

Dacă nu există actualizări de întreținere și ați confirmat că nu sunteți conectat la rețeaua VPN, atunci următorul pas pe care doriți să îl faceți este să verificați dacă software-ul de securitate pe care îl utilizați pe dispozitivul dvs. poate bloca VPN conexiune. Încercați să dezactivați temporar software-ul dvs. anti-malware / antivirus și vedeți dacă asta rezolvă problema.

Dacă aflați că sunteți capabil să vă conectați la TunnelBear VPN după dezactivarea software-ului de securitate, atunci va trebui să deblocați TunnelBear adăugându-l ca excepție. Pașii specifici pentru a face acest lucru din urmă variază în funcție de ce program antivirus utilizați.

În cazul nostru, vom face acest lucru cu McAfee:

 • Deschideți McAfee AntiVirus și navigați la fila „PC Security”. În meniul din stânga, selectați „Scanare în timp real”.
soluționează problemele conexiunii tunnelbear
 • În Aflați mai multe, faceți clic pe „Fișiere excluse” și apoi pe „Adăugați fișiere”
reparați tunnelbear care nu funcționează la computer
 • Localizați aplicația TunnelBear instalată pe computer și faceți clic pe „Deschide”.
buc deschis tunnelbear
 • În acest moment, TunnelBear este acum adăugat la lista de excludere a McAfee și nu va împiedica funcționarea acesteia.
reparați tunelul

Dacă utilizați diferite programe de securitate pe dispozitivul dvs. și ați stabilit că acesta din urmă blochează conexiunea dvs. VPN, doriți să verificați asistența lor pentru pași specifici pentru a adăuga excepții pentru aplicații.

Un alt factor care ar putea interfera cu conexiunea VPN a lui TunnelBear este utilizarea simultană a aplicației VPN și a extensiei browserului TunnelBear. Doar unul trebuie să fie activ la un moment dat pentru a funcționa corect.

Pentru a elimina extensia TunnelBear dintr-un browser Chrome, faceți clic dreapta pe pictograma acesteia din partea dreaptă sus și selectați „Ștergeți din Chrome”.

repara cromul tunnelbear nu funcționează

Cum să repari viteze lente

Înainte de a încerca să rezolvăm problemele legate de viteza lentă a serverului, este esențial să înțelegem că o scădere a vitezei de conectare este inerentă tuturor VPN-urilor. La urma urmei, utilizatorii își orientează practic activitățile online către un om de mijloc (serverul VPN TunnelBear) pentru criptare.

De asemenea, este bine de remarcat faptul că TunnelBear nu oferă cele mai rapide viteze ale serverului VPN de pe piață (puteți citi mai multe despre aceasta în revizuirea noastră TunnelBear VPN). Utilizatorii pot experimenta o scădere de până la 50% a vitezei de conectare. Se înrăutățește dacă vă conectați la un server care este departe de locația dvs. actuală.

Desigur, asta nu înseamnă că nu puteți face nimic pentru a rezolva viteza lentă a serverului atunci când utilizați TunnelBear. O opțiune care s-ar putea dovedi utilă este să activați o caracteristică numită TCP Override care optimizează performanța serverului în rețele lente sau instabile..

Puteți activa TCP Override parcurgând pagina de setări și selectând pictograma roată din stânga. De acolo veți vedea butonul de comutare pentru funcția menționată.

tunnelbear tcp anulare

Cum să rezolvi problemele de deconectare

Dacă conexiunea VPN se deconectează la întâmplare, atunci problema este probabil cauzată de o conexiune instabilă. Pentru a-l atenua pe acesta din urmă, ai dori să folosești TunnelBear pe o conexiune dedicată cu un semnal WiFi puternic.

Dacă vă preocupă să lăsați expuse informațiile dvs. sensibile atunci când TunnelBear se deconectează aleatoriu și vă trece la o conexiune necriptată, puteți activa o caracteristică numită „VigilantBear”. Acesta din urmă este practic un comutator de ucidere care dezactivează automat Internetul pe dispozitivul dvs. dacă conexiunea VPN se reduce.

Veți găsi comutatorul de comutare pentru VigilantBear în fila Securitate prin pagina Setări.

rezolvați problemele de deconectare a tunelului

Niciuna dintre aceste soluții nu funcționează? Iată ce să faci

Problema dvs. persistă chiar și după parcurgerea tuturor etapelor de depanare menționate mai sus? Dacă da, atunci este timpul să contactați un suport de suport. Unul dintre cele mai bune lucruri despre TunnelBear este că oferă asistență excelentă pentru clienți. În timp ce asistența lor este limitată la e-mail, utilizatorii se pot aștepta, de obicei, la un răspuns prompt și personalizat la îngrijorări.

rezumat

Așadar, îl aveți – câteva dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă utilizatorii cu TunnelBear VPN și cum să-l rezolvi. După cum probabil v-ați dat seama, există întotdeauna ceva pe care îl puteți face pentru a rezolva problemele pe care le puteți întâmpina atunci când utilizați un VPN. Sperăm că aceste informații s-au dovedit utile și vă vor ajuta să obțineți rezultatele de care aveți nevoie din instalația dvs. TunnelBear.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map