5 Beste Android VPN | VPN kaffe


Er Android trygt fra hackere? Avhengig av hvem du spør, kan du få motstridende svar. Android-utviklere søker å berolige deg med de innebygde sikkerhetsfunksjonene, for eksempel app-tillatelse, som krever bekreftelse før en app kan få tilgang til funksjoner på telefonen din.

Sikkerhetsteamet hos Android gjør sitt beste for å gjøre open source-operativsystemet tryggere enn noen gang, og fordi det er en åpen kildekodeplattform, får du glede av et bredere spekter av apper og spill enn de svært begrensende konkurrentene.

Fleksibilitet er imidlertid et dobbeltkantet sverd som kan gjøre enheten din sårbar på grunn av usikrede tredjepartsapplikasjoner. Programvarebugs er en invitasjon for ondsinnede angrep fra hackere som lurer etter muligheter.

I tillegg til å feste sårbarhetene på tredjeparter, er vi, brukere av Android, noen ganger skylden. Når var sist du installerte sikkerhetsoppdateringene fra Android? Eller gjorde du et kjøp online via en usikret offentlig WiFi? Dette er risikofylt atferd som kan sette sikkerheten til telefonen din, Android eller ikke, i fare.

I stedet for å håpe på det beste, bør du være proaktiv når det gjelder å sikre Android-telefonen din. Selv om du ikke bør glemme å installere sikkerhetsoppdateringene, vil du vurdere å installere en VPN. En VPN vil beskytte deg mot hackere som kan manipulere sårbarhetene som er introdusert til Android-plattformen.

Hvorfor du bør bruke en Android VPN

Til tross for sikkerheten til Android-sikkerheten, er det langt fra ugjennomtrengelig. Center of Security rapporterer flere kjente sårbarheter som kan utnyttes hvis du bruker en Android OS-bygning med sikkerhetsoppdateringsnivåer utgitt før 5. juni 2019. Så det er bare perfekt at du bruker god beskyttelse på Android-enheten din. En Android VPN er designet for å tilby sikkerhet som utfyller funksjonene som er innebygd i operativsystemet.

Teknisk sett er en VPN en sikker datatunnel som krypterer informasjon som er overført og mottatt av telefonen din. Det kan visualiseres som et nettverk som består av flere sikre servere lokalisert på forskjellige steder i hele verden. Når du er koblet til en av disse VPN-serverne, blir Android-telefonens IP-adresse skjult for allmennheten. I stedet blir den maskert av en IP-adresse som automatisk genereres av VPN-serveren.

Anonymiteten og sikkerheten som tilbys av en Android VPN er den perfekte måten å kaste en hacker som er målrettet mot enheten din, vakt. Det er umulig å identifisere enhetens fysiske tilstedeværelse, og selv om dataene dine blir oppfanget, er det ingen måte å gi mening om den krypterte informasjonen.

Det er ingen tvil om at det er viktig å skaffe seg en Android VPN for å beskytte deg mot hackere. Du ønsker imidlertid ikke å være hastverk når du velger VPN. Noen underordnede VPN-er er sikkerhetsrisiko på egen hånd. Problemer som en DNS-lekkasje på disse VPN-ene kan eksponere IP-adressen din for angripere mens du antar at du er trygt koblet til Internett.

Kjennetegn på en god Android VPN

Du ønsker ikke å bli fanget av uhøflige overraskelser når du bruker en Android VPN. Sikkerhet betyr heller ikke at du må ofre nettopplevelsen. Når du velger en VPN, bør du se opp for disse egenskapene, som er tegn på en god Android VPN:

Sikkerhet. Har alltid topp prioritet når du velger en Android VPN. Protokollen og krypteringsalgoritmen som brukes for å holde dataene trygge er avgjørende. Både OpenVPN og AES-256 er en populær kombinasjon av protokoll og krypteringsalgoritme for å sikre at de tunnelede dataene er trygge mot angrep.

Personvern. En VPN bør forsikre seg om at din Android-enhets IP-adresse er skjult for allmennheten. Problemer som en DNS-lekkasje vil gi bort lokasjonene dine til hackere. Forsikre deg om at du bruker en VPN som ikke lider av slike sikkerhetslekkasjer.

Tilkoblingshastighet. Å bruke en VPN introduserer et lag nettverk mellom Android-enheten og Internett. Tilstedeværelsen av et mellomlag betyr ikke at du må lide av langsom tilkoblingshastighet. En utmerket Android VPN gir en anstendig tilkoblingshastighet der du ikke legger merke til at du er koblet gjennom et nettverk av servere.

Politikker uten logging. Når du bruker en Android VPN, forventer du total privatliv. Total personvern betyr at det ikke må være noe kompromiss med dataene dine, inkludert av VPN-leverandøren selv. Et pålitelig VPN-selskap har en klar loggføringspolicy som oppgir hvilken brukerinformasjon som er samlet inn om noen.

Brukervennlig. Det er alt for ingenting hvis du abonnerer på en Android VPN som tar minutter å finne ut hvordan du kobler til en sikker server. Eller takle kundesupport som tar evig tid å svare. Du vil ha en VPN som er bygget med ikke-tekniske brukere i tankene.

Med disse i tankene har vi kjempet VPN-leverandørene, og her er de beste som fortjener din oppmerksomhet.

1. NordVPN

NordVPN er uten tvil den beste VPN-en som har en solid track record av sikkerhet og personvern. Det er basert i Panama, og derfor har selskapet ingen juridisk plikt til å overgi informasjon som er logget på serveren.

Datatunneling gjennom 5000+ servere er sikret med OpenVPN og AES-256 krypteringsstandarder. Du kan forvente bemerkelsesverdige tilkoblingshastigheter når du er koblet til NordVPN-servere. Hastigheten på serverne er over gjennomsnittet, og du har ingen problemer med å streame videoer eller dele filer.

Mens NordVPN-appen er intuitivt designet, vil du ha tilgang til nyttig kundestøtte og dybdeveiledninger og opplæringsprogrammer.

Pros

 • Industriell standardprotokoll og kryptering.
 • Over gjennomsnittet tilkoblingshastighet.
 • Ligger i Panama uten juridisk plikt til oppbevaring av data.
 • Streng politikk uten logging.
 • Responsiv kundesupport.

Ulemper

 • Refusjonsprosessen kan være ineffektiv.

2. Surfshark

Med en uavhengig tilsyn som bekrefter sin overordnede sikkerhet, har Surfshark gjort seg gjeldende i VPN-bransjen. Selv om den tilbyr en standard IKEv2 / IPsec-protokoll, kan brukere velge den populære OpenVPN-protokollen og avhenge av den stadig pålitelige AES-256-krypteringen.

Surfshark kan skryte av prisverdige tilkoblingshastigheter som gjør streaming av videoer til en hyggelig opplevelse. Naturligvis blir personvernet ditt sikret ettersom VPN ikke lider av problemer med DNS-lekkasje. Surfshark har også en streng politikk uten loggføring og er basert på De Britiske Jomfruøyene, og holder den effektivt borte fra lover om datalagring.

Hvis du trenger å koble mer enn en Android-enhet til VPN, er Surfshark en av få VPN-er som tilbyr ubegrensede tilkoblinger.

Pros

 • Bruker sikre OpenVPN og AES-256.
 • Streng politikk uten logging.
 • Basert på De britiske jomfruøyene.
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger.
 • Høye tilkoblingshastigheter.

Ulemper

 • Ingen gratis abonnementsplaner.

3. Assguard

Assguard er en gratis iOS- og Android-app for brukere som er opptatt av anonymitet i de offentlige nettverkene og ikke-blokkerte sensurerte innhold eller tjenester.

Det gir en personlig opplevelse, automatisk justering av enhetens nettverksinnstillinger til brukerens spesifikke behov. Assguards UX er intuitivt enkelt med snarveier som tilpasser seg brukernes preferanser og lokale begrensninger. Enten det forblir helt anonymt over nettverket, ser på US Netflix eller HBO eller surfer uten regionale begrensninger.

Pros

 • Industriell standardprotokoll og kryptering.
 • Høyhastighetsservere.
 • Streng politikk uten logging.
 • Et ubegrenset antall enheter.
 • 24/7 kundestøtte.

Ulemper

 • Kun tilgjengelig i 18 land.
 • Gratis funksjoner varierer fra region til region.

4. Privat Internett-tilgang (PIA)

Hvis du insisterer på en Android VPN som ikke bremser surfehastigheten, vil du bli imponert over Privat Internett-tilgang eller PIA. Det er relativt raskt sammenlignet med noen av konkurrentene.

En så imponerende hastighet støttes av solid sikkerhet, da PIA lar brukere velge mellom AES-256 eller AES-128-kryptering. Anonymitet er garantert når du bruker PIA, da det ikke er rapporterte tilfeller av DNS-lekkasjer. Det er også gjennomsiktig i loggpolitikken, og du trenger ikke å bekymre deg for lagring av uberettiget data.

Men det at PIA er lokalisert i USA kan være ubehagelig for noen, da det er forpliktet til å overgi brukerdata når og om nødvendig av myndighetene.

Pros

 • Bruker AES-256-kryptering for maksimal sikkerhet.
 • Ingen problemer med DNS-lekkasje.
 • Rimelig rask tilkoblingshastighet.
 • Fjern policy for ikke-logging.
 • Flott til å torrenting.

Ulemper

 • Basert i USA.

5. TunnelBear

TunnelBear er en iboende sikker VPN som imponerer teknologieksperter. Foruten de svært sikre OpenVPN og AES-256, iverksetter TunnelBear tiltak for å oppdage potensiell DNS-lekkasje, som selvfølgelig aldri har skjedd.

TunnelBear Android-appen er også smart designet og enkel å bruke. Selv om det mangler live chat support, kan du forvente en rask respons fra det konvensjonelle billettsystemet. Den har også en streng policy for ikke-logging, og det betyr at personvernet ditt er sikret dersom TunnelBear blir tilkalt av den kanadiske myndigheten for å overlate dataene sine.

Pros

 • Svært sikker VPN.
 • Ingen DNS-lekkasjer rapportert.
 • Responsiv billettsupport.
 • Streng politikk uten logging.
 • Brukervennlig app.

Ulemper

 • Under gjennomsnittlig tilkoblingshastighet.

Sammendrag

Det er unektelig at Android har aggressivt oppfylt sikkerhetsfeil som blir utsatt over tid. Men Android-brukere skal ikke anta at de er helt sikre mot nettangrep bare fordi de installerer sikkerhetsoppdateringene raskt.

Så lenge du er koblet til Internett, spesielt usikret offentlig WiFi, er du mottakelig for å være et mål for ondsinnede online hackere. For å forhindre å være et mål er det et lurt trekk å installere en VPN for Android-enheten din.

Selvfølgelig er ikke alle Android VPN-er bygget like, da noen kan lide av sikkerhetsfeil som kan kompromittere personvernet ditt. Vi har vist leverandørene du bør tenke på når du valgte en Android VPN og inkludert våre foretrukne VPN-apper.

Så slutt å vente på sikkerhetsoppdateringene og begynn å ta betalt for å holde Android-telefonen utenfor hackerens radar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map