Bästa VPN för Australien efter användning (Torrents, Streaming / Netflix, Security) 2016

Bästa VPN för Australien (presenterad bild)


VPN-efterfrågan i Australien har skyrocketed sedan oktober 2015, då Aussie-regeringen implementerade nya lagar om datalagring. Dessa lagar kräver australiska internetleverantörer att hålla loggar på abonnentens internetaktivitet för 2 år.

Syftet med denna artikel är att hjälpa dig hitta de bästa VPN: n för Australien / australier och återfå din integritet genom att göra det omöjligt för din Internetleverantör att övervaka din trafik eller surfa historia.

VPN-tekniken har dussintals användningsområden, men den här guiden kommer att fokusera på de 3 mest populära VPN-användningarna i Australien:

 1. Anonym torrenting
 2. Avblockering av strömsidor som: Netflix, Hulu, iPlayer och HBOGO
 3. Internet sekretess och wifi hotspot-säkerhet

Toppkriterier för att välja VPN i Australien

Innan jag skrev den här artikeln har jag noggrant övervägt att innehålla faktorer som är viktigast för australier som letar efter en VPN-tjänst. Australiens geografiska läge och begränsade / sena åtkomst till innehåll är stora hinder, och många VPN: er står inte utmaningen.

Här är vår lista över de viktigaste kriterierna (och vi berättar hur VPN: erna vi valde mäter upp på var och en):

 1. Fart – Australien är långt ifrån andra stora globala datacentra och all inkommande / utgående data måste strömma genom en undersjökabel med begränsad kapacitet. Så det är kritiskt viktigt att välja ett VPN med snabba serverhastigheter och goda globala peering-relationer (för bättre / snabbare routing).
 2. säkerhet – Alla VPN i den här artikeln kan 256-bitars kryptering och erbjuder OpenVPN-protokollet (det mest flexibla och populära VPN-protokollet för konsument-VPN)..
 3. Australiska servrar – Visst att du vill ha bra globala serverplatser, men det är också viktigt att ha snabba, lokala australiska servrar för maximal hastighet och tillgång till lokalt innehåll eller sökresultat. Varje VPN-lista har servrar i Australien.
 4. Fungerar med Netflix – Idag fungerar mycket få VPN: n fortfarande med netflix. Vi tog särskilt hänsyn till de begränsade få som gör det.
 5. Torrentvänligt – Det är ingen hemlighet att australier gillar bittorrent. De flesta VPN: er i denna artikel tillåter torrenting / p2p, och flera är riktiga “Zero-Log” VPN-leverantörer, för maximal sekretess vid fildelning.

Vi arbetade också med saker som rykte, support och pris. De flesta listade VPN: n är $ 10 / månad eller billigare, och vissa levererar utmärkta resultat till priser under $ 4!

De verkliga fördelarna med att använda ett VPN

Australier har strömmade till VPN-tjänster som galen sedan 2013, men varför exakt? Det här är vad en VPN kan göra för dig …

Integritet

De nya lagarna om datalagring (loggar bevaras i 2 år!) Innebär att din fullständiga webbhistorik sannolikt kommer att övervakas och registreras om du fortsätter att använda din internetanslutning oskyddad.

Genom att använda ett VPN krypteras all kommunikation mellan dig och VPN-servern. Det betyder att ingen, inte ens din Internetleverantör, kan övervaka, spela in eller blockera din trafik. Detta betyder att din webb- och nedladdningshistorik förblir helt privat.

Många VPN kommer även att använda privata DNS-servrar för ökad säkerhet.

Tillgång till innehåll

Australien är notoriskt långsamt när det gäller enkel åtkomst till video- och strömmande innehåll som senaste filmer och aktuella program (spelet med troner någon?).

Med ett VPN kan du få tillgång till strömningstjänster i alla länder där din VPN-leverantör har servrar. Detta inkluderar populära tjänster som:

 • HBOGo / HBONow
 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Netflix
 • Spotify och mer …

Och till och med bättre nyheter: Till skillnad från många länder kan användning av en VPN för att blockera innehåll för australierna mycket väl vara lagligt tack vare ett kryphål i upphovsrättsakten.

Fildelningsfrihet

Genom att använda ett VPN kan du få full tillgång till populära fildelningswebbplatser och göra dina torrentnedladdningar oblockerbara (och inte spjällbara). Du kan också ha sinnesfrid genom att veta att din torrentaktivitet inte lätt övervakas, eftersom ditt VPN kommer att ersätta din offentligt synliga torrent-IP-adress med sin egen.

För optimal säkerhet rekommenderar vi alltid att du väljer en noll-logg-VPN-leverantör om du är en torrent / p2p-användare.

VPN för strömning: Avblockera Netflix i Australien

Användningen av VPN: er i Australien är att få enkel tillgång till 1 klick till strömningstjänster för video / musik.

Vilken typ av VPN att använda: För strömning vill du ha en snabb VPN-tjänst med obefyllda servrar, massor av serverplatser i länder med bästa innehåll (Storbritannien, USA osv …). Naturligtvis vill du ha ett VPN som fortfarande fungerar med Netflix.

Här är de bästa alternativen:

NordVPN

Vi rankade NordVPN # 1 specifikt på grund av deras “Smartplay” -teknologi, som på ett intelligent sätt kommer att blockera över 30 olika strömningstjänster, oavsett vilken serverplats du väljer. Du kan till och med använda en australisk server och fortfarande få tillgång till USA netflix. Ingen annan VPN har den här tekniken.

NordVPN Pros

 • SmartplayTM Teknologi
 • En av de senaste VPN: n som fungerar med Netflix
 • Torrent-Friendly
 • SOCKS5 Proxy ingår
 • 6 Samtidiga anslutningar
 • Nolllogg VPN
 • 30 dagar, 100% återbetalningspolicy

NordVPN Cons

 • Inte lika snabbt som IPVanish (men strömmar fortfarande 1080p)
 • Kan välja land men inte stad
Prova NordVPN

30 dagars 100% återbetalningspolicy

IPVanish

IPVanish är en av våra högst rankade VPN-leverantörer och konsekvent den snabbaste VPN som vi har testat. Detta är tack vare deras globala tier-1-nätverk och ryggrad (som de äger istället för att hyra).

IPvanish är en riktig VPN-tjänst som inte loggar och tillåter alla större VPN-användningar inklusive streaming, skype och torrent / fildelning. De har appar för alla större plattformar inklusive Android / iOS.

IPVanish fungerar med alla större strömningstjänster, med undantag av Netflix (som fortfarande fungerar på vissa men inte alla serverplatser).

IPVanish Pros

 • Den snabbaste VPN i Australien i våra tester
 • Zero-log
 • Torrent vänliga
 • Fungerar med de flesta strömningstjänster
 • Nivå 1-nätverk
 • Utmärkt teknisk support

IPVanish Cons

 • Netflix-kompatibilitet ändras dag till dag

Slutsats: Om du vill ha den snabbaste VPN som möjligt väljer du IPVanish.

Prova IPVanish

7 dagars 100% återbetalningspolicy

De bästa VPN: n för Torrents / p2p

Regel nr 1 för torrenting är denna: Använd alltid en noll-logg-VPN som specifikt tillåter torrenting. Det är ännu bättre om de också innehåller SOCKS5-proxytjänst för ytterligare flexibilitet.

Torrenter är ganska populära i Australien, men de har kommit under eld nyligen, med internetleverantörer som pressas för att blockera populära torrentwebbplatser och nedladdningshastigheter för gasen. Genom att använda en VPN kan du kringgå blockering och övervakning av webbplatser helt.

Här är våra rekommenderade leverantörer:

 1. IPVanish
 2. Privat internetuppkoppling
 3. Torguard
 4. NordVPN

Hur man väljer ett VPN för Torrenter

Inte alla VPN tillåter torrents / p2p, och ännu färre kan erbjuda en verklig “noll-logg” sekretess för maximal integritet medan torrent. Vår lista över “topp-torrent-VPN för Austalians” uteslutande har VPN-tjänster som inte loggar.

Alla leverantörer i detta avsnitt har också VPN-servrar i Australien (för snabbare hastigheter, särskilt för att få tillgång till lokala sökresultat och icke-torrent VPN-aktiviteter.

Vi prioriterade också snabbare tjänster (NordVPN är undantaget på listan. Hastigheterna är ganska genomsnittliga). Dessutom erbjuder alla VPN i detta avsnitt två mycket önskvärda funktioner för torrentnedladdare:

 1. en SOCKS5 Proxy (kan konfigureras med din favorit torrentklient för dubbellagers integritet)
 2. Kill-switch IP-skydd (läcka aldrig din riktiga IP över bittorrent om VPN kopplar bort).

Viktiga VPN-funktioner

IPVanish (Editor’s Choice)

IPVanish är den snabbaste VPN för torrent

IPVanish har varit en icke-loggad VPN-tjänst sedan april 2014. Och de har alltid tillåtit torrenter / p2p sedan grundandet. När du tänker på deras enastående nedladdningshastigheter blir det en oslagbar kombination. Om du inte har en begränsad budget, bör IPvanish vara ditt val nr 1 för att torrentera.

Det är därför deras vår # 1 rankade VPN för p2p i Australien:

 • Noll-logs
 • torrents tillåtet
 • kill-switch-funktioner i all programvara (förhindra oavsiktliga IP-läckor)
 • De snabbaste hastigheterna (ännu snabbare än dyrare VPN som ExpressVPN)
Dölj mina torrenter

100% återbetalningspolicy

Privat internetåtkomst (redaktörens val)

PIA är torrentvänligt (med 2 platser i Australien)

PIA är den ursprungliga icke-loggade VPN. De var innovatörerna och flera andra VPN följde efter när de såg hur viktig integritet var för deras användare.

Privat tillgång till Internet är bland de mest torrentvänliga VPN: n som vi någonsin har stött på, och de har byggt egna back-end-funktioner för att göra din torrenting ännu säkrare. Detta gör att de kan ha obegränsad torrentpolicy på varje serverplats.

Otroligt nog är privat internetåtkomst också en av billigaste obegränsade VPN-tjänster i hela världen. De har 1-årsplaner prissatta till $ 3,33 / månad. Det är mindre än 1/3 priset för många konkurrenter. Det är inte konstigt att de nu är en av de 3 mest populära betalade VPN: n världen över.

Varför PIA är perfekt för torrenter:

 • Inga loggar. Period. (läs mer)
 • Obegränsad torrentpolitik
 • Justerbar krypteringsstyrka (för att optimera hastigheten)
 • SOCKS5 Proxy ingår (de flesta VPN: er debiterar extra)
 • Obegränsad bandbredd
 • Smuts billigt till $ 3,33 / månad!
Dölj mina torrenter

7 dagars 100% återbetalningspolicy


Torguard

Skärmdump av Torguards webbplats

IPVanish är en av världens mest torrentfokuserade VPN. Deras tjänst är skräddarsydd efter de specifika sekretessbehoven hos frekventa filhanterare.

De viktigaste funktionerna inkluderar:

 • Noll loggar
 • Torrentoptimerade servrar (specifika platser)
 • Kill-switch och DNS Leak-skydd (förhindra IP-läckor)
 • Anonym SOCKS5 proxy-tjänst (säljs separat)
 • Extremt snabba hastigheter (2: a endast till IPVanish i vårt streamingtest)
 • Auto-installerare för torrentproxy (förkonfigurerar din torrentklient med idealiska inställningar)

Du bör läsa: Vår Torguard-recension 2016

Den enda riktiga banan mot Torguard är att de inte inkluderar SOCKS5-proxyservice med sina VPN-paket. Du måste köpa det separat. PIA och NordVPN inkluderar båda för ett pris.

Torguard begränsar även torrent / p2p-aktivitet till servrar i 6 specifika länder (för ditt eget skydd).

Återbetalningspolicy och prissättning: Alla Torguard-planer har en 7-dagars 100% återbetalningsgaranti. Planerna börjar så lågt som $ 3,95 per månad.

Prova Torguard nu

7 dagars 100% återbetalningspolicy

VPN: er för allmän säkerhet / resor / integritet

Dessa VPN: er är väl lämpade för allmän VPN-användning. De har stark kryptering, globala serverplatser, snabba hastigheter och användarvänlig programvara. Vi rankade VPN högre i denna kategori om de råkar vara väl lämpade för de två andra stora VPN-användningarna (streaming och torrents).

Vi fakturerade också starkt pris i ekvationen, eftersom vi inte vill att du ska spendera $ 12 / månad på ett VPN när en $ 5 VPN kommer att gå bra.

Exempel på allmän VPN-användning:

Här är några vanliga VPN-användningar som du hittar i den här kategorin:

Resa / Öppna Wifi

Osäkrade, offentliga wifi-nätverk kan tillåta hackare (eller i stort sett alla med internetuppkoppling) att snuffa efter din internettrafik och till och med stjäla känslig inloggningsdata. Med hjälp av en VPN krypteras all data du skickar, även över osäkra nätverk, vilket i huvudsak eliminerar en viktig källa för identitetsstöld.

Det är också användbart att få åtkomst till australiska VPN-serverplatser när du reser i andra länder, så att du kan få lokala sökresultat, engelska webbplatser och sökresultat och få tillgång till strömningstjänster och Australien-baserade konton.

Säkerhet / Privacy

Nu mer än någonsin spårar och registrerar regeringar, företag och webbplatser varje steg på nätet. Detta kan inkludera:

 • Sökhistorik
 • Webbplatser du besöker
 • Nedladdade filer
 • Köpta produkter (och mer …)

Genom att använda en bra VPN-tjänst i samband med andra sekretessverktyg som DuckDuckGo och Ghostery, kan du verkligen skära ner ditt virtuella fotavtryck online.

Förhindra gasspjäll

Många Internetleverantörer stryker (långsamt) din internettrafik för specifika webbplatser eller tjänster. Detta kan inkludera datatung användning som Netflix, Youtube och Torrenting. Internetleverantörer i Australien är notoriskt långsamma. Medan en VPN kan hjälpa, kanske du vill uppgradera till en snabbare australisk internetleverantör om du har alternativet.

VPN: er gör gasspjäll svårt eller omöjligt eftersom den starka krypteringen de använder gör det omöjligt för din internetleverantör att inspektera din trafik och bestämma vilka portar du ska sakta ner (eftersom de inte vet vilka webbplatser du kommer åt).

De bästa VPN: erna för allmän användning

Här är våra bästa val för denna kategori …

IPVanish (Editor’s Choice)

IPVanish är en sällsynt kombination av hastighet, sekretess (de håller inte loggar) och säkerhet / funktioner. Det gjorde dem till ett enkelt val för vår redaktörs val.

Hastighet är särskilt viktigt för Australien-baserade VPN-användare (på grund av det långa avståndet din trafik måste resa för att nå VPN-servrar i andra länder). IPVanish är en av endast 2 VPN i hela världen som äger sitt eget Tier-1-datanätverk. Det betyder att deras hastigheter är lägre än snabbare än andra leverantörer (och vi har snabbtest för att bevisa det).

När deras kundbaserade har expanderat har IPVanish aggressivt förbättrat deras service. De lägger hela tiden till nya funktioner och serverplatser, och de har varit mycket lyhörda för kundinmatning när det gäller att lägga till nya funktioner.

Här är några av höjdpunkterna:

 • Nolllogg VPN (IPVanish är en riktig VPN-tjänst utan logg)
 • Dubbel IP-läckageskydd: Inbyggd kill-switch och DNS-läcksskydd
 • 256-bitars AES-kryptering
 • Servrar i över 70 länder
 • Appar för alla större plattformar (Mac, Windows, iOS, Android)
 • Torrent vänliga

Prissättning: IPVanish börjar på $ 6,49 / månad (1 års prenumeration) eller $ 10 månad till månad. Alla planer inkluderar en 100% återbetalningsgaranti. IPVanish överträffar bra över dyrare alternativ som ExpressVPN och VyprVPN och är ett utmärkt värde om hastighet är din högsta prioritet.

Besök IPVanish

100% återbetalningspolicy

Privat internetåtkomst (redaktörens val)

Privat Internet-åtkomst poängterar ett annat utseende på den här listan. Det borde inte vara en överraskning med tanke på att de för närvarande är nummer 1 rankade VPN på vpnuniversity.com.

PIAs oslagbara kombination av pris ($ 3,33 / månad), integritet (verklig noll-log-vpn) och säkerhet (justerbar krypteringsstyrka upp till 256-bitars AES) gör deras VPN väl lämpade för all VPN-användning.

PIA har appar för alla större plattformar, inklusive: Windows, Mac, iOS, Android och Linux.

Recension: Läs vår PIA-översikt 2016

PIA har en stor server närvaro i Australien, med två serverplatser (Melbourne och Sydney) och en massiv 160 000 Mbps bandbreddskapacitet. PIA: s hastigheter är ganska snabba och de är en av de snabbaste VPN-leverantörerna inom australiensiska.

Få PIA för $ 3,33 / m

30 dagars 100% återbetalningspolicy

VyprVPN (Dyrt, men har flest funktioner)

Om priset inte var något objekt, skulle VyprVPN vara överst i denna kategori. De är toppen av raden “Premiere” -paketet innehåller några riktigt imponerande funktioner:

 • 256-bitars AES-kryptering
 • NAT-brandvägg (extra skydd mot hackare)
 • VyprDNS krypterad DNS med nolllogg
 • Avancerad mjukvara w / funktioner som automatisk anslutning på osäker wifi

Vi älskar också deras fantastiska lättanvända programvara som är väl utformad med bonusfunktioner som en anpassningsbar “favoritserver” -lista.

Recension: Läs vår fullständiga VyprVPN-recension

VyprVPN prisjämförelse

Vypr-prissättning / planer

Ytterligare tankar, tips och resurser

Australier står inför en unik geografisk utmaning när de väljer en solid VPN-leverantör. Som sagt, alla leverantörer som visas i den här artikeln är bra alternativ, och alla har hastighet över genomsnittet, liksom flera serverplatser i Australien.

Oroa dig inte så mycket för vilken leverantör du ska välja, eftersom prestanda bland topp-VPN: er är ganska jämförbar. Och om du inte råkar gilla leverantören du väljer, kräver du bara full återbetalning (vanligtvis 7-30 dagar efter köpet) och prova en annan VPN.

När du har nöjt dig med ett VPN som du är nöjd med rekommenderar jag att du uppgraderar till ett prenumeration på 1 år, eftersom du vanligtvis sparar 40-60% jämfört med månad till månad.

Snabbrådgivning (Välj ett VPN efter syfte)

Om du inte vill prova en massa leverantörer och bara vill ha ett definitivt förslag för vilken leverantör du vill gå med, välj bara dina nr 1-kriterier från listan nedan och vi har listat våra topp 1 eller 2 val för varje …

 • torrents: IPVanish (snabbare), PIA (billigare)
 • Integritet: Privat internetuppkoppling
 • Hastighet / Streaming: IPVanish
 • Pris: PIA, Proxy.sh

Tack för att du läste och lycka till i din sökning!

Om du har frågor, kommentarer eller feedback lämnar du en kommentar nedan. Och naturligtvis skulle vi älska det om du skulle dela den här artikeln eller webbplatsen med dina vänner.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map