Com configurar la VPN a Android (actualització 2020) | Cafè VPN


Necessiteu ajuda per saber configurar una VPN a Android? El procés no és tan complicat com podríeu pensar i pot realitzar-lo ràpidament per qualsevol persona amb un interès remot en VPNs (Xarxes privades virtuals) i el que ofereixen.

Què és VPN a Android?

El primer és el primer; per què necessites en primer lloc executar una VPN al dispositiu Android? Segons un estudi del primer trimestre del 2018 realitzat per Statista (un portal d’estadístiques i d’estudis) sobre l’ús de VPN a tot el món, més del 26% dels usuaris d’Internet a tot el món utilitzen una VPN. És a dir, aproximadament, 1.144 mil milions de persones. Entre ells, el 57% són usuaris mòbils, un mercat dominat per dispositius Android, que inclouen telèfons intel·ligents, tauletes i fins i tot televisors intel·ligents.

Si penses que els milions d’usuaris d’Android allà han de tenir una bona raó per voler executar una VPN als seus dispositius, tindràs raó! La veritat és que hi ha moltes raons per a configurar una VPN a Android, algunes de les quals potser no us heu plantejat.

Utilitzeu una VPN per a entreteniment

Segons un estudi relacionat per GlobalWebIndex (una empresa de recerca de mercat), el 49% dels usuaris aconsegueixen una VPN per accedir a l’entreteniment i aprofitar la seva capacitat per evitar les geo-restriccions. Això significa desbloquejar contingut que normalment no està disponible a la vostra regió, inclosos vídeos de YouTube, programes Hulu o Netflix i música i podcasts.

Utilitzeu una VPN per a seguretat del telèfon Android

Per descomptat, el veritable valor de l’execució d’un client VPN d’Android rau en la seva capacitat per mantenir les dades personals segures en ocultar l’adreça IP i l’activitat en línia dels seus usuaris. Com a resultat, les persones poden navegar per la xarxa i utilitzar qualsevol servei basat en internet del seu dispositiu Android de forma anònima sense haver de preocupar-se de les dades sensibles que es recopilin. Aquest benefici s’ha convertit en poc crucial en l’actualitat, ja que hi va haver més de 150 milions d’atacs de ciberseguretat a dispositius mòbils només durant el primer semestre del 2018. LexisNexis (una empresa de recerca de mercat i de gestió de riscos) va analitzar aquests atacs i va comprovar que 24 milions d’aquests casos tenien com a objectiu transaccions financeres (banca mòbil o compres en línia).

Utilitzeu una VPN per a la privadesa

Un altre factor significatiu que ha contribuït a la demanda de serveis VPN a tot el món és que la gent està cada vegada més preocupada per la seva privadesa. En l’era digital molt interconnectada, heu tingut alguna vegada la idea que hi ha ulls a Internet a través del vostre moviment cada una?

Malauradament, no és la vostra imaginació. El vostre ISP (proveïdor de serveis d’Internet), les agències de publicitat d’Internet i les empreses de tecnologia, el govern i fins i tot Google mateix recopilen informació d’una manera o d’una altra sobre les vostres activitats en línia al dispositiu Android, sovint sense el vostre consentiment. Aquestes situacions es poden mitigar eficaçment mitjançant l’ús d’una VPN.

Comenceu a pensar que estem massa paranoics? No podem ser seriosos amb tot això d’espiar, no? Bé, no haureu de dir-ho. Simplement, heu de llegir sobre l’escàndol de dades de Facebook-Cambridge Analytica per veure de què parlem. En poques paraules, la controvèrsia va girar al voltant de Cambridge Analytica (una firma de consultoria política) recollint dades personals de milions de comptes de Facebook sense el seu consentiment i utilitzant aquestes dades per aprofitar l’agenda política dels seus clients. Com us podríeu imaginar, la revelació de l’escàndol va causar un gran contracost públic, sobretot contra Facebook, i va motivar milions de persones a començar a fer un bon repàs a la seva privadesa en línia..

Llista de les millors aplicacions VPN d’Android:

 1. TorGuard
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. Taula de surf
 5. Accés a Internet privat

Com configurar una VPN a Android

Tingueu en compte que el disseny de la configuració dels dispositius Android pot variar, de manera que el procés pot ser una mica diferent en el vostre cas. No obstant això, els passos següents us han de donar una bona idea de què fer:

 1. Descobrir el dispositiu Android.
 2. Seleccioneu Configuració i cerqueu “Xarxes sense fil”
 3. Toca “VPN” Si no ho veieu de seguida, potser haureu de fer clic a “Més” fins que aparegui l’opció.
 4. Seleccioneu el símbol + situat generalment a l’extrem superior dret del menú VPN.
 5. Subministra el teu Informació VPN. El vostre proveïdor de serveis VPN us pot proporcionar tots els detalls.
 6. Desa la configuració i el dispositiu Android es connectarà automàticament a la VPN. No oblideu desactivar la connexió un cop acabats, especialment si esteu en un pla de servei de VPN limitat.

Tingueu en compte que sempre podeu tornar a connectar-vos a la VPN tornant al menú de configuració de la VPN i, a continuació, seleccionant la vostra xarxa que trieu (si teniu diverses xarxes VPN). Se li pot demanar que torni a introduir el nom d’usuari i la contrasenya.

How Secure és una VPN a Android?

La resposta depèn principalment de la vostra elecció d’un proveïdor de serveis VPN. Alguns proveïdors de serveis VPN fan una feina millor que altres oferint les següents funcions:

 • Xifratge bancari o de nivell militar que manté les vostres dades personals i financeres segures quan es viatja i s’utilitza xarxes WiFi no segures.
 • No hi ha registre d’activitat en línia. D’aquesta manera, el govern i altres organitzacions de tercers no vigilen el trànsit a Internet.
 • Funcions de bloqueig d’anuncis i programari maliciós que impedeixen que els enllaços i les aplicacions fraudulentes robin informació sensible de l’usuari.

Les VPN no són a prova d’engany, però es pot dir el mateix sobre programes antivirus i altres solucions digitals de seguretat que hi ha al mercat. L’única cosa és certa és que l’ús d’una VPN fa molt més difícil que les persones i organitzacions sense escrúpols interceptin i robin dades sensibles.

VPN gratuïtes vs pagades a Android

Quan navegueu per una VPN al dispositiu Android, trobareu que podeu triar entre serveis VPN gratuïts i pagats. Com us podríeu imaginar, hi ha un món de diferència entre tots dos, i els usuaris faran bé per saber exactament què esperar.

Tot i que un servei VPN d’Android gratuït pot no costar-te ni un centenar d’utilitzar, els desenvolupadors normalment s’ho compensen bombardejant els seus usuaris amb anuncis o, pitjor, registrant la informació i venent a les parts interessades. Els serveis de VPN gratuïts també solen tenir un rendiment lent i limiten la quantitat de dades que podeu utilitzar a la xarxa. Potser l’aspecte més preocupant és la manca de xifrat de dades decent, que sovint produeix moltes fuites DNS.

Els serveis VPN pagats, per contra, cobren una quota mensual o anual. A canvi, podeu utilitzar totes les dades que necessiteu a través de la xarxa VPN i podeu esperar un millor servei. Inclou velocitats de connexió més ràpides i xifratge de primer nivell, que és impossible, però, que els ciberdelinculats endurits es trenquin.

Resum

En conclusió, les VPN són imprescindibles, especialment per als usuaris d’Android que envien o reben dades sensibles i aporten informació financera al seu dispositiu de telefonia intel·ligent. Com és possible que ja us heu adonat, executar una VPN és una cosa tan senzilla, però paga enormes dividends en seguretat digital i privadesa personal.

Les VPN ofereixen una capa addicional de protecció a la qual no molta gent es pot permetre el seu accés, tant si se n’adonen com si no. Quan considereu les amenaces actuals per a la privadesa i la seguretat digital d’un, probablement estareu d’acord que les VPN valen la pena tenir-ho només com a mesura preventiva contra qualsevol que busqui recopilar informació sensible per vendre-la o utilitzar-la en contra vostra..

Per descomptat, els detalls de la protecció VPN són importants, i els usuaris de VPN d’Android farien bé la cerca de la tranquil·litat que només ofereix un servei VPN de pagament. Només llavors podeu estar segur que esteu confiant les vostres necessitats a una empresa VPN que compta amb la tecnologia i l’experiència per mantenir la vostra informació segura en un món cada cop més interconnectat i precari..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map