De snelste VPN-providers (die geen logboeken bijhouden) | VPNUniversiteit

De heilige drie-eenheid van hoogwaardige VPN-service komt neer op 3 factoren: snelheid, privacy en prijs. Dit artikel behandelt de eerste twee en we helpen je de snelste VPN-providers te vinden die helemaal geen logboeken bijhouden.


Deze VPN’s zijn allemaal in staat tot 50mbps + snelheden, zijn niet-logging en p2p-vriendelijk. Een aantal van hen slaagde er nog steeds in om onze lijst met ‘Beste goedkope VPN’s’ ter wereld te maken, terwijl ze nog steeds bovengemiddelde VPN-snelheden leverden.

# 1 – IPVanish (Editor’s Choice)

IPVanish is de snelste zero-log VPN

Iedereen die bekend is met IPVanish zal niet verbaasd zijn dat ze nummer 1 op onze lijst staan. Waarom? Ze zijn altijd de snelste VPN die we hebben getest. Periode.

Beste aanbieding: Ontvang IPVanish voor $ 6,49 / maand (35% besparing)

En toen IPVanish in 2014 overstapte naar hun echte niet-logboekbeleid, werden ze een VPN-bedrijf met dubbele bedreiging, dat ongeëvenaarde snelheid en privacy bood aan hun abonnees.

Lezen: Onze IPVanish-recensie uit 2016

Snelheid testresultaten:

Hier zijn screenshots van onze IPVanish speedtesting op een 100mbps verbinding:

Zoals u kunt zien, konden we 85-100% van onze downstream-snelheid behalen, zelfs op internationale servers.

Dit is een uitstekend resultaat, vooral gezien het feit dat IPvanish 256-bit encryptie gebruikt, wat veel sterker (maar iets langzamer) is dan de 128-bit encryptie die sommige VPN’s gebruiken om acceptabele snelheden te genereren.

Deze speedtests zijn uitgevoerd op servers in: respectievelijk Canada, de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Lees onze volledige IPVanish Review voor nog meer IPVanish Speedtests.

IPVanish speedtest op server in Canada

IPVanish speedtest op server in Chicago, VS.

IPvanish speedtest op server in Londen, VK

Hoe heeft IPVanish zo’n snelheidsvoordeel?

IPVanish is eigendom van Highwinds Networking, een van de grootste CDN-providers ter wereld.

IPVanish is een van de slechts 2 VPN-bedrijven die hun eigen Tier-1-datanetwerk bezitten, wat hen een snelheidsvoordeel geeft over hun eigen netwerk, maar ook internationaal vanwege superieure peering-regelingen (hoe gegevens worden geprioriteerd / gerouteerd tussen landen en providers).

Dit gebeurt allemaal achter de schermen en de ervaring voor de eindgebruiker (dat ben jij) is naadloos en razendsnel.

IPVanish Logging-beleid

In de woorden van IPVanish zijn ze een ‘Zero Log’ VPN-service. Hier is een fragment uit hun privacybeleid:

IPVanish verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network-service

En hun FAQ …

IPVanish zero log-beleid (van FAQ)

Schermafbeelding van IPVanish’s veelgestelde vragen over logboeken

Probeer IPVanish

# 2 – Privé-internettoegang

Privé-internettoegang maakte de lijst met onze favoriete goedkope VPN-services, maar dat weerhoudt hen er niet van om high-performance te zijn.

PIA heeft consequent een hoge positie behaald in al onze beoordelingscategorieën, waaronder snelheid, privacy en prijs.

Waarom kiezen voor PIA: nul logs, onbeperkte bandbreedte

Screenshot van de startpagina van PIA

Beste aanbieding: Ontvang PIA voor slechts $ 3,33 / maand (met onbeperkte bandbreedte voor 5 apparaten)

Het geheim is volume. PIA heeft meer abonnees (geen verrassing) dan bijna elke andere VPN-provider ter wereld. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken (en hogere snelheden leveren tegen lagere kosten).

Je zou moeten lezen: Onze beoordeling van privé-internettoegang

Op het gebied van privacy is PIA een klasse apart. Ze waren de eerste VPN die het ‘zero-log’ -beleid populair maakte, en ze maakten de weg vrij voor tientallen copycats. Ze zijn een echt origineel.

Snelheidstestresultaten

PIA deed het vrij goed in onze snelheidstests.

Hun snelheden zijn niet zo consequent zo snel als IPVanish (het kostte een paar pogingen om snelheden te halen die zo hoog waren in testen). We hebben hun service ook getest met 128-bits codering (dat is sneller, maar minder veilig dan 256-bits codering die standaard is op IPVanish).

Het is ook vermeldenswaard dat de prestaties van PIA in de echte wereld (in onze 4k-streamingtest) niet zo goed waren als IPVanish.

Desalniettemin liggen hun snelheden ver boven het branchegemiddelde en ongelooflijk indrukwekkend gezien de prijs van PIA (vanaf $ 3,33 / maand).

Private Internet Access Speed ​​Test (Canada)

Canada

Private Internet Access Speed ​​Test (VS)

Verenigde Staten (Arizona)

Private Internet Access Speed ​​test (Verenigd Koninkrijk)

Verenigd Koningkrijk

Houdt PIA logboeken bij?

Privé-internettoegang houdt geen logboeken bij. Bij sommige VPN’s is hun logboekbeleid niet altijd duidelijk (of in ieder geval niet geverifieerd). PIA’s claims zonder registratie worden door de FBI voor de rechtbank getest.

Ze zijn een van de weinige VPN’s ter wereld die claims over het loggen daadwerkelijk verifiëren door bewijsmateriaal of gerechtelijke gegevens.

En natuurlijk is hier het logboekbeleid van PIA in hun eigen woorden (uit hun privacybeleid)

PrivateInternetAccess.com verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network (“VPN”) of Proxy

Toegestaan ​​gebruik van PIA VPN

Private Internet Access maakt bijna alle gangbare toepassingen van hun VPN-netwerk mogelijk.

Dit bevat:

 • Skype / VOIP
 • Streaming
 • Gamen
 • Toegang tot geo-geblokkeerde websites
 • Torrenting / Filesharing / p2p
Bekijk aanbiedingen

# 3 – Torguard

Torguard is een van de oorspronkelijke ‘zero-log’ VPN-providers (samen met PIA en BTGuard). Ze zijn ook een van de snelste VPN’s die we ooit hebben getest, vooral in real-world prestaties (wat belangrijker is dan een speedtest-score).

Als je van bestandsdeling houdt, is Torguard een uitstekende keuze en ze bieden zowel een VPN-service als een SOCKS5 torrent-proxy-service zonder logboek (met een eenvoudig te installeren installatieprogramma voor je favoriete torrent-client).

Lezen: Diepgaande Torguard Review, Speedtests en aanbiedingen …

Snelheidstestresultaten

Torguard heeft geweldige internationale snelheidstests uitgevoerd en A + -beoordelingen (en 90+ mbps-scores) uitgevoerd op de Britse en Canadese servers. Ze kregen ook een indrukwekkende A-rating van een Australische server (meer dan 12.000 mijl afstand).

IPVanish is de enige VPN die beter scoort op VPN-tests van de VS naar Australië.

Torguard kan snelheden hoog houden omdat:

 • Ze hebben minder gebruikers per server
 • Voor snelheid geoptimaliseerde protocollen
 • Instelbare coderingssterkte
Torguard-snelheidstest op servers in Canada, Verenigd Koninkrijk en Australië

Serverlocaties: Canada, VK, Australië

Logboekbeleid van Torguard

Torguard is een VPN-service zonder logboek.

Dit is het fragment uit hun privacybeleid:

“TorGuard.net slaat geen verkeer of gebruik op van zijn Virtual Private Network (VPN) of Proxy”

Ze gaan verder verduidelijken dat ze het gebruik van hun bijhouden website (99,99% van de websites doet dit, inclusief VPN’s, om hun service te verbeteren en hun aantal verkopen te vergroten).

Maar zodra u zich aanmeldt voor Torguard, monitoren of loggen ze niets wat u online doet, en uw verbindingen zijn 100% versleuteld (dus zelfs uw ISP kan niet vertellen wat u online doet).

Bezoek Torguard

Hoe hoge snelheden te krijgen tijdens het gebruik van een VPN

Hier zijn enkele snelle tips om hogere snelheden te krijgen met je VPN. Als u een meer gedetailleerde handleiding wilt, lees dan: Hoe u uw VPN sneller kunt maken

De # 1 factor van VPN-snelheid (bandbreedte per gebruiker)

Niet alle VPN’s zijn gelijk gemaakt en sommige services zijn veel VEEL sneller dan andere. Dit komt omdat de # 1 factor die de algehele snelheid voor een VPN-service bepaalt, is hoe druk hun servers zijn.

Met andere woorden: wat is de hoeveelheid beschikbare bandbreedte per actieve gebruiker?

Langzame VPN’s hebben doorgaans erg drukke servers (duizenden gebruikers delen elke 1 Gbps-verbinding). Snelle VPN’s hebben slechts een paar honderd die dezelfde Gigabit-verbinding delen.

Maar hier is de harde waarheid: bandbreedte is de # 1 uitgave voor VPN’s, dus de snellere VPN-services zullen bijna altijd $ 6 / maand of meer zijn. De opmerkelijke uitzondering op deze regel is PIA die geweldige snelheden (maar nog steeds langzamer dan IPVanish) beheert voor $ 3,33 / maand!

Andere factoren die de snelheid beïnvloeden

Er zijn verschillende andere factoren die een grote impact kunnen hebben op uw VPN-snelheid (of traagheid), waaronder:

 • Serverafstand (verder is langzamer)
 • Versleutelingssterkte (sterker is langzamer)
 • VPN-protocol (OpenVPN UDP is ideaal)

Server afstand

VPN-snelheden nemen dramatisch af over lange afstanden. Waar mogelijk moet u de dichtstbijzijnde server kiezen die u nog steeds toegang geeft tot welk protocol of welke website u maar nodig heeft. Daarom krijgen we 100 mbps op snelheden op Amerikaanse servers en 10-15 Mbps uit Australië.

Versleutelingssterkte

256-bit encryptie is meer dan 1 miljard keer sterker dan 128-bit encryptie (dat is geen typfout, het is eigenlijk meer dan 1038 x zo sterk!).

Maar die extra beveiliging heeft een prijs. 256-bits codering neemt meer bandbreedte in beslag voor dezelfde hoeveelheid gecodeerde informatie, waardoor deze langzamer wordt. Het vereist ook meer rekenkracht (cpu-cycli).

Als u de VPN gebruikt voor een laag beveiligingsdoel (streamen, torrenting, enz.), Schakel dan gewoon over naar de 128-bits modus en uw snelheden kunnen onmiddellijk 5-20% verbeteren.

Leren: Meer over VPN-encryptie

VPN-protocol

Niet alle VPN-protocollen zijn gelijk gemaakt. OpenVPN is het meest flexibele protocol, maar het komt in twee smaken; UDP of TCP.

TCP-verbindingen vereisen dat de ontvanger de ontvangst van elk afzonderlijk gegevenspakket verifieert. Dit maakt de verbinding meer betrouwbaar maar het maakt ook veel snelheden langzamer, vooral over lange afstanden.

De meeste gebruikers kunnen beter kiezen voor de OpenVPN UDP-modus, die niet de levering van elk pakket controleert. Als eindgebruiker merkt u geen verschil, behalve hogere snelheden. Als u VPN-activiteiten met een hoge bandbreedte uitvoert, zoals: video streamen, bestanden delen, Skype, gamen, enz …, gebruik dan beslist de UDP-modus.

Leren: Welk VPN-protocol moet je kiezen? OpenVPN versus PPTP versus L2TP

VPN-logboeken: wat u moet weten

Hier is een vies geheimpje over het beleid voor VPN-logging …

Veel VPN-providers zonder logboek houden nog steeds verbindingslogboeken bij, wat uw anonimiteit in gevaar kan brengen.

Niet alle zero-log VPN-providers zijn gelijk gemaakt en ‘logless’ is het nieuwe modewoord van de VPN-industrie geworden. Maar veel providers gebruiken een technische eigenschap om zichzelf te omschrijven als ‘nullogboek’ wanneer ze bedoelen dat ze de websites die u bezoekt of uw daadwerkelijke online activiteit niet monitoren. Maar deze zelfde VPN-providers registreren nog steeds persoonlijk identificeerbare informatie zoals uw echte IP-adres, tijdstip van VPN-verbinding en welke VPN-server u gebruikte (en welk IP-adres u was toegewezen).

Als privacy belangrijk voor je is (en zou moeten zijn), is het belangrijk dat je een echte zero-log VPN kiest zoals die in dit artikel. Laat u niet misleiden door de bedriegers.

Samenvatting en aanvullende bronnen

Dus we hebben je de 3 snelste VPN’s die geen logboeken bijhouden. Wat nu?

Gemakkelijk. Kies er gewoon een en kijk of je het leuk vindt. En als je dat niet doet?

Profiteer van de 100% restitutiegarantie (elke VPN in dit artikel heeft een 7-daagse 100% garantie).

Welke VPN te kiezen:

Als je de VPN met de snelst mogelijke snelheden en de software met de meeste functionaliteit wilt, dan is IPVanish duidelijk de beste keuze.

IPVanish ondersteunt alle belangrijke VPN-toepassingen en is ideaal voor:

 • Streaming / HD-video
 • Gaming / Skype
 • Torrents / P2P

Beste aanbieding: IPVanish biedt een korting van 46% voor 1-jaarplannen (versus van maand tot maand).

Hoe zit het met privé-internettoegang?

PIA is ongeveer zo goed als mogelijk voor goedkope VPN’s, dus als de prijs belangrijker voor je is dan absolute prestaties, dan is PIA een goede keuze.

Hun software is een beetje verouderd, maar biedt aanpasbare coderingsopties (IPVanish biedt dit nog niet aan). PIA is ook de meest populaire keuze onder p2p / torrent-gebruikers omdat het een SOCKS5-proxy en 5 gelijktijdige apparaten per account bevat!

Beste aanbieding: Ontvang PIA voor $ 3,33 / maand (voor 1 jaar)

En mis onze volledige PIA-review niet.

Meer artikelen waarvan u zult genieten

We hebben talloze recensies, handleidingen en tutorials over VPN University.

Je zal het leuk vinden:

 • Hoe u een VPN kunt uitvoeren op uw ASUS Wireless Router
 • De beste VPN-geschikte routers
 • Hoe Flud (Android Torrent Client) als een PRO te gebruiken
 • Hoe u uw VPN nog sneller kunt maken
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map