Er Skype / VOIP langsom eller blokeret? Brug disse VPN’er til hurtige, sikre opkald

Voice over internet protocol (VOIP) tjenester er sindssygt populære på verdensplan. Tjenester som Skype, Whatsapp og Google Hangouts er vigtige værktøjer til at holde kontakten med venner og familie i forskellige lande. Det er også super praktisk til gratis / billige opkald under rejsen.


Men mange VOIP-konvertitter bruger også et nyt værktøj. EN VOIP VPN (Virtuel privat netværk) til at løse nogle af de mest almindelige klager, herunder langsomme strømme eller direkte blokering af VOIP-strømme.

Vi har samlet en liste over Bedste VPN-tjenester til VOIP-apps, samt en fremragende guide til opsætning og brug for at få mest muligt ud af tjenesten.

[dropshadowbox align = ”ingen” effekt = ”løftet” bredde = ”auto” højde = ”” baggrund_farve = ”# ffffff” border_width = ”1 ″ border_color =” # bbb ”]

Årsager til at bruge en VPN til VoIP-opkald:

 • Spar penge på internationale opkald
 • Bloker throttling og forbedrer lyd / videokvalitet
 • Omgå censur / blokering

Topvalg:

 • IPVanish: Hjemmeside | Anmeldelse
 • VyprVPN: Hjemmeside | Anmeldelse
 • Privat internetadgang: Hjemmeside | Anmeldelse

[/ Dropshadowbox]

Valg af VPN:

Der er et par funktioner, der er vigtigere, når du vælger en VPN til Skype eller andre voice chat-apps.

Du ønsker:

 1. Hurtige hastigheder
 2. Servere over hele verden (med placeringer i de lande, du ringer til)
 3. Stabil VPN-software på alle platforme (især mobile apps til iOS / Android)

Så her er vores liste over anbefalede VPN-virksomheder, der passer til regningen.

IPVanish ($ 6,49 / måned)

IPVanish er hurtig nok til VoIP-brug

IPVanish var et let top valg, da de konsekvent er bedømt blandt de hurtigste VPN-virksomheder i verden. Prismæssigt er de midt i pakken med planer fra $ 6,49 – $ 10 pr. Måned med ubegrænset båndbredde.

IPVanish har nu servere i over 70 lande over hele verden, så oddsen er, at de har et sted i nærheden af ​​dig og de mennesker, du ringer mest til.

Deres VPN-software er let at bruge og tilgængelig til iOS / Android / PC / Mac-platforme.

Hvorfor vi anbefaler IPVanish:

 • Hurtigste hastigheder
 • Fremragende software til alle platforme
 • USA-baseret live support
 • 256-bit kryptering og nul-log privatlivspolitik

Bedste tilbud: $ 6,49 / måned

Prøv IPVanish

VyprVPN ($ 5 / måned og opover)

Skærmbillede af VyprVPNs websted

VyprVPN er et af de ældste VPN-virksomheder i USA, og ligesom IPVanish er de kendt for hurtighed. Og Vypr har en endnu større salgsargument. Deres software. Det er enestående. Seriøst, deres VPN-app er hoved og skuldre over konkurrencen.

Og selvfølgelig understøtter Vypr fuldt ud alle populære tale- og videochatsprotokoller, inklusive Skype, Viber, Whatsapp, Facebook Live og Hangouts. Og de overvåger eller logger aldrig din vpn-aktivitet.

Deres mobilapp (iOS / Android) er især imponerende og tilbyder den fulde funktionalitet af deres desktop-app. Det inkluderer fantastiske funktioner som:

 • Privat DNS (stop ISP-spionering)
 • Chameleon ‘Stealth’-protokol (få gennem vpn-blokerende firewalls)
 • Netflix-kompatibilitet: Netflix blokerer de fleste VPN’er, men Vypr fungerer overalt i verden.
 • Forbind automatisk på ikke-betroet wifi: Vær aldrig usikker på offentlige netværk.
 • Utroligt hurtige hastigheder

Prøv VyprVPN gratis:

I øjeblikket (fra offentliggørelsen) tillader VyprVPN dig at prøve deres service gratis (i 3 dage), før du går ind på et betalt abonnement. På den måde kan du se, om det er den perfekte pasform til Skype og dine andre sikkerhedsbehov. Vi tror, ​​det bliver.

Bedste tilbud: Gratis prøveperiode

Prøv VyprVPN

Privat internetadgang

Privat internetadgang er en af ​​de bedste billige VPN-udbydere i verden. Med over 1 million abonnenter har de råd til at tilbyde fremragende service (og hastigheder) til billigere priser end konkurrenter.

Deres software er enkel, men ekstremt stabil og sikker. Og deres app er tilgængelig for alle større platforme. Du kan endda bruge PIA på din hjemme router. Og du vil elske deres portvideresendingsfunktion, som har fantastiske hemmelige anvendelsesformål, som at få gratis wifi-in-flight.

PIA er fuldt ud VoIP-kompatibel, og de er blandt de mest pro-netneutralitetsselskaber i verden. Med andre ord behøver du ikke at bekymre dig om, at de smitter eller blokerer for din Skype-brug.

Med planer, der starter på $ 3,33 / måned, skal du se hårdt ud for at finde en bedre aftale. Alle planer leveres med en 7-dages 100% -garanti.

Besøg PrivateInternetAccess.com

Hvorfor bruge en VPN til VOIP?

Skype-, Whatsapp-, Signal- og andre VOIP-apps er fantastiske, men ikke alle synes det. Der er faktisk en hel flok mennesker, der foretrækker, at de ikke eksisterede (eller ikke brugte så meget båndbredde).

Internetfirmaer smelter VOIP eller blokerer for det rigtigt, og hele lande har gentagne gange forsøgt at begrænse adgangen, primært til at kvæle ytringsfrihed og informationsstrøm.

Her er de vigtigste fordele ved at tilføje en hurtig, pålidelig VPN til blandingen:

Omkørsel Throttling af din internetudbyder

En VPN er et effektivt våben mod båndbreddestrottning, som kan forårsage hakket lyd, bufrende video eller endda afbrydelser.

Problemet: Digital lyd kan bruge over 1 Mbps på strømme af høj kvalitet, hvilket er meget på 3G-mobilnetværk eller i visse lande. Og mange VOIP-tjenester (f.eks. Skype) har fuldt ud omfattet videostreaming som den næste udvikling af VOIP-teknologi. Men video bruger eksponentielt mere båndbredde end lyd (op til 25x).

Internetudbydere er berygtede for at throttling (langsom) brug af høj båndbredde som video og VOIP. Faktisk er den seneste generation af ubegrænsede data planer her i staterne alle implementere video throttling. Nogle endda cap båndbredde kl subHD-opløsning. uncool.

Hvorfor en VPN hjælper: En VPN indpakker alle dine transmitterede data i et lag med uknuselig kryptering. Dette forhindrer nogen som helst (endda din internet- / mobiludbyder) fra at læse din trafik. Hvis de ikke kan læse det, kan de ikke gashåndtere visse protokoller (som video).

Anbefales: IPVanish VPN er god til at omgå throttling.

Spar penge og foretage billigere opkald

De fleste VoIP-tjenester opkræver forskellige gebyrer baseret på det land, du (og din samtalepartner) befinder sig i. Logikken giver mening, da VoIP-tjenesten overfører data yderligere og muligvis opretter forbindelse til ældre telefonnet i forskellige lande.

Men for det meste opkald inden for samme land er helt gratis.

Og det smukke med en VPN er, at du ‘virtuelt’ kan bo, uanset hvor VPN har serverplaceringer. Så hvis du vil ringe til en ven i Indien, Mexico, Australien eller USA, skal du bare oprette forbindelse til en VPN-server i disse lande. Det er let og kan gemme en masse af penge i tilslutningsgebyrer.

anbefalinger: Vælge IPVanish eller ExpressVPN. De har hver især servere i mere end 70 lande over hele verden.

IPVanish serverliste

Brug IPVanish’s 100+ serverplaceringer til at spare internationale VoIP-gebyrer

Fjern blokering af VOIP / omgået censur

Nogle netværk (f.eks. Wifi-in-flight) eller hele lande forsøger at blokere eller begrænse adgangen til VOIP-tjenester. Motivationen kan variere fra båndbreddeproblemer (se: drøvling) til direkte censur

Listen over lande, der i øjeblikket (eller tidligere) har forbudt VOIP-apps som Skype, Whatsapp eller Hangouts er overraskende lang:

Lande, der har forbudt / blokeret mindst VOIP-app:

 • Kina
 • Kalkun
 • Indien
 • Kuwait
 • Irak
 • Saudi Arabien
 • Iran
 • Oman
 • Marokko
 • Pakistan
 • Paraguay
 • Egypten
 • For at nævne et par stykker…

Kilde: https://www.quora.com/In-which-countries-is-Skype-or-WhatsApp-calling-blocked

Hvorfor en VPN hjælper: Den stærke kryptering af en VPN kan beskytte mod VOIP-blokerende teknikker som Deep Packet Inspection. Og hvis dit land blokerer VPN’er, kan du bruge en stealth VPN-protokol til at skjule VPNs-trafikken og glide gennem firewallen, der ikke er blokeret.

Forbedret opkaldssikkerhed

Vi foretager ikke altid Skype-opkald på offentlige netværk. Nogle gange deler du wifi med fremmede, nogle gange hundreder ad gangen (som i en lufthavn, hotel eller konference).

Og gør det usikre ved åben wifi, kunne nogen bogstaveligt talt snuppe på din VoIP-trafik og se eller optage dine opkald. En VPN kan forhindre uautoriseret snooping.

Problemet: Åben wifi er usikker, og dine opkald er muligvis ikke private.

Rettelsen: En VPN indpakker din Skype / VoIP-trafik i et lag uknuselig kryptering, hvilket forhindrer, at nogen anden snyder din trafik på ikke-krypterede netværk.

Anbefalet VoIP-software

Hvis du er ny inden for tale / videochat-teknologi eller ikke er sikker på, hvilke virksomheder der fungerer bedst med en VPN, har vi inkluderet vores topanbefalinger. Alle disse VoIP-tjenester fungerer godt sammen med en VPN-udbyder af høj kvalitet.

skype: Skype er markedsleder og stadig den gyldne standard for webbaseret tale- og videochat. Skype er 100% VPN-kompatibel. Deres app, der ejes af Microsoft, er tilgængelig for alle større platforme, herunder: Mac, PC, iOS og Android. Og deres sikkerhed er meget bedre end nyere startups.

Viber: Viber er en af ​​de mest populære video-chat-apps i verden, stort set fordi den er gratis. Det har cross-platform support og instant messaging-funktionalitet ud over tale / video-chat. Det er blevet klædt af hensyn til privatlivets fred og sikkerhed, dog modtage 2 ud af 7 fra EFF.

Whatsapp: Whatsapp er verdens mest populære meddelelsestjeneste og ejes i øjeblikket af Facebook. Det understøtter videochat ud over instant messaging. Som standard bruger whatsapp ende-til-ende-kryptering til al kommunikation og er en af ​​de mest sikre messaging- og voip-apps, der er tilgængelige. Og det er gratis!

Signal: Signal Private Messenger er en af ​​de mest populære krypterede messenger-apps i verden. Og det understøtter fuldt ud VoIP og videochats-protokoller til sikker kommunikation. Det anbefales stærkt af sikkerhedsfagfolk overalt i verden og modtog en 7 ud af 7 score fra EFF for sikkerhed og privatliv.

Yderligere læsning:

 • Wikipedia’s sammenligning af VoIP-software
 • Lifehacker’s valg af de bedste mobile Voice-chat-apps

Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på populære spørgsmål om kryptering / fjernelse af blokering af VoIP med en VPN. Hvis du har bekymringer, som vi ikke dækkede, skal du bare skrive en kommentar nedenfor, så svarer vi hurtigst muligt.

Hvordan installerer / bruger du VPN til VoIP?

Der kræves ingen manuel konfiguration i din Voice-software. Du behøver ikke at ændre nogen indstillinger i Skype eller Viber.

Ganske enkelt:

 1. Installer VPN-softwaren (du får et link til at downloade det, når du abonnerer).
 2. Log ind ved hjælp af dine loginoplysninger
 3. Vælg en serverplacering (ideelt set den nærliggende den person, du ringer til)
 4. Klik på ‘Opret forbindelse’.

Hvilken VPN-protokol er bedst til VoIP?

De fleste VPN-klienter tilbyder valget af TCP- eller UDP-forbindelser. Nogle giver dig også mulighed for at vælge krypteringsstyrke (typisk 128-bit eller 256-bit).

Du burde vælg UDP og 128-bit kryptering hvis det er tilgængeligt. UDP har generelt hurtigere hastigheder end TCP, så du får bedre videoopløsning. Brug af den lavere krypteringsstyrke tilføjer også en smule hastighed ved at reducere krypteringsomkostningen.

Hvad hvis Skype / VoIP er stadig blokeret med VPN

Derefter bruger firewall / land sandsynligvis også VPN-blokerende teknologi. Du kan muligvis sove gennem firewall ved hjælp af en tilsløret VPN-protokol (men det er ikke en garanti). VyprVPN og VPN.ac inkluderer begge stealth obfuscation.

Vil en ‘gratis VPN’ arbejde for VoIP?

Det afhænger af, hvad du mener med “arbejde.” Vil du være i stand til at oprette forbindelse til en VPN-server og logge ind på Skype eller din VoIP-app? Sandsynligvis. Men du kan blive chokeret over, hvor langsomt hastighederne er. Du vælger også fra en meget mindre liste over serverplaceringer.

Det er ingen hemmelighed, at vi ikke kan lide gratis VPN’er på dette websted. Det skyldes, at mange har vist sig at have mangelfuld (eller ikke-eksisterende) sikkerhed. Og afveje med privatlivets fred (du er produktet af en gratis VPN) er normalt ikke det værd. Men hvis du er død, er Hide.me eller Cyberghost anstændige gratis muligheder.

Årsagerne til du sandsynligvis bør ikke Brug en gratis VPN:

 1. Hastighederne er for langsomme til anstændig videoopløsning
 2. Privatlivsproblemer
 3. Tvivlsom sikkerhed
 4. Begrænset båndbredde eller brug
 5. Der er ikke nok serverplaceringer (i lande, du kommer fra / ringer til)
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map