IPVanish VPN (tai SOCKS5 Proxy) käyttäminen suojattuihin torrent-latauksiin

IPVanish on TOP-valinta torrentin käyttäjille, jotka haluavat nopeita, turvallisia, estämättömiä torrent-latauksia. He ovat olleet täysin nollalokeroinen VPN vuodesta 2014, ja heillä on tähtimaine torrent-yhteisössä.


Tämä opas näyttää sinulle tarkalleen kuinka määrittää IPVanish (ja suosikki torrent-asiakas) maksimaaliseen yksityisyyteen lataamalla torrentteja.

Mutta ensin: Varmista, että sinulla on aktiivinen IPVanish-tilaus! Jos sinulla ei vielä ole, voit säästää 60% 1 vuoden IPVanish-suunnitelmista.

Mitä opit tässä oppaassa:

 1. Miksi IPVanish on loistava valinta yksityisille torrenteille
 2. Optimaaliset IPVanish VPN-asetukset torrenteille
 3. Kuinka aktivoida ja käyttää tappauskytkintä
 4. Kuinka käyttää IPVanishin (mukana) SOCKS5 Proxya torrentin aikana

IPVanish on loistava torrentille – syystä:

Jotta saavutetaan kulttitila parhaiten torrent-VPN: nä (kuten PIA: lla on), VPN-palvelun on tarjottava seuraavat asiat:

 1. Todellinen nollalokkikäytäntö (ei toimintaa tai yhteyslokeja. Kausi.)
 2. Torrentit on nimenomaan sallittu (eikä tietueita usein torrentin lataajien kieltämisestä)
 3. Nopeat nopeudet
 4. Sovellukset kaikille alustoille, joita käyttäjät usein käyttävät p2p: tä (Mac, Windows, Android)
 5. Socks5 Proxy (sisältyy ilmaiseksi kaikkien VPN-suunnitelmien kanssa)
 6. Sisäänrakennettu tappaja estää IP-vuotoja

Monet VPN: t voivat vaatia 3-5 näistä ominaisuuksista, mutta harvoilla on kaikki 6. IPVanish toimittaa kaikissa olosuhteissa edullisempaan hintaan kuin kilpailijat, kuten ExpressVPN..

Kirjauskäytäntö:

IPVanish ei valvo tai kirjaa mitään online-toimintaa, kun se on yhteydessä VPN-verkkoon. He eivät edes tallenna IP-osoitteitasi istunnon päätyttyä tai mihin palvelimeen olet muodostanut yhteyden. Tämä johtuu siitä, että Yhdysvaltain laki ei vaadi käyttäjän tietojen säilyttämistä VPN-verkkoille (vain Internet-palveluntarjoajat).

Julkisen torrentisi IP-osoitteesi on kuinka lähes kaikkia torrentitoimintoja seurataan maailmanlaajuisesti. Jos käytät nollalokin tarjoajaa, kuten IPVanish, todellisen henkilöllisyytesi ja torrent-parvissa näkyvän julkisen IP: n (IPVanishin) välillä ei ole käytännössä mitään yhteyttä..

Torrentin käytäntö:

IPVanish sallii erityisesti p2p-toiminnan heidän verkossaan. Itse asiassa mainosta itse itseään maailman nopeimpana VPN: nä torrentina yhdellä heidän suosituimmista aloitussivuistaan ​​(esitetty alla).

IPVanish mainostettiin nopeimpana torrentin VPN: nä

Monet muut VPN-palvelut eivät ole juuri tätä nimenomaista torrentikäytännössään. Monet viittaavat siihen, että se ei ole sallittua, tai jätä se harmaalle alueelle. IPvanish erityisesti sallii sen ja on pro-p2p-palveluntarjoaja.

Nopeus

IPVanish Speed ​​-testin tulos (Chicago, IL)

IPVanish-nopeustestitulos (Chicago, USA)

Nopeat lataukset, jotka ovat peräisin useilta vertaiskäyttäjiltä, ​​tekevät bittorrentista niin hämmästyttävän. Joten VPN ei saisi hidastaa sinua hiukan. IPVanish-sovelluksen avulla saimme yli 90 Mbit / s testaamalla läheisillä palvelimilla (alle 1000 mailia). Tämä tekee heistä yksi nopeimmista ja luotettavimmista VPN-palveluista maailmassa.

SOCKS Proxy

SOCKS-välityspalvelin on kuin VPN yhdelle sovellukselle (miinus salaus). Se on täydellinen bittorrent-sovellukselle ja antaa sinun luoda kahden hop-yhteyden (vpn + välityspalvelin) ylimääräistä yksityisyyttä varten (jos haluat). IPVanish on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka sisältää SOCKS-välityspalvelimen ilmaiseksi lisämaksun sijasta. PIA ja NordVPN ovat kaksi muuta, joihin sisältyy myös tämä ominaisuus.

Osoitamme sinulle, kuinka käyttää IPVanish-välityspalvelinta torrentia varten myöhemmin tässä oppaassa.

Tapa kytkin

Kill Switch on olennainen turvaominaisuus, joka kaikkien VPN-verkkojen tulisi sisällyttää ohjelmistoihin. Kun kytket sen päälle, sovellus tappaa kaikki Internet-yhteydet, kun VPN katkaisee yhteyden. Tämä estää todellisen IP-osoitteesi vahingossa näkymisen torrent-ikäisille.

IPVanishin Mac-, Windows- ja Android-ohjelmistot sisältävät kaikki tämän ominaisuuden, ja se voidaan ottaa käyttöön yhdellä napsautuksella.

Kuinka käyttää IPVanish VPN -sovellusta torrentin aikana

Tämä on suosituin ja helpoin tapa nimetä torrentit nimettömäksi. Se on vaivaton (torrent-asiakasohjelmaa ei tarvita) ja on erittäin turvallinen.

Julkinen IP-osoitteesi korvataan IPVanishin omistamalla, ja torrent-latauksesi salataan 256-bittisellä salauksella, joten edes Internet-palveluntarjoajasi ei tiedä, mitä WTF: ää teet verkossa.. 

Jos olet hieman varovaisempi, voit lisätä SOCKS-välityspalvelimen, kuten jäljempänä tässä oppaassa esitetään. 

Vaihe # 1: Avaa IPVanish-sovellus ja valitse (turvallinen) palvelimen sijainti

Ennen kuin avaat torrent-asiakasohjelman (tämä menetelmä toimii minkä tahansa kanssa), sinun on muodostettava yhteys VPN-palvelimeen. Avaa laitteesi IPVanish-sovellus ja valitse palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

Suosittelemme, että valitset yhden torrent-ystävällisestä maasta, kuten:

 • Alankomaat
 • Sveitsi
 • Meksiko
 • Espanja

Henkilökohtaisesti pidämme Alankomaissa sijaitsevasta sijainnista, ja se on kokeiltu todellinen suosikki muille p2p-VPN-yrityksille, kuten yksityinen Internet-yhteys. Bittorrent-toiminnan voimakkuuden vuoksi tässä paikassa nopeudet saattavat kuitenkin olla hiukan hitaampia. Jos näin on, valitse vain yksi kolmesta muusta vaihtoehdosta.

IPVanish VPN kytketty Hollannin palvelimeen

Yhdistetty Hollannin palvelinpaikkaan (loistava torrentille)

Vaihe 2: Kytke tappajakytkin

99+ prosenttia kaikista seuratuista torrentitoiminnoista on julkisen IP-osoitteesi kautta. Joten… on välttämätöntä, että todellinen IP ei koskaan vuota torrent-ikäisillesi, jos haluat pitää henkilöllisyytesi yksityisenä lataamisen aikana. Siksi sinä ehdottomasti haluat käyttää Tapa-Vaihda -ominaisuutta.

Kill-kytkimen kytkeminen päälle:

Mene: Asetukset> Yhteys

valitse sitten vain tappava valintalaatikko (näkyy alla).

IPVanish Kill Switch -ominaisuuden ottaminen käyttöön

Kytke tappajakytkin päälle Asetukset> Yhteys> Tappokytkin

Tärkeä muistiinpano: Jos irrotat VPN: n, Internet-yhteytesi sammuu eikä toimi enää, ennen kuin joko:

 1. Yhdistä uudelleen VPN: ään (tai)
 2. Nollaa verkkosovitin vianetsintävalikossa

Ihmiset usein unohtaa tämän ensimmäisen tai useamman kerran. Älä unohda, ja se säästää suurta turhautumista yritettäessä selvittää, mitä internetillesi tapahtui.

Vaihe 3: Tarkista Torrent-IP-osoitteesi

Vain turvallisuuden vuoksi tarkistat, mitä IP-osoitetta torrent-ikäiset näkevät muodostettaessa yhteyttä laitteeseesi (oliko siemeniä tai huuhtoutumisia). Tätä varten käytämme erityistä seurantatorrentia ja oppaamme IP-tarkistamiseen torrentin aikana.

Seurannan näyttämä julkinen torrent-IP

Voit käyttää IP-seurannan torrenttia nähdäksesi torrentisi IP-osoitteesi

Seuraa vain tätä opasta ja varmista, että parvessa näkyvä IP kuuluu IPVanishille eikä se ole oikea IP-osoitteesi.

Vaihtoehto 2: Käytä IPVanishin SOCKS5-välityspalvelinta torrentteja varten

Noin 2 vuotta sitten (ehdotukseltamme) IPVanish päätti sisällyttää hollantilaisen SOCKS5-välityspalvelimen kaikkiin VPN-tilauksiin. Tätä ominaisuutta käytetään yleisimmin hardcore-torrentin käyttäjillä toisen IP-hopin (ja toisen nimettömän kerroksen) lisäämiseen torrentin aikana.

Tämä menetelmä vaatii jonkin verran lisämäärityksiä torrent-asiakkaan sisällä, ja sitä tulisi käyttää vain torrent-asiakkaiden kanssa, jotka eivät koskaan sivuuta välityspalvelimen asetuksia, kun ne ovat käytössä. Parhaat asiakkaat, jotka käyttävät SOCKS5-välityspalvelinta, ovat:

 • uTorrent
 • Vuze
 • QBittorrent
 • Flud (Android)

Mitä sinun on tiedettävä ennen sen asettamista:

1: Turvallisuussyistä välityspalvelimen salasana on erilainen kuin VPN-salasana

Älä huoli, osoitamme sinulle, kuinka välityspalvelimen kirjautumistiedot saadaan myöhemmin tässä opetusohjelmassa. Varmista vain, että et ohita tätä vaihetta, tai et voi muodostaa yhteyttä oikein.

2: Tätä menetelmää käytetään parhaiten kanssa VPN

Välityspalvelimella ei ole itse salausta, se muuttaa vain IP-osoitteesi. Vaikka torrent asiakas tekee on sisäänrakennettu salausominaisuus, se on todella kevyt, ei välttämättä salata todellisia latauksia ja vähentää vertaiskäyttäjien lukumäärää.

Siksi siksi on parempi käyttää välityspalvelinta ja VPN: ää yhdessä vahvan salauksen aikaansaamiseksi toisen IP-muutoksen avulla yksityisyyden suojaamiseksi.

Vaihe # 1: Hanki välityspalvelimen käyttäjätunnus / salasana

Turvallisuussyistä (koska salaamaton välityspalvelin välittää salasanat selkeästi) IPVanish luo kertaluonteiset käyttöoikeustiedot, jotka ovat ainutlaatuisia, joten VPN-kirjautumistiedot eivät ole vaarassa.

 1. Kirjaudu IPVanish-ohjauspaneeliin (w / VPN käyttäjätunnus / salasana)
 2. Siirry SOCKS 5 Proxy -välilehteen
 3. Löydä kirjautumistietosi sieltä. Voit palauttaa käyttöoikeustiedot luoda uusia kirjautumistietoja milloin haluat.
 4. Pidä tämä välilehti auki, jotta voimme kopioida tiedot seuraavaa vaihetta varten (asennus)
Luo IPVanish socks5 -välityspalvelimen sisäänkirjautuminen tilillesi

Hanki SOCKS5 Proxy -kirjautumistiedot IPVanish-tili-paneeliin

Vaihe 2: Määritä välityspalvelin Torrent-asiakasohjelmassa

Tässä oppaassa aiomme käyttää QBittorrentia esittelyyn.

merkintä:  Jos haluat uTorrent tai Vuze, olemme saaneet vaiheittaiset ohjeet niille asiakkaille IPVanish SOCKS5 Torrent -asetusoppaassa.

1. Mene Valikko> Työkalut> Valinnat> Yhteys

2. Ota UPnP käyttöön tai valitse tietty portti eteenpäin

Voit joko ottaa käyttöön Universal Plug ‘n Play (UPnP) -toiminnon, joka siirtää torrent-liikenteen automaattisesti porttiin oikeaan porttiin, tai voit määrittää portin edelleenlähetyksen manuaalisesti tietylle portille.

QBittorrent-portin edelleenlähetys vs. uPnP

Asenna portin edelleenlähetys Qbittorrent-sovelluksessa (uPnP suositeltava)

3. Määritä välityspalvelimen asetukset

Vieritä edelleen yhteysvälilehdessä välityspalvelimen asetuksiin ja kirjoita seuraava:

 1. Tyyppi: SOCKS5
 2. isäntä: ams.socks.ipvanish.com
 3. Port: 1080
 4. Käytä välityspalvelinta vertaisyhteyksiin: Joo
 5. Poista yhteydet, joita välityspalvelin ei tue: Joo
 6. Authentication: Joo
 7. Käyttäjätunnus: Välityspalvelimen käyttäjänimi
 8. Salasana: Välityspalvelimen salasana
QBittorrent-välityspalvelimen asetukset IPVanish Socks5: lle

Optimaaliset välityspalvelinasetukset IPVanish (Qbittorrent Client) -sovellukselle

Vaihe 3: Testaa välityspalvelin

On hyvä idea tarkistaa torrentisi IP-osoitteesi erityisellä seurantatorrentilla varmistaaksesi, että välityspalvelin toimii oikein. Voit myös ladata tämän tyyppisen avoimen lähdekoodin testitorren. Jos se latautuu, sinun pitäisi olla hyvä mennä.

merkintä: On myös hyvä idea käynnistää torrent-asiakas uudelleen, kun olet asentanut välityspalvelimen asetukset.

Wrapup ja lisäresurssit

Jos olet IPVanish-tilaaja, tämä opas sisältää kaiken, mitä tarvitset oikeiden torrent-latausten tekemistä varten. Mutta on vielä muutama opas ja opas, jotka kannattaa tarkistaa.

Opi määrittämään VPN reitittimellesi: Sen sijaan, että sinun pitäisi käynnistää VPN manuaalisesti tietokoneellasi tai älypuhelimellasi, voit itse asentaa openvpn-yhteensopivan VPN-reitittimen ja suojata koko verkon yhdellä yhteydellä. Voit jopa ottaa käyttöön tappauskytkimen ja reitittää tiettyjä laitteita VPN-tunnelin sisällä tai ulkopuolella.

Lisätietoja torrentin salauksesta: Bittorrent-salausoppaasta löytyy kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sisäänrakennetusta salauksesta (torrent-asiakasohjelmassa) vs. vahvaan VPN-salaukseen..

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai satunnaisia ​​ajatuksia, jätä kommentti alle!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map