Er Skype / VOIP treg eller blokkert? Bruk disse VPN-ene for raske, sikre samtaler

Voice over internet protocol (VOIP) tjenester er sinnsykt populære over hele verden. Tjenester som Skype, Whatsapp og Google Hangouts er viktige verktøy for å holde kontakten med venner og familie i forskjellige land. Det er også veldig praktisk for gratis / billige samtaler mens du reiser.


Men mange VOIP-konvertitter bruker også et nytt verktøy. EN VOIP VPN (Virtual Private Network) for å fikse noen av de vanligste klagene, inkludert langsomme strømmer eller direkte blokkering av VOIP-strømmer.

Vi samlet en liste over Beste VPN-tjenester for VOIP-apper, samt en utmerket guide for oppsett og bruk for å få mest mulig ut av tjenesten.

[dropshadowbox align = ”ingen” effekt = ”løftet” bredde = ”auto” høyde = ”” bakgrunn_farge = ”# ffffff” border_width = ”1 ″ border_color =” # bbb ”]

Årsaker til å bruke et VPN for VoIP-anrop:

 • Spar penger på internasjonale samtaler
 • Blokker gasspådrag og forbedrer lyd / videokvalitet
 • Omgå sensur / blokkering

Toppvalg:

 • IPVanish: Nettsted | Anmeldelse
 • VyprVPN: Nettsted | Anmeldelse
 • Privat internettilgang: Nettsted | Anmeldelse

[/ Dropshadowbox]

Velge en VPN:

Det er noen få funksjoner som er viktigere når du velger VPN for Skype eller andre taleprat-apper.

Du vil:

 1. Rask hastighet
 2. Servere over hele verden (med steder i landene du vil ringe)
 3. Stabil VPN-programvare på alle plattformer (spesielt mobilapper for iOS / Android)

Så her er listen over anbefalte VPN-selskaper som passer til regningen.

IPVanish ($ 6,49 / måned)

IPVanish er rask nok for VoIP-bruk

IPVanish var et enkelt toppvalg, siden de jevnlig er rangert blant de raskeste VPN-selskapene i verden. Prismessig er de midt i pakken med planer fra $ 6,49 – $ 10 per måned med ubegrenset båndbredde.

IPVanish har nå servere i over 70 land over hele verden, så oddsen er at de har et sted i nærheten og deg du kaller mest.

VPN-programvaren deres er enkel å bruke og tilgjengelig for iOS / Android / PC / Mac-plattformer.

Hvorfor vi anbefaler IPVanish:

 • Raskeste hastigheter
 • Utmerket programvare for alle plattformer
 • USA-basert live support
 • 256-biters krypterings- og null-logg-personvernregler

Beste tilbudet: $ 6.49 / måned

Prøv IPVanish

VyprVPN ($ 5 / måned og oppover)

Skjermbilde av VyprVPNs nettsted

VyprVPN er et av de eldste VPN-selskapene i USA, og i likhet med IPVanish er de kjent for hastighet. Og Vypr har en enda større salgspunkt. Programvaren deres. Det er enestående. Seriøst er VPN-appen deres hode og skuldre over konkurransen.

Og selvfølgelig støtter Vypr alle populære tale- og videochatprotokoller, inkludert Skype, Viber, Whatsapp, Facebook Live og Hangouts. Og de overvåker eller logger aldri vpn-aktiviteten din.

Mobilappen deres (iOS / Android) er spesielt imponerende, og tilbyr full funksjonalitet til desktop-appen deres. Som inkluderer fantastiske funksjoner som:

 • Privat DNS (stopp ISP-spionering)
 • Chameleon Stealth-protokoll (komme gjennom vpn-blokkerende brannmurer)
 • Netflix-kompatibilitet: Netflix blokkerer de fleste VPN-er, men Vypr jobber fra hvor som helst i verden.
 • Koble til automatisk på ikke-klarert wifi: Vær aldri usikker i offentlige nettverk.
 • Utrolig raske hastigheter

Prøv VyprVPN gratis:

For øyeblikket (fra publisering) lar VyprVPN deg prøve tjenesten deres gratis (i 3 dager), før du går til et betalt abonnement. På den måten kan du se om det passer perfekt for Skype, og dine andre sikkerhetsbehov. Vi tror det blir.

Beste tilbud: Gratis prøveversjon

Prøv VyprVPN

Privat internettilgang

Privat internettilgang er en av de beste VPN-leverandørene med lave kostnader i verden. Med over 1 million abonnenter har de råd til å tilby utmerket service (og hastigheter) til billigere priser enn konkurrenter.

Programvaren deres er enkel, men ekstremt stabil og sikker. Og appen deres er tilgjengelig for alle større plattformer. Du kan til og med bruke PIA på hjemmeruteren din. Og du vil elske portvideresendingsfunksjonen deres som har fantastiske hemmelige bruksområder, som å få gratis wifi på flyreisen.

PIA er fullt ut VoIP-kompatibel, og de er blant de mest pro-nettneutralitetsselskapene i verden. Med andre ord, du trenger ikke å bekymre deg for at de stryker eller blokkerer Skype-bruken din.

Med planer som starter på $ 3,33 per måned, må du se hardt for å finne en bedre avtale. Alle planer har en 7-dagers 100% refusjonsgaranti.

Besøk PrivateInternetAccess.com

Hvorfor bruke en VPN for VOIP?

Skype, Whatsapp, Signal og andre VOIP-apper er kjempebra, men ikke alle synes det. Det er faktisk en hel haug mennesker som foretrekker at de ikke eksisterte (eller ikke brukte så mye båndbredde).

Internett-selskaper gasser VOIP eller blokkerer det riktig, og hele land har gjentatte ganger forsøkt å begrense tilgangen, først og fremst for å kvele ytringsfrihet og flyt av informasjon.

Her er de viktigste fordelene ved å legge til en rask, pålitelig VPN til miksen:

Omkjøring av throttling av Internett-leverandøren din

En VPN er et effektivt våpen mot båndbreddestrømming, noe som kan forårsake hakkende lyd, bufrende video eller til og med frakoblinger.

Problemet: Digital lyd kan bruke over 1 mbps på strømmer av høy kvalitet, som er mye på 3G-mobilnett eller i visse land. Og mange VOIP-tjenester (for eksempel Skype) har fullt ut tatt med seg videostreaming som den neste utviklingen av VOIP-teknologi. Men Video bruker eksponentielt mer båndbredde enn lyd (opptil 25 ganger).

Internett-leverandører er beryktet for å bruke (redusere) høy båndbreddebruk som video og VOIP. Faktisk er den siste generasjonen Unlimited Data-planer her i delstatene alle implementere video throttling. Noen til og med hette båndbredde kl underHD-oppløsning. uncool.

Hvorfor en VPN hjelper: En VPN pakker alle de overførte dataene dine i et lag med uknuselig kryptering. Dette forhindrer hvem som helst (til og med din internett- / mobilleverandør) fra å lese trafikken din. Hvis de ikke kan lese den, kan de ikke trenge inn visse protokoller (som video).

anbefalt: IPVanish VPN er flink til å omgå gass.

Spar penger og ring billigere samtaler

De fleste VoIP-tjenester krever forskjellige avgifter basert på landet du (og din samtalepartner) befinner deg i. Logikken er fornuftig, ettersom VoIP-tjenesten overfører data videre og kan koble til gamle telefonnettverk i forskjellige land.

Men for det meste, samtaler innen samme landet er helt gratis.

Og det fine med en VPN er at du “virtuelt” kan bo der VPN har serverplasseringer. Så hvis du vil ringe en venn i India, Mexico, Australia eller USA, er det bare å koble seg til en VPN-server i disse landene. Det er enkelt og kan lagre mye av penger i tilknytningsavgift.

anbefalinger: Velge IPVanish eller ExpressVPN. De har hver servere i mer enn 70 land over hele verden.

IPVanish serverliste

Bruk IPVanish’s 100+ serverplasseringer for å spare internasjonale VoIP-avgifter

Fjern blokkering av VOIP / Omgå sensur

Noen nettverk (som wifi i løpet av flyet) eller hele land prøver å blokkere eller begrense tilgangen til VOIP-tjenester. Motivasjonen kan variere fra båndbreddeproblemer (se: struping) til direkte sensur

Listen over land som for tiden (eller tidligere) forbød VOIP-apper som Skype, Whatsapp eller Hangouts er overraskende lang:

Land som har forbudt / blokkert minst VOIP-app:

 • Kina
 • Tyrkia
 • India
 • Kuwait
 • Irak
 • Saudi-Arabia
 • Iran
 • Oman
 • Marokko
 • Pakistan
 • Paraguay
 • Egypt
 • For å nevne noen…

Kilde: https://www.quora.com/In-which-countries-is-Skype-or-WhatsApp-calling-blocked

Hvorfor en VPN hjelper: Den sterke krypteringen av en VPN kan beskytte mot VOIP-blokkeringsteknikker som Deep Packet Inspection. Og hvis landet ditt blokkerer VPN-er, kan du bruke en stealth VPN-protokoll for å skjule VPN-trafikken og gli gjennom brannmuren som ikke er sperret.

Forbedret samtalsikkerhet

Vi ringer ikke alltid Skype-anrop i offentlige nettverk. Noen ganger deler du wifi med fremmede, noen ganger hundrevis av gangen (som på en flyplass, hotell eller konferanse).

Og gjør med den usikre naturen til åpen wifi, kan noen bokstavelig talt snuppe på VoIP-trafikken din og se eller ta opp samtalene dine. En VPN kan forhindre uautorisert snooping.

Problemet: Åpen wifi er usikker, og samtalene dine er kanskje ikke private.

Løsningen: En VPN pakker Skype / VoIP-trafikken din i et lag med uknuselig kryptering, og forhindrer at noen andre snuser trafikken din i ikke-krypterte nettverk..

Anbefalt VoIP-programvare

Hvis du er ny på tale- / videochat-teknologi eller ikke er sikker på hvilke selskaper som fungerer best med VPN, har vi tatt med de beste anbefalingene våre. Alle disse VoIP-tjenestene fungerer utmerket sammen med en VPN-leverandør av høy kvalitet.

skype: Skype er markedsledende og fremdeles gullstandarden for nettbasert tale- og videoprat. Skype er 100% VPN-kompatibel. Appen deres, som eies av Microsoft, er tilgjengelig for alle større plattformer, inkludert: Mac, PC, iOS og Android. Og sikkerheten deres er mye bedre enn nyere startups.

Viber: Viber er en av de mest populære video-chat-appene i verden, i stor grad fordi den er gratis. Den har plattformsstøtte, og direktemeldingsfunksjonalitet i tillegg til tale / videochat. Det har blitt tynget av hensyn til personvern og sikkerhet, men motta 2 av 7 fra EFF.

Hva skjer: Whatsapp er verdens mest populære meldingstjeneste, og eies for tiden av Facebook. Den støtter videochat i tillegg til direktemeldinger. Som standard bruker whatsapp ende-til-ende-kryptering for all kommunikasjon, og er en av de mest sikre meldings- og voip-appene som er tilgjengelige. Og det er gratis!

Signal: Signal Private Messenger er en av de mest populære krypterte messenger-appene i verden. Og den støtter VoIP- og videochatprotokoller fullt ut for sikker kommunikasjon. Det er sterkt anbefalt av sikkerhetsfagfolk over hele verden, og fikk en 7 av 7 poengsum fra EFF for sikkerhet og personvern.

Videre lesning:

 • Wikipedias sammenligning av VoIP-programvare
 • Lifehacker velger for de beste mobile Voice-Chat-appene

ofte stilte spørsmål

Her er svar på populære spørsmål om kryptering / avblokkering av VoIP med en VPN. Hvis du har bekymringer vi ikke dekket, bare legg igjen en kommentar nedenfor, så svarer vi så raskt.

Hvordan installerer / bruker du VPN for VoIP?

Det er ingen manuell konfigurasjon som kreves i Voice-programvaren. Du trenger ikke å endre noen innstillinger i Skype eller Viber.

Ganske enkelt:

 1. Installer VPN-programvaren (du får en lenke for å laste den ned etter at du abonnerer).
 2. Logg på med innloggingsdetaljene dine
 3. Velg en serverplassering (ideelt sett den nærliggende personen du ringer)
 4. Klikk på “Connect”.

Hvilken VPN-protokoll er best for VoIP?

De fleste VPN-klienter vil tilby valget mellom TCP- eller UDP-tilkoblinger. Noen vil også la deg velge krypteringsstyrke (vanligvis 128-bit eller 256-bit).

Du burde Velg UDP og 128-biters kryptering hvis den er tilgjengelig. UDP har generelt raskere hastigheter enn TCP, noe som gir deg bedre videooppløsning. Bruk av lavere krypteringsstyrke vil også legge til litt hastighet ved å redusere krypteringsoverhead.

Hva om Skype / VoIP er det fortsatt blokkert med VPN

Da bruker brannmuren / landet sannsynligvis også VPN-blokkeringsteknologi. Du kan være i stand til å sove gjennom brannmuren ved å bruke en tilslørt VPN-protokoll (men det er ikke en garanti). VyprVPN og VPN.ac inkluderer begge stealth-obfuskering.

Vil en ‘gratis VPN’ fungere for VoIP?

Det kommer an på hva du mener med “arbeid.” Vil du kunne koble til en VPN-server og logge på Skype eller VoIP-appen din? Sannsynligvis. Men du kan bli sjokkert over hvor treg hastighetene er. Du velger også fra en mye mindre liste over serverplasseringer.

Det er ingen hemmelighet at vi ikke liker gratis VPN-er på dette nettstedet. Det skyldes at mange har mangelfull (eller ikke-eksisterende) sikkerhet. Og personlige avveininger (du er produktet av en gratis VPN) er vanligvis ikke verdt det. Men hvis du er i ferd med å gjøre det, er Hide.me eller Cyberghost anstendige gratis alternativer.

Årsakene til at du sannsynligvis bør ikke bruk en gratis VPN:

 1. Hastigheter for sakte for anstendig videooppløsning
 2. Privatlivs problemer
 3. Tvilsom sikkerhet
 4. Begrenset båndbredde eller bruk
 5. Ikke nok serverplasser (i land du kommer fra / ringer)
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map