5 Bedste Android VPN | VPN kaffe


Er Android sikkert mod hackere? Afhængigt af hvem du spørger, kan du få modstridende svar. Android-udviklere forsøger at berolige dig med de indbyggede sikkerhedsfunktioner, såsom app-tilladelse, der kræver din bekræftelse, før en app kan få adgang til funktioner på din telefon.

Sikkerhedsteamet hos Android gør sit bedste for at gøre open source-operativsystemet mere sikkert end nogensinde, og fordi det er en open source-platform, får du en bredere vifte af apps og spil end dens meget restriktive konkurrenter..

Fleksibilitet er dog et dobbeltkantet sværd, der kan gøre din enhed sårbar på grund af usikrede tredjepartsapplikationer. Softwarebugs er en invitation til ondsindede angreb fra hackere, der lurer efter muligheder.

Udover at fastgøre sårbarhederne på tredjepart, er vi, brugere af Android, lejlighedsvis skylden. Hvornår var sidste gang du installerede sikkerhedsopdateringerne fra Android? Eller har du foretaget et online køb via en usikret offentlig WiFi? Dette er risikabel opførsel, der kan bringe sikkerheden på din telefon, Android eller ej i fare.

I stedet for at håbe på det bedste, skal du være proaktiv med at sikre din Android-telefon. Selvom du ikke skal glemme at installere sikkerhedsopdateringerne, vil du overveje at installere en VPN. En VPN vil beskytte dig mod hackere, der kan manipulere sårbarheder, der er introduceret til Android-platformen.

Hvorfor du skal bruge en Android VPN

På trods af den sikkerhed, der er givet om Android-sikkerheden, er det langt fra uigennemtrængelig. Center of Security rapporterer flere kendte sårbarheder, der kan udnyttes, hvis du bruger en Android OS-bygning med Security Patch Levels, der blev frigivet før 5. juni 2019. Så det giver kun perfekt mening, at du anvender rigelig beskyttelse på din Android-enhed. En Android VPN er designet til at tilbyde sikkerhed, der supplerer de funktioner, der er indbygget i operativsystemet.

Teknisk set er en VPN en sikker datatunnel, der krypterer information, der er transmitteret og modtaget af din telefon. Det kan visualiseres som et netværk bestående af flere sikre servere placeret forskellige steder i verden. Når du er tilsluttet en af ​​disse VPN-servere, skjules din Android-telefons IP-adresse for offentligheden. I stedet bliver den maskeret af en IP-adresse, der automatisk genereres af VPN-serveren.

Anonymiteten og sikkerheden, der leveres af en Android VPN, er den perfekte måde at smide en hacker, der er målrettet mod din enhed væk. Det er umuligt at identificere din enheds fysiske tilstedeværelse, og selvom dine data bliver opfanget, er der ingen måde at give nogen mening om den krypterede information.

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at få en Android VPN for at beskytte dig mod hackere. Du ønsker dog ikke at være forhastet, når du vælger en VPN. Nogle ringere VPN’er er sikkerhedsrisici alene. Spørgsmål som en DNS-lækage på disse VPN’er udsætter muligvis din IP-adresse for angribere, mens du antager, at du sikkert er tilsluttet internettet.

Egenskaber ved en god Android VPN

Du ønsker ikke at blive fanget af uhøflige overraskelser, når du bruger en Android VPN. Sikkerhed betyder ikke, at du er nødt til at ofre browseroplevelsen. Når du vælger en VPN, skal du kigge efter disse egenskaber, som er tegn på en god Android VPN:

Sikkerhed. Har altid højeste prioritet, når du vælger en Android VPN. Protokollen og krypteringsalgoritmen, der bruges til at holde dataene sikre, er afgørende. Både OpenVPN og AES-256 er en populær kombination af protokol og krypteringsalgoritme for at sikre, at de tunnelede data er sikre mod angreb.

Privatliv. En VPN skal forsikre sig om, at din Android-enheds IP-adresse er skjult for offentligheden. Problemer som en DNS-lækage vil give dine placeringer væk til hackere. Sørg for, at du bruger en VPN, der ikke lider af sådanne sikkerhedslækager.

Tilslutningshastighed. Ved hjælp af en VPN introduceres et lag netværk mellem Android-enheden og Internettet. Tilstedeværelsen af ​​et mellemlag betyder ikke, at du er nødt til at lide under langsom tilslutningshastighed. En fremragende Android VPN giver en anstændig forbindelseshastighed, hvor du ikke bemærker, at du er tilsluttet via et netværk af servere.

Politikker uden logning. Når du bruger en Android VPN, forventer du total privatliv. Totalt privatliv betyder, at der ikke må være nogen kompromis med dine data, inklusive af VPN-udbyderen selv. Et pålideligt VPN-selskab har en klar logningspolitik, der angiver, hvilke brugeroplysninger der indsamles, hvis nogen.

Brugervenlig. Det er alt for intet, hvis du abonnerer på en Android VPN, der tager minutter at finde ud af, hvordan du opretter forbindelse til en sikker server. Eller håndtere kundesupport, der tager evigt at svare. Du vil have en VPN, der er bygget med ikke-tekniske brugere i tankerne.

Med disse i tankerne har vi kæmpet VPN-udbydere, og her er de øverste, der fortjener din opmærksomhed.

1. NordVPN

NordVPN er uden tvivl den bedste VPN, der har en solid track record af sikkerhed og privatliv. Det er hjemmehørende i Panama, og derfor har virksomheden ingen juridisk forpligtelse til at aflevere oplysninger, der er logget på sin server.

Datatunneling gennem sine 5000+ servere er sikret med OpenVPN og AES-256 krypteringsstandarder. Du kan forvente bemærkelsesværdige forbindelseshastigheder, når du er tilsluttet NordVPN-servere. Hastigheden på serverne er over gennemsnittet, og du har ingen problemer med at streame videoer eller dele filer.

Mens NordVPN-appen er intuitivt designet, har du adgang til hjælpsom kundesupport og dybdegående guider og tutorials.

Fordele

 • Industriel standardprotokol og kryptering.
 • Over gennemsnittet tilslutningshastighed.
 • Beliggende i Panama uden nogen juridisk forpligtelse til opbevaring af data.
 • Streng politik for ikke-logning.
 • Responsiv kundesupport.

Ulemper

 • Refusionsprocessen kan være ineffektiv.

2. Surfshark

Med en uafhængig revision, der bekræfter sin overordnede sikkerhed, har Surfshark gjort sig gældende i VPN-branchen. Mens den tilbyder en standard IKEv2 / IPsec-protokol, kan brugere vælge den populære OpenVPN-protokol og være afhængige af den stadig pålidelige AES-256-kryptering.

Surfshark kan prale af prisværdige forbindelseshastigheder, der gør streamingvideoer til en behagelig oplevelse. Naturligvis sikres dit privatliv, da VPN ikke lider af problemer med DNS-lækage. Surfshark har også en streng politik, der ikke logger ud og er baseret på De Britiske Jomfruøer, hvilket effektivt holder det væk fra opbevaringsloven.

Hvis du har brug for at tilslutte mere end en Android-enhed til VPN, er Surfshark en af ​​de få VPN’er, der tilbyder ubegrænsede forbindelser.

Fordele

 • Bruger sikre OpenVPN og AES-256.
 • Streng politik for ikke-logning.
 • Baseret på De Britiske Jomfruøer.
 • Ubegrænset samtidige forbindelser.
 • Høj tilslutningshastighed.

Ulemper

 • Ingen gratis abonnementsplaner.

3. Assguard

Assguard er en gratis iOS- og Android-app til brugere, der er anonyme i de offentlige netværk og ikke-blokeret censureret indhold eller tjenester.

Det giver en personlig oplevelse, som automatisk justerer enhedens netværksindstillinger til brugerens særlige behov. Assguards UX er intuitivt let med genveje, der tilpasser sig brugernes præferencer og lokale begrænsninger. Uanset om det forbliver fuldt anonymt over netværket, ser amerikanske Netflix eller HBO eller gennemser uden regionale begrænsninger.

Fordele

 • Industriel standardprotokol og kryptering.
 • Højhastighedsservere.
 • Streng politik for ikke-logning.
 • Et ubegrænset antal enheder.
 • 24/7 kundesupport.

Ulemper

 • Kun tilgængelig i 18 lande.
 • Gratis funktioner varierer fra region til region.

4. Privat internetadgang (PIA)

Hvis du insisterer på en Android VPN, der ikke bremser din browsningshastighed, ville du blive imponeret over Privat internetadgang eller PIA. Det er relativt hurtigt sammenlignet med nogle af sine konkurrenter.

En sådan imponerende hastighed understøttes af robust sikkerhed, da PIA giver brugerne mulighed for at vælge mellem AES-256 eller AES-128-kryptering. Anonymitet er garanteret, når du bruger PIA, da der ikke er rapporterede tilfælde af DNS-lækager. Det er også gennemsigtigt i sin logpolitik, og du behøver ikke at bekymre dig om uberettiget datalagring.

Men det faktum, at PIA er beliggende i USA, kan være ubehageligt for nogle, da det er forpligtet til at aflevere brugerdata, når og hvis det er nødvendigt af myndighederne.

Fordele

 • Bruger AES-256-kryptering for maksimal sikkerhed.
 • Ingen problemer med DNS-lækager.
 • Rimelig hurtig tilslutningshastighed.
 • Ryd ingen politik for logning.
 • Fantastisk til torrenting.

Ulemper

 • Baseret i USA.

5. TunnelBear

TunnelBear er en iboende sikker VPN, der imponerer teknologieksperter. Ud over de meget sikre OpenVPN og AES-256 implementerer TunnelBear foranstaltninger til at detektere eventuel DNS-lækage, som naturligvis aldrig har fundet sted.

TunnelBear Android-appen er også smart designet og let at bruge. Selvom det mangler live chat support, kan du forvente et hurtigt svar fra det konventionelle billetsystem. Det har også en streng politik for ikke-logning, og det betyder, at dit privatliv er sikret, hvis TunnelBear indkaldes af den canadiske myndighed til at udlevere sine data.

Fordele

 • Meget sikker VPN.
 • Ingen DNS-lækager rapporteret.
 • Responsiv billetsupport.
 • Streng politik for ikke-logning.
 • Brugervenlig app.

Ulemper

 • Under gennemsnitlig tilslutningshastighed.

Resumé

Det er ubestrideligt, at Android aggressivt har opdateret sikkerhedsfejl, der er udsat over tid. Men Android-brugere bør ikke antage, at de er helt sikre mod cyberattacks, bare fordi de installerer sikkerhedsrettelser straks.

Så længe du er tilsluttet internettet, især usikret offentlig WiFi, er du modtagelig for at være et mål for ondsindede online hackere. For at forhindre at være et mål er det et klogt træk at installere en VPN til din Android-enhed.

Naturligvis er ikke alle Android VPN’er bygget lige, da nogle kan lide af sikkerhedsfejl, der kan kompromittere dit privatliv. Vi har vist de udbydere, du skal overveje, når du vælger en Android VPN og inkluderede vores foretrukne VPN-apps.

Så stop med at vente på sikkerhedsopdateringerne og begynde at tage ansvar for at holde din Android-telefon væk fra hackerens radar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map