VPN-er som fremdeles fungerer med Netflix (og som ikke gjør det)

Hvordan fikse 'Netflix Proxy Error'


Netflix er virkelig i ferd med å slå seg ned på VPN-brukere (som du kanskje allerede har oppdaget). Dette er ekstremt frustrerende for noen som meg selv som bruker en VPN 100% av tiden (et viktig verktøy for personlig internettsikkerhet). Heldigvis er det fortsatt noen få VPN-er som fungerer med Netflix.

Denne guiden viser deg hvilke som fungerer, og hvilke som ikke gjør det. Vi oppdaterer det ofte for å holde deg informert. Legg igjen en kommentar hvis du kjenner til VPN-er som fremdeles er Netflix-kompatible som vi kan ha stengt av listen.

Om Netflix VPN-blokkering

I 2015 startet Netflix først å sperre VPN-tjenester (vanligvis etter IP-adresserekkevidde). Blokaden utvidet til slutt til nesten 100% av de mest populære VPN-tjenestene.

Flere selskaper som PIA, Torguard og PureVPN utviklet løsninger, men alle tre av disse ga etter hvert opp spillet om katt og mus, og bestemte at det ikke var verdt innsatsen. VPN-selskaper har også blitt utsatt for press fra Paypl, en populær betalingsprosessor. Paypal er av den oppfatning at VPN-er ikke aktivt skal fremmes for å omgå digitale begrensninger.

I 2016 la Netflix til ytterligere anti-VPN-teknologi, for eksempel å tvinge Netflix-applikasjoner til å ignorere enhetens DNS-innstillinger, og i stedet bruke GoogleDNS for å forhindre at SmartDNS-tjenester fungerer.

De fleste VPN-tjenestene fungerte også bra så lenge du allerede var i samme land. Hvis jeg for eksempel bor i Chicago, USA og kobler meg til en VPN i Los Angeles, USA, pleide Netflix å fungere helt fint. Nå får du en ‘proxy-feil’ også i hjemlandet. Dette er en massiv feil, og vi ved VPN University føler at ingen bør måtte velge en usikker forbindelse for å glede seg over deres favoritt TV-serier og filmer.

Heldigvis er det fortsatt en liten håndfull VPN-tjenester som gjøre jobbe med Netflix, i det minste mesteparten av tiden. Det kan være noen advarsler, for eksempel at det bare kan fungere på stasjonære enheter (eller mobile enheter med en løsning). Og en viss server fungerer kanskje en dag, og ikke fungerer den neste. Det er ikke ideelt, men det er bedre enn ingenting.

VPN-er som fortsatt jobber med Netflix (Oppdatert 27. oktober 2016)

Her er VPN-leverandørene som fremdeles jobber med Netflix.

Vær oppmerksom på følgende forbehold:

 1. Noen fungerer kanskje bare med USA-versjonen av Netflix
 2. Netflix fungerer kanskje bare på spesifikke serverplasseringer (VPNs tekniske supportteam kan fortelle deg hvilke)

NordVPN

NordVPN tillater fortsatt Netflix, med SmartPlay

Hvis du har lest vår anmeldelse av NordVPN, du vet at vi er forelsket i deres SmartPlay-teknologi. I utgangspunktet er det et SmartDNS-system som er integrert i VPN-programvaren, slik at du øyeblikkelig kan fjerne blokkeringen av alle favorittstrømingsnettsteder uansett hvilken serverplassering du er koblet til. Alt du trenger å gjøre er å aktivere Smartplay med en enkel av / på-bryter i programvaren.

Tilkoblet en USA-server? Du kan fortsatt se BBC iPlayer med Smartplay.

Tilkoblet en australsk server? Du kan fremdeles se USAs Netflix-katalog ved å slå på Smartplay.

Det beste av alt SmartPlay følger med hvert NordVPN-abonnement (slik at du ikke trenger å betale ekstra $$ for å aktivere det). I testene våre har vi funnet NordVPN som en av de mest pålitelige når det gjelder tilgang til Netflix. Det er tydelig at teamet deres har prioritert det.

Viktig notat: SmartPlay ser ut til å fungere perfekt på NordVPNs stasjonære programvare (windows / mac), men vi kunne ikke få tilgang til Netflix via deres iOS- eller Android-mobilapp. Dette er sannsynligvis fordi Netflix ‘app tvinger telefonen din til å bruke tredjeparts DNS-servere (som ser ut til å forhindre at SmartPlay fungerer ordentlig).

Du bør lese: NordVPN gjennomgang m / speedtest

VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN er fullt kompatibel med Netflix. Og det kreves ingen tiltak for å slå den på / av. VyprDNS (VyprVPNs innebygde krypterte DNS-system) håndterer alt for deg. Bare koble til en USA-basert server ved å bruke hvilken som helst protokoll, og Netflix vil strømme feilfritt.

Utover Netflix er VyprVPN kompatibel med over 50 streaming-nettsteder over hele verden, inkludert Hulu, HBOGo og BBC iPlayer. Og det er et utmerket alternativ for Kodi (Vypr har til og med en VPN-app spesialbygget for FireStick / FireTV).

Beste funksjon: Mobile Netflix – VyprVPNs Netflix-støtte er ikke begrenset til stasjonære brukere. Mobilappen deres fungerer også med Netflix (NordVPN gjør det ikke). Vi har testet Netflix med den nyeste Android-versjonen, og brukerne har rapportert suksess med iOS / Apple-versjonen også. Tips – slå av ‘plassering’ på telefonen din hvis du fremdeles får en proxy-feil.

Lese: vår inngående VyprVPN-gjennomgang

StrongVPN

StrongVPN jobber med Netflix

Vi har mottatt bekreftelse på at StrongVPN fremdeles jobber med Netflix. Listen over kompatible servere kan endres fra dag til dag, så du må kanskje kontakte kundestøtte hvis du har problemer med å streame fra Netflix-kontoen din.

StrongVPN er kjent for sine solide hastigheter (flott for 1080p eller til og med 4k streaming). Hvis du vil ha den raskeste VPN-en som fungerer med Netflix, eller prøver å forhindre at Internett-leverandøren struper strømmen din, er StrongVPN et godt valg.

ExpressVPN

ExpressVPN er fremdeles Netflix-kompatibel, men du må sende e-post til teknisk support for å få listen over Netflix-aktiverte servere. Listen endres med jevne mellomrom, og du må kanskje sette opp spesifikke DNS-servere på ruteren din for å få den til å fungere ordentlig. ExpressVPNs-programvaren er utmerket, og hastighetene er raske (selv om abonnementene er litt dyre).

ExpressVPN kommer med en 30-dagers 100% refusjonsgaranti, slik at du kan teste streamingfunksjonene deres selv risikofritt.

Du bør lese: Full ExpressVPN-anmeldelse

VPN-er som ikke fungerer med Netflix

Det er klart det er mange flere ikke-kompatible VPN-er enn det er de som fungerer. Denne delen er ikke ment å liste hver VPN som er sperret for Netflix. Vi dekker bare de mest populære VPN-tjenestene, som vi personlig har bekreftet, ikke fungerer.

Cyberghost

Cyberghost fungerer ikke med Netflix. De fortsetter fortsatt å annonsere Netflix som en funksjon: http://www.cyberghostvpn.com/no_us/ Ulemper/wondering-how-to-watch-netflix, men de fotnoter tilbudet med å si ‘… vi kan ikke alltid garantere at Netflix vil fungere i alle land. ‘

Så langt i testingen vår fungerer ikke Cyberghost med Netflix i noen land.

HideMyAss

Hidemyass fungerer ikke med Netflix. De prøvde aldri å fjerne blokkeringen av det i utgangspunktet, og brukerne deres må nøye seg med andre strømmetjenester.

IPVanish

IPVanish (som PIA) ble prøvd å jobbe rundt Netflix VPN-blokker, men bestemte seg til slutt mot det. De er fortsatt en av de raskeste, null-loggleverandørene i verden.

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang (PIA) fungerer IKKE med Netflix.

En stund lekte PIA katt-og-mus med Netflix og prøvde å rotere IP-adresser for å holde dem tilgjengelig for brukerne. Til slutt bestemte de seg for at det var for mye krefter, og vil sannsynligvis ikke lykkes til slutt.

PIA er fremdeles et fantastisk valg for desktop / mobilsikkerhet, så vel som anonym fildeling og nettlesing.

Lese: vår fulle PIA-anmeldelse

PureVPN

PureVPN jobbet midlertidig med Netflix hvis du abonnerte på deres dedikerte VPN-tjeneste, men nå fungerer verken deres VPN eller valgfrie SmartDNS.

Torguard

For en stund solgte Torguard dedikerte IP-adresser som ga tilgang til USA Netflix. De stoppet etter hvert denne praksisen i 2016. Torguard jobber ikke mer med Netflix.

Andre triks for å få tilgang til Netflix

Netflix, Hulu og andre geobegrensede tjenester blokkerer ikke alltid VPN-er bare basert på deres IP-adresse.

Noen ganger bruker de andre teknikker som geografisk lokaliseringsdata tilknyttet wifi-nettverket ditt, avvik i systemklokken (mot lokal tid).

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å se Netflix, selv om ikke-støttede VPN-tjenester.

 • Tøm nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler: Nettleseren din lagrer informasjonskapsler om tidligere sesjonshistorie. Netflix bruker disse informasjonskapslene for å spore preferanser så vel som tidligere steder. Dette er grunnen til at streaming ikke fungerer i ‘private’ nettleservinduer.
 • Logg av alle Google-kontoer: Google sporer alle slags data om nettlesings- og posisjonsvanene dine, også på tvers av tjenester som ikke er fra Google. Sørg for å logge ut av google-kontoene dine i nettleseren din (de fleste gmail-brukere er pålogget 24/7). Du kan også beholde en egen nettleser bare for Netflix (som Opera).
 • Endre datamaskinens tidssone: Nettapplikasjoner / nettsteder kan lese systemklokken. Hvis din tidssone er London, Storbritannia og du prøver å streame fra en server i New York City, bør du stille inn din lokale tid og tidssone slik at den samsvarer med NYC-serveren. Hvis det er et avvik i tidssonen, ser det ut som om du bruker en VPN eller annen blokkeringsenhet.
 • Blokker Google DNS: Netflix sine apper, samt noen enheter som Chromecast og Roku tvinger enhetene dine til å bruke Googles DNS-servere i stedet for de som VPN-leverandøren din har spesifisert. Siden DNS-forespørsler noen ganger blir dirigert utenfor VPN-tunnelen, kan dette eksponere din virkelige IP-adresse og / eller plassering. Denne guiden viser deg hvordan du blokkerer Google DNS på ruteren din.
 • Velg bort Googles Wifi-kartlegging: Visste du at google prøver å legge til geolokasjonsinformasjon for alle wifi-nettverk i verden? Til og med ditt hjemmenettverk. For øyeblikket er den eneste måten å velge bort å legge til ‘_nomap’ til nettverkets SSID. Så du ville endre ‘mywifinetwork’ til ‘mywifinetwork_nomap’. Tom’s guide har fullstendige instruksjoner.

Andre kilder:

Takk til VyprVPN for noen av disse tipsene om tilgang til geoloklede tjenester.

Konklusjon og anbefalinger

Mens de fleste VPN-tjenester ikke lenger fungerer med Netflix, er det godt å vite at noen få fremdeles jobber for å beholde kompatibiliteten for kundene sine

Etter vår mening, NordVPN er ditt beste valg for streaming av Netflix. SmartPlay-teknologien deres er utrolig enkel å bruke, og lar deg blokkere alle favorittstrømmetjenestene dine med et enkelt klikk.

NordVPN har også en “no-logs” -policy, noe som betyr at personvernet ditt alltid er beskyttet maksimalt. De er nettnøytrale, noe som betyr at de ikke blokkerer eller struper noen VPN-bruk, inkludert: Streaming, Skype eller p2p-filsharing / torrents. Og hvert abonnement lar deg koble til opptil 6 enheter samtidig.

VyprVPN er vårt # 2 valg, og er fremdeles en sterk utfordrer. Når det gjelder Netflix-støtte, overgår Vypr faktisk NordVPN (fordi det fungerer på mobile enheter også). Hovedårsaken til at vi rangerte NordVPN høyere, er at det er halvparten av månedsprisen på VyprVPN hvis du går med 2-årig avtale.

Vet du om andre VPN-er som jobber med Netflix? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map