Els millors routers ASUS / WRT per VPN | Torrents | NAS / núvol

No és cap secret que a VPNUniversity ens encanten els encaminadors ASUS. Tinc 2 (l’AC68U i el N66U) i probablement afegiré a aquesta col·lecció aviat. Aquest article us mostrarà els millors encaminadors ASUS amb ASUSWRT.


No només els routers finals més alts d’ASUS disposen d’un maquinari impressionant, sinó que també estan carregats amb el firmware fàcil d’utilitzar i potent d’USUSWRT, que (entre altres coses) és capaç de fer VPN des de la caixa..

Dit d’una altra manera, si trieu un encaminador ASUSWRT, no haureu de fer servir l’encaminament d’un firmware d’encaminadors de tercers com DD-WRT o TomatoUSB i podreu arriscar el vostre enrutador de 200 dòlars. Dit això, els encaminadors ASUS també són alguns dels més àmpliament compatibles amb els firmwares DD-WRT i Tomato, per la qual cosa, si teniu un usuari de potència que tingui ganes de canviar, l’opció de canviar el firmware està disponible..

Per què ens agraden els routers ASUS-WRT

ASUSWRT (el firmware d’acció per als enrutadors ASUS de gamma alta) és una excel·lent barreja de característiques i usabilitat. ASUSWRT permet als usuaris de baixa tecnologia controlar fàcilment la funcionalitat avançada del router.

Les funcions impressionants d’ASUS-WRT inclouen:

 • Suport VPN integrat (connecteu tots els dispositius al servei VPN preferit)
 • Creeu la vostra pròpia unitat de núvol / NAS (configuració fàcil amb qualsevol unitat USB)
 • Baixeu torrents sense ordinador utilitzant el propi client torrent del router!

En un futur tindrem tutorials per a totes aquestes funcions, però com que aquest lloc està focalitzat en vpn, ja tenim una guia pas a pas sobre com utilitzar el vostre enrutador ASUS-WRT amb qualsevol proveïdor VPN habilitat per a OpenVPN..

Algunes notes sobre l’elecció d’un encaminador

No se sent obligat a triar el router ASUS més car (venen models amb un preu superior a 300 dòlars), però també hi ha algunes raons molt bones per no triar un dels routers més barats ASUSWRT..

Aquí és per què: els encaminadors més barats ASUS tenen CPU d’un sol nucli (en contraposició als processadors dual core o, fins i tot, a diversos processadors de doble nucli als routers de gamma alta). Si utilitzeu una VPN o un programari personalitzat (com el client del torrent Asus) al vostre enrutador, és molt intensa la CPU i ràpidament sortirà una CPU d’un sol nucli.

Personalment, crec que és la millor combinació de preu i potència ASUS RT-AC68U que té un processador de dos nuclis i pot manejar fàcilment velocitats VPN de 25 + Mbps o funcionant com a unitat de núvol de NAS. No compreu un Lamborghini quan un BMW 3 de la sèrie anirà bé.

Si no és clar, teniu diners per cremar.

Sense més detalls, aquí tenim la nostra comparació dels millors routers ASUS per a VPN …

ASUS N66U (barat, però no alimentat)

ASUS RT-N66U

ASUS RT-N66U: El model de ganga

L’ASUS RT-N66U és l’oferta d’entrada a la línia dels encaminadors de firmware ASUSWRT. És una elecció decent com a encaminador propi per a casa, però si voleu utilitzar algunes de les funcions avançades d’ASUSWRT (VPN, Cloud Drive, etc.), probablement voldreu triar l’AC68U (següent)..

El processador d’un nucli segueix sent probablement molt més ràpid que l’encaminador actual, però no és prou capaç de gestionar tasques intensives en processador com el xifrat VPN..

No m’equivoqui, encara funciona com a client VPN, però tenim un màxim de 13mbps quan utilitzem OpenVPN, mentre que els encaminadors de dos nuclis poden controlar velocitats més del doble que.

Trieu el N66U si …

Si només voleu un encaminador de gamma mitjana que tingui una funcionalitat afegida com un tallafoc personalitzat, Qos (ajustar les velocitats per a diferents dispositius de la vostra xarxa) i accedir al núvol als fitxers mentre esteu fora de casa.

Si voleu executar un servidor de suports domèstics o connectar el vostre enrutador a una VPN, probablement haureu de triar un dels encaminadors de dos nuclis que hi ha a continuació.

Veure preus a Amazon

ASUS RT-AC68U: el millor valor global

ASUS ac68u

Router de doble banda Asus AC68U (suport OpenVPN integrat)

El RT-68U és un encaminador AC1900, el que significa que és capaç de tenir una velocitat sense fils màxima de 1900Mbps (teòric). És un encaminador de doble banda amb tots dos 5ghz i 2,4ghz bandes. Fins i tot es poden configurar per funcionar com a xarxes sense fils independents (un SSID diferent per a cadascun).

Es fonamentalment permet tenir dues xarxes sense fil en un encaminador (i això ni tan sols compta funcionalitat de xarxa convidada).

Especificacions RT-AC68U:

 • CPU dual-core de 800 MHz
 • Dual Band (dispositius 2,4ghz + 5ghz)
 • 4 x ports LAN Gigabit
 • Firmware ASUSWRT
 • Protecció de bombes i amenaces integrada “Trend-Micro” integrada
 • Compatibilitat del servidor VPN i del client (OpenVPN, PPTP i L2TP)

Hauríeu de comprar l’AC68U si…

És la nostra elecció per a la millor barreja de rendiment i valor. La CPU de dos nuclis ha de ser prou potent per a la majoria dels usuaris i funciona perfectament com a encaminador VPN dedicat.

Hauríeu de comprar un model de gamma alta si: Principalment voleu operar el vostre enrutador com a unitat de NAS / núvol, ja que un processador més ràpid us oferirà millors velocitats de transferència des de la unitat USB 3.0 adjunta. Els models finals més alts també ofereixen una mica més (tot i que el 68U hauria de cobrir una casa de 2000-3000 peus quadrats molt bé.

Obteniu-ho a Amazon

RT-AC88U: El millor per a usuaris / jocs d’energia

Si ets un jugador, un bossa de velocitat o voleu crear un servidor de núvol domèstic, el AC88U probablement és un bon ajustament.

Disposa d’un processador de dos nuclis d’1,4 GHz (gairebé el doble de ràpid que l’AC66U) que pot gestionar velocitats de xifratge VPN superiors a 50mbps.

També està habilitat per a GPN, per jugar més ràpid i fer ping inferior. Pocs routers poden millorar el rendiment del vostre joc. Aquest pot.

Especificacions RT-AC88U:

 • CPU dual dual de 1,4 Ghz (1400 Mhz)
 • Wireless de tres bandes: (Bandes 2,4ghz + 2 x 5ghz, amb SmartConnectTM)
 • 8 x ports LAN gigabit
 • Firmware ASUSWRT
 • Aplicació del router ASUS (controleu el vostre enrutador des del vostre dispositiu mòbil, iOS i Android)
 • Aiprotecció de “tendència-micro”: tallafoc / protecció contra les amenaces
 • Compatibilitat del servidor VPN i del client: (OpenVPN, PPTP i L2TP)
 • Tecnologia de formació de feixos: Millor gamma sense fils, fins i tot a través de parets
 • Acceleració del joc: Compatible amb servidors GPN privats per a una menor latència de jocs

Qui hauria de comprar l’AC88U?

Aquesta bèstia té gairebé el doble del poder del seu germà petit (AC66U), però costa gairebé el doble.

Si teniu una connexió a Internet ràpida (75mbps +) i teniu previst utilitzar el vostre enrutador com a encaminador habilitat per VPN, pot ser que valgui la pena. A causa de la seva CPU més ràpida, l’AC88U ha de ser capaç de tenir velocitats VPN gairebé un 80% superiors a l’AC68U.

Com a referència, l’AC68U ha establert constantment 25-35mbps en les nostres proves, de manera que el 88U hauria de ser capaç d’esquerdar 50Mbps.

Preu a Amazon

ASUS RT-AC5300: enceneu una mica de $$$$ al foc

Asus RT-AC5300

ASUS ac-5300 (si realment estàs OBSESSAT amb poder)

Es tracta d’un encaminador o d’un espai estranger?

De fet, és el RT-AC5300, El router de primera línia d’Asus que sol costar gairebé tant com un iPad Air.

Es tracta bàsicament d’un AC88U sobre esteroides, que inclou: 8 antenes, ports WAN dual (combinar dues connexions d’internet en un encaminador) i una capacitat wifi màxima de 5,3 Gbps. Wowzers!

Especificacions AC5300:

L’AC-5300 comparteix en realitat el mateix processador dual-core de 1,4 GHz que l’AC88U més barat. Tot i que les seves capacitats de firmware són bàsicament idèntiques, l’AC-5300 afegeix algunes millores:

 • 8 antena, tres bandes sense fils: Amb dues bandes de 5ghz, banda de 2,4ghz, i una velocitat màxima combinada de 5300 mbps.
 • MU-MIMO Llest: cada dispositiu compatible disposa de la seva pròpia connexió, per obtenir velocitats màximes sense afectar altres dispositius connectats.
 • WAN doble: Aquest router té 2 ports WAN, és a dir, si teníeu dues connexions a Internet ISP, podeu combinar-les en una connexió ultra ràpida.

Hauríeu de comprar aquest router si …

Si els diners creixen als arbres i esteu disposats a pagar 100 USD addicionals per obtenir una modesta millora respecte al ja impressionant AC88U, pot ser que aquest encaminador valgui la pena.

Però siguem sincers, qualsevol cosa de més de 200 dòlars és una indignació de diners per gastar en un encaminador. Per descomptat, potser ha baixat de preu des que ho vaig escriure així …

Obteniu-ho a Amazon

Comparació gràfica: N66U vs. AC68U vs. AC88U vs. AC5300

A continuació, es mostra un gràfic de comparació que mostra les característiques i el maquinari de cadascun dels encaminadors d’aquest article. La variació entre els models és principalment el maquinari, el nombre d’antenes i la velocitat de la CPU. Tots ells utilitzen versions similars del mateix firmware ASUSWRT.

RT-N66URT-AC68URT-AC88URT-AC5300
Comparació Asus N66UComparació d'Asus ac68uComparació ASUS RT-AC88UComparació ASUS RT-AC5300
Velocitat de la CPU (nuclis)600 MHz (1x)800 Mhz (2x)1,4 GHz (2x)1,4 GHz (2x)
Ports LAN4484
Velocitat Wifi màxima900 Mbps1,9 Gbps3,2 Gbps5,3 Gbps
Bandes Wifi1 x 2,4 Ghz2,4 Ghz, 5 GHz2,4 Ghz, 2 x 5 GHz2,4 Ghz, 3 x 5 GHz
Antenes3348
Compatible amb VPN
NAS / Cloud Drive
Descarregar Master (Torrent Client)
El millor preuCompraCompraCompraCompra

De què és capaç ASUSWRT? (Llista de funcions)

ASUSWRT és actualment el millor firmware d’encaminadors d’accions disponible (segons la nostra opinió). I la millor part d’aquests encaminadors ASUS, és que tenen el suport de les populars opcions de firmware de codi obert de tercers com TomatoUSB i DD-WRT.

Aquí teniu algunes de les coses que podeu fer amb un encaminador ASUS, fora de la caixa …

Connexió a una VPN (PPTP, L2TP o OpenVPN)

Configuració del client del router Asus OpenVPN per a VPN

Els encaminadors ASUS es poden connectar a qualsevol VPN, sense necessitat de firmware de tercers

La primera raó per la qual ens encanten aquests routers a la VPN University és que són 100% compatibles amb VPN amb el firmware ASUSWRT, inclòs OpenVPN. Què pot fabricar un altre fabricant de router?

Les nostres guies:

 • Com configurar OpenVPN al router ASUSWRT

Servidor Cloud DIY (amb AiCloud)

Pot literalment canviar un commutador i convertir la xarxa domèstica en un servidor de núvol, connectant qualsevol unitat USB al router ASUSWRT. Fins i tot hi ha una aplicació ASUSWRT per a Android i iOS que us permet accedir als fitxers des del dispositiu mòbil.

ASUS AiCloud permet accedir a fitxers i ordinadors de manera remota

ASUS AiCloud permet accedir a fitxers i ordinadors de manera remota

Deixeu de pagar 100 dòlars / any per dropbox (i us preocupa els incompliments de seguretat). En lloc d’això, creeu el vostre propi servidor de núvol i tingueu un emmagatzematge de fitxers 100% privat des de qualsevol lloc.

QOS adaptatiu (Qualitat del servei)

Ajusteu l’amplada de banda entre els diferents dispositius de la xarxa per assegurar-vos que la transmissió o la descàrrega d’una persona no impedeix tot el vostre ample de banda..

DownloadMaster (client de Torrent)

Downloadmaster és un client de torrent integrat que es pot instal·lar al router ASUSWRT amb un sol clic. Fins i tot pot reprendre de manera intel·ligent les descàrregues que vau iniciar des del vostre PC després que s’hagi desactivat.

I, per descomptat, podeu descarregar-vos directament a la unitat USB adjunta connectada al vostre enrutador.

Xarxa de convidats

No us preocupeu de lliurar la vostra contrasenya secreta del router a clients o coneguts. Cada encaminador ASUS us permet configurar una xarxa privada “convidada” amb credencials d’inici de sessió completament separats. Fins i tot, podeu limitar el seu ample de banda.

Això és perfectament perfecte per a persones amb hostes freqüents de casa o si teniu un AirBnB.

Conclusió i recomanacions

Et proporcionem una visió general dels models de router ASUS més populars disponibles, però queda la pregunta …

Quin encaminador heu de triar?

Personalment, crec que la majoria de la gent estarà força satisfeta amb el rang mitjà (i el preu mitjà) RT-AC68U, que té el 100% de la funcionalitat dels models de gamma alta i prou potència (velocitat de la CPU) per manejar velocitats de VPN sòlides.

Si no us importa gastar més de 200 dòlars, el RT-AC88U és una actualització digna, amb gairebé el doble de velocitat del xip de l’AC68U (1,4 Ghz vs 0,8 Ghz), però pagareu aproximadament 100 dòlars de més per l’actualització..

Recordeu que no trieu un sol nucli si voleu executar VPN

Si compreu un encaminador principalment per connectar els vostres dispositius a un servei VPN, no escolliu els models d’un nucli únic d’ASUS com el N66U i l’AC66U.

La CPU d’un sol nucli no pot manejar velocitats de VPN ràpides i utilitza el 100% d’ús al voltant de 8-12 Mbps sobre VPN (segons si la vostra VPN utilitza xifrat de 128 o 256 bits).

Pensaments finals

Recomano aquesta línia d’encaminadors ASUS i m’han deixat escapar pel seu rendiment en la meva experiència personal amb els dos que tinc. Encara he de trobar una línia d’encaminador que sigui més potent i més fàcil d’utilitzar que aquestes.

Si voleu donar suport a aquest lloc, podeu comprar enrutadors ASUS a Amazon mitjançant l’enllaç següent:

Compra Routers ASUS a Amazon

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map