Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Android | Cafea VPN


Dacă citiți acest articol pe mobil, ar trebui să vă preocupați. Spre deosebire de ceea ce credeți, este posibil ca cel mai recent telefon Android dvs. să nu fie atât de sigur pe cât v-ați imaginat. De fapt, este sigur să presupunem că telefoanele mobile sunt mai puțin sigure decât computerele. Alegerea devine foarte simplă: să folosești VPN gratuit (sau plătit) sau nu.

Utilizatorii de telefoane mobile au depășit foarte mult oamenii care folosesc calculatoare convenționale. O astfel de tendință a dus la îngrijorări de securitate, deoarece cyberattack-urile de pe telefoanele mobile, în special cele care operează pe Android a crescut la un nivel alarmant.

La fel de sofisticat ca și telefonul dvs. Android, este o rață șezândă în vasta rețea de internet. Acest lucru se datorează faptului că adresa sa IP este o carte deschisă pentru public și schimbul de date între dispozitiv și serverele web poate fi interceptat și interpretat cu ușurință.

Pentru a menține telefoanele Android în siguranță, utilizatorii au apelat la VPN-uri sau rețea virtuală virtuală. Aceste servicii le permit să-și păstreze activitățile online de ochii indurerați atât ale hackerilor, cât și ale guvernului, prin îmbrăcarea adresei IP a telefoanelor și folosesc, de asemenea, unele dintre cele mai sigure tehnici de criptare din industrie..

Utilizatorii Android s-au prezentat de asemenea pentru a instala VPN pentru a avea acces la conținutul geo-restricționat. Aceasta înseamnă că puteți accesa conținutul Netflix SUA chiar dacă călătoriți în străinătate.

În acest articol, vă vom îndruma în alegerea VPN-ului potrivit pentru mobil și vă vom prezenta o listă cu cele mai bune VPN-uri gratuite care funcționează pe Android:

De ce ai nevoie de un VPN pentru dispozitivul tău Android

Pentru majoritatea persoanelor din lumea extrem de conectată de astăzi, câteva minute de întrerupere pe internet este de neconceput. Același lucru este valabil pentru a pleca de acasă fără telefonul mobil ore întregi. Dacă este ceva, un individ obișnuit petrece mai mult de 4 ore pe zi pe telefonul lor mobil.

Și cu WiFi public de mare viteză disponibil cu ușurință, sunteți întotdeauna conectat la internet, într-un fel sau altul.

În timp ce conexiunea la internet este din ce în ce mai rapidă și mai fiabilă, riscul atacurilor cibernetice a crescut și exponențial, mai ales dacă sunteți conectat la un WiFi public. WiFi-ul public este de notorietate pentru că oferă funcții de securitate puțin sau inexistente, cum ar fi criptarea, lăsându-vă expus hackerilor rău intenționat.

După cum am menționat, instalarea unui VPN este utilă pentru a vă asigura siguranța online. Dar când vine vorba de VPN, veți fi răsfățat pentru alegeri, deoarece există sute de produse concurente disponibile.

Unii dintre factorii care determină o VPN bună sunt criptarea, viteza, ușurința în utilizare și gata Netflix. Acesta din urmă este crucial dacă doriți să utilizați un VPN pentru a accesa Netflix SUA atunci când sunteți în străinătate.

De asemenea, veți dori să alegeți între VPN-urile plătite și cele gratuite. Deși am subliniat întotdeauna că VPN-urile plătite ofereau cea mai sigură protecție, unele VPN-uri gratuite sunt alegeri decente atunci când ai buget.

Acestea fiind spuse, VPN-urile gratuite sunt de obicei limitate în funcțiile lor, cum ar fi viteza și numărul de servere VPN. Dar securitatea fundamentală a unui VPN nu ar trebui niciodată compromisă, indiferent dacă este vorba de versiuni gratuite sau plătite.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Android

Iată câteva dintre cele mai bune VPN gratuite pentru Android pentru a vă proteja siguranța online.

1. Scutul Hotspot

hotspot-shield-free-android-vpn

Hotspot Shield este cunoscut pentru viteza aprinsă și pentru o interfață de utilizator cu aspect futurist. În timp ce versiunile pentru desktop sunt disponibile cu prețuri premium, există o versiune gratuită a Hotspot Shield descărcabilă pentru Android. În general este un VPN excelent pentru accesul torrent sau Netflix, deși acestea pot fi limitate în aplicația sa gratuită.

După ce descărcați Hotspot Shield Free, veți fi protejat considerabil de funcția de securitate a VPN. Acesta folosește AES-256, o tehnică de criptare practic imposibilă de a ascunde datele dvs. de public. Când lansați VPN gratuit, sunteți limitat la un singur server din SUA.

Deși versiunea gratuită a VPN nu este la fel de rapidă ca omologul său plătit, vă puteți aștepta la o viteză decentă de navigare pe mobil. De asemenea, VPN-ul gratuit vă limitează la 1 GB de date zilnic, ceea ce înseamnă că nu este potrivit pentru streamingul de conținut. În afară de asta, sunteți limitat la o singură conexiune în loc de cinci versiuni plătite.

2. TunnelBear

tunnelbear-free-android-vpn

Dacă aveți nevoie de un VPN gratuit pe Android, care este la fel de sigur ca versiunea sa plătită, veți dori să consultați TunnelBear. Acest VPN este disponibil gratuit, iar singura sa limitare este valoarea de 500 MB pe lună. În afară de asta, versiunea gratuită este destinată ca mijloace pentru ca utilizatorii să încerce diferitele caracteristici din TunnelBear.

Puteți fi sigur că veți rămâne în siguranță și anonim pe telefonul dvs. cu TunnelBear. Utilizează protocolul OpenVPN și criptarea AES-256, o combinație care asigură securitatea totală cu un VPN. TunnelBear nu suferă, de asemenea, nicio scurgere DNS, care altfel ar putea compromite locația dvs..

Tunnel Bear are, de asemenea, o asistență incredibil de receptivă pentru clienți, deși nu se poate spune același lucru despre viteza de conectare. Este posibil să aveți probleme cu difuzarea media pe TunnelBear și nu acceptă Netflix, chiar și în versiunea cu plată. Cu toate acestea, dacă securitatea este principala dvs. preocupare, acest VPN este pentru dvs..

3. Asigura

Cu un nume cu limbă în obraz, această aplicație este un instrument puternic atunci când vine vorba de UX în VPN-uri. Utilizabilitatea este cea mai bună parte a lui Assguard. Orice utilizator de activitate ar putea fi interesat – îl poate găsi printre numeroase comenzi rapide. Fie că este vorba despre navigare sigură și anonimă, fie deblocarea VoIP, rețelele sociale, vizionarea SUA Netflix. Este la fel de ușor de utilizat pentru utilizatorii cunoscuți de VPN și începători care se străduiesc să adauge acest serviciu la preferatele lor. Pentru cei care încă ezită cu privire la ce caracteristici au nevoie pentru a se bucura de experiența lor VPN, Assguard are sfaturi și îndrumări clare.

Clientul Android Assguard este suficient de intuitiv pentru a sugera cel mai optim server bazat pe locația dvs. pentru a vă asigura că, de fiecare dată când activați comenzile rapide, v-ați conectat imediat. În prezent este disponibil doar în 18 țări, dar echipa promite mai multe actualizări în 2020.

4. ProtonVPN

protonvpn-free-android-vpn

Când cel mai bun dintre oamenii de știință CERN și doctoratul Harvard. cercetătorii decid să construiască o VPN, rezultatul este o VPN cu securitate impenetrabile sub forma ProtonVPN. Acesta combină OpenVPN și AES-256 pentru a oferi securitate asemănătoare băncii pe telefonul mobil. De asemenea, sunteți sigur că niciuna dintre activitățile dvs. online nu este înregistrată în politica sa.

ProtonVPN gratuit pe Android este o versiune limitată a omologilor săi plătite. Una dintre restricțiile cheie care pot afecta experiența de navigare este viteza de conectare. Puteți obține doar viteză medie de conectare în VPN-ul gratuit. De asemenea, sunteți limitat la 1 dispozitiv și acces la servere din 3 țări.

Deși nu există nicio limită de navigare în versiunea gratuită, este posibil să aveți probleme în streamingul de filme din cauza vitezei medii de conectare. Vă puteți aștepta la clienți în timp util, totuși de la acest VPN care excelează în securitate de top.

5. FinchVPN

finch-free-android-vpn

Cota de date pentru VPN gratuit poate fi extrem de restrictivă pentru experiența de navigare. Cu toate acestea, FinchVPN este deosebit de generos atunci când vine vorba de versiunea sa gratuită a aplicației VPN pentru Android. Înscrierea la planul gratuit vă oferă 3 GB de date pe lună, ceea ce este considerabil mai mare decât unii dintre concurenții săi.

Planul gratuit vă limitează și la numărul de servere pe care le-ați putea utiliza la 5 în loc de 20 pentru utilizatorii premium. Mai mult, niciunul dintre serverele gratuite nu poate transmite conținut de pe Netflix. În mod surprinzător, FinchVPN are o viteză decentă de conectare atunci când este testat de pe diverse servere.

FinchVPN acceptă atât OpenVPN, cât și protocolul PPTP mai vechi. Veți dori să o alegeți pe cea dintâi, întrucât cea din urmă are probleme de securitate cunoscute și poate fi exploatată. În ceea ce privește interfața cu utilizatorul, vă puteți aștepta la o aplicație simplă și funcțională, ușor de navigat.

TOP 5 Aplicații VPN Android plătite

rezumat

Cert este că majoritatea utilizatorilor de telefoane Android nu sunt conștienți de riscurile la care sunt expuși atunci când sunt conectați la internet. Faptul că sunt conectați frecvent la WiFi-ul public îi pune în continuare la mila hackerilor rău intenționați.

VPN este un instrument excelent pentru a ajuta utilizatorii Android să rămână în siguranță online și creșterea diverșilor furnizori VPN arată doar că amenințarea de securitate este reală. Încălzindu-și adresa IP și criptând datele care intră pe internet, utilizatorii nu mai sunt vulnerabili la cyberattack.

Pentru unii utilizatori, alegerea unui VPN pentru Android poate fi o dilemă. În timp ce VPN-urile plătite oferă cea mai bună securitate și caracteristici, constrângerile financiare pot influența adesea decizia lor. Între timp, unii utilizatori ar dori să testeze funcțiile și să plătească numai dacă sunt mulțumiți de experiență.

Deși VPN-urile gratuite pot avea caracteristici limitate, securitatea serviciului nu poate fi compromisă. Aceasta înseamnă că VPN-urile gratuite trebuie să aibă o criptare extrem de sigură, ceea ce indică în mod firesc protocolul AES-256 și sigur OpenVPN.

Am enumerat unele dintre cele mai bune VPN gratuite care sunt compatibile cu Android și sunt recomandate foarte mult dacă sperați să rămâneți în afara radarilor de hackeri și ai guvernului infernal..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map