Com utilitzar VPN IPVanish (o proxy SOCKS5) per a descàrregues de torrent segures

IPVanish és una opció TOP per als usuaris del torrent que vulguin descàrregues de torrent ràpides, segures i desbloquejables. Són una VPN amb registre totalment zero des del 2014 i tenen una reputació estel·lar a la comunitat del torrent.


Aquesta guia us mostrarà exactament com configurar IPVanish (i el vostre client de torrent favorit) per a la màxima privadesa mentre descarregueu torrents.

Però primer: Assegureu-vos que teniu una subscripció IPVanish activa. Si encara no en teniu, podeu fer-ho estalvieu un 60% de descompte en els plans IPVanish d’un any.

Què aprendreu en aquesta guia:

 1. Per què IPVanish és una opció ideal per a torrents privats
 2. La configuració òptima de VPN IPVanish per a torrents
 3. Com activar i utilitzar l’interruptor de matança
 4. Com utilitzar el proxy SOCKS5 IPVanish (inclòs) mentre torces

IPVanish és excel·lent per als torrents, i és per això que:

Per assolir l’estatus de culte com a VPN de torrent de primer rang (com la PIA), un servei VPN ha de proporcionar les següents coses:

 1. Una política de registre de zero real (no hi ha registres d’activitat ni de connexió. Període.)
 2. Torrents específicament permesos (i no hi ha cap registre de prohibició de descàrregues de torrent freqüents)
 3. Velocitats ràpides
 4. Aplicacions per a totes les plataformes que els usuaris utilitzen freqüentment p2p (Mac, Windows, Android)
 5. Proxy Socks5 (Inclòs gratuïtament amb tots els plans VPN)
 6. Un interruptor Kill integrat per evitar fuites IP

Moltes VPN poden reclamar 3-5 d’aquestes funcions, però poques tenen totes 6. Ofereix IPVanish a tots els preus i a un preu més assequible que competidors com ExpressVPN.

Política de registre:

IPVanish no supervisa ni registra cap activitat en línia mentre es connecta a la seva VPN. Ni tan sols conserven un registre de la vostra adreça IP un cop finalitzada la sessió o de quin servidor vau connectar. Això es deu al fet que la legislació nord-americana no requereix la retenció de dades de l’usuari per a VPNs (només ISP).

La vostra adreça IP del torrent públic és com es fa un seguiment de gairebé tota l’activitat del torrent a tot el món. Si utilitzeu un proveïdor de registre zero com IPVanish, essencialment no hi ha cap vincle entre la vostra identitat real i la IP pública (IPVanish) que aparegui en els eixams de torrent..

Política de torrent:

IPVanish permet específicament l’activitat p2p a la seva xarxa. De fet, s’anuncien com a VPN més ràpida del món per torrent en una de les seves pàgines de destinació més populars (que es mostra a continuació).

S'anuncià IPVanish com a VPN més ràpida per al torrenting

Molts altres serveis VPN no són gairebé explícits en la seva política de torrents. Molts suggereixen que no està permès o deixar-ho en una zona grisa. IPvanish ho permet específicament i és un proveïdor pro-p2p.

Velocitat

Resultat del test de velocitat IPVanish (Chicago, IL)

Resultat de la prova de velocitat IPVanish (Chicago, Estats Units)

Les descàrregues ràpides procedents de diversos companys són el que fa que Bittorrent sigui tan sorprenent. Així doncs, una VPN no us hauria de retardar ni una mica. Amb IPVanish, vam poder obtenir més de 90 Mbps en provar en servidors propers (menys de 1000 milles). Això els fa una de les VPN més ràpides i fiables del món.

Proxy de SOCKS

Un servidor intermediari SOCKS és com una VPN per a una aplicació (menys el xifrat). És perfecte per a bittorrent i us permet fer una connexió de dos salts (proxy vpn +) per obtenir més privadesa (si voleu). IPVanish és un dels pocs proveïdors que inclou gratuïtament un proxy SOCKS en lloc de cobrar un suplement. PIA i NordVPN són altres dos que també inclouen aquesta funció.

Més endavant us mostrarem com utilitzar el proxy d’IPVanish per a la torrentació més endavant en aquesta guia.

Switch Switch

Un Switch Kill és una característica de seguretat essencial que totes les VPN han d’incloure al seu programari. Quan l’activeu, l’aplicació matarà tot l’accés a Internet sempre que la VPN es desconnecti. D’aquesta manera, s’evita que la vostra adreça IP real es vegi accidentalment visible per als companys del torrent.

El programari d’IPVanish per a Mac, Windows i Android inclouen aquesta característica i es pot activar amb un sol clic.

Com utilitzar IPVanish VPN mentre torrent

Aquest és el mètode més popular i senzill per anonimitzar els seus torrents. És lliure de problemes (no cal fer cap configuració de client torrent) i està altament segur.

La vostra adreça IP pública se substituirà per una de propietat d’IPVanish i les descàrregues de torrent seran xifrades amb xifratge de 256 bits, de manera que fins i tot el vostre proveïdor d’Internet no tindrà ni idea de que feu el servei en línia.. 

Si sou una mica més prudent, podeu afegir el servidor intermediari SOCKS tal com es mostra més endavant en aquesta guia. 

Pas 1: obriu l’aplicació IPVanish i trieu la ubicació del servidor (segura)

Abans d’obrir el vostre client torrent (aquest mètode funciona amb qualsevol d’ells), heu de connectar-vos a un servidor VPN. Obriu l’aplicació IPVanish al dispositiu i trieu un servidor amb què connectar-se.

Recomanem triar-ne un país que sigui favorable al torrent com:

 • Països Baixos
 • Suïssa
 • Mèxic
 • Espanya

Personalment, ens agrada la ubicació dels Països Baixos, i és un favorit i veritable d’altres companyies VPN p2p més importants com Accés a Internet privat. No obstant això, a causa del volum reduït d’activitat de Bittorrent en aquesta ubicació, és possible que trobeu velocitats una mica més lentes. Si és així, simplement trieu una de les 3 opcions més.

VPN IPVanish connectada al servidor dels Països Baixos

Connectat a la ubicació del servidor dels Països Baixos (ideal per a torrents)

Pas 2: enganxi l’interruptor Kill

El 99 per cent de tota l’activitat del torrent amb un seguiment s’ha reduït a la vostra adreça IP pública. Per tant, … és imprescindible que la vostra IP real no es produeixi mai en contacte amb els companys de torrent si voleu mantenir la vostra identitat privada mentre la descarregueu. Per això, tu definitivament vull utilitzar la funció Kill-Switch.

Per activar el commutador Kill:

Anar a: Arranjament> Connexió

a continuació, simplement marqueu la casella amb l’interruptor Kill (que es mostra a continuació).

Com activar la funció IPVanish Kill Switch

Activeu l’interruptor Kill a Configuració> Connexió> Interruptor mata

Nota important: Si desconnecteu la VPN, l’accés a Internet s’apagarà i no tornarà a funcionar fins que un dels dos següents:

 1. Torneu-vos a connectar a la VPN (o)
 2. Restabliu l’adaptador de xarxa mitjançant el menú de resolució de problemes

Sovint la gent s’oblida d’això la primera vegada (o dues) succeeix. No t’oblidis i t’estalviarà una frustració important mentre intentes esbrinar què ha passat al teu Internet.

Pas 3: comproveu la vostra adreça IP de Torrent

Només per estar segurs, comprovareu quina adreça IP veuen els vostres companys de torrent quan es connecten amb el vostre dispositiu (sembrant o lleidatant). Per fer-ho, farem servir un torrent de seguiment especial i el nostre tutorial sobre com comprovar la vostra IP mentre torrent.

IP de torrent públic mostrada pel tracker

Podeu utilitzar un torrent IP-Tracking per veure la vostra adreça IP de Torrent

Simplement seguiu aquesta guia i assegureu-vos que la IP que apareix a l’eixam pertanyi a IPVanish i no sigui la vostra adreça IP real.

Opció 2: utilitzeu el proxy SOCKS5 d’IPVanish per a torrents

Fa uns dos anys (segons el nostre suggeriment), IPVanish va decidir incloure un servidor intermediari SOCKS5 basat als Països Baixos amb totes les subscripcions a VPN. Aquesta característica s’utilitza més habitualment pels usuaris de torrents durs per afegir una segona IP-hop (i una segona capa d’anonimat) mentre torrent.

Aquest mètode requereix una configuració addicional dins del vostre client torrent i només s’ha d’utilitzar amb clients torrents que mai ignoren la configuració del proxy quan estan habilitats. Els millors clients per utilitzar el proxy SOCKS5 són:

 • uTorrent
 • Vuze
 • QBittorrent
 • Flud (Android)

Què heu de saber abans de configurar-lo:

1: per motius de seguretat, la vostra contrasenya del proxy és diferent de la contrasenya VPN

No us preocupeu, us mostrarem com obtenir més tard aquest tutorial. Només cal assegurar-se que no es pot ometre o no es podrà connectar correctament.

2: Aquest mètode s’utilitza millor amb la VPN

El servidor intermediari no té cap xifrat, només canvia la vostra adreça IP. Mentre que el vostre client torrent ho fa tenen una funció de xifrat integrada, és realment lleuger, pot no xifrar les descàrregues reals i reduirà el nombre de companys.

És per això que és millor utilitzar el proxy i la VPN junts, per a un fort xifratge amb un segon canvi d’IP per a la privadesa.

Pas 1: obteniu el vostre nom d’usuari i contrasenya del servidor intermediari

Per motius de seguretat (ja que un proxy no xifrat transmet contrasenyes en text clar), IPVanish genera credencials exclusives que són úniques, de manera que els detalls d’inici de sessió VPN no corren cap risc..

 1. Inicieu sessió al vostre tauler de control IPVanish (amb nom d’usuari / contrasenya VPN)
 2. Vés a la pestanya “Proxy SOCKS 5”
 3. Cerqueu els detalls d’inici de sessió allà. Podeu “Restablir les credencials” per generar detalls d’inici de sessió nous quan vulgueu.
 4. Manteniu aquesta pestanya oberta perquè puguem copiar la informació per al següent pas (configuració)
Genereu una sessió de proxy IPVanish socks5 al tauler de comptes

Obteniu les vostres credencials d’inici de sessió del servidor intermediari SOCKS5 al tauler de compte IPVanish

Pas 2: configureu el proxy al client Torrent

En aquesta guia, utilitzarem QBittorrent per a la demostració.

Nota:  Si preferiu uTorrent o Vuze, tenim les instruccions pas a pas per a aquells clients de la nostra guia de configuració del torrent IPVanish SOCKS5 Torrent..

1. Anar a Menú> Eines> Opcions> Connexió

2. Habiliteu UPnP o trieu un port específic per reenviar

Podeu habilitar Universal Plug ‘n Play (UPnP) que reenviarà automàticament el trànsit del torrent al port correcte o podeu configurar manualment el reenviament de ports per a un port específic.

QBittorrent Port Forwarding vs uPnP

Configura la reenviament de port a Qbittorrent (recomanat uPnP)

3. Configureu la configuració del servidor intermediari

Encara a la pestanya de connexió, desplaceu-vos cap a la configuració del servidor intermediari i introduïu el següent:

 1. Tipus: SOCKS5
 2. Amfitrió: ams.socks.ipvanish.com
 3. Port: 1080
 4. Utilitzeu el proxy per a connexions entre iguals: 
 5. Desactivar les connexions no compatibles amb proxy: 
 6. Autenticació: 
 7. Nom d’usuari: El vostre nom d’usuari del servidor intermediari
 8. Contrasenya: La vostra contrasenya del proxy
Configuració del servidor intermediari QBittorrent per a Socors IPVanish5

La configuració òptima de proxy per IPVanish (client Qbittorrent)

Pas 3: Prova el servidor intermediari

És una bona idea comprovar la vostra adreça IP del torrent mitjançant un torrent de seguiment especial per assegurar-vos que el vostre proxy funciona correctament. També podeu descarregar un torrent de prova de codi obert com aquest. Si baixa, haureu d’anar bé.

Nota: També és bona idea reiniciar el client de torrent després d’aplicar la configuració del proxy.

Empaquetat i recursos addicionals

Si sou un subscriptor a IPVanish, aquesta guia conté tot el que necessiteu per configurar-vos per a descàrregues de torrent veritablement segures. Però hi ha un parell d’altres guies i tutorials que voldreu consultar.

Apreneu a configurar una VPN al vostre enrutador: En lloc d’haver d’iniciar manualment la VPN al vostre ordinador o telèfon intel·ligent, realment podeu instal·lar openvpn al router VPN compatible i protegir tota la vostra xarxa amb una única connexió. Fins i tot podeu activar un interruptor de matar i enrutar dispositius específics dins / fora del túnel VPN.

Més informació sobre el xifrat del torrent: Tot el que necessiteu saber sobre el xifratge integrat (al vostre client torrent) i un xifrat VPN fort es troba a la nostra Guia de xifrat de Bittorrent..

Si teniu dubtes, suggeriments o pensaments aleatoris, deixeu un comentari a continuació!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map