De bedste SOCKS5 Proxy-tjenester (nogle GRATIS m / VPN)

SOCKS5-proxy-protokollen er den mest alsidige og nyttige af alle proxier. Det er en ‘lavt niveau’ proxy, hvilket betyder, at den kan bære praktisk talt enhver type datapakke, protokol eller datatype. Det begrænser ikke brugere til en bestemt protokol (som HTTP-trafik for HTTPS-proxier).


Generelt bruges en SOCKS5-proxy til at rute et specifikt program / program gennem en tredjeparts-proxyserver for at ændre sin offentlige IP-adresse. Dette gøres normalt med henblik på anonymitet eller for at få adgang til en tjeneste fra flere IP-adresser / enheder på én gang.

De to mest populære anvendelser til SOCKS5-proxier blandt vores besøgende er:

 • Skjul din IP-adresse, mens p2p / torrent-fildeling (hurtigere end VPN)
 • For at ændre din browsers IP-adresse for beskyttelse af personlige oplysninger eller for at omgå blokering af placering

Denne artikel vil dække alle aspekter af SOCKS5-proxier.

Sektioner (hopp venligst at springe foran):

 • Gratis vs. betalte SOCKS-proxyservice
 • Sådan får du SOCKS5 proxy-service gratis (inkluderet i et VPN-abonnement)
 • De bedste SOCKS5-udbydere i proklasse (sælges separat)
 • Forskellen mellem HTTP- og SOCKS-proxyprotokoller
 • Proxy ofte stillede spørgsmål (FAQ)

SOCKS5 Proxy-service: Gratis vs. betalt

Der er snesevis af “gratis proxy” -lister på internettet, og hvis du har fundet denne artikel, er jeg klar på, at du allerede har prøvet nogle af dem og kommer væk skuffet. Realiteten er, at de fleste ‘Gratis’ proxies (især SOCKS5-proxyservere) er langsomme og upålidelige og ofte praktisk talt ubrugelige.

På over en times test af forskellige gratis SOCKS5-proxier kunne jeg ikke finde en enkelt, der ville tilslutte længe nok til at downloade en linux torrent. Husk aldrig de smerteligt langsomme hastigheder, da jeg formåede at oprette forbindelse.

Hvis du har formået at finde dig selv en pålidelig, gratis SOCKS5-proxyserver, fortsætter du med alle midler ved at bruge den. Selvfølgelig, hvis du er at heldigvis har du sandsynligvis også et enhjørning til kæledyr.

Betalt SOCKS5-proxyGratis SOCKS5-proxy
Forbindelse pålidelighed / stabilitetNæsten 100% pålidelighed. Afbrydelser er meget sjældne.Lav pålidelighed. Mindre end 15% forbindelsesfrekvens i vores test.
HastighedFremragende hastigheder, normalt 10 Mbps+Langsom. Tænk KB / s (i stedet for MBps)
LogsMange proklasser SOCKS5-proxier holder NUL-forbindelseslogfilerNæsten altid fører logfiler (dårligt for torrenter / p2p)
Beskyttelse / SikkerhedAktiv netværkssikkerhed. De overvåger / logger ikke din brugsaktivitet.Sikkerhed kan ikke findes. Proxy-server kan være sårbar overfor hackere (eller være en honeypot)

Heldigvis kan du få en SOCKS5-proxy-service af høj kvalitet og forbedre din online sikkerhed og privatliv ved at abonnere på en VPN-service, der inkluderer SOCKS5-proxyadgang uden ekstra omkostninger (ofte for mindre $$ end prisen for en selvstændig SOCKS5-service).

VPN-udbydere, der inkluderer SOCKS5 Proxy GRATIS

Forkert ikke mig, VPN-abonnementet er ikke gratis. Men nogle VPN’er inkluderer SOCKS5-proxytjeneste, andre gør det ikke. Hvis du alligevel skal betale for en SOCKS5-proxy, kan du lige så godt få VPN også! Du kan endda betale mindre og få mere.

Fordele ved en VPN vs. Proxy

En VPN (Virtual Private Network) har alle de IP-skiftende fordele ved en proxy med den ekstra fordel af kryptering af militær styrke for at gøre din internettrafik uleselig (også af din internetudbyder). Det kan også kryptere / anonymisere hele din internetforbindelse (en proxy fungerer kun med 1 program / applikation ad gangen). De fleste VPN-abonnementer leveres også med brugervenlig software, der tilføjer mange andre funktioner.

Tjek vores afsnit om VPN-anmeldelser, hvis du vil have et bedre indblik i, hvordan VPN-softwaren fungerer, og hvilken type funktioner / hastighed, du får. Al konkurrence blandt VPN-virksomheder for nylig har fået dem til at hæve deres spil. Funktionerne, de tilbyder i dag, er imponerende.

Og selvfølgelig, med alle disse udbydere, kan du bruge SOCKS5-proxy og VPN samtidig (proxyen kører inde i VPN-tunnelen) for endnu større fleksibilitet og anonymitet.

Privat internetadgang ($ 3,33 / måned + Nul-log SOCKS5)

Privat internetadgang er en ægte ‘Nul-logs’ VPN-udbyder (hvilket betyder, at de ikke logger eller overvåger din VPN-aktivitet eller forbindelseshistorik). Og hvert PIA-abonnement inkluderer også ubegrænset båndbreddeadgang til deres Holland-baserede SOCKS5-proxyserver. Denne proxy er ideel til torrenter og fungerer perfekt sammen med uTorrent, Vuze, QBittorrent, Deluge og mere…

PIA giver dig mulighed for at forbinde 5 enheder samtidigt fra en enkelt konto (selvom jeg tvivler på, at du nogensinde har brug for mere end 3). De har servere i 20 lande og brugerdefineret VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android.

Bedst af alt, de er en af ​​de billigste VPN-udbydere af høj kvalitet i verden (et års abonnement koster kun $ 3,33 / måned).

Sådan bruges PIA’s SOCKS5 Proxy

Vi lavede en trinvis vejledning, der viser dig nøjagtigt, hvordan du genererer dit proxy-login / adgangskode til PIA’s proxy (kræver et aktivt VPN-abonnement).

Den ikke-loggførende proxyserver er hurtig, stabil og ideel til anonymisering af dine torrent-downloads. Se vores SOCKS5 torrentsektion senere i artiklen.

Få PIA for $ 3,33 / måned

NordVPN ($ 5,75 / måned + Nul-log SOCKS5 proxy)

NordVPN kan være lidt dyrere end PIA, men deres proxy-funktioner er langt mere imponerende. NordVPN er ikke kun en ægte ikke-logging VPN-tjeneste, men du får også adgang til SOCKS5 og HTTPS-proxier i mere end 25 forskellige lande (PIA har kun 1 proxy-placering). Se deres fulde serverliste her.

Det er endnu bedre at NordVPN inkluderer en branche førende 6 samtidige forbindelser så du kan beskytte alle dine enheder (eller endda dele kontoen med familie og venner).

NordVPN er baseret i Panama (kendt for dets strenge fortrolighedslovgivning), så det kan være en af ​​de få VPN’er, der er fri for Spy-Agency-indbinding

De har også nogle af de bedste software, vi har fundet, og de har oprettet flere dedikerede servertyper afhængigt af din VPN-brug, herunder:

 • Streaming (Få adgang til Netflix, Hulu, iPlayer hvor som helst)
 • Anti-DDOS (Spil, hackbeskyttelse)
 • Torrent optimeret (5 landeplaceringer)
 • Dobbelt VPN (Multi-hop-forbindelse med dobbelt kryptering)

Bedste tilbud

NordVPN hævede for nylig deres priser til $ 8 / måned ($ 5,75 med et årligt abonnement), men de har stadig deres 30-dages refusionsgaranti, som giver dig mulighed for at prøve deres service risikofri i en hel måned og få en refusion, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Prøv NordVPN

SOCKS5 Proxy-tjenester (sælges separat)

For at få det bedst mulige bud, anbefaler vi, at du vælger en af ​​de all-inclusive VPN + Proxy-tjenester, der er nævnt ovenfor.

Men hvis du vil have en separat SOCKS5-proxy (for tilføjet privatliv ved at købe proxy + VPN-service fra forskellige udbydere), er her dine bedste muligheder:

Torguard

Torguard SOCKS5-proxy

Torguard er en nul-log VPN og anonym SOCKS5 proxy-service (hver sælges separat). De er baseret i USA (et land, der ikke kræver VPN’er for at bevare logfiler).

Torguard er en torrentoptimeret proxy-service, og de er meget populære blandt p2p / torrent-brugere.

De to hovedårsager til at vælge Torguards anonyme proxytjeneste er:

 1. De har hurtige, dedikerede, p2p-venlige SOCKS-servere (5 placeringer)
 2. Automatisk proxy-installations-app til uTorrent, Vuze, Deluge (ingen manuel opsætning krævet).

Priserne starter omkring $ 4 pr. Måned, og vi har fundet, at deres teknologiske support er kyndig og rimelig effektiv. Torguard har en 7-dages 100% refusionspolitik på alle planer. For flere detaljer (og speedtests) læse vores komplette Torguard-gennemgang.

Besøg Torguard

BTGuard

BTGuard Anonym SOCKS-proxy

Skærmbillede fra BTGuards websted

BTGuard, ligesom Torguard, er en ikke-logging-proxytjeneste designet specifikt til torrentbrugere. De har p2p-venlige servere i flere lande, og hastighederne er solide. BTGuard har også en udvidelse, der tilføjer valgfri kryptering til din SOCKS-proxytunnel, som giver dig mulighed for at have nogle af fordelene ved en VPN uden at bruge en.

Generelt kan vi lide Torguards service lidt bedre (især deres tech-service), men BTGuard har en stor fordel. De leverer deres egen forudkonfigurerede version af større torrentklienter (uTorrent & Deluge), som allerede har de optimale BTGuard-proxyindstillinger installeret. Dette er en dejlig frynsegode for ikke-tekniske brugere.

Besøg BTGuard

SOCKS5 vs. HTTP vs. HTTPS Proxies

SOCKS, HTTP og HTTPS er de mest almindelige proxy-protokoller, og du vil finde alle tre, der er opført på såkaldte ‘Gratis’ proxy-lister..

SOCKS og HTTP proxies (og deres krypterede HTTPS version) er designet til helt forskellige formål, og nogle anvendelser er meget bedre egnet til det ene eller det andet.

HTTP og HTTPS Proxy

HTTP står for HyperText Transfer Protocol, som er standardprotokollen for websteder og websider. HTTPS (‘S’, der betyder ‘Secure’) er den krypterede version af HTTP-protokollen. Du kan ofte se HTTPS://www.website.com i URL-linjen i din webbrowser, når du besøger e-handel eller bank / finansielle websteder.

Både HTTP- og HTTPS-proxies er specifikt designet til at transportere webbrowser og webside-trafik. Hvis du forsøger at bruge dem til ethvert andet formål (Skype, Video, Torrents osv.) Kan der være store problemer, herunder:

 • Tabte / ikke leverede pakker
 • Data, der er dirigeret uden for proxy-tunnelen (større sikkerheds- / privatlivsproblemer)
 • Omskrivning af data ‘Headers’, der forårsager routing eller programfejl.

SOCKS5 (SOCKS version 5)

SOCKS5-protokollen er den mest alsidige af alle proxy-protokoller. Den foretrækker ikke den ene type trafik eller den anden og kan bære enhver type data, program eller protokol.

Det understøttes naturligt af mange populære applikationer, herunder: Skype, Torrent-klienter, web-skrabsoftware, e-mail-klienter og mere …

Hvis du bruger nogen anden applikation / software end en webbrowser, er SOCKS5-protokollen det ideelle valg. Det kan transmittere enhver type trafik (inklusive HTTP) og har færre sikkerhedsfejl og er mindre tilbøjelige til at transmittere pakker uden for proxytunnelen uden din viden.

Nogle VPN-udbydere (som VyprVPN) giver dig endda mulighed for at oprette forbindelse til deres servere via en SOCKS-proxy for at øge privatlivets fred eller for at komme omkring en firewall.

Ofte stillede spørgsmål om proxy

Her er nogle af de mest populære spørgsmål, vi får proxy-typer, brug osv. Du er velkommen til at tilføje yderligere spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Hvad er en proxy?

En proxy er en metode til routing af en bestemt type data / trafik gennem en ekstern proxyserver. Dette er normalt med henblik på anonymitet eller for at komme rundt på firewalls. Proxy-serveren fungerer som en formidler og bruger en anden IP-adresse end din primære forbindelse.

Hvad er forskellen mellem HTTP-, HTTP- og SOCKS-proxies

HTTP-proxies er også til web- og html-trafik / fra en browser. HTTPS tilføjer kryptering til HTTP-protokollen. En SOCKS-proxy er en all-purpose proxy, der kan bære enhver protokol eller datatype.

Er en proxy krypteret?

Det afhænger af typen af ​​proxy og serverindstillinger. HTTPS-proxies er altid krypteret, men kun til HTTP-trafik. De fleste proxier bruger ikke kryptering. Når de gør det, er det typisk svag kryptering (i det mindste sammenlignet med en VPN).

Er alle fuldmægtige ‘anonyme’?

Nej. Nogle proxies er ‘gennemsigtige’, hvilket betyder, at destinationsserveren faktisk ser din rigtige IP-adresse i stedet for proxyserverens IP. Andre ikke-gennemsigtige proxier holder stadig nogle logfiler eller overvåger servertrafik, så de ikke er helt anonyme.

Hvis du ønsker en fuldt anonym anonym proxy, anbefaler vi, at du vælger en af ​​de udbydere, der er vist i denne artikel, hvoraf flere er ægte ‘Zero-Log’ proxy-tjenester.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map