Millors VPN gratuïtes per a Android | Cafè VPN


Si llegiu aquest article al mòbil, us hauria d’estar preocupat. A diferència del que creieu, és possible que el vostre darrer telèfon Android no sigui tan segur com heu imaginat. De fet, és segur suposar que els telèfons mòbils són menys segurs que els ordinadors. L’elecció esdevé molt senzilla: fer servir VPN gratuïta (o de pagament) o no.

Els usuaris de telèfons mòbils han superat en gran mesura els usuaris que utilitzen ordinadors convencionals. Aquesta tendència ha derivat en preocupacions de seguretat, ja que els ciberataques als telèfons mòbils, especialment els que funcionen a Android han augmentat a un nivell alarmant.

Tan sofisticat com és el teu telèfon Android, és un ànec assegut a la vasta xarxa d’internet. El fet és que la seva adreça IP és un llibre obert per al públic i l’intercanvi de dades entre el dispositiu i els servidors web es pot interceptar i interpretar fàcilment.

Per mantenir els telèfons Android segurs, els usuaris han estat recorrent a VPN o xarxa privada virtual. Aquests serveis els permeten mantenir les seves activitats en línia des de la mirada indiscutible dels pirates informàtics i del govern mitjançant l’ús de l’adreça IP dels telèfons i també utilitzen algunes de les tècniques de xifratge més segures de la indústria..

Els usuaris d’Android també han agrupat la instal·lació de VPN per accedir a continguts restringits en geo. Això vol dir que podeu accedir al contingut dels EUA de Netflix, encara que viatgeu a l’estranger.

En aquest article, us orientarem a l’hora de triar la VPN adequada per al vostre mòbil i us presentarem una llista dels millors VPN gratuïts que funcionen a Android:

Per què necessita una VPN per al teu dispositiu Android

Per a la majoria dels individus del món altament connectat, un parell de minuts d’interrupció a Internet és impensable. El mateix s’aplica a sortir de casa sense el telèfon mòbil durant hores. Si és el cas, una persona mitjana passa més de 4 hores al dia al seu telèfon mòbil.

I amb WiFi pública d’alta velocitat fàcilment disponible, sempre esteu connectats a Internet, d’una manera o altra.

Si bé la connexió a Internet és cada cop més ràpida i fiable, el risc d’atacs cibernètics també ha crescut exponencialment, especialment si esteu connectats a una xarxa WiFi pública. La connexió WiFi pública és notòria per oferir funcions de seguretat poc o nulles com els xifrats, deixant-vos exposat a pirates informàtics maliciosos a la proa.

Com hem esmentat, instal·lar una VPN és útil per garantir la vostra seguretat en línia. Però quan es tracta de VPN, tindreu la possibilitat de triar ja que hi ha centenars de productes competitius disponibles.

Alguns dels factors que determinen una bona VPN són el xifratge, la velocitat, la facilitat d’ús i el dispositiu Netflix. Aquest últim és crucial si voleu utilitzar una VPN per accedir a Netflix US quan esteu a l’estranger.

A més, voldreu triar entre VPNs de pagament i gratuïtes. Tot i que sempre hem destacat que les VPN de pagament ofereixen la protecció més segura, algunes VPN gratuïtes són opcions decents quan no teniu pressupost.

Amb això, les VPN gratuïtes solen limitar-se en les seves funcions, com ara la velocitat i el nombre de servidors VPN. Però la seguretat fonamental d’una VPN no s’ha de comprometre mai en versions gratuïtes o de pagament.

La millor VPN gratuïta per a Android

A continuació es mostren algunes de les millors VPN gratuïtes per a Android per protegir la vostra seguretat en línia.

1. Escut Hotspot

hotspot-shield-free-android-vpn

Hotspot Shield és conegut per la seva velocitat i una interfície d’usuari d’aspecte futurista. Si bé les versions d’escriptori estan disponibles amb preus premium, hi ha una versió gratuïta d’Hotspot Shield descarregable per a Android. Generalment és una excel·lent VPN per a l’accés torrent o Netflix tot i que es poden limitar a la seva aplicació gratuïta.

Després de descarregar Hotspot Shield Free, estareu protegits considerablement per la funció de seguretat de la VPN. Utilitza AES-256, una tècnica de xifrat pràcticament irrompible per ocultar les vostres dades al públic. Quan engegueu la VPN gratuïta, només us limitarà a un servidor als Estats Units.

Si bé la versió gratuïta de la VPN no és tan ràpida com la seva contrapartida de pagament, podeu esperar una velocitat de navegació decent al vostre mòbil. La VPN gratuïta també us limita fins a un límit d’1 GB de dades diàriament, cosa que significa que no és adequat per a la transmissió de contingut. A més d’això, també us limitareu a una única connexió en lloc de cinc de la versió de pagament.

2. TunnelBear

tunnelbear-free-android-vpn

Si necessiteu una VPN gratuïta a Android tan segura com la versió de pagament, voldreu consultar TunnelBear. Aquesta VPN està disponible de forma gratuïta i la seva única limitació és la capacitat de dades de 500 MB per mes. A més d’això, la versió gratuïta està pensada com a mitjà perquè els usuaris puguin provar les diferents funcions de TunnelBear.

TunnelBear us permetrà mantenir la seguretat i l’anònim al vostre mòbil. Utilitza el protocol OpenVPN i el xifrat AES-256, una combinació que garanteix la seguretat total amb una VPN. TunnelBear tampoc pateix cap fuga DNS, que podria comprometre la vostra ubicació.

Tunnel Bear també ofereix una atenció al client increïblement responsiva, tot i que no es pot dir el mateix sobre la seva velocitat de connexió. Podeu tenir problemes per transmetre suports a TunnelBear i no és compatible amb Netflix ni tan sols en la seva versió de pagament. Tanmateix, si la seguretat és la vostra preocupació principal, aquesta VPN és per a vosaltres.

3. Assguard

Amb un nom en llengua de goma, aquesta aplicació és una eina potent quan es tracta d’UX a VPN. La usabilitat és la part més bona d’Assguard. Qualsevol usuari d’activitat pot estar interessat, perquè es troba entre nombroses dreceres. Tant si es tracta d’una navegació segura i anònima, com desbloquejar VoIP, xarxes socials, veure Netflix dels Estats Units. És igualment fàcil d’utilitzar per a usuaris familiaritzats amb VPN i principiants que s’esforcin per afegir aquest servei als seus favorits. Per aquells que encara dubtin sobre quines funcions necessiten per gaudir de la seva experiència VPN, Assguard té consells i orientacions clares.

El client Android d’Assguard és prou intuïtiu per suggerir el servidor més òptim basat en la vostra ubicació per assegurar-se que sempre que activeu les dreceres, us connecteu de seguida. Actualment només està disponible a 18 països, però l’equip promet més actualitzacions el 2020.

4. ProtonVPN

protonvpn-free-android-vpn

Quan el millor dels científics del CERN i el doctorat de Harvard. els investigadors decideixen crear una VPN, el resultat és una VPN amb seguretat impenetrables en forma de ProtonVPN. Combina OpenVPN i AES-256 per proporcionar seguretat com el banc al vostre telèfon mòbil. També heu assegurat que cap de les vostres activitats en línia no està registrada a la política.

El ProtonVPN gratuït a Android és una versió limitada dels seus homòlegs de pagament. Una de les restriccions clau que poden afectar l’experiència de navegació és la seva velocitat de connexió. Només podeu obtenir una velocitat de connexió mitjana a la VPN gratuïta. A més, esteu limitat a 1 dispositiu i accés a servidors de 3 països.

Tot i que no hi ha cap límit de navegació a la versió gratuïta, és possible que tingueu problemes en streaming de pel·lícules a causa de la velocitat mitjana de connexió. Tanmateix, podeu esperar una atenció puntual al client, a partir d’aquesta VPN que excel·lent en la seguretat més actual.

5. FinchVPN

finch-free-android-vpn

La quota de dades de VPN gratuïta pot ser altament restrictiva per a l’experiència de navegació. Tot i això, FinchVPN és particularment generós quan es tracta de la seva versió gratuïta d’aplicació VPN per a Android. La inscripció al pla gratuït proporciona 3 GB de dades al mes, molt superior a alguns dels seus competidors.

El pla gratuït també et limita al nombre de servidors que pots utilitzar a 5 en lloc de 20 per a usuaris premium. A més, cap dels servidors gratuïts no pot transmetre contingut des de Netflix. Sorprenentment, FinchVPN té una velocitat de connexió decent quan es prova des de diversos servidors.

FinchVPN admet tant OpenVPN com el protocol PPTP més antic. Voleu triar el primer, ja que se sap que té problemes de seguretat coneguts i que es poden explotar. Quant a la interfície d’usuari, podeu esperar una aplicació senzilla i funcional que sigui fàcil de navegar.

Aplicacions VPN Android pagades amb TOP 5

Resum

És cert que la majoria dels usuaris de telèfons Android no coneixen els riscos als quals s’està connectant a Internet. El fet que estiguin connectats freqüentment a la xarxa WiFi pública, els posa a mercè dels pirates informàtics maliciosos.

La VPN és una excel·lent eina per ajudar els usuaris d’Android a mantenir-se en línia segurs i l’augment dels diversos proveïdors VPN només demostren que l’amenaça de seguretat és real. Al tancar la seva adreça IP i xifrar les dades que flueixen a Internet, els usuaris deixen de ser vulnerables a les ciberataques.

Per a alguns usuaris, escollir una VPN per a Android pot ser un dilema. Si bé les VPN de pagament ofereixen la millor seguretat i característiques, les restriccions financeres sovint poden influir en la seva decisió. Mentrestant, alguns usuaris voldrien provar les funcions i pagar només si estan satisfets amb l’experiència.

Si bé les VPN gratuïtes poden tenir funcions limitades, la seguretat del servei no pot ser compromesa. Això vol dir que les VPN gratuïtes han de tenir un xifrat altament segur, el que naturalment apunta al protocol AES-256 i segur OpenVPN.

Hem enumerat alguns dels millors VPN gratuïts que són compatibles amb Android, i és molt recomanable si teniu la voluntat de mantenir-vos fora del radar dels pirates informàtics i del govern desordenat..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map