La vostra VPN pot ser compatible amb IPv6? Aprengueu els avantatges i els avantatges i solucioneu les filtracions d’I IPv6

És possible que no us n’adoneu, però el web està actualitzant una actualització del protocol perquè ens hem quedat sense adreces IP. Sota el sistema actual (IPv4), hi ha aproximadament 4.300 milions d’adreces IP, que és realment inferior al nombre actual de dispositius capaços d’internet.


De manera que la web es transicionarà lentament per utilitzar el protocol IPv6 que admet un total teòric de 2128 que és un nombre tan gran, que és difícil deixar-vos entendre.

Però, per diversos motius, la majoria de proveïdors VPN encara no admeten el protocol IPv6. Aquest article explorarà els avantatges i els contres de permetre IPv6 a través de VPN, i també aprendràs quins proveïdors de VPN suporten el protocol IPv6..

Què necessiteu saber sobre IPv6?

Fins i tot necessito IPv6?

La resposta breu és que no, no ara mateix. I probablement tampoc per al futur previsible.

Tot i que hi ha més dispositius que adreces IP, molts dispositius poden (i poden) compartir la mateixa adreça IP. Per exemple, tots els dispositius de la xarxa wifi domèstica tenen la mateixa adreça IP externa.

Finalment, tota la web canviarà la transició per IPv6, però les millors estimacions de quan passarà això suposaran el canvi gairebé 20 anys en el futur (al voltant del 2035).

I si no utilitzeu IPv6 ara mateix, realment no us en perdreu res. Gairebé cap lloc web requereix IPv6 i molts llocs i serveis ni tan sols ofereixen una adreça IPv6 encara. Així mateix, molts encaminadors van fer que aquesta dècada ni tan sols disposessin de suport IPv6.

I molts usuaris de VPN tenen IPv6 desactivats manualment al seu encaminador (o programari VPN) per raons de seguretat (a continuació). Jo personalment mai he patit cap problema ni he tingut problemes per accedir a un lloc perquè IPv6 està desactivat.

Per què algunes VPN no admeten IPv6?

Un percentatge significatiu dels proveïdors VPN més populars no admet IPv6 ni permet l’opció de desactivar-lo en el seu programari.

Hi ha dues raons principals per les quals:

 1. Encara no hi ha cap ús real, de manera que permetre que només aporti complexitat.
 2. Hi ha alguns riscos de privadesa (filtracions d’adreces IPv6) d’utilitzar IPv6 amb una VPN en sistemes operatius més antics i abans que s’adopti àmpliament la tecnologia.

Fuites IPv6

Les fuites IPv6 són una de les possibles filtracions VPN que poden posar en perill la vostra seguretat quan s’utilitza una VPN.

Què és una fuga IPv6? Pot ser que no se n’adonis, però si el teu proveïdor d’Internet (ISP) ja admet IPv6 (la majoria dels Estats Units ho fa), l’ordinador té una adreça IPv6 a més d’una adreça IPv4 tradicional. I quan s’utilitza una VPN, aquesta adreça IPv6 podria filtrar-se accidentalment si no teniu protecció de VPN.

Com a resultat, els proveïdors de VPN han optat per 1 de les dues possibles solucions de filtracions IPv6:

 1. Codi personalitzat al servidor / aplicació VPN per evitar fuites IPv6
 2. Bloqueig del tot IPv6 (NordVPN és una coneguda VPN que va triar aquesta opció).

Què passa si la vostra VPN no connecta filtracions IPv6? Tot i que aquest és el cas, no deixa de ser senzill arreglar pel vostre compte. Podeu desactivar IPv6 en la configuració del vostre enrutador (els encaminadors ASUS que recomanem que tenen aquesta opció).

O simplement podeu desactivar IPv6 directament a l’ordinador Windows o Mac.

Les VPN que fan (i no) suporten IPv6

La llista actual de VPNs que suporten IPv6 és bastant petita, la majoria de proveïdors simplement bloquegen el protocol o l’orienten a un “forat negre” com ho fa NordVPN.

VPNs amb suport IPv6 total o parcial:

 • Cyberghost
 • Privadesa perfecta
 • AirVPN (a juny de 2018)

A continuació, trobareu un aspecte més detallat de la política i del full de ruta IPv6 actuals per a algunes de les empreses VPN més grans.

Cyberghost (admet IPv6)

Cyberghost és una de les nostres VPN més valorades gràcies a la seva política de registre zero, el seu excel·lent programari i els seus preus assequibles.

I són una de les úniques VPN que actualment suporten el 100% per IPv6. Fins i tot tenen una política d’ajuda dedicada sobre el tema que estableix:

Cyberghost és totalment compatible amb IPv6

Encara millor, les nostres proves durant el procés de revisió de Cyberghost no van trobar evidències de fuites IPv6, de manera que sembla que la seva implementació és força segura..


ExpressVPN (blocs IPv6)

ExpressVPN és un dels serveis VPN més populars, malgrat els seus preus per sobre de la mitjana. El seu programari és un dels millors de la indústria, però ExpressVPN encara no admet IPv6.

Al seu lloc web no hi ha cap informació sobre un full de ruta ni hi ha cap plan de suport a IPv6 (tot i que finalment es veuran obligats a quan la tecnologia sigui més corrent). A diferència d’algunes VPN, IPv6 no “connecta” les filtracions d’IPv6, sinó que bloqueja el protocol completament com es mostra a la nostra revisió ExpressVPN..


IPVanish (sense suport IPv6)

IPVanish no admet IPv6, i la seva documentació pública diu que es poden dirigir connexions IPv6 fora el túnel VPN. Actualment, el programari IPVanish té una protecció opcional de filtració IPv6 o es pot desactivar manualment l’IPv6 del vostre router per estar segur.

IPVanish ha afirmat que tenen la intenció de donar suport per complet a IPv6, però encara no s’ha publicat una data ferma per al llançament. La nostra millor idea és que el prioritzaran quan altres grans jugadors VPN comencin a fer el canvi.


NordVPN (blocs IPv6)

NordVPN no admet IPv6, però han integrat la protecció contra filtracions IPV6 sempre al seu programari d’escriptori i mòbil. La seva solució no orientarà IPv6 de manera insegura, sinó que la dirigeix ​​cap a un “forat negre” dins del túnel VPN.

Essencialment bloqueja tota la connectivitat IPv6 sense exposar mai la vostra adreça IPv6 a través de filtracions. NordVPN és un dels nostres serveis VPN favorits de Zero-Log i és totalment compatible (no bloquejat) amb Netflix. Encara millor, estan tenint un acord fantàstic que us proporcionarà 2 anys de servei per menys de 4 dòlars al mes.


Accés a Internet privat (blocs IPv6)

Com la majoria dels seus companys, Accés a Internet privat bloqueja IPv6 mentre l’encaminen dins del túnel VPN per assegurar-se que no hi hagi fuites. Aquesta opció es pot canviar des del programari de la PIA si per algun motiu voleu habilitar IPv6.

Actualment, PIA no té cap full de ruta públic sobre suport IPv6. Dit això, no deixa de ser un dels millors VPN per guanyar diners, el període. Consulteu la nostra revisió PIA per veure per què ens agrada molt el seu servei.

VyprVPN (sense suport IPv6)

VyprVPN fa moltes coses molt sorprenent. El seu millor programari en classe n’és un bon exemple. Malauradament, el seu suport IPv6 és un punt feble.

VyprVPN no només admet el protocol, sinó que no ha implementat un bloqueig específic de filtracions IPv6 al seu programari, cosa que significa que el trànsit IPv6 es podia encaminar fora del túnel VPN. El seu fòrum d’ajuda suggereix que el seu full de ruta no és específic per a la protecció o assistència contra filtracions IPv6.

Què cal fer si la vostra VPN no admet IPv6

És important entendre que, encara que en realitat no necessiteu IPv6 ara, ho és imprescindible per assegurar-se que el trànsit IPv6 no es dirigeix ​​de manera insegura. Això podria comprometre part de l’anonimat que una VPN proporciona exposant la vostra adreça IPv6 a llocs web, serveis de streaming o companys BitTorrent..

No, no cal canviar proveïdors de VPN.

Només cal bloquejar IPv6. I és realment fàcil. Podeu fer-ho a nivell d’encaminador (desactivar IPv6 per a tots els dispositius connectats) o en un sol dispositiu com el vostre PC. En aquest moment no hi ha cap manera senzilla de desactivar IPv6 en un dispositiu Android o iPhone, de manera que millor utilitzeu el mètode del router..

Cada encaminador (si és compatible amb IPv6) disposarà del seu propi menú de configuració per desactivar / bloquejar IPv6. En tots els encaminadors ASUSWRT (que ens encanten), es pot desactivar fàcilment IPv6 mitjançant:

Configuració avançada> IPv6> Desactiva IPv6

desactivar la configuració IPv6 del firmware ASUSWRT (RT-AC68U)
Desactiveu IPv6 als encaminadors ASUS / ASUSWRT a Configuració avançada> IPv6

Prova de fuites IPv6

Un pas important per protegir les vostres connexions IPv6 per assegurar-vos que el vostre VPN (o el vostre encaminador) està bloquejant correctament la connectivitat IPv6. Un lloc fantàstic per a això és ipleak.net.

Si el test no pot detectar la vostra adreça IPv6 (com es mostra a continuació), la vostra protecció contra filtracions (o bloqueig IPv6) funciona correctament.

Prova de filtració IPv6 que no mostra cap adreça IPv6 (IPv6 bloquejada)
Si bloqueges IPv6, el test de fugides hauria de ser així.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map