A legjobb anonim torrent eszköz: VPN, Proxy vagy Blocklists / Peerblock?

Ha anonim módon tölti le a torrenteket, akkor az alkalmazott eszköz (ek) nagy különbséget jelentenek. És a legnagyobb kérdésünk az, hogy mely nagyobb védelmet kínál, VPN vagy Proxy?


Sok szempontból meglehetősen hasonlók (forgalmat irányíthat egy harmadik fél szerverén, elrejtve az Ön IP-címét). Számos olyan alapvető különbség van, amelyek miatt a másik közül választhat. És néhány nagyon óvatos ember, akik mindkettőt együtt használják a maximális adatvédelem érdekében.

Fontos jegyzet: szerencsére, nem kell külön fizetnie vagy válasszon az egyik vagy a másik közül. Számos torrent-barát VPN tartalmaz nulla naplóú proxy szolgáltatást további díj nélkül. Még egyszerre is használhatja!

VPN-k, amelyek tartalmazzák a Socks5 Proxy hozzáférést: A legjobb válogatásaink vannak Privát internet-hozzáférés és NordVPN (Különleges 72% kedvezmény)

Gyors bevezetés a 3 opcióba

Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, itt egy rövid áttekintés található a 3 torrent adatvédelmi eszközről, valamint az egyes eszközök relatív erősségeiről és gyengeségeiről:

PeerBlock / iBlocklist / Egyéb IP blokkolók

A Torrent IP blokkolók egy dolgot próbálnak megtenni. Megakadályozhatja a kapcsolatot bizonyos „nem kívánt” IP-címekkel vagy IP-tartományokkal. Az elmélet az, hogy ha azonosíthatja a „gyanús” IP-ket, blokkolhatja azokat, és minimalizálhatja annak kockázatát, hogy a torrent letöltését megfigyelheti..

A valóságban szó szerint lehetetlen azonosítani és blokkolni minden rosszindulatú IP-címet. És bármilyen professzionális torrent-figyelő szolgáltatás olyan egyszerű IP-t szerezhet, amennyit csak tudsz. Eközben a blokkoló listák többnyire jó / ártalmatlan társaikból állnak, amelyek lassabb sebességet és csökkentett elérhetőséget eredményeznek.

Ítélet: Lehet, hogy a blokklisták jobbak, mint semmi (alig), de ez nem igazán adatvédelmi eszköz. És nem tesz semmit a torrent letöltések anonimizálására. 

Proxy / Socks5 Torrent Proxy

A proxy kapcsolat az, amely egy adott alkalmazás / program (a torrent kliens) forgalmát egy harmadik fél kiszolgálón keresztül irányítja. A proxy szerver csatlakozik az összes nevű torrent társhoz. A fő előnye az, hogy a társak csak a proxy szerver IP-címét fogják látni. Az „igazi” IP-címed rejtett marad.

A torrentáláshoz a legjobb / legbiztonságosabb proxy típus a Socks5 (ne használjon HTTP proxykat).

A proxy lehetővé teszi a Torrent IP-címének eltérését, mint az összes többi internetes forgalom IP-je (jó). Sajnos a legtöbb torrent nem titkosítja a forgalmát, így az internetszolgáltató továbbra is figyelemmel kíséri a letöltéseket, ha akarják.

Ítélet: A proxy olyan, mint egy VPN titkosítás nélkül. Ez is kissé gyorsabb. Rejti az Ön IP-címét (a legfontosabb adatvédelmi szolgáltatás). Az internetszolgáltatója továbbra is láthatja, hogy torrentol (a Mély csomag ellenőrzésen keresztül), ezért a gyakori torrent letöltők inkább a VPN-t részesítik előnyben.

Ajánlott Socks5 szolgáltatók: Privát internet-hozzáférés, NordVPN, IPVanish, Torguard. Olvassa el a teljes oldalt Torrent proxy útmutató.

VPN / virtuális magánhálózat

A virtuális magánhálózat az összes internetes forgalmát egy távoli kiszolgálón keresztül irányítja, amely az Ön nevében együttműködik az internettel (és a torrent társaikkal). Az eszköz és a VPN szerver közötti minden kommunikáció hihetetlenül erős titkosítással van titkosítva.

A VPN biztosítja a torrentok legmagasabb szintű védelmét és adatvédelmét. Két fontos dolgot hajt végre:

 • Rejtett valós IP-cím elrejtése a torrent társaktól (látják a VPN szerver IP-jét).
 • Titkosítsa az összes internetes tevékenységet, hogy az internetszolgáltató (ISP) ne láthassa, amit csinál / letölt az interneten.

A legnépszerűbb torrent-barát VPN-k is tartalmazzák az előfizetéseddel a SOCKS5 proxy szolgáltatást. Tehát egyszerre használhatja, kétszer megváltoztathatja IP-címét és megtarthatja a helyi IP-címet az internetes böngészéshez, de letöltheti a torrenteket egy torrent-barát helyről, például Hollandiában.

Torrent IP blokkolók (Peerguard, iBlocklist stb.)

A torrent IP blokklista egyszerűen egy hatalmas IP-címek adatbázisa, amelyben megmondja torrent klienseinek (uTorrent, Vuze…), hogy ne csatlakozzanak. Számos különböző blokklista és az IP általában különböző okokból kerül be a blokklistába:

 • Nem lakossági IP-cím
 • Iskolák / egyetemek
 • Az ismert torrent-megfigyelő társaságok
 • „Gyanús” tevékenység egy IP-cím alapján

Mi az a blokklista??

A torrent blokklisták mögött az az ötlete van, hogy ha elkészít egy listát az összes „BAD” IP-címről, akkor csak a „biztonságos” társaikhoz kapcsolódhat..

A „blokkolt” társaktól való bármilyen kapcsolat elutasításra kerül, és nem tudnak csatlakozni veled a torrent fájlok letöltéséhez / elvetéséhez..

Mindez remekül hangzik (mivel számos blokklista ingyenes), de vannak olyan biztonsági problémák, amelyek szinte értéktelenné teszik a blokklistákat …

Miért nem működnek a Torrent blokkolók …

Sok oka van annak, hogy utáljuk (és soha nem ajánljuk) a blokklistákat. Itt van a legfontosabb:

 1. Túl sok társ blokkolása (többnyire biztonságos IP-k)
 2. A rossz társak továbbra is használhatnak egy nem blokkolt IP címet
 3. A torrentokat DHT vagy tracker listák segítségével is meg lehet figyelni, még a blokkolt IP-k segítségével is

1. Túl sok blokkolt IP-cím

Legyünk őszinték, a legtöbb torrent társ nem jelent fenyegetést. Nem akarnak megfertőzni, megfigyelni vagy megtámadni. Csak torrent fájlokat akarnak szabadon megosztani.

De a legnépszerűbb torrent blokklisták MILJONOK IP-címet tartalmaznak. Valamennyien veszélyesek ezek a társak??

Természetesen nem.

Olyan, mintha bekötött szemmel géppuska lőne. Lehet, hogy megkapja a rosszfiút, de sok a járulékos károkkal. És minden „jó” blokkoló, aki letiltja, csökkenti a rendelkezésre álló társak számát, a sebességet és a letöltési időket.

Ha az összes blokklistát összevonja, akkor a világ összes IPv4-címének több mint 30% -át blokkolja.

2. A rossz társak csak egy új „SAFE” IP-címet fognak használni

Hihetetlenül könnyű új IP-címet szerezni. Kereskedelmi VPN-szolgáltatást vagy proxyt használhat 5 másodperc alatt az IP-k váltására. Minden olyan személynek / személynek, aki megélhetést élvez a torrent letöltések nyomon követésével, véget nem érő IP-k lesznek rendelkezésre üzleti tevékenységeik folytatása érdekében.

Még ha olyan blokklistát is használ, amely blokkolja az összes kereskedelmi VPN / proxy szervert, akkor csak egy otthoni IP címet használhat, ha otthoni VPN / proxy szervert futtat 100 dolláros útválasztón, vagy futtathatja a megfigyelő szoftvert lakossági címről..

3. A blokkolt társaik továbbra is láthatják a letöltők IP-jét

A torrent társaikhoz való kapcsolódáshoz meg kell ismerniük azok IP-címét. Ez azt mutatja, hogy az egész p2p rendszer működik. Ezeket az IP-ket a torrent követőkkel, valamint a DHT-vel (trackerless peer listák) gyűjtik és osztják meg. És bárki láthatja ezeket a társlistákat, függetlenül attól, hogy IP-jüket blokkolták-e vagy sem.

TLDR; a blokklista NEM akadályozza meg, hogy a rossz társak láthassák a torrent IP-címet és a letöltött fájlokat. A Torrent nyomkövetők már rendelkeznek ilyen adatokkal. Az egyetlen megoldás olyan technológia használata, amely valójában elrejti az Ön IP-címét (VPN vagy proxy).

Virtuális magánhálózat / VPN (a legtöbb felhasználó számára a legjobb)

A VPN a végső torrent adatvédelmi eszköz. Látni fogja őket az összes csúcstechnikai webhelyen, a Lifehacker-től a Reddit-ig, sőt maguk a torrent-oldalakon is..

Miért?

A VPN egyszerűen a legjobb eszköz a feladathoz (és nagyon egyszerűen használható).

Ez a szakasz bemutatja, hogyan működik a VPN, mit fog tenni az Ön számára, és hogyan válasszuk ki a torrenthez a legjobbat. A megfelelő VPN kiválasztása rendkívül fontos, mivel sokan nem torrent-barátságosak, még vannak olyanok is, amelyek egyenes csalások.

A privát internet-hozzáférés és az IPVanish a legjobb és legmegtisztebb lehetőségek közül két. Másokról is megbeszéljük.

Hogyan teszi egy VPN biztonságosabbá a torrent letöltéseket (WAY)

A torrent letöltések figyelésének két fő módja van:

 1. IP-címek gyűjtése a torrent rajból (bármely harmadik fél megteheti)
 2. Az internetes forgalom közvetlen ellenőrzése (az internetszolgáltató vagy a hálózati rendszergazda ezt megteheti)

A kiváló minőségű VPN mindkét fenyegetésvektor ellen képes védelmet nyújtani, mindössze 3,33 dollárért / hónap.

A VPN kétféle módon védi a torrent magánéletét:

 1. Rejtsd el a valódi IP-címüket, és cseréld le a torrent rajkban a VPN szerver IP-jére.
 2. Titkosítsa az internetes forgalom 100% -át, így még az internetszolgáltató sem tudja megfigyelni a forgalmat vagy látni, hogy milyen fájlokat tölt le..

Egyszerűen hangzik (és ez is nagyon könnyen használható). De hihetetlenül nagy teljesítményű is. Éppen ezért a VPN használata exponenciálisan növekszik, különösen a fájlmegosztó közösségben.

A torrenthez tartozó „BEST” VPN kiválasztása

Alapvető szinten a legtöbb VPN szolgáltatás nagyon hasonló. A forgalmat egy harmadik fél szerveren keresztül irányítják, új IP-címet adnak neked, és titkosítják az eszköz és a VPN szerver között átadott összes adatot. De ez nem azt jelenti, hogy csak használnia kellene Bármi Torzításkor VPN.

Még mindig nagyon fontos különbségek vannak a szokásos VPN-szolgáltatások között, és azok között, amelyek ideálisak a torrenthez.

Íme néhány a legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni:

Naplózási politika

A legtöbb VPN naplót vezet. Ez azt jelenti, hogy nyilvántartást vezetnek az Ön kapcsolati előzményeiről, a hozzárendelt IP-címről, a szerver helyéről stb. Néhányan nyilvántartást vezetnek a meglátogatott webhelyekről vagy más forgalomnaplókról is.

Ha egy VPN IP-címnaplókat tárol (időbélyegzővel), akkor egyértelmű kapcsolat van a sajátja között torrent ip cím (a VPN által hozzárendelt) és a te valódi IP-cím. Ha komolyan veszi az adatvédelmet, akkor olyan VPN-t kell választania, amely egyáltalán nem tart naplót.

Néhány kedvenc nulla naplózású VPN-nk a következők:

 1. Privát internet-hozzáférés (A naplózási politikát az FBI ténylegesen megvizsgálta)
 2. NordVPN
 3. IPVanish

Sebesség

Nem számít, mit csinál online, szeretné elérni a fizetési sebességet. Ha fizet egy 20 Mbps internetkapcsolatért, akkor ezt a sebességet a legtöbbet szeretné elérni, ha VPN-szolgáltatásra csatlakozik. De a szerverek és a sávszélesség drága, ezért az „olcsó” és az „élettartamú” VPN-szolgáltatások hihetetlenül lassúak.

Vannak nulla naplószámú VPN-szolgáltatások, amelyek szintén meglehetősen gyorsak, és a PIA-t, a Torguard-ot és az IPVanish-t 50mbps feletti sebességgel teszteltük..

Más funkciók

Számos VPN más funkciókat is tartalmaz, mint például a kikapcsolás / IP szivárgás elleni védelem, a Socks5 proxyk és a p2p-re optimalizált szerverek, amelyek még jobbá teszik a torrent felhasználók számára. További információkért olvassa el a teljes torrent VPN-útmutatónkat az alábbiakban …

Olvassa tovább: A Torrents / P2P legjobb VPN-jeinek teljes listája

Hogyan használhatunk VPN-t torrentinghez

A VPN szépsége az egyszerűség. Bár a tényleges technológia hihetetlenül bonyolult, a felhasználói élmény egyszerű.

Csak kövesse ezeket a lépéseket az első induláshoz.

 1. Iratkozzon fel VPN-re
 2. Töltse le / telepítse a VPN szoftvert / alkalmazást
 3. Futtassa az alkalmazást
 4. Válassza ki a szerver helyét (Svájc / Kanada / Hollandia ajánljuk)
 5. Kattintson a Csatlakozás elemre (a VPN váltja az IP-t, és automatikusan titkosítja az adatokat).
 6. özön.

Milyen a VPN a felhasználók számára:

Alapvetően ez csak egy alkalmazás, amelyet a számítógépen futtat. Válassza ki a kívánt szerverhelyet:

Csatlakozás kanadai szerverhez (IPVanish)

Csatlakozás kanadai szerverhez (IPVanish)

5-15 másodperc múlva csatlakozik a kívánt helyhez. Az új IP-cím a szoftver bal felső sarkában jelenik meg (az IPVanish használatával), és az összes kommunikáció 256 bites titkosítással (alapvetően törhetetlen) lesz titkosítva..

Kanadához csatlakoztatott IPVanish szoftver

Csatlakoztatva egy kanadai szerver helyéhez

Ez az. Most már normális körülmények között is torrent. Általában jó lehetőség a kill-switch bekapcsolására, ha a VPN-szoftver rendelkezik ilyennel. Azt is ellenőriznie kell, hogy a torrent-identitás névtelen-e egy IP-követő torrent használatával.

A VPN használatának hátrányai a torrentokban

Noha a VPN a legjobb eszköz a feladathoz, még mindig vannak bizonyos hátrányok / kompromisszumok, amelyeket figyelembe kell venni:

 • Csatlakozás távoli szerverhez lassabb sebességet eredményez
 • A titkosítás sávszélességet / számítási teljesítményt használ (ismét lassabb sebesség)
 • A torrent IP és a böngésző IP azonos lesz

Enyhe sebességcsökkenés:

A kiváló minőségű VPN-nek rengeteg rendelkezésre álló szerver sávszélessége van, és a sebességnek továbbra is meglehetősen gyorsnak kell lennie, de ne számítson arra, hogy az ISP-kapcsolat 100% -át megkapja. Például, ha fizet a 25 Mbps sebességért, akkor valószínűleg csak 10-20 sebességet fog elérni, miközben csatlakozik a VPN-hez, attól függően, hogy milyen titkosítási erősséget használ és milyen messze van (vagy túl zsúfolt) a VPN szerver..

Az adatvédelem és biztonság kompromisszumoknak számít, és fel kell áldoznia egy kis sebességet.

Ugyanaz az IP cím a böngészőhöz és a torrentekhez

Ez nem jelentős negatív, de tudnia kell valamit. Az emberek általában egy torrent-barát országban, például Svájcban vagy Hollandiában használnak VPN szervert. De most a böngészője ezt az IP-helyet is fogja használni, vagyis külföldi google találatokat kaphat (bár megváltoztathatja a Google beállításait, hogy az eredményeket mindig a kívánt helyről jelenítse meg).

Ha inkább külön IP-címet szeretne a böngészőhöz és a torrentekhez, akkor hozzáadhat egy proxy-ot a torrent-kliensbe, miközben csatlakozik a helyi VPN-kiszolgálóhoz. Ez megad egy helyi (ugyanazon ország) IP-címet a legtöbb webes tevékenységhez, és megváltoztatja a torrent IP-címét mindenütt, ahol a torrent proxy szerver található (általában Hollandia).

Socks5 Proxy

Az anonim torrentek második legjobb választása egy proxy. Ahelyett, hogy az internetes forgalom 100% -át harmadik féltől származó kiszolgálón keresztül irányítja, a proxy csak a torrent kliensen lesz konfigurálva..

Szinte minden asztali torrent-ügyfél támogatja a proxykapcsolatokat (csak SOCKS5). Emellett 2 android torrent alkalmazás (Flud és tTorrent) is támogatja a névtelen proxykapcsolatokat.

Key Proxy Info:

 • Megváltoztatja az 1 alkalmazás IP-címét (torrent kliens)
 • A Socks5 proxynak kell lennie a torrent társainak megfelelő működéséhez (soha ne használjon HTTP proxyt)
 • Elrejti, hogy valódi IP-címe van a torrent társainak, de nem titkosítja az adatokat
 • Néhány torrent ügyfél bizonytalanul továbbítja a proxykódú kapcsolatokat

Hogyan működik egy torrent proxy?

Megfelelően konfigurálva a torrent kliens az összes társ- és nyomkövető kommunikációt az SOCKS5 proxy kiszolgálón továbbítja. A Torrent társaik és követői csak a proxy szerver által kiosztott IP-címet fogják látni, nem pedig a valódi IP-t.

A proxyk általában nem rendelkeznek beépített titkosítással, azaz az adatokat továbbra is olvasni fogja az internetszolgáltató. Ez általában nem probléma (mivel nem figyeli aktívan a letöltések tartalmát). Egyes ISP-k azonban blokkolják / fojtják a torrent forgalmat. Ebben az esetben vagy használjon VPN-t, vagy kapcsolja be a torrent kliens beépített titkosítását.

SOKOK vs. HTTP / HTTPS

A torrentre a legjobb proxy típus a SOCKS 5. verziójú (SOCKS5) proxy. Ez egy többfunkciós proxy protokoll, amely képes kezelni a nyomkövetőt és peer kapcsolatok. Soha ne használjon HTTP-proxyt (az „ingyenes” proxy leggyakoribb típusa).

Az ok, hogy soha ne használjon HTTP proxyt: Csak a HTTP proxyk szállíthatják a HTTP forgalmat. Olyan dolgokat tudnak kezelni, mint a nyomkövető kapcsolatok (amelyek HTTP-t használnak). De ők nem tudom kezelni a társak kapcsolatait. Ennek oka az, hogy a társkapcsolatok TCP-t használnak, amely más protokoll. Ha megpróbál egy HTTP proxyt használni, a legtöbb torrent ügyfél csak figyelmen kívül hagyja a proxy beállításait, amikor társakhoz kapcsolódik. Ez azt jelenti, hogy a társak látják a REAL ip-címet, amely komoly adatvédelmi kockázatot jelent (és meghiúsítja a proxy használatának teljes célját).

Még ha a torrent kliens is nem Ha a HTTP proxy kapcsolatokat nem biztonságosan irányítja, akkor valójában nem lesz képes csatlakozni társaikhoz (mert a HTTP protokoll nem működik a torrent letöltéseknél).

Összefoglaló: Soha ne használjon HTTP proxyt torrentinghez. Mindig használja a SOCKS5-et. Nézze meg alább a legjobb socks5 szolgáltatók összefoglalóját.

A legjobb Zero-Log Socks5 proxy szolgáltatások

Ezek a kedvenc anonim Socks5 proxy szolgáltatásaink a torrenting számára. Mindegyik valódi nulla naplózású szolgáltatás, azaz nem naplózza az Ön tevékenységét, vagy nem vezet nyilvántartást az IP-cím hozzárendeléseiről.

És a legjobb az egészben …

Ezen proxy-előfizetések többsége is magában foglalja a VPN szolgáltatást pótdíj nélkül (a Torguard az egyetlen kivétel).

# 1 – IPVanish Proxy / VPN (leggyorsabb lehetőség)

IPVanish egy zéró naplózású VPN / Socks5 szolgáltató az Egyesült Államokban. Nincsenek naplók, és jó hírnévnek örvend a kiváló szoftver és a hihetetlenül gyors sebesség mellett. Ha legalább 50 Mbps internetkapcsolattal rendelkezik, és sebességének nagy részét meg akarja tartani, miközben VPN-hez csatlakozik, akkor vegye igénybe az IPvanish programot.

Teljes vélemény: Olvassa el a teljes IPVanish áttekintést a gyorstesztekről, a szoftver áttekintéséről és a telepítési útmutatóról.

Minden előfizetés magában foglalja a VPN és a proxy szolgáltatást (ugyanazon az áron). Az IPVanish proxy szervere Hollandiában található, és nem naplózza az IP címeket. Nagyon jól működik az összes fő torrent ügyféllel. Még egy külön beállítási útmutatónk van az IPVanish socks5 proxy torrentjeinek használatához.

# 2 – NordVPN Socks5 / VPN

NordVPN a világ egyik legjobb VPN-je. Az összes előfizetés magában foglalja a VPN és a proxy szolgáltatást (több mint 20 Socks5 szerver hely).

Ők egy valódi nulla naplózású VPN, Panamában (adatvédelmi menedékhely) székhellyel rendelkeznek. És örömmel fogja megtudni, hogy a NordVPN az egyik utolsó VPN a világon, amely továbbra is működik a Netflix-rel. Valójában több mint 50 video streaming szolgáltatás feloldását feloldhatja, ideértve a Hulu, HBOgo, MLBtv és még sok más!

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: Takarítson meg 72% -ot, ha 2 éves előfizetéssel vásárolja meg a NordVPN-t

NordVPN a torrentinghez:

A NordVPN több mint 10 országban rendelkezik p2p / torrent-optimalizált szerverekkel. Torrent-barát SOCKS5 szervereik vannak több mint 10 országban. Legfeljebb 6 egyidejűleg csatlakoztatott eszköz csatlakoztatható a NordVPN-hez, lehetővé téve az összes előfizetés védelmét.

Teljes vélemény: Olvassa el a NordVPN áttekintésünket további információkért a szoftverükről, a sebességről és a SmartPlay technológiáról.

# 3 – Privát internet-hozzáférésű VPN / Socks5 (40 dollár / év)

Privát internet-hozzáférés alapvetően feltalálta a nulla naplószámú VPN kategóriát, és ők továbbra is a világ leginkább torrent-barát VPN / proxy vállalata. Hihetetlenül olcsók is, egyéves előfizetéssel, csupán havi 3,33 dollárba kerülve.

Döntés: Proxy vs. VPN vs. blokklista / Peerblock

Végül az az eszköz, amelyet a torrent névtelenítéséhez használsz, személyes döntés lesz. Ha a sebesség a legfontosabb (és a biztonság kevésbé fontos), akkor lépjen proxy segítségével. Ha nagyobb biztonságot és / vagy könnyű használatot szeretne, akkor vegye fel a VPN-t.

És ne feledje, a blokklisták, mint például a peerguardian / peerblock, nem más, mint egy bandaid megoldás. Nem kínálnak igazi a magánélet védelme, és általában csak hamis biztonsági érzést ad a felhasználóknak. Bármely komoly torrent letöltő megmondja, hogy a VPN / Seedbox / proxy a csak valódi lehetőség a komoly adatvédelemhez.

PeerBlock / peerguardian / letiltási listák

 • A blokkolni kívánt IP-címek listája
 • Mint a szőnyegbombázás, nem pedig a precíziós célzás
 • Nem titkosítja a torrent forgalmat, vagy nem változtatja meg IP-címét
 • A veszélyes blokkolt társaik könnyen feloldhatók, ha új IP-címet szereznek

Proxy-összefoglaló

 • Mindig használjon SOCKS5 proxyt (a HTTP proxyk bizonytalanul irányítják a torrent forgalmat)
 • Kézzel konfigurálva a torrent kliensen.
 • Nincs beépített titkosítás, de használhatja a torrent kliens beépített titkosítását (csökkenti az elérhető társakat).
 • Költség körülbelül $ 4-6 / hónap.

És ne felejtsd el, hogy megteheted mindig proxyt és VPN-t használjon egyszerre a rendkívül biztonságos torrent letöltésekhez. A fő kompromisszum ezzel a beállítással a sebesség, de nem az ár. Számos VPN-szolgáltatás magában foglalja a Socks5 proxy-hozzáférést ingyen.

VPN összefoglaló

 • Könnyen telepíthető a legtöbb eszközre szoftver / alkalmazásként
 • Sok szerverhely (néhány VPN legalább 100-nál)
 • Az erős titkosítás megakadályozza, hogy az internetszolgáltató ellenőrizze internethasználatát
 • Kicsit lelassítja a kapcsolatot (a titkosítás és a kiszolgáló távolsága miatt)
 • Költség: 3,33 USD + havonta

Következő lépés: Válasszon egyet a legjobban értékelt Torrent VPN cégek közül, és kezdje el biztonságosan a torrentet 10 perc alatt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map